Je eigen kut likken wijdbeens neuken

je eigen kut likken wijdbeens neuken

Ze gebood mij mijn ogen te sluiten en te blijven liggen, trok snel een kamerjas aan en opende de deur om de flessen champagne aan te nemen.

Ik hoorde haar zeggen: Patty sloot de deur en kwam terug de kamer in. Tegen mij zei ze dat ik mijn ogen weer mocht openen en dat ik kon gaan zitten. We dronken champagne en spraken niet, maar keken elkaar begerig aan.

Patty verbrak het stilzwijgen nadat de eerste fles op was door te zeggen dat ze moest plassen en dat ik mocht kijken. In plaats van op het toilet te gaan zitten ging Patty in het bad staan en liet haar blaas leeglopen. Ze stapte uit het bad en gebood mij haar schoon te likken, wat ik maar al te graag deed. In plaats van op mijn gezicht ging ze dit keer op mijn harde pik zitten en reed zich in luttele minuten naar een hevig orgasme.

Gelukkig voor mij neukte ze gewoon door en liet ze mij in haar klaarkomen. Toen mijn erectie gezakt was en uit haar floepte, droeg ze mij op mijn ogen te openen en vertelde ze dat ze iets ging doen wat ze altijd al eens had willen doen. Ze stapte van me af en manoeuvreerde haar kut tot boven mijn gezicht: Vervolgens liet ze zich op mijn mond zakken en begon heel zachtjes op mijn tong te rijden.

Haar kutsap vermengt met mijn zaad liep mijn mond in en ik kon niets anders doen dan alles netjes op te likken en door te slikken. Ik was danig onder de indruk van het gebeurde en besloot de tweede fles champagne te verorberen.

De volgende ochtend legde de basis voor de rest van onze relatie. Aan de ontbijttafel, op de hotelkamer vroeg ze mij om mijn diepste onderdanige gevoelens met haar te delen. Tevens vroeg ze mij of ik wel eens masturbeerde en hoe ik dat dan deed. Dit is voor onze relatie een echte eye-opener geworden: Aangezien ik dagelijks een zaadlozing nodig heb en Patty niet wil dat ik masturbeer zonder dat zij erbij is, moet ik tegenwoordig aan haar aangeven als ik mezelf wil aftrekken.

Zij vertelt me dan hoe ik dat mag doen, maar vaak neemt ze hierin zelf ook het initiatief. Toen ik fris gewassen terug in de woonkamer kwam zat Patty op een eetkamerstoel voor de open haard met slechts haar topje en haar string aan. Aangezien ik wel gedoucht was maar Patty niet, roken en smaakten haar voeten naar warm vrouwenzweet en werd ik botergeil door de adembenemende lucht en smaak die van haar voetjes afkwamen. Ik likte tussen haar tenen en onder haar voeten en lebberde haar hele voeten af.

Heel behoedzaam en eerbiedig kuste en likte ik mij een weg richting haar kruis om daar vervolgens mijn neus, bijna door haar slip, in haar kutje te duwen. Zoals ik reeds vermelde was Patty niet gewassen en rook haar slip en kutje penetrant naar zweet en kutvocht en ik verloor dan ook bijna mijn bewustzijn door deze ervaring.

Patty drukte mijn hoofd stevig tussen haar dijen zodat mijn neus bij haar kutje bleef en ik begon langzaam tegen haar benen op te rijden. Kom eens omgekeerd over mij heen liggen, dus zodat je pik is waar je neus nu is en je mond waar je pik nu is. Na enig gestuntel lag ik in de door Patty aangegeven positie en zat mijn pik klem tussen haar dijen en likte ik haar voeten en teentjes weer. Patty gebood mij stil te blijven liggen zodat zij mijn sterretje kon bewerken.

Eerst wreef ze heel lichtjes erover heen maar al snel begon ze cirkelende bewegingen te maken met een vingertopje dat langzaam in mijn aars verdween. Nadat ik voldoende ontspannen was haalde ze de vinger eruit en voelde ik eerst dat er iets nats op mijn aars werd gesmeerd en dat er vervolgens iets kleins wat later een prostaatstimulator bleek te zijn heel langzaam in werd gebracht.

Toen het kleine ding er helemaal inzat voelde ik een vreemd, maar wel lekker gevoel in mij. Ze begon het kleine ding met kleine bewegingen op en neer te bewegen en ik werd alleen maar geiler. Zelf zo geil dat ik mijn opdracht vergat en mijn pik tussen haar dijen wilde neuken. Het kostte mij de grootste moeite om stil te blijven liggen met mijn stijve pik die werkelijk sijpelde van het voorvocht tussen haar dijen, maar ik had geen keuze: Na een paar minuten met de stimulator in mijn aars kon ik het echter niet meer houden en kwam ik bijna huilend van genot tot een orgasme tussen de dijen van Patty.

Wie heeft jouw toestemming gegeven om mijn benen te bevuilen met dat vieze vocht en kleverige zaad van je? Ik wist waar Patty op doelde en ondanks dat ik na een zaadlozing geen last heb van het verdwijnen van mijn geilheid ik wil meestal meer had ik er echt geen trek in om haar schoon te likken.

Ietwat verbaasd door deze plotselinge wending deed ik wel wat me opgedragen werd. Met mijn tong over haar dijen likkend en mijn eigen zaad en voorvocht proevend bedacht ik mij hoe veel Patty voor me betekent en nadat zij schoon was keek ik haar aan en vertelde ik haar dat ook. Zij reageerde door te zeggen dat als ik van haar houd ik dit moet laten blijken door zonder mokken en tegenstribbelen direct haar opdrachten op te volgen.

Ik draaide me om, en ging in de gewenste positie liggen om de stimulator in te brengen. Ontspannen ging moeilijk en mijn aars was ook nog eens overgevoelig van hetgeen er zojuist gebeurd was.

Toen ik het ding er eindelijk in had zitten ging Patty om niets te hoeven missen, wijdbeens achter mij zitten en hield mijn eikel vast in een kommetje dat ze met haar vingers maakte.

Ik stimuleerde mijn prostaat met het apparaat en was snel hard en tevens, tot mijn eigen verbazing, ook snel op het punt waarop ik klaar ging komen. Ik vroeg Patty om toestemming en kreeg dit ook, zodat ik binnen een minuut het kommetje van haar vingers volspoot met het laatste restje zaad dat er na mijn, eerdere hevige orgasme, nog over was. Omdat het nog vroeg in de avond was gingen we onder een deken op de bank zitten om nog wat tv te kijken en na een uurtje of wat zo gezeten te hebben begon Patty plotseling uit het niets allerlei vragen te stellen: Nadat ik haar gerust had gesteld en zij er echt van overtuigd was dat ze mij eigenlijk nog meer plezierde, als dat ik haar liet genieten, vond ze het tijd om naar bed te gaan.

