Gratis .nl gratis pje kijken

gratis .nl gratis pje kijken

Je ontvangt de dvd medio mei. Zo profiteer je van verschillende kortingen en gratis tijdschriften. Met Play kijk je tv, films en series hoe, waar en wanneer het jou uitkomt.

Probeer Play nu 1 maand lang gratis en kijk gratis naar o. Game of Thrones of Gooische Vrouwen. Kies nu voor Ziggo alles-in-1 en kijk 12 maanden lang naar de beste films en series van HBO.

De gratis maand stopt automatisch! Deze actie wordt mogelijk gemaakt door De Telegraaf. Netflix is sinds kort in Nederland en dat betekent dat je heel gemakkelijk films en series online kan bekijken. De eerste maand is nu gratis, dus probeer het snel! Gratis producten, dingen, artikelen en spullen Zoeken. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang om de dag de beste gratis producten in je inbox.

Gratis films kijken Heb je zin in een filmpje maar geen zin om er geld voor te betalen? Gratis online films kijken streamen De nieuwste films kijk je gratis online via Watchfree. Gratis dvd bij 2 Remia actieproducten Bestel nu 2 Remia actieproducten naar keuze en ontvang een gratis dvd naar keuze t.

De daadwerkelijke uitreiking van het Annuarium zal er dit jaar iets anders uitzien dan voorgaande jaren. De avond zelf zal echt in het teken staan van de onthulling. Er is meer dan genoeg de mogelijkheid om een exemplaar in handen te hebben, maar dit jaar hoef je niet meer tijdens de dixo naar huis om je eigen Annuarium veilig te stellen! De inschrijving voor de kleine shows van Jochem Nooyen zijn geopend, klik op onderstaande link en schrijf je in!

Zometeen zal om 5v5 de inschrijflink voor de kleine show van Jochem Nooyen online gaan, hier op onze Facebook pagina. Op 22 december zal Jochem Nooyen vanaf Hierna zal hij om Het is bijna zover, bij ons zijn de zenuwen al niet meer in bedwang te houden en hoogstwaarschij nlijk bij jullie ook niet. Om die reden zal er op de donderdag voor de kerstvakantie, op 22 december, de langverwachte onthulling van het e Annuarium plaatsvinden!

En wat is een onthulling zonder een Wij, UniPartners Delft, zijn op zoek naar enthousiaste studenten die ons part-time bestuur per februari komen versterken! Wij, UniPartners Delft, delen aanstaande maandag tussen Het enige wat je hoeft te doen is je in te schrijven op onze website www. Dus kom aanstaande maandag bij ons langs voor de UB om je in te schrijven en je Dus kom aanstaande maandag bij ons langs voor de UB om je in te schrijven en je dopper mee te nemen! Morgen 18 oktober is de uiterlijke dag dat jij je inzending kan insturen naar annuarium virgi el.

Wij wachten met smart op al jullie creatieve knutselwerken. Vergeet niet dat huizen en clubs naast hun reguliere inzending ook een filmpje kunnen insturen! Vandaag en morgen is de Annu fotoshoot! Zorg dat jij met de groepering waarmee je op de foto gaat op tijd! Wij hebben er suuuuperveel zin in!!! Ben jij je mail kwijt? Weet je niet meer precies wat je in moet sturen? Wil jij een in de marge insturen? Check hier de specificaties van de inzending van jouw groepering!

De deadline is 18 oktober! Wat was het een fantastische avond! Heb jij dinsdag de themabekendmaki ng gemist? Kijk dan hier het filmpje terug, en kom het thema te weten! Dinsdag 27 september is het zover: Naast dit spannende moment om Wil jij ook weten hoe deze foto is geworden?

Volg dan de Annuarium snapchat: Ben jij of ken jij iemand met een annu waarin adresgegevens missen in het smoelenboek? Dan is vanavond je laatste kans om het boek te ruilen voor een compleet exemplaar!

Check dus snel jouw hele! En het filmpje is behalve heel gaaf ook nog hartstikke mogelijk gemaakt door de Specsavers-bril in je boek! Joehoeeeeee daar is-ie dan! Voor iedereen die hem heeft gemist of gewoon een beetje kerstvakantie over heeft. Heb jij een annu waarin gegevens missen in het smoelenboek en heb je dit nog niet gemeld? Mail dan zo snel mogelijk naar annucie virgiel.

Het is gister hard gegaan! Zo hard zelfs dat er geen boeken meer zijn. Dus blijf lekker brak op de bank liggen. Wij vonden het hartstikke lachen gisteravond. Ietsje pietsje minder lachen is dat sommige van jullie een annu hebben waarin een groot deel van de adresgegevens in het smoelenboek mist. Check dus snel je boek en breng het vandaag nog terug naar het annuhok wanneer je een verkeerde hebt!!

Krijg je dat echt niet voor elkaar, bel dan vandaag nog Oud Annu heeft er zin in! Zien we jullie ook allemaal straks op de dixo? Een biergrafiek om trots op te zijn. Met de kerstvakantie binnen handbereik en tussen alle feestdagen door is het weer tijd voor de Annu uitreiking! Kom voor de climax van het jaar op donderdag 17 december je Annuarium ophalen in de societeitszaal!

Pak dus dat laatste sog-moment en zorg dat je niet te laat bent om jouw bijdrage te Krijg jij met jouw schitterende stem een hele dierentuin stil, spelen jullie met jullie band de sterren van het heelal of draai jij als DJ heel Ibiza van de grond?

Dan moet je uiteraard wel in de Annu komen! Stuur voor 15 oktober een Word bestand met daarin: Stuur dan ook een foto Jpeg van 65 mm x 45 mm met een minimale resolutie van dpi.

Graag ontvangen wij dit op annucie virgiel. Het is inmiddels alweer een week geleden dat het thema bekend is gemaakt, en dat maakt het hoogtijd voor jullie om de inzendingen te sturen! Hier is hij dan voor de mensen die hem gemist hebben of die hem gewoon nog een keer willen zien.

Mis jij de laatste tijd ook iets in je leven en begint het van binnen een beetje leeg te voelen? Of heb je gewoon veel vrije tijd over zo aan het begin van het jaar en weet je niet wat je er mee moet?

Wees niet langer bang! Annu is inmiddels al hard aan het werk aan een nieuw Annuarium, die Annu drinkt zich uit vanavond. Het was ons een grote eer om hét boek voor jullie te mogen maken! Opvolgers, Annu , heel veel succes! Een boek als het Annuarium maak je niet alleen.

De mooie verhalen die in de Annu te vinden zijn komen ook van anderen. Zo ook het verhaal op pagina over het ontwerpen en de bouw van de nieuwe bar in door de Baroncie. Een schitterend verhaal om te lezen! Om Kees Joosten, één van de Lekker die kerstvakantie, alle tijd om eens rustig de gloednieuwe annu door te spitten.

Veel leesplezier - onder de kerstboom - en fijne feestdagen! Niet aanwezig bij de uitreiking van het Annuarium? De tekst toch niet helemaal goed verstaan? Of gewoon even uitreikingsfilm pje terug kijken?

