Heerlijk gepijpt geile knul

heerlijk gepijpt geile knul

Een dansende beer massaal gepijpt. Gepijpt in de autowasserette. Gepijpt door twee jonge sexy babes. Stripper klaar gepijpt op het podium. Gepijpt worden en neuken in de sex club. Lekkere mannelijke strippers die gepijpt mogen worden. Tijdens het kamperen gepijpt worden door twee bisex meisjes. Gepijpt worden en neuken met een condoom om. Gepijpt door een sexy prostituee in een hotel. Hmm heerlijk gepijpt worden neuken en afgetrokken worden tot je klaar komt. Gepijpt worden door lekkere wijven en nog betaald krijgen ook.

Stripper wordt gepijpt door groep milf sletten. In deze orgy word geneukt en gepijpt. Met je foto camera filmen hoe je gepijpt word.

Tijdens het filmen gepijpt worden. Zijn neger lul word gepijpt en neukt de negerin tot hij klaar komt. Ik zag toen ook een bordje met gay cinema. Zou ik het ook doen of mij hier maar lekker aftrekken? Pure geilheid overmande mij ik stond op en liep de trap op. Toen ik de zaal inliep schrok ik mij rot. Vrij vooraan bij het filmdoek zag ik een man in een stoel zitten met zijn broek op zijn schoenen en tussen zijn benen zat een andere man die zijn hoofd tussen zijn benen had.

Die is natuurlijk aan het pijpen. Mijn lul voelde akelig stijf in mijn broek. Ik zocht een lege rij en ging zitten. De spanning gierde door mijn lichaam. Na een tijdje durfde ik wat om mij heen te kijken en zag dat er meer mannen met elkaar bezig waren.

Plotseling zag ik links van mij enkele rijen voor mij de man zitten van de pisbakken. Ik had inmiddels mijn lul uit mijn broek gehaald en terwijl ik naar de film keek waar een jongen heerlijk gepijpt werd. Langzaam trok ik mij af maar wist dat het niet lang zou duren en haalde mijn zakdoek tevoorschijn om mijn kwakje in te spuiten.

Toen ik weer opkeek zag ik plotseling dat de man van de pisbak rechts naast mijn rij stond. Hij keek naar mij en met schaamte legde ik vlug mijn zakdoek over mijn lul en keek stijf voor mij uit naar de film.

Alles was in mij gespannen toen ik die man in mijn ooghoeken op mij af zag komen. Vlak naast mij bleef hij staan, en ging toen naast mij zitten. Zo knul nog altijd geil? Ik durfde hem niet aan te kijken en ook niets te zeggen.

Wat gespannen he hoorde ik hem zeggen. Geeft niets hoor, trek je maar lekker af daar komen ze hier allemaal voor. Hij stond even op en maakte zijn broek los en trok hem naar onderen en ging zitten. Ik durfde bijna niet, maar mijn ogen warden naar zijn lul getrokken. Zo zal ik het voordoen dan voel je je niet meer zo alleen zei hij en begon langzaam aan zijn lul te trekken. Kom knul jij nu ook schaam je maar niet speel maar lekker.

Ik trok de zakdoek weg en mijn lul kwam weer te voorschijn. Ik pakte hem vast en wist dat het nu snel zou gebeuren.

Je mag die van mij ook wel even vasthouden als je wil. Ik kon mij niet bewegen van spanning Ik voelde dat de man glimlachte. Kom maar laat mij het maar even doen en hij duwde mijn hand weg en pakte mijn lul beet.

Ik zat als verlamd. Hij begon mij heerlijk af te trekken maar ik voelde het al komen en wilde waarschuwen. Ik denk dat hij het begreep en zei laat je maar gaan kerel, het leek wel of ik ontplofte al de geilheid van de laatste uren leken naar buiten te moeten het duizelde in mijn hele hoofd en toen was de uitbarsting daar het leek van heel ver te komen ik wilde omhoog komen en daar spoot de eerste straal naar buiten en weer en weer en nog eens het leek wel of er geen eind aan kwam.

Ik zakte diep in mijn stoel terwijl de man mij nog langzaam streelde over mijn lul. Hij veegde mij schoon met mijn zakdoek. Zo is het beter knul de grootste spanning is er nu af, lekker toch. Toen ik weer tot mijzelf kwam overviel mij een soort paniek en ik schoot overeind en wilde mij lul opbergen, die nog altijd even hard vooruit stond. De man pakte mij zacht bij de schouder en sprak vriendelijk, rustig jongen ik begrijp het de eerste keer niet?

Blijf rustig zitten je zult zien dat het allemaal wel mee valt. Ik voelde me een stuk rustiger. Kijk maar hoe ik mij aftrek en ontspan.

Ik keek toe terwijl hij in een rustig tempo aan zijn lul trok een hand had hij onder zijn zak. Vind je het geil zei hij. Met een brok in mijn keel zei ik ja meneer. Hij glimlachte, nog nooit een andere lul vastgehouden. Nooit een grote, wel ooit toen ik jonger was met een vriendje gespeeld. Zou je het willen vroeg hij. Weet niet zei ik. Doe het maar sprak hij vriendelijk. Als in een droom ging mijn hand naar zijn lid en pakte ik hem vast. Een geweldig gevoel stijf en toch zacht,het leek wel of hij in mijn hand leefde heerlijk zacht en warm.

Dat doe je fijn je geeft mij een heerlijk gevoel jongen. Probeer ook maar eens te trekken. Langzaam schoof ik met mijn hand over zijn harde paal. Pak nu maar met je andere hand mijn zak vast niet knijpen maar zachtjes er aan trekken en masseren. Ik deed het en kwam daardoor iets over hem heen. Ik rook een heerlijke geur gemengd met een aftershave luchtje.

Ik werd er weer geil van en mijn lul kwam weer omhoog. Ik hoorde de man diep zuchtte je doet het heerlijk jongen. Ik voelde mij best wel trots omdat ik het aangedurfd had en dat ik hem ook kon laten genieten. Stop maar even anders kom ik klaar zei hij. Ik was verbaast, ik dacht dat u dat wilde,zei ik, Hij lachte en zij dat wil ik ook maar ik wil je nog wel iets leren en je een fijn gevoel geven tenminste als je wil.

Ja ik wil wel. Kom maar ga maar even staan dan doe ik je broek omlaag. Ja maar dan zien andere het. Geeft niets daar komen ze hier allemaal voor doe maar en vertrouw me maar en kijk rustig rond dan ondek je dingen en kun je zelf bepalen wat je wel of niet wil.