Op de badkamer aangekomen stond Patty geheel naakt voor de wasbak zich te wassen en ze tikte op haar billen ten teken dat daar mijn plek was. Ik ging achter haar staan en aangezien ik nog naakt was drukte ik mijn naakte lichaam tegen haar aan en hield ik haar vast. Ik bukte nog iets dieper om bij haar kutje te komen en stak mijn tong direct naar natte gleuf binnen.

Ze schrok alsof ik haar gebeten had, ze ging recht staan, draaide zich om, tilde met haar wijsvinger onder mijn kin mijn gezicht omhoog zodat ik ze me recht in de ogen kon kijken en sloeg met haar vlakke hand vol op mijn wang. Toen ik geheel verbouwereerd haar smekend aankeek waarom ze dit deed kreeg de andere kant dezelfde behandeling.

Ik durfde geen woord uit te brengen, maar knikte instemmend. Patty had ondertussen haar billen los gelaten en steunde op haar linkerarm terwijl haar rechterhand richting haar kruis ging om met zichzelf te kunnen spelen.

Terwijl ik haar aars tongde flitste haar vingers over haar klitje en het duurde dan ook niet lang voordat ze klaar kwam. Ik bleef echter met mijn tong haar aars bewerken totdat ik opdracht kreeg om te stoppen.

Ondanks dat ik die avond al 2 keer was klaar gekomen had deze hele situatie mij niet onberoerd gelaten. Mijn pik was hard en Patty vroeg of ik nog een keer wilde klaar komen. Ik bevestigde knikkend van ja en Patty lachte geniepig.

Ze nam het kleine krukje dat op onze badkamer staat en ging er op zitten. Ik ging voor haar staan en ze pakte mij bij mijn ballen vast en trok mij naar zich toe. Nu stond ik met mijn benen aan weerszijden langs haar benen en Patty hield mijn ballen strak vast. Toen ik mijn tempo versnelde kneep Patty harder in mijn ballen. Nadat ik enkele tempowisselingen had gedaan werd mij duidelijk dat langzaam aftrekken inhield dat Patty zachtjes kneep en als ik versnelde dat Patty harder kneep.

Ik hoorde haar naar mijn bed lopen. Ik heb het zojuist zitten doen en het voelt goed. Ook makkelijk met mijn bikini. Het is nog niet zo makkelijk, want het moet echt helemaal glad zijn, geen stoppeltjes.

Ze streelde zacht de schaamlippen, en een beetje er tussen. En naar binnen ging haar middelvinger. Ik stond op en knielde voor het bed, tussen haar wijd gespreide benen. Ik wilde het eens goed zien, hoe dat er nu uit zag. Sanne deed haar middelvinger tussen de blote lipjes en streelde daardoor haar geschoren kutlipjes met haar wijs- en ringvinger. Ze keek me grijnzend aan: Ik hoefde niet zo nodig, eerst, omdat ik heel lichte krullen daar had.

Maar nu voelt het toch beter. Ik vind het er mooi uitzien. Sanne kraaide het uit van plezier. Ik stond op en ging weer achter mijn bureau zitten. Sanne stond op en keek nog eens goed naar haar poesje. Trots als een pauw dribbelde ze de kamer uit. Snel pakte ik mijn pik uit mijn broek en begon mezelf af te trekken Al vlot stond mijn paal rechtovereind.

Ik was vast van plan om klar te komen, toen plots de deur weer open ging. Ik probeerde snel mijn pik terug in te pakken, maar was te laat. Sanne zag mijn rode eikel en zei: Ik heb je opgegeild, nietwaar? Met een vlugge beweging drukte ze een kus op mijn eikel. Voor ik het wist zat mijn hele eikel in haar natte mond en gaf ze me een heerlijke zuigzoen. Ze kwam weer omhoog en grijnsde: Ik keek haar na Ze sloot de deur achter zich en ik was weer alleen met mijn erectie.

Ik kon het niet laten en ging verder met waar ik gebleven was. Even later, met het beeld van de blote poes van Sanne voor ogen, spoot ik mijn lading over mijn borst. Voor het moment even voldaan, nam ik een snelle douche. Die middag gebeurde er verder niets. Netjes mijn huiswerk gemaakt, wat me een vrij gevoel gaf. Die avond was voor mij!

Onder het eten zaten we naar elkaar te kijken en tersluiks aan te kijken, zoekend in elkaars ogen, naar Nu en dan een stiekum knipoogje Zo nu en dan proesten we het uit, waardoor moeder ons vragend aankeek.

Als ze eens wist Mag ze ook blijven slapen? Om half acht belde Lisa aan en ik hoorde de twee meisjes naar boven komen, naar de kamer van mijn zusje. Benieuwd waar die twee het over zouden hebben Ik hoorde het geroezemoes en zo nu en dan een lach en een gilletje van pret. Ik besloot eens onaangekondigd binnen te vallen Langzaam, heeel langzaam deed ik de deur van har slaapkamer open.

Door de kier zag ik Sanne stond voor de spiegel met haar jurkje omhoog. Lisa zat voor haar en zat de blote poes van Sanne te bewonderen. Heb je het zelf gedaan? Lisa ging met haar vingers over het gladgeschoren velletje heen. Tom vond het ook geweldig! Ik ging op zijn bed zitten, met mijn benen wijd, zodat ie alles goed kon zien. Hij is tussen mijn benen gaan zitten om het goed te zien, en weet je Twee hoofden draaiden verschrikt opzij.

En daarom heb ik haar daar gekust. In een oogwenk verdween haar string en hield ze haar jurk omhoog. Net zo'n bloot poesje als van Sanne, een beetje gezwollen ook Ik zag wat stoppeltjes en vroeg , wanneer ze haar kutje voor het laatst geschoren had.

Ik voelde even aan de huid. Het is niet net zo glad als van Sanne. Sanne haal mijn scheergel en mijn mes. We gaan Lisa spekglad scheren!

Hier is een handdoek voor onder je billen. We deden ook allebei onze kleren uit, zodat Lisa zich niet al te opgelaten voelen zou. Niet erin, alleen eromheen Lisa lag lekker te genieten van de aanraking door haar vriendin. Ze draaide wat met haar kontje Toen ze naar mijn idee genoeg haddden gespeeld, begon ik voorzichtig te scheren.