Dat kan nu, check:. De zaal is er klaar voor! De boekjes staan helemaal klaar op een geheime plek en wij hopen jullie allemaal te zien, vanavond om 8 uur! De HenkCie is al druk bezig met het opbouwen van de nu al legendarische dixo! Nog maar 1 nachtje slapen, dan kunnen alle Virgilianen gaan genieten van het gloednieuwe boek!

Tot morgen, 8 uur! Wil je je huisgenoten en jezelf verwennen met een lekker visje? Koop je vis bij: De voorbereidingen voor de uitreiking van donderdag zijn in volle gang! Vandaag de opnames gehad voor het filmpje, komt dat allen donderdag aanschouwen! En de promo voor het feest der uitreiking Annuarium is begonnen! Misschien heb je de poster al thuis hangen, de toko hangt nu in ieder geval helemaal vol met onze posters. Komt allen naar de uitreiking op 18 december! Donderdag 18 december is het eindelijk zo ver, dan kan iedere Virgiliaan het e Annuarium der K.

Sanctus Virgilius in ontvangst nemen! En daarna gaat uiteraard het dak er vanaf bij het vetste feest van het jaar! Opzoek naar een rijschool waar je je welkom voelt? Een rijschool waar je eindelijk kan leren autorijden op hoge kwaliteit? Bij Avanti Autorijschool krijg je een prachtige aanbieding van 20 rijlessen voor ,00 euro, en een gratis theoriecursus t.

Lukt het niet met mailen? Verstuur je inzending dan naar annu. Terwijl wij druk aan het klussen zijn, is het boek natuurlijk niet compleet zonder de inzendingen! Dus knallen met die handel want a. D Zorg dat ook jouw inzending erbij zit! Laat de inzendingen maar komen! Hierbij zit een tabel met de specificaties van de inzendingen. Mail ze vóór 17 oktober naar annucie virgiel. Wat een avond was het gisteren! Heel Virgiel heeft het thema kunnen ontdekken! Nog een keer de thema bekendmaking kijken?

Check dan snel http: De fotoshoot is gepland, zorg dat je beschikbaar bent op deze data met je groepering zodat jullie dit jaar kunnen shinen in de annu! De opnames voor het thema filmpje zijn in volle gang! Benieuwd naar de uitkomst?

Kom dinsdag 7 oktober naar de themapresentati e! Wij hebben er in ieder geval al veel zin in! Op Virgiel zit de mooiste commissie nu fulltime om het mooiste boek ooit te maken. Dus ben jij ook zo benieuwd naar het thema waarin jij de inzending van je huis, dispuut, club of verticale kan klussen voor de Wil jij ook eens normaal in het smoelenboek komen te staan of staan jou adresgegevens er altijd verkeerd in?

Verander dit dan op de Virgiel site! Het Annuarium is de likes ruim gepasseerd op Facebook! Maar dat kan natuurlijk altijd meer. Nodig daarom snel al je vrienden uit, zodat zij ook op de hoogte blijven van het mooiste boek ter wereld! Annu zit fulltime! Heb je een leuk verhaal of leuke ideeën? Kom dan even langs op ons hok! Na maanden heel hard werken is het boek eindelijk af! En dit feestelijke moment kunnen jullie met ons vieren.

Het boek zal worden uitgedeeld en daarna zal er een spetterend feest plaatsvinden, dus wees erbij! Staan jou gegevens altijd fout in de annu? Mail dan nu de goede gegevens naar annucie virgiel. Annuarium Commissie Virgiel is on Facebook.

To connect with Annuarium Commissie Virgiel, join Facebook today. Like Follow Message More. Annuarium Commissie Virgiel added 4 new photos — looking for easter eggs in the Annuarium.

De Annu is al meer dan een maand onder ons! Neem dan in je sogmomentjes je February 1 at 2: January 9 at Er zijn nog boeken, dus kom zo snel mogelijk naar de toko! December 22, at 1: December 21, at 7: Nog één dag tot de dixo en twee dagen tot de distributie!

December 20, at 1: Annuarium Commissie Virgiel added an event. December 14, at Annuarium Commissie Virgiel updated their website address. November 9, at October 3, at September 27, at De Sanctus heeft er zin in. September 21, at Annuarium Commissie Virgiel is with Britte Timmermans. September 1, at Annuarium Commissie Virgiel updated their cover photo.

Annu takes over! August 29, at 4: Annuarium Commissie Virgiel updated their profile picture. Lieve Virgilianen, Alweer meer dan twee maanden geleden was de Annu-uitreiking.

...

Sex in twente stoute oma

Test het hier zelf: Vraag naar de mogelijkheden bij je hostingpartij! Op klantbezoek in Hoek van Holland! Gisteren een korte presentatie gegeven bij de OpenCoffeeLansi ngerland. Tips om de lokale online vindbaarheid van je bedrijf te verbeteren. Populair onderwerp, want het was volle bak: Lokale online vindbaarheid, voor veel ondernemers een belangrijk onderwerp. En dat bleek, de bijeenkomst van maandag 5 februari was vol!

Als SEO specialist kom ik het elke dag tegen: Dit kan een negatieve invloed hebben op je rankings. Als dit niet goed staat ingesteld, ziet Google 2 pagina's in plaats van 1. Zeker de moeite waard om even te checken: Wil je ook weten hoe je hoog scoort in de lokale zoekresultaten van Google? Ik geef je een aantal zeer waardevolle en praktische tips die je direct zelf kunt toepassen zodat jouw potentiële klanten je makkelijk online kunnen vinden! Je krijg praktische tips om hoog te ranken in de lokale zoekresultaten van Google.

Lokale vindbaarheid is belangrijker dan ooit tevoren! Richt jij je met jouw bedrijf op klanten in je Dit percentage neemt bovendien steeds toe. Denk dus goed na hoe je jouw CTR kunt verhogen, omhoog kunt komen bij meer zoekopdrachten of hoe je Gezellige kerstlunch in de Wounch - Working Lounch de leukste werkplek voor ondernemers uit de omgeving Berkel en Rodenrijs!

Hoe maak je de perfecte 'Over ons' pagina? Dagje zakelijke training samen met POLontwerpt Mooie locatie! Social media wordt voor bedrijven een steeds belangrijker kanaal om meetbare resultaten mee te halen.

Lees hier de trends voor ! Vandaag aan het werk op locatie! Ook dat is mogelijk bij ISA online! Voor deze website is er nog flink wat werk aan de winkel wanneer het gaat om vindbaarheid en techniek! Hoe is het gesteld met jouw website? Gisteren te gast bij Bakker Ammerlaan samen met andere ondernemers uit Oostland waaronder Edvertised Media. Gevolgd door een interessant avondprogramma! Zeker een geslaagde Oostlanddag! Ook voor een uitgebreide blogpost kun je ISA online inschakelen.

Gister weer eentje opgeleverd voor Rijschool Nemo uit Haarlem! Wij hebben nog een paar plekken vrij bij ons op kantoor voor ZZP'ers.

Stuur een berichtje of plan een rondleiding via http: Google Search Console is onmisbaar wanneer je serieus met de vindbaarheid van je bedrijfswebsite aan de slag gaat. Maak je er nog geen gebruik van? Maak dan hier een gratis account aan https: Op zoek naar goede afbeeldingen voor je bedrijfswebsite of blog? Kijk hier voor maar liefst 30!! Google Mijn Bedrijf wordt steeds uitgebreider. Je kunt nu ook berichten posten.