Ik stond op en ging voor hem staan. Hij maakte mijn broek los en trok die samen met mijn onderbroek naar beneden. Hij sloeg zijn armen om mij heen en pakte mijn billen beet en drukte zijn hoofd tegen mijn buik. Het gaf mij een geweldig gevoel en mijn lul stond strak vooruit.

Hij kuste zacht mijn buik en ik voelde dat hij kussend naar beneden ging een heerlijk warm gevoel doorstroomde mij. Zijn kin raakte mijn lul en zijn mond ging langs mijn lul af naar beneden ik was nooit gepijpt maar wist dat het ging gebeuren. Ja doe het dan ging het door mijn hooft maar hij ging er langs af naar beneden zijn mond kwam in mijn lies en ik hoorde hem diep snuiven. Hij zat nu met zijn mond bij mijn zak zijn hand ging naar mijn lul die hij vastpakte. Ik sloot mijn ogen en voelde dat zijn mond een deel van mijn zak omsloot hij zoog zacht een bal zijn mond binnen.

Zijn vuist nu stevig om mijn lul. De bal floepte uit zijn mond en hij likte nu van mijn zak naar mijn lul. Ja nu nu gaat hij mij pijpen. Toen hij bijna bij mijn eikel kwam stopte hij zijn hoofd kwam omhoog weg van mijn eikel.

In een bijna paniek stootte ik mijn bekken omhoog naar zijn mond. Hij lachte, heerlijke geile knul mompelde hij en zijn hoofd zakte weer omlaag. Zijn tong raakte mijn eikel en ik voelde dat het voorgeil naar boven werd gedrukt hij zoog het op , zijn lippen omsloten mijn eikel en mijn lul schoof zijn warme natte mond binnen.

Het duizelde mij nooit had ik zo iets lekkers gevoeld. Mijn hoofd lag in mijn nek en mijn ogen gesloten Ik hoorde mijzelf kreunen. Dit was het lekkerste dat in in mijn leven had meegemaakt.

Ik was mij niet bewust van mijn omgeving. Nog dieper nam hij mijn lul in zijn mond en zonder het te willen begon ik in zijn mond te neuken ik was van geilheid doordrongen.

Ik keek naar beneden en zag zijn hoofd op en neer over mijn lul gaan. Ik kreeg de behoefte zijn hoofd vast te pakken en deed dat ook.

Ik richte mij op met zijn hoofd in mijn handen zijn hoofd over mijn lul schuivend. Plotseling ging er een schok door mij heen ik keer om mij heen en zag twee mannen staan kijken links en rechts voor mij. Ik duwde zijn hoofd weg van mijn lul en wilde gaan zitten. Rustig hoorde ik hem zeggen geeft niets kijk maar en laat je gaan. Hij hield mij stevig bij mijn billen vast en zoog mijn lul weer naar binnen.

Ik ontspande een beetje en keek naar de twee mannen zij hadden hun lul in hun hand en trokken zich zelf af. Mijn ogen zogen zich aan hun lullen vast. Ze geilde op mij,ze geilde op wat ze zagen,zij zouden dit ook met mij willen. Ik zag de begerige blik in hun ogen en ik genoot. Mijn pijper zorgde voor een opperste gevoel en ik voelde dat ik klaar ging komen. De mannen voor mij trokken heftig aan hun grote lullen, ik wilde mij terugtrekken uit zijn mond omdat ik klaar ging komen maar hij hield mijn billen stijf omklemt en het leek dat hij nog heftiger zoog.

Ik wilde hem duidelijk maken dat het ging gebeuren, stop ik kom mompelde ik, hij liet niet los. Voor de mannen scheen dit het teken te zijn. Die rechts van mij stond spoot zijn geil vrij naar voren diep kreunend. Ik kon mij niet inhouden en spoot mijn geil in de zuigende mond, het duizelde mij, intens kwam ik weer klaar. De man links voor mij ook. Mijn pijper was tot rust gekomen en zoog zacht op mij nu verslapende lul die even later uit zijn mond glipte.

Ik zakte duizelig door mijn knieën en kwam tussen de benen van de man, op de grond, mijn hoofd viel voorover in zijn schoot. Ik was totaal van de kaart. Ik voelde zijn hand op mijn hoofd en hij streelde mij door mijn haren. Ik voelde mij gelukzalig. Ik weet niet hoelang ik daar zo heb gelegen de zachte hand op mijn hoofd voelde goed en ik zuchtte diep. Vond je het fijn mijn jongen hoorde ik hen zacht zeggen. Ja meneer antwoordde ik.

...

Meesteres angel zoetermeer prive ontvangst advertenties

De plaats tussen hun in was vrij en ik nam de plaats in en haalde mijn lul tevoorschijn die nog steeds niet helemaal slap was geworden. Ik keek zo onopvallend mogelijk naar de knul langs mij. Een mooie slappe lul een ferme straal pis spoot hij in het toilet. Ik werd er beregeil van en mijn lul begon weer te groeien. Ik voelde dat de jongen naar mij keek en met een boos gezicht trok hij zijn gulp dicht en verliet het toilet. Ik richtte mijn blik naar rechts waar de oudere heer stond.

Hij had een flinke harde paal en maakte trekbewegingen met zijn hand. Hij keek naar mij en zei valt niet mee met een harde te pissen he. Ik kreeg een kop als een boei. Met zijn hand greep hij mijn lul vast en zei zal ik hem even lekker aftrekken. Zijn hand voelde heerlijk aan,ik durfde niets te zeggen en mijn hard klopte in mijn keer.

Lekker trok hij zacht aan mijn lul en kneep er zacht in. Ik werd nog geiler als ik was. Plotseling ging de deur open en kwan er een man binnen. Ik schrok mij wezenloos en met een beschaamd gezicht trok ik mijn gulp dicht en rende naar buiten. Verdomme het was zo lekker. Ik was wel heel geil dat ik me door een oude kerel af liet trekken.

Ik liep verder de stad in. Na een tijdje zo rondgeslenterd te hebben kwam ik bij een sexshop, even kijken altijd wel spannend. Ik liep de winkel in en zocht wat rond in de sexboekjes daarna kwamen de films aan de beurt. Achter in de zaak waren ook film cabines en ik zag dat er ook een filmzaal was.

Ik kocht een kaartje en ging de deur door ik kwam in een gang toen ik die doorliep kwam ik aan de deur voor de cinema. Toen ik naar binnen stapte zag ik in eerste instantie niets dan een groot beeldscherm waar een meisje geneukt werd door een neger en tegelijk een man pijpte. Toen mijn ogen aan de donker gewend waren liep ik door het pad naar voor. Ik zag er diverse mensen zitten en veel hadden hun piemel in hun hand.