Sanne hield hier en daar de huid rond het kutje van haar vriendin strak Ingespannen keek ze naar het kutje van haar vriendin, dat helemaal glad en haarloos werd geschoren.

Wijdbeens lag ze daar, met een prachtig glad kutje, trots als een pauw. Ik klom tussen de benen van haar vriendinnetje en spreidde haar kutlipjes. Ik boog voorover en drukte mijn lippen op het kleine-meisjes kutje. Ik maakte er een lange, natte tongzoen van.

...

Seksfilm kijken geile hollandse meiden

Maar ik wilde geen vluggertje, en ik wist dat hij zo bloedgeil was dat hij bijna direkt zou klaarkomen als we nu gingen neuken. Ik zou hem eerst een beetje moeten laten afkoelen om hem wat meer uithoudingsvermogen te geven, en ik wist precies hoe dat moest. Ik zoende zijn nek terwijl ik met een hand zijn pik stevig vast pakte. Langzaam maar stevig kneedde ik zijn paal en Erik hijgde in mijn nek.

Ik liet me op mijn knieen zakken en mijn mond gleed zoenend en likkend langs zijn lijf naar beneden, tot ik bij zijn ballen kwam, die groot en gezwollen onder zijn paal hingen. Ik keek naar hem en nam een van zijn ballen in mijn mond. Even keek hij me verbaasd aan, maar zijn geilheid nam direct weer bezit van hem. Mijn tong gleed langs zijn paal omhoog, tot zijn ontblote eikel. Hijgend keek Erik toe hoe ik zijn pik als een lekkernij behandelde. Ik wil je verwennen en je opwinding proeven.

Ik liet mijn lippen over zijn eikel glijden, en met mijn tong likte ik wat voorvocht van zijn gaatje. Hij kon zijn ogen niet afhouden van het schouwspel van zijn paal die verdween in de mond van zijn tante. Ik liet zijn pik langzaam naar binnen glijden tot ik hem helemaal in mijn mond had, zijn eikel priemde in mijn keel.

Ik heb nooit veel moeite om niet te kokhalzen als ik een lekkere paal kan pijpen. Langzaam begon ik met diepe halen te pijpen, mijn handen steunend op zijn heupen, die ritmisch mee bewogen. Ik hoorde boven me hoe Erik harder begon te hijgen en kreunen, en liet zijn pik helemaal uit mijn mond glijden. Alleen het puntje van mijn tong gleed over zijn eikel.

De verlegen jongen van even geleden had nu geen moeite meer om voor zijn geilheid uit te komen. Ik pakte zijn pik stevig vast en trok de huid ver naar beneden, zodat zijn eikel geheel bloot kwam.

Met mijn lippen en tong begon ik snel over de eikel heen en weer te gaan, terwijl ik Erik onafgebroken aankeek. Ik zag zijn gezicht vertrekken in een grimas en ik spande mijn lippen nog wat strakker om zijn lul.

Hij stootte een kreet uit en zijn pik begon zich in mijn pijpmondje te legen. Terwijl de stralen ziltig sperma mijn mond in schoten bleef ik doorgaan met pijpen, tot het laatste trekje van zijn klaarkomende pik. Toen liet ik mijn lippen van zijn pik glijden en kwam weer overeind. Nahijgend keek Erik me gelukzalig aan.

Even opende ik mijn mond om hem zijn eigen kwak te laten zien voor ik het doorslikte en hem zoende. Nou, ik wist wel een manier, want inmiddels was ik zo supergeil dat ik niet wist wat er zou gebeuren als ik niet snel een flinke beurt zou krijgen. Nu is het jouw beurt om mij te verwennen. Wat denk je van een spoedcursus kutje likken? Ik ging op mijn rug liggen met benen wijd gespreid.

Erik had geen verdere uitnodiging nodig. Hij ging tussen mijn benen liggen en boog zijn gezicht naar mijn openstaande spleetje. Voorzichtig maar onbevreesd stak hij zijn tong uit en likte langs mijn kutlipjes.

Toen duwde hij zijn mond op mijn poesje en begon mijn benedenste mondje te zoenen. Dat deed hij wel een beetje onhandig dus ik duwde hem even los en spreidde met twee vingers mijn kutje open zodat mijn gezwollen klitje naar buiten kwam. Ik begon met mijn onderlijf te kronkelen van genot. Hij deed het nu echt heerlijk, en ik voelde mijn opwinding stijgen. Heerlijk, ik stond al weken droog en nu werd ik klaargelikt door een heerlijk geile jonge knul.

Ik ben dol op geile praat en ik merkte dat Erik het ook lekker vond. Hij liet zijn tong onvermoeibaar rondjes om mijn klit draaien. Ik pakte zijn hoofd en trok hem nog dichter in mijn kruis. Ik voelde mijn orgasme aankomen en moedigde hem nu woest aan. Langzaam kwam ik bij en ik zag Erik, die verheerlijkt naar me keek. Dat was ik zeker met hem eens, maar ik had nog niet genoeg gehad. Tot mijn vreugde zag ik dat zijn pik alweer fier omhoog stond. Mijn kutje heeft nog steeds behoefte om eens goed geneukt te worden door die lekkere pik van jou.

Ik kan het bijna niet geloven, ik droom. Ik stak mijn hand tussen mijn benen en beval hem: Gulzig kroop hij naar met toe met zijn pik in de aanslag en duwde zijn bekken tegen mijn kut en kont. Ik pakte zijn pik vast en duwde hem pardoes in mijn kut. Instinctief pakte Erik mijn kont vast en begon te pompen. Voorzichtig, omdat hij nog niet goed wist wat te doen, ging zijn paal op en neer in mijn kut.

Gebiologeerd keek hij naar het schouwspel van zijn eigen pik, opgeslokt in mijn kut onder mijn geile kont. Spuit die geile kwak van je diep in mijn kut. Melk mijn pik leeg, jij geile teef van een tante. Ik voelde zijn pik langs mijn klit glijden, zijn ballen sloegen tegen mijn kut. Ik sloot mijn ogen en voelde alleen nog de pompende pik in mijn kut. Mijn kutspieren spanden zich en voor de tweede keer rolde het orgasme door mijn lijf. Ver weg hoorde ik Erik kreunen toen mijn krampende kut zijn paal leegmelkte.