Denk bijvoorbeeld aan aanbiedingen of evenementen. Je kunt zelfs een "call to action" button toevoegen. Zorg dat jouw bedrijfsvermeld ing in het oog springt en maak deze zo uitgebreid mogelijk. Leuk en interessant begin van de week! Gisteren met Arjan van partner Hidden Champion B.

Wat een mooie locatie in hartje Rotterdam! Staat jouw website er al bij? Er is een grote update van Woocommerce uit met o. En dat is weer fijn voor de SEO: Klik aub NIET zelf op de update knop maar laat deze grote update gecontroleerd uitvoeren door je webbouwer! Anders loop je het risico dat je problemen krijgt met Zou het aan het mooie weer liggen?

Het hele kantoor voor mezelf! Even op de foto voor partner Hidden Champion B. Heb jij als bedrijfseigenaa r wel toegang tot je eigen website statistieken? En als je die hebt, heb je dan wel volledige rechten op account niveau? En wie hebben er allemaal toegang tot jouw website statistieken? Is het wel nodig dat al deze personen webbouwer, designer, internet bureau met wie de De laatste paar weken weer een paar mooie nieuwe klanten mogen verwelkomen bij ISA online! In Google Analytics kun je de bezoekersstatis tieken van je website bekijken.

Om aan deze statistieken conclusies te verbinden dient de data zo "schoon" mogelijk te zijn. Eigenlijk wil je niet dat je eigen bezoek, bezoek van je webbouwer, seo specialist etc. Maakt jouw website wel gebruik van de schema. Zonde, want het helpt je website hoger in de lokale zoekresultaten te komen! Zorg er als lokaal bedrijf zeker voor dat je adresgegevens in dit formaat op je website staan. Al klant bij ISA Online?

Dan is dit uiteraard al voor je De perfecte beloning voor een weekje websites hoger in Google krijgen: Met een SSL certificaat maakt jouw website gebruik van een beveiligde verbinding. Prettig voor je bezoekers, maar zeker ook voor je SEO! Websites die gebruik maken van het https protocol hebben namelijk een streepje voor.

Ook hoog in de lokale zoekresultaten komen? Geef je lokale SEO een boost en meld je website aan bij deze 30 gratis online bedrijvengidsen: Zorgen al je SEO, social media en Adwords inspanningen nu echt voor meer bezoekers? Check het zelf eenvoudig in Google Analytics door geregeld je cijfers te vergelijken met dezelfde periode in het voorgaande jaar!

Vink bij het datum veld het vakje "vergelijken met" aan en kies voor "vorig jaar". To be or not to be? Bel of mail voor een vrijblijvende afspraak of neem een kijkje op https: Inspiratie voor je blog nodig?

Je krijgt nu een lijst vragen te zien die zich vaak uitstekend leent voor onderwerpen voor je blog en waar je qua SEO ook echt iets aan hebt.

Nog zo'n tof project waaraan ISA Online heeft meegewerkt. En heb je een nieuwe huisstijl of een nieuw logo nodig? Ga dan snel naar https: Nieuwe website voor Rijschool Nemo! Met dank aan Klear: Stuur een berichtje of bel met ISA Online.

Vandaag te gast bij de specialisten in groot formaat digitaal printen, binnen en buiten reclame en nog veel meer! ISA Online gaat dan ook met veel plezier werken aan het vergroten van het online succes van Boer en van Wijk! Genoten van een heerlijke kerstlunch verzorgd door Wounch - Working Lounch! Zomaar 1 van de vele voordelen als je hier een werkplek huurt: Test altijd of Google je nieuwe website ook indexeert!

Webbouwers zetten de site in de testomgeving vaak op "no index, no follow" zodat de site die nog in ontwikkeling is niet wordt gevonden. Er wordt vandaag hard gewerkt bij ISA Online! Interessante en leuke presentatie bijgewoond over koude acquisitie van Anita Pauwels van het bedrijf http: ISA Online gaat verhuizen!

Succesvolle en inspirerende brainstorm sessie met 2 mooie bedrijven gehad. Het was zelfs zo succesvol dat ik 1 vaste dag in de week aanschuif binnenkort. En dit wordt het uitzicht: Lekker uiteten met een blije ISA online klant van het eerste uur! Altijd gezellig met Pieter van Rijschool Afslag Haarlem!

Gesprekken over de combinatie online en offline met mede ondernemers uit de regio! Een maatwerk SEO training in elkaar gedraaid, een menustructuur voor een nieuwe website beoordeeld, Adwords campagnes geoptimaliseerd en een webtekst afgemaakt. Wat heb ik toch leuk en gevarieerd werk!

En wat is het motiverend om de resultaten daarvan te zien! Maar wist je dat deze waybackmachine ook heel handig is voor je SEO analyse? Zakt een webbpagina opeens in ranking? Bekijk via de Waybackmachine bijvoorbeeld of er grote aanpassingen aan de pagina zijn gedaan Er is meer dan WordPress!

ISA online on tour! Brainstormsessi e voor een heeeeel gaaf project! Wat kost nou een website? Dat hangt er helemaal vanaf hoe je je opstelt als klant ;- ;- ;-.

Richt je je met je website op de Nederlandse markt? Kies dan altijd voor een. Het is moeilijker goed te scoren in de zoekmachines met een. Als ondernemer zelf je website maken? Voor het maken van een goede WordPress website is toch vaak specialistische kennis nodig. Om maar te zwijgen over het onderhoud om je website veilig en up-to-date te houden.

Hoe Google je website beoordeelt en dus hoe hoog je in de zoekresultaten staat verandert steeds! Bekijk hier de leuke infographic met een overzicht van alle belangrijke updates in de laatste jaren.

Een nieuwe website voor nummerinformati edienst ! SEO geoptimaliseerd e WordPress website inclusief makkelijk beheerbare bedrijvengids! Met dank aan Klear voor de technische realisatie! Sinds eind juli kun je binnen Adwords gebruik maken van de "Extended Text Ads". Zet je dit goed in, dan kan de CTR en de kwaliteitsscore van je advertenties flink toenemen.

Dus meer geïnteresseerde bezoekers tegen lagere kosten! Op uitnodiging van een tevreden ISA online klant heerlijk geluncht! Was gezellig Mike Panday! Heb jij een mailtje gehad van Linkedin met daarin het advies je wachtwoord te veranderen? Negeer dit niet, maar volg het advies op! Grote kans dat jouw gegevens in verkeerde handen zijn gevallen. Tip van ISA online: Ik zie nog te vaak op websites en bij webshops: Gebruik je een ander CMS of webshopsysteem, controleer dan of je titels en Gebruik je op jouw website de juiste kleuren?

Of kun je er beter nog even door een designer naar laten kijken? Bekijk deze leuke infographic met de 5 fouten qua kleur keuze die je echt niet mag maken! Vandaag lekker aan de slag bij Tabletpro! Maar laat dit voortaan regelen door je eigen senior online marketing specialist! Mogelijkheden bij jou op locatie vanaf 2 dagen per maand. Bel of mail naar info isaonline. Inspiratie nodig voor de beste "longtail" zoekwoorden voor je website of webshop? Probeer de gratis online tool Ubersuggest eens!