Het waren vrijwel allemaal ouderen. Ik zocht een stoel op in het midden van de rij. Een stuk verder zag ik een man van een jaar of 30 zitten die zijn broek omlaag had en met zijn grote pik speelden. Ik vond het wel spannend. Geregeld keer ik naar de man en af en toe naar de film. Mijn lul stond stokstijf. Ik twijfelde nog om hem uit mijn broek te halen en mij lekker af te trekken.

Ik keek weer naar de man en plotseling keek hij naar mij. Verschrikt keek ik weer naar het beeldscherm. In mijn ooghoeken zag ik dat hij opstond en zijn broek optrok.

Hij kwam mijn kant op en wilde voor mij door het pad oplopen. Toen hij bijna bij mij was zag ik dat zijn lul nog uit zijn gulp stak. Het leek of mijn keel werd dichtgeknepen, van de spanning natuurlijk. Ik ging wat opzij zitten om hem door te laten. Hij schoof traag voor mij door zijn lul in mijn richting vlak voor mijn ogen door.

Het was misschien inbeelding maar het leek wel of ik hem rook. Een siddering ging door mij heen. Hij schoof verder langs mij heen het gangpad op en ik zag dat hij een trap opliep die ik voorheen niet gezien had. Ik zag toen ook een bordje met gay cinema. Zou ik het ook doen of mij hier maar lekker aftrekken? Pure geilheid overmande mij ik stond op en liep de trap op. Toen ik de zaal inliep schrok ik mij rot.

Vrij vooraan bij het filmdoek zag ik een man in een stoel zitten met zijn broek op zijn schoenen en tussen zijn benen zat een andere man die zijn hoofd tussen zijn benen had. Die is natuurlijk aan het pijpen. Mijn lul voelde akelig stijf in mijn broek. Ik zocht een lege rij en ging zitten.

De spanning gierde door mijn lichaam. Na een tijdje durfde ik wat om mij heen te kijken en zag dat er meer mannen met elkaar bezig waren. Plotseling zag ik links van mij enkele rijen voor mij de man zitten van de pisbakken. Ik had inmiddels mijn lul uit mijn broek gehaald en terwijl ik naar de film keek waar een jongen heerlijk gepijpt werd. Langzaam trok ik mij af maar wist dat het niet lang zou duren en haalde mijn zakdoek tevoorschijn om mijn kwakje in te spuiten.

Toen ik weer opkeek zag ik plotseling dat de man van de pisbak rechts naast mijn rij stond. Hij keek naar mij en met schaamte legde ik vlug mijn zakdoek over mijn lul en keek stijf voor mij uit naar de film.

Alles was in mij gespannen toen ik die man in mijn ooghoeken op mij af zag komen. Vlak naast mij bleef hij staan, en ging toen naast mij zitten. Zo knul nog altijd geil? Ik durfde hem niet aan te kijken en ook niets te zeggen. Wat gespannen he hoorde ik hem zeggen. Geeft niets hoor, trek je maar lekker af daar komen ze hier allemaal voor.

Hij stond even op en maakte zijn broek los en trok hem naar onderen en ging zitten. Ik durfde bijna niet, maar mijn ogen warden naar zijn lul getrokken.

Zo zal ik het voordoen dan voel je je niet meer zo alleen zei hij en begon langzaam aan zijn lul te trekken. Kom knul jij nu ook schaam je maar niet speel maar lekker. Ik trok de zakdoek weg en mijn lul kwam weer te voorschijn. Ik pakte hem vast en wist dat het nu snel zou gebeuren. Je mag die van mij ook wel even vasthouden als je wil. Ik kon mij niet bewegen van spanning Ik voelde dat de man glimlachte. Kom maar laat mij het maar even doen en hij duwde mijn hand weg en pakte mijn lul beet.

Ik zat als verlamd. Hij begon mij heerlijk af te trekken maar ik voelde het al komen en wilde waarschuwen. Ik denk dat hij het begreep en zei laat je maar gaan kerel, het leek wel of ik ontplofte al de geilheid van de laatste uren leken naar buiten te moeten het duizelde in mijn hele hoofd en toen was de uitbarsting daar het leek van heel ver te komen ik wilde omhoog komen en daar spoot de eerste straal naar buiten en weer en weer en nog eens het leek wel of er geen eind aan kwam.

Ik zakte diep in mijn stoel terwijl de man mij nog langzaam streelde over mijn lul. Hij veegde mij schoon met mijn zakdoek. Zo is het beter knul de grootste spanning is er nu af, lekker toch.

Toen ik weer tot mijzelf kwam overviel mij een soort paniek en ik schoot overeind en wilde mij lul opbergen, die nog altijd even hard vooruit stond. De man pakte mij zacht bij de schouder en sprak vriendelijk, rustig jongen ik begrijp het de eerste keer niet? Blijf rustig zitten je zult zien dat het allemaal wel mee valt. Ik voelde me een stuk rustiger. Kijk maar hoe ik mij aftrek en ontspan. Ik keek toe terwijl hij in een rustig tempo aan zijn lul trok een hand had hij onder zijn zak.

Vind je het geil zei hij. Met een brok in mijn keel zei ik ja meneer. Hij glimlachte, nog nooit een andere lul vastgehouden. Nooit een grote, wel ooit toen ik jonger was met een vriendje gespeeld. Zou je het willen vroeg hij.

Weet niet zei ik. Doe het maar sprak hij vriendelijk. Als in een droom ging mijn hand naar zijn lid en pakte ik hem vast. Een geweldig gevoel stijf en toch zacht,het leek wel of hij in mijn hand leefde heerlijk zacht en warm. Dat doe je fijn je geeft mij een heerlijk gevoel jongen. Probeer ook maar eens te trekken. Langzaam schoof ik met mijn hand over zijn harde paal. Pak nu maar met je andere hand mijn zak vast niet knijpen maar zachtjes er aan trekken en masseren.

Ik deed het en kwam daardoor iets over hem heen. Ik rook een heerlijke geur gemengd met een aftershave luchtje. Ik werd er weer geil van en mijn lul kwam weer omhoog. Ik hoorde de man diep zuchtte je doet het heerlijk jongen. Ik voelde mij best wel trots omdat ik het aangedurfd had en dat ik hem ook kon laten genieten.