Hij bleef neuken terwijl zijn sperma mijn kut vulde. Hijgend en elkaar strelend bleven we nog een tijdje liggen. Miriam en Ruud en de twee kleine kinderen kwamen inderdaad een half uurtje later aangereden. Zo nu en dan proesten we het uit, waardoor moeder ons vragend aankeek.

Als ze eens wist Mag ze ook blijven slapen? Om half acht belde Lisa aan en ik hoorde de twee meisjes naar boven komen, naar de kamer van mijn zusje.

Benieuwd waar die twee het over zouden hebben Ik hoorde het geroezemoes en zo nu en dan een lach en een gilletje van pret. Ik besloot eens onaangekondigd binnen te vallen Langzaam, heeel langzaam deed ik de deur van har slaapkamer open.

Door de kier zag ik Sanne stond voor de spiegel met haar jurkje omhoog. Lisa zat voor haar en zat de blote poes van Sanne te bewonderen. Heb je het zelf gedaan? Lisa ging met haar vingers over het gladgeschoren velletje heen. Tom vond het ook geweldig! Ik ging op zijn bed zitten, met mijn benen wijd, zodat ie alles goed kon zien. Hij is tussen mijn benen gaan zitten om het goed te zien, en weet je Twee hoofden draaiden verschrikt opzij.

En daarom heb ik haar daar gekust. In een oogwenk verdween haar string en hield ze haar jurk omhoog. Net zo'n bloot poesje als van Sanne, een beetje gezwollen ook Ik zag wat stoppeltjes en vroeg , wanneer ze haar kutje voor het laatst geschoren had. Ik voelde even aan de huid. Het is niet net zo glad als van Sanne. Sanne haal mijn scheergel en mijn mes. We gaan Lisa spekglad scheren!

Hier is een handdoek voor onder je billen. We deden ook allebei onze kleren uit, zodat Lisa zich niet al te opgelaten voelen zou. Niet erin, alleen eromheen Lisa lag lekker te genieten van de aanraking door haar vriendin. Ze draaide wat met haar kontje Toen ze naar mijn idee genoeg haddden gespeeld, begon ik voorzichtig te scheren. Sanne hield hier en daar de huid rond het kutje van haar vriendin strak Ingespannen keek ze naar het kutje van haar vriendin, dat helemaal glad en haarloos werd geschoren.

Wijdbeens lag ze daar, met een prachtig glad kutje, trots als een pauw. Ik klom tussen de benen van haar vriendinnetje en spreidde haar kutlipjes. Ik boog voorover en drukte mijn lippen op het kleine-meisjes kutje.

Ik maakte er een lange, natte tongzoen van. Even flitste mijn tong bij haar naar binnen, tussen de gladde kutlipjes Ik keek naar haar gezicht en het was vertrokken van geile spanning. Ik stopte en kwam omhoog: Sanne stelde zich tevreden met een lekkere likbeurt van mijn ballen.

Ik werd heerlijk gek van die twee meiden. Ik stelde me voor hoe het zou voelen, als ik mijn stijve pik in Lisa's kutje zou pompen Mijn twee teefjes rolden over me heen als twee speelse puppies.

Hun handen waren overal, ook op elkaar. Ik zag Sanne Lisa intens zoenen, terwijl ik Lisa's handen met mijn paal bezig voelde. Ik zag Sanne Lisa's nu blote poesje zoenen, terwijl Lisa mijn pik wild aftrok.

Ik likte Sanne's kutje terwijl ik Lisa helemaal gek vingerde. Ze keken verbaasd naar me. Lisa wist wat komen ging. Lisa viel op bed, op haar rug, benen wijd.

Sanne deed wat ik haar opdroeg en spreide voorzichtig de natte kutlipjes van haar vriendinnetje. Ik ging tussen de lange slanke benen van haar vriendin zitten, pakte mijn erectie beet en terwijl ik triomfantelijk naar Sanne keek. Ik drukte me met een ferme stoot in het sappige, natte kutje, dat daar prachtig voor me klaar gehouden werd door mijn geile zusje.

Omdat Lisa behoorlijk nat was, ging dat vrij makkelijk, hoewel ze wel erg nauw was. Ooooo je ballen komen tegen haar kutlipjes aan Lisa, zet em op! Lik of je leven ervan af hangt!

Ik trok vlug terug, toen ik mijn sperma voelde komen Met hun vingers likten de jonge meiden elkaar schoon Voor het moment voldaan, kroop ik van mijn neukmaatjes af en zoende beide meiden nat en vol op de mond. Hoe vonden jullie het? De twee botergeile donderstenen begonnen een lesbisch showtje voor me op te voeren. Terwijl ze zo lekker bezig waren, speelde ik wat met mijn pik.

Ze deden een negenenzestigje met elkaar. Uitermate lekker gezicht was dat. Lisa keek opzij, en vergastte zich op de aanblik van een jongen die wild met zijn pik zat te spelen. Het deed haar wel wat, dacht ik Tom, denk je er wel eens aan hoe het zou zijn als je Sanne naaide? Jij neukt mij, ik pijp jou, Sanne likt mij en ik Sanne De enige overgebleven combinatie Dat is het wel zo'n beetje.

Ze keek me grijnzend zijdelings aan.
je eigen kut likken wijdbeens neuken

Ze gebood mij mijn ogen te sluiten en te blijven liggen, trok snel een kamerjas aan en opende de deur om de flessen champagne aan te nemen. Ik hoorde haar zeggen: Patty sloot de deur en kwam terug de kamer in. Tegen mij zei ze dat ik mijn ogen weer mocht openen en dat ik kon gaan zitten. We dronken champagne en spraken niet, maar keken elkaar begerig aan.

Patty verbrak het stilzwijgen nadat de eerste fles op was door te zeggen dat ze moest plassen en dat ik mocht kijken. In plaats van op het toilet te gaan zitten ging Patty in het bad staan en liet haar blaas leeglopen. Ze stapte uit het bad en gebood mij haar schoon te likken, wat ik maar al te graag deed. In plaats van op mijn gezicht ging ze dit keer op mijn harde pik zitten en reed zich in luttele minuten naar een hevig orgasme. Gelukkig voor mij neukte ze gewoon door en liet ze mij in haar klaarkomen.