Voer een keyword in, klik op "suggest" en er verschijnt een hele lijst met mogelijkheden! Een heel mooie aanvulling op de Adwords keyword tool! Ook voor een voordelige nieuwe website kun je terecht bij ISA online! Vanaf vandaag staat de nieuwe website van Lisette Paulissen Mediation online!

Grafische vormgeving, training en coaching, webdevelopment en online marketing. Nu alles onder 1 dak! We hebben er zin in! Online marketing specialist nodig om van jouw bedrijf of webshop een succes te maken? Maak snel een afspraak! Zelf aan de slag met SEO? Gebruik je deze Google tools al? Lees in mijn nieuwste blog hoe deze tools je helpen jouw website beter vindbaar te maken! Ben je actief op Twitter? Als je een bedrijfswebsite , webshop of blog hebt kun je eigenlijk niet zonder!

Een tweet mag maximaal uit karakters bestaan. De geruchten gaan nu dat deze limiet wordt uitgebreid naar Gezien de statistieken post ik dit op een totaal verkeerd tijdstip op Facebook Houd jij er rekening mee op welke dag en welk tijdstip je je doelgroep probeert te bereiken via social media? Aandacht trekt dit bedrijf in ieder geval wel! Op een regenachtige dag als vandaag kun je lekker aan de slag met je bedrijfswebsite , blog of webshop!

Maar waar haal je nu goede gratis afbeeldingen vandaan? Hiermee wil de ACM de consumenten de consument bewust maken van de verschillende betaalmethodes bij webwinkels, Hoeveel bezoekers trekt jouw website of webshop echt? Je loopt een grote kans dat je Google Analytics data wordt vervuild door spam. Het aantal "echte" bezoekers op je website kan een stuk lager liggen dan je denkt! Een handige tool om de spam eruit te filteren is: Gebruik jij alle tools van Google die je helpen een succes te maken van je website of webshop?

Klanten van ISA online wel! Al weten ze dat zelf niet altijd, de resultaten spreken voor zich! Nog geen Annu bemachtigd? Op vrijdag is er tussen Swipe vanavond op de toko in Snapchat vijf keer rechts!

De dag die je wist dat zou komen is eindelijk hier: Op 21 december krijgt iedereen de kans om de mooiste kaft van Nederland te beschouwen. Vier vanaf 5v5 de laatste borrelavond van om vervolgens te genieten van de deuntjes van Hugh Bymax, het DJ-duo Knaekstra ft. De inzending is geopend! Jullie hebben nog twaalf dagen voor alle type inzendingen.

Haast je naar www. Het inleversysteem is geopend op Annuinzending. De deadline voor alle inzendingen is zondag 15 oktober. Met vragen kunnen jullie altijd langs op t hok komen. Klus er iets moois van! De fulltimeperiode is begonnen! Alweer meer dan twee maanden geleden was de Annu-uitreiking.

Hopelijk hebben jullie het e Annuarium inmiddels al flink doorgespit en met Blippar de extra content uit de Annu tevoorschijn getoverd. Twee maanden verder leek het ons een geschikt moment om met de tijd mee te gaan Sommigen van jullie hadden het misschien al gemerkt: De fotoshoot foto's van commissies, ondervereniging en, gezelschappen en de sjaarschclubs zullen na de tentamenweek online komen! Veel van jullie zijn het juiste pad ingeslagen. Er is namelijk flink gespeurd naar de wilde dieren die loslopen in het Annuarium en er zijn leuke prijzen gewonnen.

Freek Vonk zou trots op jullie zijn! Ondertussen zijn er al 6 dieren van de BIG 7 die hun schuilplaats niet verborgen hebben weten te We hebben namelijk al drie winnaars, want de panda, de giraffe en het nijlpaard zijn gevonden!! Ga snel naar bladzijde , en en scan de pagina om te zien met welke leuke filmpjes zij deze dieren hebben gevonden. Allereerst nog een gelukkig toegewenst!

Nu iedereen weer enigszins is bijgekomen van de jaarwisseling, hebben we iets voor jullie om je de rest van de vakantie niet te vervelen. Wat leuk dat iedereen vandaag langs kwam om hun Annuarium op te halen. We hebben zojuist de laatste Annu weggegeven, dus het is helaas niet meer mogelijk om een boek op te halen. Het e Annuarium is gisteren definitief onthuld, gevolgd door een epische dixo, waarvoor we jullie nog willen bedanken! Je kunt vandaag heel de middag tot We staan bovenaan het trappenhuis.

Aanstaande donderdag zal het moment eindelijk daar zijn: De daadwerkelijke uitreiking van het Annuarium zal er dit jaar iets anders uitzien dan voorgaande jaren. De avond zelf zal echt in het teken staan van de onthulling. Er is meer dan genoeg de mogelijkheid om een exemplaar in handen te hebben, maar dit jaar hoef je niet meer tijdens de dixo naar huis om je eigen Annuarium veilig te stellen! De inschrijving voor de kleine shows van Jochem Nooyen zijn geopend, klik op onderstaande link en schrijf je in!

Zometeen zal om 5v5 de inschrijflink voor de kleine show van Jochem Nooyen online gaan, hier op onze Facebook pagina. Op 22 december zal Jochem Nooyen vanaf Hierna zal hij om Het is bijna zover, bij ons zijn de zenuwen al niet meer in bedwang te houden en hoogstwaarschij nlijk bij jullie ook niet.

Om die reden zal er op de donderdag voor de kerstvakantie, op 22 december, de langverwachte onthulling van het e Annuarium plaatsvinden! En wat is een onthulling zonder een Wij, UniPartners Delft, zijn op zoek naar enthousiaste studenten die ons part-time bestuur per februari komen versterken!

Wij, UniPartners Delft, delen aanstaande maandag tussen Het enige wat je hoeft te doen is je in te schrijven op onze website www. Dus kom aanstaande maandag bij ons langs voor de UB om je in te schrijven en je Dus kom aanstaande maandag bij ons langs voor de UB om je in te schrijven en je dopper mee te nemen! Morgen 18 oktober is de uiterlijke dag dat jij je inzending kan insturen naar annuarium virgi el.

Wij wachten met smart op al jullie creatieve knutselwerken. Vergeet niet dat huizen en clubs naast hun reguliere inzending ook een filmpje kunnen insturen!

Vandaag en morgen is de Annu fotoshoot! Zorg dat jij met de groepering waarmee je op de foto gaat op tijd! Wij hebben er suuuuperveel zin in!!! Ben jij je mail kwijt? Weet je niet meer precies wat je in moet sturen? Wil jij een in de marge insturen? Check hier de specificaties van de inzending van jouw groepering! De deadline is 18 oktober! Wat was het een fantastische avond!

Heb jij dinsdag de themabekendmaki ng gemist? Kijk dan hier het filmpje terug, en kom het thema te weten! Dinsdag 27 september is het zover: Naast dit spannende moment om Wil jij ook weten hoe deze foto is geworden? Volg dan de Annuarium snapchat: Ben jij of ken jij iemand met een annu waarin adresgegevens missen in het smoelenboek?

Dan is vanavond je laatste kans om het boek te ruilen voor een compleet exemplaar! Check dus snel jouw hele! En het filmpje is behalve heel gaaf ook nog hartstikke mogelijk gemaakt door de Specsavers-bril in je boek!