Stop maar even anders kom ik klaar zei hij. Ik was verbaast, ik dacht dat u dat wilde,zei ik, Hij lachte en zij dat wil ik ook maar ik wil je nog wel iets leren en je een fijn gevoel geven tenminste als je wil.

Ja ik wil wel. Kom maar ga maar even staan dan doe ik je broek omlaag. Ja maar dan zien andere het. Geeft niets daar komen ze hier allemaal voor doe maar en vertrouw me maar en kijk rustig rond dan ondek je dingen en kun je zelf bepalen wat je wel of niet wil. Ik stond op en ging voor hem staan. Hij maakte mijn broek los en trok die samen met mijn onderbroek naar beneden. Hij sloeg zijn armen om mij heen en pakte mijn billen beet en drukte zijn hoofd tegen mijn buik.

Het gaf mij een geweldig gevoel en mijn lul stond strak vooruit. Ondertussen haalde Anna mijn lul uit mijn onderbroek en begon eraan te trekken. Lekker je ouders aan de lijn en ik die je pik aftrek,” siste Anna. Els zakte nu tussen mijn benen in en begon me erbij te pijpen. Ik wilde de hoorn alweer neerleggen. Els zoog mijn eikel nu in haar mond en masseerde mijn ballen en zei: Je moeder aan de lijn en ik die je lul afzuig?

Ondertussen hijgde Anna in mijn oor: Ik krijg bijles bij mevrouw van Hulten,” kreunde ik. Anna pakte nu mijn hand en stopte die tussen haar dijen. Ik vingerde nu haar warme spleet. Oh, ik lek al uit mijn hete gleuf,” hijgde ze nu geil in mijn oor.

Er trok meteen een siddering door me heen. Die begon nu gewoon op mijn vinger te rijden met haar kut. Zomaar mijn kut vingeren, terwijl je moeder met je praat,” siste ze. Ik heb het alleen erg warm,” en zei toen snel: Els trok me naar zich toe. Ik ben geil geworden door dit spelletje. Ik schoof mijn lul nu in haar druipende seksgrot naar binnen.

Haar lange nagels gingen nu over mijn rug. Ik ben toch zo geil geworden, tijdens dat gesprek met je moeder en dan die dikke lul van je in mijn mondje. Dieper in me komen, schat. Duw je grote paal maar lekker diep in mijn geile scheur. Ik moet nodig eens stevig geneukt worden door jou, lieverdje van me.

Oh Johan, wat zit je toch weer diep in mijn spleet. Schatje, wat neuk je me toch weer lekker in mijn kut. Ze knijpt gewoon met haar kut in mijn pik. Oh,” kreunde ik opnieuw. Anna wreef intussen over haar eigen kut en duwde drie vingers bij zichzelf naar binnen. Harder en dieper in me stoten, geile rotknul van me! Je paalt me nu zo diep in mijn spleet,” kermde Els. Anna ging nu met haar vingers over Els haar kittelaar heen. Ben jij dan zo geil? Oh teef, die je er bent.

Je maakt me nog gek,” kreunde ze, intussen geil naar mijn in en uit schuivende pik kijkend. Geile rotknul van me met je grote lul! Ze schoof nu ook een vinger in de spleet van Anna. Maak me open, toe nou…” Anna ging nu met haar hete kut over het gezicht van Els, die nu ook haar sterretje begon te bewerken. Wat maakt ze me toch geil! Oh, wat doe je toch allemaal met sekslichaam,” kreunde ze. Ik pompte mijn lul in en uit Els haar kut, die al onder me lag te schokken, ten teken dat ze klaar begon te komen.

Ik duwde mijn pik weer terug en neukte Els gewoon verder in haar klaargekomen spleet. Ik ben… oh jongetje toch… niet… stop nou! Haar kut trok nu helemaal samen en nu bleef ik in haar stoten. Ze kwam van het gezicht van Els af. Kom liefje, kom me maar neuken en vergeet daarbij ook mijn kontje niet! Ik ging achter haar zitten en schoof mijn lul in haar naar seks hongerende kut. Neuk mijn geile spleet. Naai je geile sletje maar in haar druipende kut,” stamelde Anna, terwijl ze Els met haar tong aan het likken was.

Ze vingerde en likte de kut van Els gewoon volledig uit, terwijl ze mij aanmoedigde om haar goed door te neuken. Ja, toe maar liefje, neuk mijn kutje. Oh, zo dik en groot ben je nu toch. Geen wonder dat zo flink is klaar geneukt. Ik wilde eigenlijk al meteen met mijn grote lul daar weer naar binnen gaan. Ik pakte haar bij haar heupen beet en begon haar nu keihard te neuken.


heerlijk gepijpt geile knul

Een dansende beer massaal gepijpt. Gepijpt in de autowasserette. Gepijpt door twee jonge sexy babes. Stripper klaar gepijpt op het podium. Gepijpt worden en neuken in de sex club. Lekkere mannelijke strippers die gepijpt mogen worden. Tijdens het kamperen gepijpt worden door twee bisex meisjes. Gepijpt worden en neuken met een condoom om. Gepijpt door een sexy prostituee in een hotel. Hmm heerlijk gepijpt worden neuken en afgetrokken worden tot je klaar komt.

Gepijpt worden door lekkere wijven en nog betaald krijgen ook. Stripper wordt gepijpt door groep milf sletten. In deze orgy word geneukt en gepijpt. Met je foto camera filmen hoe je gepijpt word. Tijdens het filmen gepijpt worden. Zijn neger lul word gepijpt en neukt de negerin tot hij klaar komt.

Ik zag toen ook een bordje met gay cinema. Zou ik het ook doen of mij hier maar lekker aftrekken? Pure geilheid overmande mij ik stond op en liep de trap op. Toen ik de zaal inliep schrok ik mij rot. Vrij vooraan bij het filmdoek zag ik een man in een stoel zitten met zijn broek op zijn schoenen en tussen zijn benen zat een andere man die zijn hoofd tussen zijn benen had.

Die is natuurlijk aan het pijpen. Mijn lul voelde akelig stijf in mijn broek. Ik zocht een lege rij en ging zitten. De spanning gierde door mijn lichaam. Na een tijdje durfde ik wat om mij heen te kijken en zag dat er meer mannen met elkaar bezig waren. Plotseling zag ik links van mij enkele rijen voor mij de man zitten van de pisbakken. Ik had inmiddels mijn lul uit mijn broek gehaald en terwijl ik naar de film keek waar een jongen heerlijk gepijpt werd.