Toen mijn erectie gezakt was en uit haar floepte, droeg ze mij op mijn ogen te openen en vertelde ze dat ze iets ging doen wat ze altijd al eens had willen doen. Ze stapte van me af en manoeuvreerde haar kut tot boven mijn gezicht: Vervolgens liet ze zich op mijn mond zakken en begon heel zachtjes op mijn tong te rijden. Haar kutsap vermengt met mijn zaad liep mijn mond in en ik kon niets anders doen dan alles netjes op te likken en door te slikken.

Ik was danig onder de indruk van het gebeurde en besloot de tweede fles champagne te verorberen. De volgende ochtend legde de basis voor de rest van onze relatie. Aan de ontbijttafel, op de hotelkamer vroeg ze mij om mijn diepste onderdanige gevoelens met haar te delen. Tevens vroeg ze mij of ik wel eens masturbeerde en hoe ik dat dan deed.

Dit is voor onze relatie een echte eye-opener geworden: Aangezien ik dagelijks een zaadlozing nodig heb en Patty niet wil dat ik masturbeer zonder dat zij erbij is, moet ik tegenwoordig aan haar aangeven als ik mezelf wil aftrekken. Zij vertelt me dan hoe ik dat mag doen, maar vaak neemt ze hierin zelf ook het initiatief. Toen ik fris gewassen terug in de woonkamer kwam zat Patty op een eetkamerstoel voor de open haard met slechts haar topje en haar string aan.

Aangezien ik wel gedoucht was maar Patty niet, roken en smaakten haar voeten naar warm vrouwenzweet en werd ik botergeil door de adembenemende lucht en smaak die van haar voetjes afkwamen. Ik likte tussen haar tenen en onder haar voeten en lebberde haar hele voeten af.

Heel behoedzaam en eerbiedig kuste en likte ik mij een weg richting haar kruis om daar vervolgens mijn neus, bijna door haar slip, in haar kutje te duwen. Zoals ik reeds vermelde was Patty niet gewassen en rook haar slip en kutje penetrant naar zweet en kutvocht en ik verloor dan ook bijna mijn bewustzijn door deze ervaring. Patty drukte mijn hoofd stevig tussen haar dijen zodat mijn neus bij haar kutje bleef en ik begon langzaam tegen haar benen op te rijden.

Kom eens omgekeerd over mij heen liggen, dus zodat je pik is waar je neus nu is en je mond waar je pik nu is. Na enig gestuntel lag ik in de door Patty aangegeven positie en zat mijn pik klem tussen haar dijen en likte ik haar voeten en teentjes weer.

Patty gebood mij stil te blijven liggen zodat zij mijn sterretje kon bewerken. Eerst wreef ze heel lichtjes erover heen maar al snel begon ze cirkelende bewegingen te maken met een vingertopje dat langzaam in mijn aars verdween. Nadat ik voldoende ontspannen was haalde ze de vinger eruit en voelde ik eerst dat er iets nats op mijn aars werd gesmeerd en dat er vervolgens iets kleins wat later een prostaatstimulator bleek te zijn heel langzaam in werd gebracht.

Toen het kleine ding er helemaal inzat voelde ik een vreemd, maar wel lekker gevoel in mij. Ze begon het kleine ding met kleine bewegingen op en neer te bewegen en ik werd alleen maar geiler. Zelf zo geil dat ik mijn opdracht vergat en mijn pik tussen haar dijen wilde neuken. Het kostte mij de grootste moeite om stil te blijven liggen met mijn stijve pik die werkelijk sijpelde van het voorvocht tussen haar dijen, maar ik had geen keuze: Na een paar minuten met de stimulator in mijn aars kon ik het echter niet meer houden en kwam ik bijna huilend van genot tot een orgasme tussen de dijen van Patty.

Wie heeft jouw toestemming gegeven om mijn benen te bevuilen met dat vieze vocht en kleverige zaad van je? Ik wist waar Patty op doelde en ondanks dat ik na een zaadlozing geen last heb van het verdwijnen van mijn geilheid ik wil meestal meer had ik er echt geen trek in om haar schoon te likken.

Ietwat verbaasd door deze plotselinge wending deed ik wel wat me opgedragen werd. Met mijn tong over haar dijen likkend en mijn eigen zaad en voorvocht proevend bedacht ik mij hoe veel Patty voor me betekent en nadat zij schoon was keek ik haar aan en vertelde ik haar dat ook. Zij reageerde door te zeggen dat als ik van haar houd ik dit moet laten blijken door zonder mokken en tegenstribbelen direct haar opdrachten op te volgen.

Ik draaide me om, en ging in de gewenste positie liggen om de stimulator in te brengen. Ontspannen ging moeilijk en mijn aars was ook nog eens overgevoelig van hetgeen er zojuist gebeurd was.

Toen ik het ding er eindelijk in had zitten ging Patty om niets te hoeven missen, wijdbeens achter mij zitten en hield mijn eikel vast in een kommetje dat ze met haar vingers maakte. Ik stimuleerde mijn prostaat met het apparaat en was snel hard en tevens, tot mijn eigen verbazing, ook snel op het punt waarop ik klaar ging komen. Ik vroeg Patty om toestemming en kreeg dit ook, zodat ik binnen een minuut het kommetje van haar vingers volspoot met het laatste restje zaad dat er na mijn, eerdere hevige orgasme, nog over was.

Omdat het nog vroeg in de avond was gingen we onder een deken op de bank zitten om nog wat tv te kijken en na een uurtje of wat zo gezeten te hebben begon Patty plotseling uit het niets allerlei vragen te stellen: Nadat ik haar gerust had gesteld en zij er echt van overtuigd was dat ze mij eigenlijk nog meer plezierde, als dat ik haar liet genieten, vond ze het tijd om naar bed te gaan. Op de badkamer aangekomen stond Patty geheel naakt voor de wasbak zich te wassen en ze tikte op haar billen ten teken dat daar mijn plek was.

Ik ging achter haar staan en aangezien ik nog naakt was drukte ik mijn naakte lichaam tegen haar aan en hield ik haar vast. Ik bukte nog iets dieper om bij haar kutje te komen en stak mijn tong direct naar natte gleuf binnen. Ze schrok alsof ik haar gebeten had, ze ging recht staan, draaide zich om, tilde met haar wijsvinger onder mijn kin mijn gezicht omhoog zodat ik ze me recht in de ogen kon kijken en sloeg met haar vlakke hand vol op mijn wang.

Toen ik geheel verbouwereerd haar smekend aankeek waarom ze dit deed kreeg de andere kant dezelfde behandeling. Ik durfde geen woord uit te brengen, maar knikte instemmend. Patty had ondertussen haar billen los gelaten en steunde op haar linkerarm terwijl haar rechterhand richting haar kruis ging om met zichzelf te kunnen spelen.