Joehoeeeeee daar is-ie dan! Voor iedereen die hem heeft gemist of gewoon een beetje kerstvakantie over heeft. Heb jij een annu waarin gegevens missen in het smoelenboek en heb je dit nog niet gemeld?

Mail dan zo snel mogelijk naar annucie virgiel. Het is gister hard gegaan! Zo hard zelfs dat er geen boeken meer zijn. Dus blijf lekker brak op de bank liggen. Wij vonden het hartstikke lachen gisteravond. Ietsje pietsje minder lachen is dat sommige van jullie een annu hebben waarin een groot deel van de adresgegevens in het smoelenboek mist.

Check dus snel je boek en breng het vandaag nog terug naar het annuhok wanneer je een verkeerde hebt!! Krijg je dat echt niet voor elkaar, bel dan vandaag nog Oud Annu heeft er zin in!

Zien we jullie ook allemaal straks op de dixo? Een biergrafiek om trots op te zijn. Met de kerstvakantie binnen handbereik en tussen alle feestdagen door is het weer tijd voor de Annu uitreiking! Kom voor de climax van het jaar op donderdag 17 december je Annuarium ophalen in de societeitszaal!

Pak dus dat laatste sog-moment en zorg dat je niet te laat bent om jouw bijdrage te Krijg jij met jouw schitterende stem een hele dierentuin stil, spelen jullie met jullie band de sterren van het heelal of draai jij als DJ heel Ibiza van de grond? Dan moet je uiteraard wel in de Annu komen! Stuur voor 15 oktober een Word bestand met daarin: Stuur dan ook een foto Jpeg van 65 mm x 45 mm met een minimale resolutie van dpi.

Graag ontvangen wij dit op annucie virgiel. Het is inmiddels alweer een week geleden dat het thema bekend is gemaakt, en dat maakt het hoogtijd voor jullie om de inzendingen te sturen! Hier is hij dan voor de mensen die hem gemist hebben of die hem gewoon nog een keer willen zien. Mis jij de laatste tijd ook iets in je leven en begint het van binnen een beetje leeg te voelen? Of heb je gewoon veel vrije tijd over zo aan het begin van het jaar en weet je niet wat je er mee moet?

Wees niet langer bang! Annu is inmiddels al hard aan het werk aan een nieuw Annuarium, die Annu drinkt zich uit vanavond. Het was ons een grote eer om hét boek voor jullie te mogen maken! Opvolgers, Annu , heel veel succes! Een boek als het Annuarium maak je niet alleen. De mooie verhalen die in de Annu te vinden zijn komen ook van anderen. Zo ook het verhaal op pagina over het ontwerpen en de bouw van de nieuwe bar in door de Baroncie.

Een schitterend verhaal om te lezen! Om Kees Joosten, één van de Lekker die kerstvakantie, alle tijd om eens rustig de gloednieuwe annu door te spitten. Veel leesplezier - onder de kerstboom - en fijne feestdagen! Niet aanwezig bij de uitreiking van het Annuarium? De tekst toch niet helemaal goed verstaan? Of gewoon even uitreikingsfilm pje terug kijken? Dat kan nu, check:. De zaal is er klaar voor! De boekjes staan helemaal klaar op een geheime plek en wij hopen jullie allemaal te zien, vanavond om 8 uur!

De HenkCie is al druk bezig met het opbouwen van de nu al legendarische dixo! Nog maar 1 nachtje slapen, dan kunnen alle Virgilianen gaan genieten van het gloednieuwe boek!

Tot morgen, 8 uur! Wil je je huisgenoten en jezelf verwennen met een lekker visje? Koop je vis bij: De voorbereidingen voor de uitreiking van donderdag zijn in volle gang! Vandaag de opnames gehad voor het filmpje, komt dat allen donderdag aanschouwen! En de promo voor het feest der uitreiking Annuarium is begonnen! Misschien heb je de poster al thuis hangen, de toko hangt nu in ieder geval helemaal vol met onze posters.

Komt allen naar de uitreiking op 18 december! Donderdag 18 december is het eindelijk zo ver, dan kan iedere Virgiliaan het e Annuarium der K. Sanctus Virgilius in ontvangst nemen! En daarna gaat uiteraard het dak er vanaf bij het vetste feest van het jaar! Opzoek naar een rijschool waar je je welkom voelt? Een rijschool waar je eindelijk kan leren autorijden op hoge kwaliteit?

Bij Avanti Autorijschool krijg je een prachtige aanbieding van 20 rijlessen voor ,00 euro, en een gratis theoriecursus t. Lukt het niet met mailen? Verstuur je inzending dan naar annu. Terwijl wij druk aan het klussen zijn, is het boek natuurlijk niet compleet zonder de inzendingen!

Dus knallen met die handel want a. D Zorg dat ook jouw inzending erbij zit! Laat de inzendingen maar komen! Hierbij zit een tabel met de specificaties van de inzendingen.

Mail ze vóór 17 oktober naar annucie virgiel. Wat een avond was het gisteren! Heel Virgiel heeft het thema kunnen ontdekken! Nog een keer de thema bekendmaking kijken? Check dan snel http: De fotoshoot is gepland, zorg dat je beschikbaar bent op deze data met je groepering zodat jullie dit jaar kunnen shinen in de annu! De opnames voor het thema filmpje zijn in volle gang!

Benieuwd naar de uitkomst? Kom dinsdag 7 oktober naar de themapresentati e! Wij hebben er in ieder geval al veel zin in! Op Virgiel zit de mooiste commissie nu fulltime om het mooiste boek ooit te maken.

Dus ben jij ook zo benieuwd naar het thema waarin jij de inzending van je huis, dispuut, club of verticale kan klussen voor de Wil jij ook eens normaal in het smoelenboek komen te staan of staan jou adresgegevens er altijd verkeerd in?

Verander dit dan op de Virgiel site! Het Annuarium is de likes ruim gepasseerd op Facebook! Maar dat kan natuurlijk altijd meer. Nodig daarom snel al je vrienden uit, zodat zij ook op de hoogte blijven van het mooiste boek ter wereld! Annu zit fulltime! Heb je een leuk verhaal of leuke ideeën?

Kom dan even langs op ons hok!


gratis .nl gratis pje kijken

Je ontvangt de dvd medio mei. Zo profiteer je van verschillende kortingen en gratis tijdschriften. Met Play kijk je tv, films en series hoe, waar en wanneer het jou uitkomt. Probeer Play nu 1 maand lang gratis en kijk gratis naar o. Game of Thrones of Gooische Vrouwen. Kies nu voor Ziggo alles-in-1 en kijk 12 maanden lang naar de beste films en series van HBO. De gratis maand stopt automatisch! Deze actie wordt mogelijk gemaakt door De Telegraaf.

Netflix is sinds kort in Nederland en dat betekent dat je heel gemakkelijk films en series online kan bekijken. De eerste maand is nu gratis, dus probeer het snel! Gratis producten, dingen, artikelen en spullen Zoeken.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang om de dag de beste gratis producten in je inbox. Gratis films kijken Heb je zin in een filmpje maar geen zin om er geld voor te betalen? Gratis online films kijken streamen De nieuwste films kijk je gratis online via Watchfree. Gratis dvd bij 2 Remia actieproducten Bestel nu 2 Remia actieproducten naar keuze en ontvang een gratis dvd naar keuze t.