Langzaam trok ik mij af maar wist dat het niet lang zou duren en haalde mijn zakdoek tevoorschijn om mijn kwakje in te spuiten. Toen ik weer opkeek zag ik plotseling dat de man van de pisbak rechts naast mijn rij stond. Hij keek naar mij en met schaamte legde ik vlug mijn zakdoek over mijn lul en keek stijf voor mij uit naar de film. Alles was in mij gespannen toen ik die man in mijn ooghoeken op mij af zag komen.

Vlak naast mij bleef hij staan, en ging toen naast mij zitten. Zo knul nog altijd geil? Ik durfde hem niet aan te kijken en ook niets te zeggen. Wat gespannen he hoorde ik hem zeggen. Geeft niets hoor, trek je maar lekker af daar komen ze hier allemaal voor. Hij stond even op en maakte zijn broek los en trok hem naar onderen en ging zitten. Ik durfde bijna niet, maar mijn ogen warden naar zijn lul getrokken.

Zo zal ik het voordoen dan voel je je niet meer zo alleen zei hij en begon langzaam aan zijn lul te trekken. Kom knul jij nu ook schaam je maar niet speel maar lekker.

Ik trok de zakdoek weg en mijn lul kwam weer te voorschijn. Ik pakte hem vast en wist dat het nu snel zou gebeuren. Je mag die van mij ook wel even vasthouden als je wil.

Ik kon mij niet bewegen van spanning Ik voelde dat de man glimlachte. Kom maar laat mij het maar even doen en hij duwde mijn hand weg en pakte mijn lul beet. Ik zat als verlamd. Hij begon mij heerlijk af te trekken maar ik voelde het al komen en wilde waarschuwen. Ik denk dat hij het begreep en zei laat je maar gaan kerel, het leek wel of ik ontplofte al de geilheid van de laatste uren leken naar buiten te moeten het duizelde in mijn hele hoofd en toen was de uitbarsting daar het leek van heel ver te komen ik wilde omhoog komen en daar spoot de eerste straal naar buiten en weer en weer en nog eens het leek wel of er geen eind aan kwam.

Ik zakte diep in mijn stoel terwijl de man mij nog langzaam streelde over mijn lul. Hij veegde mij schoon met mijn zakdoek. Zo is het beter knul de grootste spanning is er nu af, lekker toch. Toen ik weer tot mijzelf kwam overviel mij een soort paniek en ik schoot overeind en wilde mij lul opbergen, die nog altijd even hard vooruit stond. De man pakte mij zacht bij de schouder en sprak vriendelijk, rustig jongen ik begrijp het de eerste keer niet?

Blijf rustig zitten je zult zien dat het allemaal wel mee valt. Ik voelde me een stuk rustiger. Kijk maar hoe ik mij aftrek en ontspan. Ik keek toe terwijl hij in een rustig tempo aan zijn lul trok een hand had hij onder zijn zak.

Vind je het geil zei hij. Met een brok in mijn keel zei ik ja meneer. Hij glimlachte, nog nooit een andere lul vastgehouden.

Nooit een grote, wel ooit toen ik jonger was met een vriendje gespeeld. Zou je het willen vroeg hij. Weet niet zei ik. Doe het maar sprak hij vriendelijk. Als in een droom ging mijn hand naar zijn lid en pakte ik hem vast. Een geweldig gevoel stijf en toch zacht,het leek wel of hij in mijn hand leefde heerlijk zacht en warm. Dat doe je fijn je geeft mij een heerlijk gevoel jongen. Probeer ook maar eens te trekken.

Langzaam schoof ik met mijn hand over zijn harde paal. Pak nu maar met je andere hand mijn zak vast niet knijpen maar zachtjes er aan trekken en masseren. Ik deed het en kwam daardoor iets over hem heen. Ik rook een heerlijke geur gemengd met een aftershave luchtje. Ik werd er weer geil van en mijn lul kwam weer omhoog. Ik hoorde de man diep zuchtte je doet het heerlijk jongen. Ik voelde mij best wel trots omdat ik het aangedurfd had en dat ik hem ook kon laten genieten.

Stop maar even anders kom ik klaar zei hij. Ik was verbaast, ik dacht dat u dat wilde,zei ik, Hij lachte en zij dat wil ik ook maar ik wil je nog wel iets leren en je een fijn gevoel geven tenminste als je wil. Ja ik wil wel. Kom maar ga maar even staan dan doe ik je broek omlaag. Ja maar dan zien andere het. Geeft niets daar komen ze hier allemaal voor doe maar en vertrouw me maar en kijk rustig rond dan ondek je dingen en kun je zelf bepalen wat je wel of niet wil.

Ik stond op en ging voor hem staan. Hij maakte mijn broek los en trok die samen met mijn onderbroek naar beneden. Hij sloeg zijn armen om mij heen en pakte mijn billen beet en drukte zijn hoofd tegen mijn buik. Het gaf mij een geweldig gevoel en mijn lul stond strak vooruit. Hij kuste zacht mijn buik en ik voelde dat hij kussend naar beneden ging een heerlijk warm gevoel doorstroomde mij. Zijn kin raakte mijn lul en zijn mond ging langs mijn lul af naar beneden ik was nooit gepijpt maar wist dat het ging gebeuren.

Ja doe het dan ging het door mijn hooft maar hij ging er langs af naar beneden zijn mond kwam in mijn lies en ik hoorde hem diep snuiven. Hij zat nu met zijn mond bij mijn zak zijn hand ging naar mijn lul die hij vastpakte. Ik sloot mijn ogen en voelde dat zijn mond een deel van mijn zak omsloot hij zoog zacht een bal zijn mond binnen.

Zijn vuist nu stevig om mijn lul. De bal floepte uit zijn mond en hij likte nu van mijn zak naar mijn lul. Ja nu nu gaat hij mij pijpen. Toen hij bijna bij mijn eikel kwam stopte hij zijn hoofd kwam omhoog weg van mijn eikel.

In een bijna paniek stootte ik mijn bekken omhoog naar zijn mond. Hij lachte, heerlijke geile knul mompelde hij en zijn hoofd zakte weer omlaag. Zijn tong raakte mijn eikel en ik voelde dat het voorgeil naar boven werd gedrukt hij zoog het op , zijn lippen omsloten mijn eikel en mijn lul schoof zijn warme natte mond binnen. Het duizelde mij nooit had ik zo iets lekkers gevoeld. Mijn hoofd lag in mijn nek en mijn ogen gesloten Ik hoorde mijzelf kreunen.