Terwijl ik haar aars tongde flitste haar vingers over haar klitje en het duurde dan ook niet lang voordat ze klaar kwam. Ik bleef echter met mijn tong haar aars bewerken totdat ik opdracht kreeg om te stoppen. Ondanks dat ik die avond al 2 keer was klaar gekomen had deze hele situatie mij niet onberoerd gelaten. Mijn pik was hard en Patty vroeg of ik nog een keer wilde klaar komen.

Ik bevestigde knikkend van ja en Patty lachte geniepig. Ze nam het kleine krukje dat op onze badkamer staat en ging er op zitten. Ik ging voor haar staan en ze pakte mij bij mijn ballen vast en trok mij naar zich toe. Nu stond ik met mijn benen aan weerszijden langs haar benen en Patty hield mijn ballen strak vast. Toen ik mijn tempo versnelde kneep Patty harder in mijn ballen. Nadat ik enkele tempowisselingen had gedaan werd mij duidelijk dat langzaam aftrekken inhield dat Patty zachtjes kneep en als ik versnelde dat Patty harder kneep.

Ik hoorde haar naar mijn bed lopen. Ik heb het zojuist zitten doen en het voelt goed. Ook makkelijk met mijn bikini. Het is nog niet zo makkelijk, want het moet echt helemaal glad zijn, geen stoppeltjes. Ze streelde zacht de schaamlippen, en een beetje er tussen. En naar binnen ging haar middelvinger. Ik stond op en knielde voor het bed, tussen haar wijd gespreide benen. Ik wilde het eens goed zien, hoe dat er nu uit zag.

Sanne deed haar middelvinger tussen de blote lipjes en streelde daardoor haar geschoren kutlipjes met haar wijs- en ringvinger. Ze keek me grijnzend aan: Ik hoefde niet zo nodig, eerst, omdat ik heel lichte krullen daar had. Maar nu voelt het toch beter. Ik vind het er mooi uitzien. Sanne kraaide het uit van plezier. Ik stond op en ging weer achter mijn bureau zitten.

Sanne stond op en keek nog eens goed naar haar poesje. Trots als een pauw dribbelde ze de kamer uit. Snel pakte ik mijn pik uit mijn broek en begon mezelf af te trekken Al vlot stond mijn paal rechtovereind. Ik was vast van plan om klar te komen, toen plots de deur weer open ging.

Ik probeerde snel mijn pik terug in te pakken, maar was te laat. Sanne zag mijn rode eikel en zei: Ik heb je opgegeild, nietwaar? Met een vlugge beweging drukte ze een kus op mijn eikel. Voor ik het wist zat mijn hele eikel in haar natte mond en gaf ze me een heerlijke zuigzoen.

Ze kwam weer omhoog en grijnsde: Ik keek haar na Ze sloot de deur achter zich en ik was weer alleen met mijn erectie. Ik kon het niet laten en ging verder met waar ik gebleven was. Even later, met het beeld van de blote poes van Sanne voor ogen, spoot ik mijn lading over mijn borst. Voor het moment even voldaan, nam ik een snelle douche.

Die middag gebeurde er verder niets. Netjes mijn huiswerk gemaakt, wat me een vrij gevoel gaf. Die avond was voor mij!

Onder het eten zaten we naar elkaar te kijken en tersluiks aan te kijken, zoekend in elkaars ogen, naar Nu en dan een stiekum knipoogje Zo nu en dan proesten we het uit, waardoor moeder ons vragend aankeek.

Als ze eens wist Mag ze ook blijven slapen? Om half acht belde Lisa aan en ik hoorde de twee meisjes naar boven komen, naar de kamer van mijn zusje. Benieuwd waar die twee het over zouden hebben Ik hoorde het geroezemoes en zo nu en dan een lach en een gilletje van pret. Ik besloot eens onaangekondigd binnen te vallen Langzaam, heeel langzaam deed ik de deur van har slaapkamer open.

Door de kier zag ik Sanne stond voor de spiegel met haar jurkje omhoog. Lisa zat voor haar en zat de blote poes van Sanne te bewonderen. Heb je het zelf gedaan? Lisa ging met haar vingers over het gladgeschoren velletje heen. Tom vond het ook geweldig! Ik ging op zijn bed zitten, met mijn benen wijd, zodat ie alles goed kon zien. Hij is tussen mijn benen gaan zitten om het goed te zien, en weet je Twee hoofden draaiden verschrikt opzij.

En daarom heb ik haar daar gekust. In een oogwenk verdween haar string en hield ze haar jurk omhoog. Net zo'n bloot poesje als van Sanne, een beetje gezwollen ook Ik zag wat stoppeltjes en vroeg , wanneer ze haar kutje voor het laatst geschoren had.

Ik voelde even aan de huid. Het is niet net zo glad als van Sanne. Sanne haal mijn scheergel en mijn mes. We gaan Lisa spekglad scheren!

Hier is een handdoek voor onder je billen. We deden ook allebei onze kleren uit, zodat Lisa zich niet al te opgelaten voelen zou. Niet erin, alleen eromheen Lisa lag lekker te genieten van de aanraking door haar vriendin. Ze draaide wat met haar kontje Toen ze naar mijn idee genoeg haddden gespeeld, begon ik voorzichtig te scheren. Sanne hield hier en daar de huid rond het kutje van haar vriendin strak Ingespannen keek ze naar het kutje van haar vriendin, dat helemaal glad en haarloos werd geschoren.

Wijdbeens lag ze daar, met een prachtig glad kutje, trots als een pauw. Ik klom tussen de benen van haar vriendinnetje en spreidde haar kutlipjes. Ik boog voorover en drukte mijn lippen op het kleine-meisjes kutje. Ik maakte er een lange, natte tongzoen van.

...Sex op zijn hondjes bi sex massage

  • GRATIS FILM SEX AMATEUR HOEREN LEEUWARDEN
  • Nadat ik voldoende ontspannen was haalde ze de vinger eruit en voelde ik eerst dat er iets nats op mijn aars werd gesmeerd en dat er vervolgens iets kleins wat later een prostaatstimulator bleek te zijn heel langzaam in werd gebracht. Ik bleef echter met mijn tong haar aars bewerken totdat ik opdracht kreeg om te stoppen.
  • Gratis grote borsten oud stel neukt
  • Ik herinnerde me een puistige puber, maar nu kwam er een heerlijke jonge knul met lekker donker krulhaar naar buiten. Zijn vingers gleden over mijn tepels die al direct naar buiten waren gesprongen.
  • Gelukkig waren we alleen. Benen hoog en wijd en zijn harde zwarte lul diep erin lieten me voor het eerst klaar komen terwijl het sap uit mijn kutje stroomde en dit gebeurde nu heel vaak achter elkaar.