De daadwerkelijke uitreiking van het Annuarium zal er dit jaar iets anders uitzien dan voorgaande jaren. De avond zelf zal echt in het teken staan van de onthulling. Er is meer dan genoeg de mogelijkheid om een exemplaar in handen te hebben, maar dit jaar hoef je niet meer tijdens de dixo naar huis om je eigen Annuarium veilig te stellen! De inschrijving voor de kleine shows van Jochem Nooyen zijn geopend, klik op onderstaande link en schrijf je in! Zometeen zal om 5v5 de inschrijflink voor de kleine show van Jochem Nooyen online gaan, hier op onze Facebook pagina.

Op 22 december zal Jochem Nooyen vanaf Hierna zal hij om Het is bijna zover, bij ons zijn de zenuwen al niet meer in bedwang te houden en hoogstwaarschij nlijk bij jullie ook niet.

Om die reden zal er op de donderdag voor de kerstvakantie, op 22 december, de langverwachte onthulling van het e Annuarium plaatsvinden! En wat is een onthulling zonder een Wij, UniPartners Delft, zijn op zoek naar enthousiaste studenten die ons part-time bestuur per februari komen versterken!

Wij, UniPartners Delft, delen aanstaande maandag tussen Het enige wat je hoeft te doen is je in te schrijven op onze website www. Dus kom aanstaande maandag bij ons langs voor de UB om je in te schrijven en je Dus kom aanstaande maandag bij ons langs voor de UB om je in te schrijven en je dopper mee te nemen!

Morgen 18 oktober is de uiterlijke dag dat jij je inzending kan insturen naar annuarium virgi el. Wij wachten met smart op al jullie creatieve knutselwerken. Vergeet niet dat huizen en clubs naast hun reguliere inzending ook een filmpje kunnen insturen!

Vandaag en morgen is de Annu fotoshoot! Zorg dat jij met de groepering waarmee je op de foto gaat op tijd! Wij hebben er suuuuperveel zin in!!! Ben jij je mail kwijt? Weet je niet meer precies wat je in moet sturen? Wil jij een in de marge insturen? Check hier de specificaties van de inzending van jouw groepering! De deadline is 18 oktober!

Wat was het een fantastische avond! Heb jij dinsdag de themabekendmaki ng gemist? Kijk dan hier het filmpje terug, en kom het thema te weten! Dinsdag 27 september is het zover: Naast dit spannende moment om Wil jij ook weten hoe deze foto is geworden? Volg dan de Annuarium snapchat: Ben jij of ken jij iemand met een annu waarin adresgegevens missen in het smoelenboek? Dan is vanavond je laatste kans om het boek te ruilen voor een compleet exemplaar! Check dus snel jouw hele! En het filmpje is behalve heel gaaf ook nog hartstikke mogelijk gemaakt door de Specsavers-bril in je boek!

Joehoeeeeee daar is-ie dan! Voor iedereen die hem heeft gemist of gewoon een beetje kerstvakantie over heeft. Heb jij een annu waarin gegevens missen in het smoelenboek en heb je dit nog niet gemeld? Mail dan zo snel mogelijk naar annucie virgiel.

Het is gister hard gegaan! Zo hard zelfs dat er geen boeken meer zijn. Dus blijf lekker brak op de bank liggen. Wij vonden het hartstikke lachen gisteravond. Ietsje pietsje minder lachen is dat sommige van jullie een annu hebben waarin een groot deel van de adresgegevens in het smoelenboek mist. Check dus snel je boek en breng het vandaag nog terug naar het annuhok wanneer je een verkeerde hebt!! Krijg je dat echt niet voor elkaar, bel dan vandaag nog Oud Annu heeft er zin in!

Zien we jullie ook allemaal straks op de dixo? Een biergrafiek om trots op te zijn. Met de kerstvakantie binnen handbereik en tussen alle feestdagen door is het weer tijd voor de Annu uitreiking! Kom voor de climax van het jaar op donderdag 17 december je Annuarium ophalen in de societeitszaal!

Pak dus dat laatste sog-moment en zorg dat je niet te laat bent om jouw bijdrage te Krijg jij met jouw schitterende stem een hele dierentuin stil, spelen jullie met jullie band de sterren van het heelal of draai jij als DJ heel Ibiza van de grond? Dan moet je uiteraard wel in de Annu komen!

Stuur voor 15 oktober een Word bestand met daarin: Stuur dan ook een foto Jpeg van 65 mm x 45 mm met een minimale resolutie van dpi.

Graag ontvangen wij dit op annucie virgiel. Het is inmiddels alweer een week geleden dat het thema bekend is gemaakt, en dat maakt het hoogtijd voor jullie om de inzendingen te sturen!

Hier is hij dan voor de mensen die hem gemist hebben of die hem gewoon nog een keer willen zien. Mis jij de laatste tijd ook iets in je leven en begint het van binnen een beetje leeg te voelen? Of heb je gewoon veel vrije tijd over zo aan het begin van het jaar en weet je niet wat je er mee moet?

Wees niet langer bang! Annu is inmiddels al hard aan het werk aan een nieuw Annuarium, die Annu drinkt zich uit vanavond. Het was ons een grote eer om hét boek voor jullie te mogen maken! Opvolgers, Annu , heel veel succes!

Een boek als het Annuarium maak je niet alleen. De mooie verhalen die in de Annu te vinden zijn komen ook van anderen. Zo ook het verhaal op pagina over het ontwerpen en de bouw van de nieuwe bar in door de Baroncie. Een schitterend verhaal om te lezen! Om Kees Joosten, één van de Lekker die kerstvakantie, alle tijd om eens rustig de gloednieuwe annu door te spitten. Veel leesplezier - onder de kerstboom - en fijne feestdagen!

Niet aanwezig bij de uitreiking van het Annuarium? De tekst toch niet helemaal goed verstaan? Of gewoon even uitreikingsfilm pje terug kijken? Dat kan nu, check:. De zaal is er klaar voor! De boekjes staan helemaal klaar op een geheime plek en wij hopen jullie allemaal te zien, vanavond om 8 uur! De HenkCie is al druk bezig met het opbouwen van de nu al legendarische dixo! Nog maar 1 nachtje slapen, dan kunnen alle Virgilianen gaan genieten van het gloednieuwe boek!

Tot morgen, 8 uur! Wil je je huisgenoten en jezelf verwennen met een lekker visje? Koop je vis bij: De voorbereidingen voor de uitreiking van donderdag zijn in volle gang! Vandaag de opnames gehad voor het filmpje, komt dat allen donderdag aanschouwen!

En de promo voor het feest der uitreiking Annuarium is begonnen! Misschien heb je de poster al thuis hangen, de toko hangt nu in ieder geval helemaal vol met onze posters. Komt allen naar de uitreiking op 18 december! Donderdag 18 december is het eindelijk zo ver, dan kan iedere Virgiliaan het e Annuarium der K. Sanctus Virgilius in ontvangst nemen! En daarna gaat uiteraard het dak er vanaf bij het vetste feest van het jaar!

Opzoek naar een rijschool waar je je welkom voelt? Een rijschool waar je eindelijk kan leren autorijden op hoge kwaliteit?