Dit was het lekkerste dat in in mijn leven had meegemaakt. Ik was mij niet bewust van mijn omgeving. Nog dieper nam hij mijn lul in zijn mond en zonder het te willen begon ik in zijn mond te neuken ik was van geilheid doordrongen. Ik keek naar beneden en zag zijn hoofd op en neer over mijn lul gaan. Ik kreeg de behoefte zijn hoofd vast te pakken en deed dat ook. Ik richte mij op met zijn hoofd in mijn handen zijn hoofd over mijn lul schuivend.

Plotseling ging er een schok door mij heen ik keer om mij heen en zag twee mannen staan kijken links en rechts voor mij. Ik duwde zijn hoofd weg van mijn lul en wilde gaan zitten. Rustig hoorde ik hem zeggen geeft niets kijk maar en laat je gaan. Hij hield mij stevig bij mijn billen vast en zoog mijn lul weer naar binnen. Ik ontspande een beetje en keek naar de twee mannen zij hadden hun lul in hun hand en trokken zich zelf af.

Mijn ogen zogen zich aan hun lullen vast. Ze geilde op mij,ze geilde op wat ze zagen,zij zouden dit ook met mij willen. Ik zag de begerige blik in hun ogen en ik genoot. Mijn pijper zorgde voor een opperste gevoel en ik voelde dat ik klaar ging komen. De mannen voor mij trokken heftig aan hun grote lullen, ik wilde mij terugtrekken uit zijn mond omdat ik klaar ging komen maar hij hield mijn billen stijf omklemt en het leek dat hij nog heftiger zoog.

Ik wilde hem duidelijk maken dat het ging gebeuren, stop ik kom mompelde ik, hij liet niet los. Voor de mannen scheen dit het teken te zijn. Die rechts van mij stond spoot zijn geil vrij naar voren diep kreunend. Ik kon mij niet inhouden en spoot mijn geil in de zuigende mond, het duizelde mij, intens kwam ik weer klaar. De man links voor mij ook. Mijn pijper was tot rust gekomen en zoog zacht op mij nu verslapende lul die even later uit zijn mond glipte.

Ik zakte duizelig door mijn knieën en kwam tussen de benen van de man, op de grond, mijn hoofd viel voorover in zijn schoot. Ik was totaal van de kaart. Ik voelde zijn hand op mijn hoofd en hij streelde mij door mijn haren. Ik voelde mij gelukzalig. Ik weet niet hoelang ik daar zo heb gelegen de zachte hand op mijn hoofd voelde goed en ik zuchtte diep.

Vond je het fijn mijn jongen hoorde ik hen zacht zeggen. Ja meneer antwoordde ik.

...

Ondertussen haalde Anna mijn lul uit mijn onderbroek en begon eraan te trekken. Lekker je ouders aan de lijn en ik die je pik aftrek,” siste Anna. Els zakte nu tussen mijn benen in en begon me erbij te pijpen. Ik wilde de hoorn alweer neerleggen. Els zoog mijn eikel nu in haar mond en masseerde mijn ballen en zei: Je moeder aan de lijn en ik die je lul afzuig?

Ondertussen hijgde Anna in mijn oor: Ik krijg bijles bij mevrouw van Hulten,” kreunde ik. Anna pakte nu mijn hand en stopte die tussen haar dijen. Ik vingerde nu haar warme spleet. Oh, ik lek al uit mijn hete gleuf,” hijgde ze nu geil in mijn oor. Er trok meteen een siddering door me heen. Die begon nu gewoon op mijn vinger te rijden met haar kut. Zomaar mijn kut vingeren, terwijl je moeder met je praat,” siste ze. Ik heb het alleen erg warm,” en zei toen snel: Els trok me naar zich toe.

Ik ben geil geworden door dit spelletje. Ik schoof mijn lul nu in haar druipende seksgrot naar binnen. Haar lange nagels gingen nu over mijn rug.

Ik ben toch zo geil geworden, tijdens dat gesprek met je moeder en dan die dikke lul van je in mijn mondje. Dieper in me komen, schat. Duw je grote paal maar lekker diep in mijn geile scheur.

Ik moet nodig eens stevig geneukt worden door jou, lieverdje van me. Oh Johan, wat zit je toch weer diep in mijn spleet. Schatje, wat neuk je me toch weer lekker in mijn kut.

Ze knijpt gewoon met haar kut in mijn pik. Oh,” kreunde ik opnieuw. Anna wreef intussen over haar eigen kut en duwde drie vingers bij zichzelf naar binnen. Harder en dieper in me stoten, geile rotknul van me!

Je paalt me nu zo diep in mijn spleet,” kermde Els. Anna ging nu met haar vingers over Els haar kittelaar heen. Ben jij dan zo geil? Oh teef, die je er bent. Je maakt me nog gek,” kreunde ze, intussen geil naar mijn in en uit schuivende pik kijkend. Geile rotknul van me met je grote lul!

Ze schoof nu ook een vinger in de spleet van Anna. Maak me open, toe nou…” Anna ging nu met haar hete kut over het gezicht van Els, die nu ook haar sterretje begon te bewerken. Wat maakt ze me toch geil! Oh, wat doe je toch allemaal met sekslichaam,” kreunde ze. Ik pompte mijn lul in en uit Els haar kut, die al onder me lag te schokken, ten teken dat ze klaar begon te komen. Ik duwde mijn pik weer terug en neukte Els gewoon verder in haar klaargekomen spleet.

Ik ben… oh jongetje toch… niet… stop nou! Haar kut trok nu helemaal samen en nu bleef ik in haar stoten. Ze kwam van het gezicht van Els af. Kom liefje, kom me maar neuken en vergeet daarbij ook mijn kontje niet! Ik ging achter haar zitten en schoof mijn lul in haar naar seks hongerende kut. Neuk mijn geile spleet. Naai je geile sletje maar in haar druipende kut,” stamelde Anna, terwijl ze Els met haar tong aan het likken was.

Ze vingerde en likte de kut van Els gewoon volledig uit, terwijl ze mij aanmoedigde om haar goed door te neuken. Ja, toe maar liefje, neuk mijn kutje. Oh, zo dik en groot ben je nu toch. Geen wonder dat zo flink is klaar geneukt. Ik wilde eigenlijk al meteen met mijn grote lul daar weer naar binnen gaan. Ik pakte haar bij haar heupen beet en begon haar nu keihard te neuken. Voor de eerste keer gepijpt. Bisex knul gepijpt door slet en tegelijk anal geneukt.