Prive ontvangst hoofddorp amsterdam noord sex


Een dag of 4 later lekker wezen eten en wat te veel gedronken terug op het strand in de nacht. We wandelde een stukje en begonnen te zoenen en te friemelen. Tja droog een rokje met kleine string en stond al snel bijna naakte. We werden weer begluurt door een man en ik zorgde er voor dat deze man alles goed zag. Ik lag wijdbeens te vingeren en zoog Stefano die lachte en vroeg me hoe graag ik die lul van die man wilde voelen. Tja ik was duidelijk heel graag maar vond het ook eng.

Ik zat op mijn knieën en met mijn kont naar die man. Ik zag terwijl ik Stefano pijpte dat hij wenkte naar die man. Ik hoorde hem dichtbij komen en mijn hart ging als een malle te keer. Nu voelde ik zijn handen op mijn billen en voelde hoe hij mijn billen opende en mijn kutje welke lekte als een gek betaste en begon te vingeren. Daar kwam ik al heftig op klaar.

Helaas ging die man niet verder en voelde ik hoe hij zich klaar trok en mijn kutje onder spoot en bedankte en weg liep. Stefano lachte en bekeek mijn onder gespoten kutje. Wauw wat een geil gezicht lachte hij al dat vreemde zaad op je kutje en kontje. Ik schrok toen ik de tong van Stefano voelde door mijn kutje. Ik keek hem aan en zei, wat goor dat is vreemd zaad.

Hij lachte en zei, tja weet niet maar leek me gewoon geil om te doen. Hij likte mijn kutje schoon en ik kwam daar toch wel heftig op klaar. Ondanks dat ik het goor vond wond het me wel op en ik had niet eens die lul in me gehad. Helaas was het die vakantie niet gebeurt maar dat we stappen verder zouden gaan was duidelijk. Ik wilde het ook steeds meer en het idee dat Stefano mijn zaad kutje zou schoon likken wond me steeds meer op. Het maakte me zelfs bloedgeil.

Toch duurde het even voor het echt een keer gebeurde met en andere man. Na een concert van de toppers waar we me en groep vrienden waren terug naar huis met iets te veel drank op.

Ik had die avond best wel veel lol met Dennis, een half Surinamer. Donker van buiten maar heel wit van binnen. Al had ik al flink wat op. Nog altijd dollen met Dennis. Toen Dennis naar de wc ging moest Stefano lachen en zei, als je wilt kan je zomaar sex met hem hebben dat is wel duidelijk dat hij dit zou willen, Ik moest er om lachen en liep naar boven om een pyjama aan te trekken. Weer terug op de bank was het weer lachen. Een kwartier later ging Stefano op bed. Dit terwijl Dennis en ik nog een vol glas hadden.

Kreeg een app van Stefano met zijn stijve lul en de tekst weet niet waarom maar dat jullie beneden zijn en ik boven voelt heel geil. Dennis schoof dichterbij en we kletste wat.

Hij zat echt bijna tegen me aan. Waarom voelde het zo spannend aan. Ik had niks met negers. Dennis lachte en plaatste een hand op mijn borst en zei, hebben ze het koud. Ik schrok en keek hem aan en toen naar mijn borsten waar de tepels dus strak vooruit stonden en zichtbaar waren in mijn hemdje. Het was stil in de kamer en Dennis kneden mijn borst en speelde met mijn stijve tepel. Er gleed een mega geile gloed door mijn lijf niet normaal. We tongde heftig en mijn kleding vloog uit en net als die van hem.

Mijn hele lijf schreeuwde om sex. Shit hij had een flinke donkere lul. Benen wijd en hij vingerde me heerlijk en ik trok die grote harde lul lekker en we tongde geil.

Ik wist het nu zeker deze lul moest erin. Al snel voelde ik hoe Dennis op me lag en zijn geile donkere harde lul in me schoof. Nu zag ik Stefano staan die keek stiekem om de hoek, dit maakte me nog geiler en als snel liet ik me heftig neuken door Dennis. Benen hoog en wijd en zijn harde zwarte lul diep erin lieten me voor het eerst klaar komen terwijl het sap uit mijn kutje stroomde en dit gebeurde nu heel vaak achter elkaar. Geen standje was te gek. Hij bleef me neuken en gek maken en ik hijgde er flink op.

Ik zat wijdbeens op de aanrecht en zijn lul heerlijk diep erin. Ik kwam wederom heftig klaar en voelde hoe Dennis zijn zaad in mijn kutje spoot. Shit wat een heerlijk geil gevoel en wat kan hij lekker neuken zeg. Dennis had zijn lul nog diep in me zitten en Stefano stond er nu naast. Dennis haalde zijn lul er rustig uit en Stefano duwde zijn mond op mijn kutje terwijl het zaad eruit kwam. Shit dit was zo geil dat ik zijn hoofd pakte en mijn kutje door zijn mond wreef.

De kop was er af. Beide hadden hiervan genoten en ik wilde mee veel meer. Zo had ik diverse keren sex met Stefano en Dennis samen en af en toe alleen met Dennis als Stefano er niet was. Stefano wilde weten wat mijn volgende fantasie was. Tja ik wilde een keer sex hebben bij Dennis thuis alleen met hem. Eerste gezellig met ze drieën bij ons in de tuin. Dennis ging naar huis en ik ging mee. Hij lachte en wist precies waarom ik mee ging.

Ik was om 2 uur in de nacht bij Dennis thuis waar toen we binnen kwamen gelijk de kleding uit vloog en ik me heerlijk drie uur lang heb laten verwennen door Dennis. Zelfs anaal liet ik me heerlijk pakken door hem. Wat begon in de woonkamer werd af gemaakt op zijn bed. Diverse geile standje heb ik me suf laten neuken door hem. Met trillende benen kwam ik thuis. Dit was weer een nieuwe stap op sex gebied. Voor een jaar lang liet ik me soms neuken door Dennis en dat was niet alleen in huis.