Bij Avanti Autorijschool krijg je een prachtige aanbieding van 20 rijlessen voor ,00 euro, en een gratis theoriecursus t. Lukt het niet met mailen? Verstuur je inzending dan naar annu. Terwijl wij druk aan het klussen zijn, is het boek natuurlijk niet compleet zonder de inzendingen!

Dus knallen met die handel want a. D Zorg dat ook jouw inzending erbij zit! Laat de inzendingen maar komen! Hierbij zit een tabel met de specificaties van de inzendingen. Mail ze vóór 17 oktober naar annucie virgiel. Wat een avond was het gisteren!

Heel Virgiel heeft het thema kunnen ontdekken! Nog een keer de thema bekendmaking kijken? Check dan snel http: De fotoshoot is gepland, zorg dat je beschikbaar bent op deze data met je groepering zodat jullie dit jaar kunnen shinen in de annu! De opnames voor het thema filmpje zijn in volle gang! Benieuwd naar de uitkomst? Kom dinsdag 7 oktober naar de themapresentati e!

Wij hebben er in ieder geval al veel zin in! Op Virgiel zit de mooiste commissie nu fulltime om het mooiste boek ooit te maken. Dus ben jij ook zo benieuwd naar het thema waarin jij de inzending van je huis, dispuut, club of verticale kan klussen voor de Wil jij ook eens normaal in het smoelenboek komen te staan of staan jou adresgegevens er altijd verkeerd in?

Verander dit dan op de Virgiel site! Het Annuarium is de likes ruim gepasseerd op Facebook! Maar dat kan natuurlijk altijd meer. Nodig daarom snel al je vrienden uit, zodat zij ook op de hoogte blijven van het mooiste boek ter wereld!

Annu zit fulltime! Heb je een leuk verhaal of leuke ideeën? Kom dan even langs op ons hok! Na maanden heel hard werken is het boek eindelijk af! En dit feestelijke moment kunnen jullie met ons vieren. Het boek zal worden uitgedeeld en daarna zal er een spetterend feest plaatsvinden, dus wees erbij! Staan jou gegevens altijd fout in de annu? Mail dan nu de goede gegevens naar annucie virgiel. Annuarium Commissie Virgiel is on Facebook.

To connect with Annuarium Commissie Virgiel, join Facebook today. Like Follow Message More. Annuarium Commissie Virgiel added 4 new photos — looking for easter eggs in the Annuarium. De Annu is al meer dan een maand onder ons!

Neem dan in je sogmomentjes je February 1 at 2: January 9 at Er zijn nog boeken, dus kom zo snel mogelijk naar de toko! December 22, at 1: December 21, at 7: Nog één dag tot de dixo en twee dagen tot de distributie!

December 20, at 1: Annuarium Commissie Virgiel added an event. December 14, at Annuarium Commissie Virgiel updated their website address.

November 9, at October 3, at September 27, at De Sanctus heeft er zin in. September 21, at Annuarium Commissie Virgiel is with Britte Timmermans.

September 1, at Annuarium Commissie Virgiel updated their cover photo. Annu takes over! August 29, at 4: Annuarium Commissie Virgiel updated their profile picture. Lieve Virgilianen, Alweer meer dan twee maanden geleden was de Annu-uitreiking.

...

Met Play kijk je tv, films en series hoe, waar en wanneer het jou uitkomt. Probeer Play nu 1 maand lang gratis en kijk gratis naar o. Game of Thrones of Gooische Vrouwen. Kies nu voor Ziggo alles-in-1 en kijk 12 maanden lang naar de beste films en series van HBO. De gratis maand stopt automatisch! Deze actie wordt mogelijk gemaakt door De Telegraaf. Netflix is sinds kort in Nederland en dat betekent dat je heel gemakkelijk films en series online kan bekijken.

De eerste maand is nu gratis, dus probeer het snel! Gratis producten, dingen, artikelen en spullen Zoeken. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang om de dag de beste gratis producten in je inbox. Gratis films kijken Heb je zin in een filmpje maar geen zin om er geld voor te betalen?

Gratis online films kijken streamen De nieuwste films kijk je gratis online via Watchfree. Gratis dvd bij 2 Remia actieproducten Bestel nu 2 Remia actieproducten naar keuze en ontvang een gratis dvd naar keuze t. Film aanbiedingen bij Bol. Eerste maand gratis Netflix proberen Netflix is sinds kort in Nederland en dat betekent dat je heel gemakkelijk films en series online kan bekijken.

De inschrijving voor de kleine shows van Jochem Nooyen zijn geopend, klik op onderstaande link en schrijf je in! Zometeen zal om 5v5 de inschrijflink voor de kleine show van Jochem Nooyen online gaan, hier op onze Facebook pagina.

Op 22 december zal Jochem Nooyen vanaf Hierna zal hij om Het is bijna zover, bij ons zijn de zenuwen al niet meer in bedwang te houden en hoogstwaarschij nlijk bij jullie ook niet. Om die reden zal er op de donderdag voor de kerstvakantie, op 22 december, de langverwachte onthulling van het e Annuarium plaatsvinden!

En wat is een onthulling zonder een Wij, UniPartners Delft, zijn op zoek naar enthousiaste studenten die ons part-time bestuur per februari komen versterken!

Wij, UniPartners Delft, delen aanstaande maandag tussen Het enige wat je hoeft te doen is je in te schrijven op onze website www.

Dus kom aanstaande maandag bij ons langs voor de UB om je in te schrijven en je Dus kom aanstaande maandag bij ons langs voor de UB om je in te schrijven en je dopper mee te nemen! Morgen 18 oktober is de uiterlijke dag dat jij je inzending kan insturen naar annuarium virgi el.

Wij wachten met smart op al jullie creatieve knutselwerken. Vergeet niet dat huizen en clubs naast hun reguliere inzending ook een filmpje kunnen insturen! Vandaag en morgen is de Annu fotoshoot!

Zorg dat jij met de groepering waarmee je op de foto gaat op tijd! Wij hebben er suuuuperveel zin in!!! Ben jij je mail kwijt? Weet je niet meer precies wat je in moet sturen? Wil jij een in de marge insturen? Check hier de specificaties van de inzending van jouw groepering! De deadline is 18 oktober! Wat was het een fantastische avond! Heb jij dinsdag de themabekendmaki ng gemist? Kijk dan hier het filmpje terug, en kom het thema te weten!

Dinsdag 27 september is het zover: Naast dit spannende moment om Wil jij ook weten hoe deze foto is geworden? Volg dan de Annuarium snapchat: Ben jij of ken jij iemand met een annu waarin adresgegevens missen in het smoelenboek? Dan is vanavond je laatste kans om het boek te ruilen voor een compleet exemplaar! Check dus snel jouw hele!

En het filmpje is behalve heel gaaf ook nog hartstikke mogelijk gemaakt door de Specsavers-bril in je boek! Joehoeeeeee daar is-ie dan! Voor iedereen die hem heeft gemist of gewoon een beetje kerstvakantie over heeft. Heb jij een annu waarin gegevens missen in het smoelenboek en heb je dit nog niet gemeld?

Mail dan zo snel mogelijk naar annucie virgiel. Het is gister hard gegaan! Zo hard zelfs dat er geen boeken meer zijn. Dus blijf lekker brak op de bank liggen. Wij vonden het hartstikke lachen gisteravond. Ietsje pietsje minder lachen is dat sommige van jullie een annu hebben waarin een groot deel van de adresgegevens in het smoelenboek mist.