Nadat zijn homo vriend hem heeft gepijpt neukt hij hem anal. Op vakantie gepijpt door zijn vriendin. Op de wc gepijpt door een geile negerin. Jonge jongen word wakker gepijpt door oudere minnaar. Homo porno, dikke vent met dikke pik gepijpt. Bisex trio, zijn pik gepijpt door haar geile mond en diep anaal genomen door hun vriendje. Het mannelijke naaktmodel betast en gepijpt.

Een dansende beer massaal gepijpt. Gepijpt in de autowasserette. Gepijpt door twee jonge sexy babes. Stripper klaar gepijpt op het podium.

Gepijpt worden en neuken in de sex club. Lekkere mannelijke strippers die gepijpt mogen worden. Tijdens het kamperen gepijpt worden door twee bisex meisjes.Vrouw zoekt man sexcontact prive ontvangst zondag


Erotische massagesalon nijmegen sex dates


Ik zag er diverse mensen zitten en veel hadden hun piemel in hun hand. Het waren vrijwel allemaal ouderen. Ik zocht een stoel op in het midden van de rij. Een stuk verder zag ik een man van een jaar of 30 zitten die zijn broek omlaag had en met zijn grote pik speelden.

Ik vond het wel spannend. Geregeld keer ik naar de man en af en toe naar de film. Mijn lul stond stokstijf. Ik twijfelde nog om hem uit mijn broek te halen en mij lekker af te trekken. Ik keek weer naar de man en plotseling keek hij naar mij. Verschrikt keek ik weer naar het beeldscherm.

In mijn ooghoeken zag ik dat hij opstond en zijn broek optrok. Hij kwam mijn kant op en wilde voor mij door het pad oplopen. Toen hij bijna bij mij was zag ik dat zijn lul nog uit zijn gulp stak.

Het leek of mijn keel werd dichtgeknepen, van de spanning natuurlijk. Ik ging wat opzij zitten om hem door te laten. Hij schoof traag voor mij door zijn lul in mijn richting vlak voor mijn ogen door. Het was misschien inbeelding maar het leek wel of ik hem rook. Een siddering ging door mij heen. Hij schoof verder langs mij heen het gangpad op en ik zag dat hij een trap opliep die ik voorheen niet gezien had. Ik zag toen ook een bordje met gay cinema.

Zou ik het ook doen of mij hier maar lekker aftrekken? Pure geilheid overmande mij ik stond op en liep de trap op. Toen ik de zaal inliep schrok ik mij rot. Vrij vooraan bij het filmdoek zag ik een man in een stoel zitten met zijn broek op zijn schoenen en tussen zijn benen zat een andere man die zijn hoofd tussen zijn benen had. Die is natuurlijk aan het pijpen. Mijn lul voelde akelig stijf in mijn broek.

Ik zocht een lege rij en ging zitten. De spanning gierde door mijn lichaam. Na een tijdje durfde ik wat om mij heen te kijken en zag dat er meer mannen met elkaar bezig waren. Plotseling zag ik links van mij enkele rijen voor mij de man zitten van de pisbakken. Ik had inmiddels mijn lul uit mijn broek gehaald en terwijl ik naar de film keek waar een jongen heerlijk gepijpt werd. Langzaam trok ik mij af maar wist dat het niet lang zou duren en haalde mijn zakdoek tevoorschijn om mijn kwakje in te spuiten.

Toen ik weer opkeek zag ik plotseling dat de man van de pisbak rechts naast mijn rij stond. Hij keek naar mij en met schaamte legde ik vlug mijn zakdoek over mijn lul en keek stijf voor mij uit naar de film. Alles was in mij gespannen toen ik die man in mijn ooghoeken op mij af zag komen.

Vlak naast mij bleef hij staan, en ging toen naast mij zitten. Zo knul nog altijd geil? Ik durfde hem niet aan te kijken en ook niets te zeggen.

Wat gespannen he hoorde ik hem zeggen. Geeft niets hoor, trek je maar lekker af daar komen ze hier allemaal voor. Hij stond even op en maakte zijn broek los en trok hem naar onderen en ging zitten.

Ik durfde bijna niet, maar mijn ogen warden naar zijn lul getrokken. Zo zal ik het voordoen dan voel je je niet meer zo alleen zei hij en begon langzaam aan zijn lul te trekken. Kom knul jij nu ook schaam je maar niet speel maar lekker. Ik trok de zakdoek weg en mijn lul kwam weer te voorschijn. Ik pakte hem vast en wist dat het nu snel zou gebeuren. Je mag die van mij ook wel even vasthouden als je wil. Ik kon mij niet bewegen van spanning Ik voelde dat de man glimlachte.

Kom maar laat mij het maar even doen en hij duwde mijn hand weg en pakte mijn lul beet. Ik zat als verlamd. Hij begon mij heerlijk af te trekken maar ik voelde het al komen en wilde waarschuwen. Ik denk dat hij het begreep en zei laat je maar gaan kerel, het leek wel of ik ontplofte al de geilheid van de laatste uren leken naar buiten te moeten het duizelde in mijn hele hoofd en toen was de uitbarsting daar het leek van heel ver te komen ik wilde omhoog komen en daar spoot de eerste straal naar buiten en weer en weer en nog eens het leek wel of er geen eind aan kwam.

Ik zakte diep in mijn stoel terwijl de man mij nog langzaam streelde over mijn lul. Hij veegde mij schoon met mijn zakdoek. Zo is het beter knul de grootste spanning is er nu af, lekker toch. Toen ik weer tot mijzelf kwam overviel mij een soort paniek en ik schoot overeind en wilde mij lul opbergen, die nog altijd even hard vooruit stond. De man pakte mij zacht bij de schouder en sprak vriendelijk, rustig jongen ik begrijp het de eerste keer niet?

Blijf rustig zitten je zult zien dat het allemaal wel mee valt. Ik voelde me een stuk rustiger. Kijk maar hoe ik mij aftrek en ontspan.

Ik keek toe terwijl hij in een rustig tempo aan zijn lul trok een hand had hij onder zijn zak. Vind je het geil zei hij. Met een brok in mijn keel zei ik ja meneer. Hij glimlachte, nog nooit een andere lul vastgehouden. Nooit een grote, wel ooit toen ik jonger was met een vriendje gespeeld. Zou je het willen vroeg hij. Weet niet zei ik. Doe het maar sprak hij vriendelijk. Als in een droom ging mijn hand naar zijn lid en pakte ik hem vast.

Een geweldig gevoel stijf en toch zacht,het leek wel of hij in mijn hand leefde heerlijk zacht en warm. Dat doe je fijn je geeft mij een heerlijk gevoel jongen. Probeer ook maar eens te trekken.

Langzaam schoof ik met mijn hand over zijn harde paal. Pak nu maar met je andere hand mijn zak vast niet knijpen maar zachtjes er aan trekken en masseren. Ik deed het en kwam daardoor iets over hem heen. Ondertussen had ik mijn middelvinger nat gemaakt, en zette deze tegen zijn anus. Ik pijpte hem steeds sneller en harder. Ik probeerde mijn mond zover mogelijk om zijn lul te sluiten, en zoog harder en harder. Zijn gekreun werd steeds harder en ging over in geile woorden Hij zei dat hij nog nooit zo lekker was gepijpt, en of ik alsjeblieft door wilde gaan..

Hij wilde meer, waardoor ik nog fanatieker ging pijpen en nog harder probeerde te zuigen. Ik drong met mijn vinger ondertussen zijn gaatje binnen, en terwijl ik hem zo goed mogelijk met mijn mond en tong verwende liet ik mijn vinger steeds sneller in en uit zijn anus gaan. Ik vingerde hem steeds sneller en zoog hard aan zijn lekkere, dikke eikel. Hij kreunde steeds harder en harder, en keek af en toe geil naar beneden om mijn heerlijke lippen om zijn lul te zien.

Toen ik op dit tempo verder bleef gaan hield hij het niet meer, en kondigde aan dat hij ging komen. In plaats van te stoppen ging ik hierdoor alleen maar harder en sneller door, en zoog zo hard aan zijn lul als ik kon. Mijn vinger flitste als een razende in zijn kontje, en mijn tong bleef zijn eikel zalig verwennen.

Verbaast en verrast dat ik door bleef gaan kreunde en hijgde Kevin steeds harder en sneller, en ik voelde dat zijn lul begon te kloppen. Hij stootte nu zachtjes zijn lul in mijn mond, en duwde zijn heupen omhoog Kevin gilde dat hij het nu echt niet meer hield, waarna ik hard en snel zijn eikel begon te pijpen.

Mijn tong draaide rondjes om zijn eikel, waarbij ik zo hard zoog als ik kon. Dit werd hem echt teveel, en onder luid gekreun voelde ik zijn warme zaad in mijn mond schieten. Ik wou niet slikken maar bleef wel hard doorpijpen, waardoor zijn stralen sperma langs mijn mondhoeken naar buiten gleden. Ik bleef doorgaan tot hij zijn laatste zaad in mijn mond had gespoten, waarna ik zachtjes zijn lul schoonlikte. Al nahijgend bedankte hij me voor de fantastische blowjob, en zei dat hij het nooit zo geil had gevonden om gepijpt te worden.

Ik bleef zachtjes zijn verslappende lul likken, toen ik een vragende twijfel in zijn ogen zag. Ik vroeg wat er was, waarop hij antwoordde dat hij wel wist dat ik alleen wilde pijpen, maar dat hij hoopte dat ik hem wou neuken.

Supergeil door de heerlijke manier waarop ik eindelijk een man had mogen verwennen stemde ik toe, het leek me toch wel een geil idee Duidelijk blij hierom pakte Kevin naast de bank een fles glijmiddel en een condoom, gaf het aan mij en kwam met zijn kontje naar me toe zitten, op zijn knieeën over de bank geleund.

Het uitzicht op dat heerlijk getrainde kontje van hem maakte me nog geiler dan ik al was, en ik deed de condoom om en deed wat glijmiddel op zijn kontgaatje. Ik duwde plagend twee vingers in zijn kontje, waardoor hem een diepe kreun ontsnapte. Ik kwam wat dichterbij staan op mijn knieeën, en zette mijn inmiddels keiharde lul tegen zijn gaatje. Langzaam duwde ik mijn eikel naar binnen, en begon ondiep te stoten. Weinig ervaring als ik had wou ik hem geen pijn doen, maar hij liet al snel weten dat ik zo hard en diep mocht gaan als ik wilde.

Hij vond het juist lekker om keihard genomen te worden zei hij, en dat ik me helemaal uit mocht leven. Dit liet ik me -met het uitzicht op dat heerlijke strakke kontje en dat gespierde lichaam- geen twee keer zeggen.

Ik trok me terug uit zijn kontje, zette mijn eikel opnieuw tegen zijn neukgaatje, en stootte in een keer zover mogelijk bij hem naar binnen. Hij schreeuwde het uit van pijn en genot, en ik voelde mijn lul strak omsloten worden door zijn kontje; een totaal nieuwe sensatie voor mij. Ik vond het een heerlijk gevoel, en zag Kevin genieten van mijn dikke lul in zijn kont. Ik begon hem met lange halen te neuken, wat hard gekreun en gehijg opleverde van zijn kant.

Hij begon geil tegen me te praten, ik moest harder en dieper gaan Ik moest hem nemen als een slet, diep in zijn heerlijke kontje. Aangemoedigd door zijn geile praat begon ik harder te stoten, en duwde mijn volle lengte zover mogelijk bij hem naar binnen.

Ik neukte hem steeds sneller en harder, waardoor mijn ballen hard tegen zijn kont kletsten. Ik neukte dat heerlijke strakke kontje van hem afwisselend met lange, diepe halen, waarna ik kort en snel begon te stoten. Ondertussen pakte ik zijn inmiddels weer stijf geworden lul, en begon hem snel af te trekken. Ik neukte hem steeds harder, waarbij ik hem op hetzelfde snelle tempo rukte.

Hij schreeuwde het uit telkens als mijn hele lengte in hem zat, waardoor ik alleen maar aangemoedigd werd om nóg harder te stoten. Na zo een tijd doorgegaan te zijn en hem helemaal verrot neukte voelde ik mijn orgasme naderen. Mijn hand flitste snel op en neer over zijn lul, wat hem op een gegeven moment teveel werd en voor de tweede keer spoot. Ik voelde zijn kontje hard samentrekken om mijn lul, waardoor het strakke gevoel nog intenser werd.

Ook ik hield het niet meer, en met een paar laatste diepe stoten spoot ik mijn zaad diep in zijn kont. Jonge jongen word wakker gepijpt door oudere minnaar. Homo porno, dikke vent met dikke pik gepijpt.

Bisex trio, zijn pik gepijpt door haar geile mond en diep anaal genomen door hun vriendje. Het mannelijke naaktmodel betast en gepijpt. Een dansende beer massaal gepijpt. Gepijpt in de autowasserette. Gepijpt door twee jonge sexy babes. Stripper klaar gepijpt op het podium. Gepijpt worden en neuken in de sex club. Lekkere mannelijke strippers die gepijpt mogen worden.