Check dus snel je boek en breng het vandaag nog terug naar het annuhok wanneer je een verkeerde hebt!! Krijg je dat echt niet voor elkaar, bel dan vandaag nog Oud Annu heeft er zin in!

Zien we jullie ook allemaal straks op de dixo? Een biergrafiek om trots op te zijn. Met de kerstvakantie binnen handbereik en tussen alle feestdagen door is het weer tijd voor de Annu uitreiking! Kom voor de climax van het jaar op donderdag 17 december je Annuarium ophalen in de societeitszaal!

Pak dus dat laatste sog-moment en zorg dat je niet te laat bent om jouw bijdrage te Krijg jij met jouw schitterende stem een hele dierentuin stil, spelen jullie met jullie band de sterren van het heelal of draai jij als DJ heel Ibiza van de grond?

Dan moet je uiteraard wel in de Annu komen! Stuur voor 15 oktober een Word bestand met daarin: Stuur dan ook een foto Jpeg van 65 mm x 45 mm met een minimale resolutie van dpi. Graag ontvangen wij dit op annucie virgiel.

Het is inmiddels alweer een week geleden dat het thema bekend is gemaakt, en dat maakt het hoogtijd voor jullie om de inzendingen te sturen! Hier is hij dan voor de mensen die hem gemist hebben of die hem gewoon nog een keer willen zien. Mis jij de laatste tijd ook iets in je leven en begint het van binnen een beetje leeg te voelen? Of heb je gewoon veel vrije tijd over zo aan het begin van het jaar en weet je niet wat je er mee moet? Wees niet langer bang! Annu is inmiddels al hard aan het werk aan een nieuw Annuarium, die Annu drinkt zich uit vanavond.

Het was ons een grote eer om hét boek voor jullie te mogen maken! Opvolgers, Annu , heel veel succes! Een boek als het Annuarium maak je niet alleen. De mooie verhalen die in de Annu te vinden zijn komen ook van anderen. Zo ook het verhaal op pagina over het ontwerpen en de bouw van de nieuwe bar in door de Baroncie.

Een schitterend verhaal om te lezen! Om Kees Joosten, één van de Lekker die kerstvakantie, alle tijd om eens rustig de gloednieuwe annu door te spitten. Veel leesplezier - onder de kerstboom - en fijne feestdagen! Niet aanwezig bij de uitreiking van het Annuarium? De tekst toch niet helemaal goed verstaan? Of gewoon even uitreikingsfilm pje terug kijken?

Dat kan nu, check:. De zaal is er klaar voor! De boekjes staan helemaal klaar op een geheime plek en wij hopen jullie allemaal te zien, vanavond om 8 uur! De HenkCie is al druk bezig met het opbouwen van de nu al legendarische dixo! Nog maar 1 nachtje slapen, dan kunnen alle Virgilianen gaan genieten van het gloednieuwe boek!

Tot morgen, 8 uur! Wil je je huisgenoten en jezelf verwennen met een lekker visje? Koop je vis bij: De voorbereidingen voor de uitreiking van donderdag zijn in volle gang!

Vandaag de opnames gehad voor het filmpje, komt dat allen donderdag aanschouwen! En de promo voor het feest der uitreiking Annuarium is begonnen! Misschien heb je de poster al thuis hangen, de toko hangt nu in ieder geval helemaal vol met onze posters.

Komt allen naar de uitreiking op 18 december! Donderdag 18 december is het eindelijk zo ver, dan kan iedere Virgiliaan het e Annuarium der K. Sanctus Virgilius in ontvangst nemen! En daarna gaat uiteraard het dak er vanaf bij het vetste feest van het jaar!

Opzoek naar een rijschool waar je je welkom voelt? Een rijschool waar je eindelijk kan leren autorijden op hoge kwaliteit? Bij Avanti Autorijschool krijg je een prachtige aanbieding van 20 rijlessen voor ,00 euro, en een gratis theoriecursus t. Lukt het niet met mailen? Verstuur je inzending dan naar annu. Terwijl wij druk aan het klussen zijn, is het boek natuurlijk niet compleet zonder de inzendingen!

Dus knallen met die handel want a. D Zorg dat ook jouw inzending erbij zit! Laat de inzendingen maar komen! Hierbij zit een tabel met de specificaties van de inzendingen. Mail ze vóór 17 oktober naar annucie virgiel. Wat een avond was het gisteren!

Heel Virgiel heeft het thema kunnen ontdekken! Nog een keer de thema bekendmaking kijken? Check dan snel http: De fotoshoot is gepland, zorg dat je beschikbaar bent op deze data met je groepering zodat jullie dit jaar kunnen shinen in de annu! De opnames voor het thema filmpje zijn in volle gang! Benieuwd naar de uitkomst? Kom dinsdag 7 oktober naar de themapresentati e! Wij hebben er in ieder geval al veel zin in! Op Virgiel zit de mooiste commissie nu fulltime om het mooiste boek ooit te maken.

Dus ben jij ook zo benieuwd naar het thema waarin jij de inzending van je huis, dispuut, club of verticale kan klussen voor de Wil jij ook eens normaal in het smoelenboek komen te staan of staan jou adresgegevens er altijd verkeerd in?

Verander dit dan op de Virgiel site! Het Annuarium is de likes ruim gepasseerd op Facebook! Maar dat kan natuurlijk altijd meer. Nodig daarom snel al je vrienden uit, zodat zij ook op de hoogte blijven van het mooiste boek ter wereld! Annu zit fulltime! Heb je een leuk verhaal of leuke ideeën?

Kom dan even langs op ons hok! Na maanden heel hard werken is het boek eindelijk af! En dit feestelijke moment kunnen jullie met ons vieren. Het boek zal worden uitgedeeld en daarna zal er een spetterend feest plaatsvinden, dus wees erbij!

Staan jou gegevens altijd fout in de annu? Mail dan nu de goede gegevens naar annucie virgiel. Annuarium Commissie Virgiel is on Facebook. To connect with Annuarium Commissie Virgiel, join Facebook today. Like Follow Message More. Annuarium Commissie Virgiel added 4 new photos — looking for easter eggs in the Annuarium. De Annu is al meer dan een maand onder ons! Neem dan in je sogmomentjes je February 1 at 2: January 9 at Er zijn nog boeken, dus kom zo snel mogelijk naar de toko!

December 22, at 1: December 21, at 7: Nog één dag tot de dixo en twee dagen tot de distributie! December 20, at 1: Annuarium Commissie Virgiel added an event. December 14, at Annuarium Commissie Virgiel updated their website address.

November 9, at October 3, at September 27, at De Sanctus heeft er zin in. September 21, at Annuarium Commissie Virgiel is with Britte Timmermans. September 1, at Annuarium Commissie Virgiel updated their cover photo. Annu takes over! August 29, at 4: Annuarium Commissie Virgiel updated their profile picture. Lieve Virgilianen, Alweer meer dan twee maanden geleden was de Annu-uitreiking. March 6, at 3: Annuarium Commissie Virgiel added 4 new photos.

January 18, at 5:

Gratis seks afspraak sex zonder betalen


gratis .nl gratis pje kijken