Ook buiten in het park in de steeg in de auto en zelfs in een wc van een kroeg liet ik me neuken door hem. Heerlijk was het om zo vrij te zijn op sex gebied. Stefano vond echt alles goed wat ik wilde zolang hij het maar wist of soms mee deed. Ik wilde steeds meer en het idee dat een andere mannen me zou naaien wond me onwijs op helemaal omdat Stefano dit wist en zelfs mijn zaad kut wilde likken.

Ben een keer thuis gekomen en Stefano keek een film. Trok mijn jogging broek uit en plaatste mijn string en kutje op zijn mond terwijl het zaad van Dennis er nog in zat en op mijn string zat en hij me gulzig likte.

Het contact met Dennis was over. Hij kreeg een relatie en wilde haar niet bedriegen wat ik begreep. We gingen een weekend naar Valkenburg leuk hotel met sauna en zwembad.

Gewoon even een weekend weg. Lekker 4 dagen niks. Mooie ruime kamer en als ik de deur uit liep en over stak in de gang liep ik het zwembad gedeelte in. Het was niet druk in het hotel en het zwembad was tot De eerste keer in de sauna met badkleding aan.

Daar werd ik bekeken door een oudere man. Denk dat hij een jaar of 60 was. Duidelijk was dat hij ergens last van had terwijl ik daar in mijn kleine string bikini lag. Tja het was Stefano die toen we in de avond terug kwam in het hotel die zei, ga eens in die naakte sauna en maak de mannen gek die er binnen zijn.

Zo lag ik 10 min later met een beetje veel drank op naakt in de sauna. Het was stil en ondanks dat was ik bloedgeil. Het was de omgeving en dat er zo maar een wild vreemde man binnen zou komen. Eigenlijk toen ik dacht ik ga maar stapte die zelfde oude man binnen.

Tja dat was toch niet de bedoeling een veel oudere man. Ik was immers 25 jaar oud. Die man ging zo zitten dat hij mij goed kon bekijken ik lag op mijn rug en hij zat iets hoger bij mijn voeten. Ik merkte dat hij me bekeek en eigenlijk deed het me niks. Ik draaide me om eigenlijk weg te gaan toen ik zijn stijve lul zag.

Nu ging ik toch weer op mijn rug liggen. Iets in me vond het toch wel spannend. Via een kiertje van mijn ogen zag ik dat de man me goed bekeek en zijn lul aftrok, ik werd stouter en plaatste mijn benen wat uit elkaar. Wetende dat hij een mooie glim van mijn kale kutje kreeg. Al had ik niet het idee dat ik het zou doen met hem, was dit wel heel spannend. De man verplaatste echt tussen mijn benen welke nu aardig wijd lagen.

Hij zat en keek tussen mijn benen en was zich rustig aan het aftrekken. Shit ik voelde het vocht uit mijn kutje lopen.

Ik voelde hoe mijn kutje zich steeds meer opende. De man werd blijkbaar aangemoedigd door mijn natte kutje. Hij zakte omlaag tussen mijn benen en zat echt mm van mijn kutje af met zijn harde stijve lul. Hij streelde mijn borsten en ik voelde een geile rilling over mijn lijf.

Deed niks en de man wreef met zijn vingers door mijn ongelooflijke natte kutje. Hij vingerde me onwijs lekker en al snel kreeg ik een heerlijke hoogte punt. Hij draaide iets en ik voelde zijn oude eikel door mijn kutje glijden. Langzaam kwam hij op me liggen en likte mijn tepels en wreef zijn oude lul langs mijn kutje.

Shit ik wilde hem gewoon in me, kon me niet schelen dat hij veel ouder was dan ik. Langzaam gleed zijn lul naar binnen en ik sloeg mijn benen om zijn middel en spoorde hem aan. Eindelijk hij begon me te neuken. Zijn oude lul was groot en best wel dik en vulde mijn kutje heerlijk op en al snel bonkte hij tot aan zijn ballen in mijn kutje waar het sap uit stroomde omdat ik heftig bleef klaarkomen.

Als een geile slet liet ik me heerlijk door die oude man neuken in de sauna, Zat boven op hem toen Stefano binnen kwam en lachte. De man wilde eerst stoppen maar ging door omdat ik door bleef gaan.

Heerlijk hoe Stefano keek hoe ik me liet neuken door die wild vreemde oude man. Ik lag over Stefano heen die mijn kutje likte terwijl die oude man me heerlijk stevig naaide en ik Stefano pijpte. Die man kwam heftig schokkend klaar terwijl Stefano daar onder lag. Stefano likte nu mijn zaad kutje en die man die zijn laatste zaad in zijn mond spoot.

Hierop kwam Stefano klaar in mijn mond. De man bedankte ons en ging weg. Na het douchen even naar de bar. Lekker aan de borrel en daar raakte we in gesprek met twee jongens die net als wij buiten rookte. Ik was nog altijd onwijs geil en wilde sex veel sex. Dat was Stefano ook duidelijk en deed die twee jongens gewoon een voorstel. Of ze sex met me wilde. In elke hand een heerlijke vreemde harde stijve lul.

Al snel werd ik gelikt en geneukt en zoog ik de mannen om en om. Geen standje was te gek en Stefano zat in een stoel te kijken en trok zich af. Mijn kontje werd bij het spel betrokken en niet veel later voelde ik in mijn beide gaatjes een lul glijden. Was even wennen maar als snel bonkte beide stevig in me. Geen standje was te gek en pijpen likken neuken en anaal kwam allemaal aan bod.

Ik lag op een lul in mijn kontje en benen wijd en de tweede schoof lekker in mijn kutje en liet me zo naar een heftig hoogte punt neuken. Voor beide jongens was dit ook te veel en tegelijk spoten zijn hun lul leeg in me.

Tja en Stefano was de pineut om me schoon te likken wat hij ook deed. Oké weer een stap dichterbij mijn fantasie. Sex met meerdere vreemde mannen. Zelfs sex gehad met een oudere man wat ik achteraf helemaal het einde vond. Tom kwam bij me staan en zei niks, maar kleedde zich uit. Stond naakt voor me en zei, sorry maar je maakt me bloedgeil. Shit wat een heerlijke grote lul was dit. Daar stond een oudere man die 22 jaar ouder dan ik zelf ben met grijs haar een buikje en grijs borsthaar en een flinke grote stijve lul met kwijlende eikel.

Ik gooide mijn sigaret weg en nam een slok wijn en pakte zijn lul en begon hem te pijpen. Na een paar minuten heerlijke die oude grote lul pijpen trok Tom me omhoog, jurkje uit bh weg en hij duwde me tegen de muur en tilde me iets op. Ik voelde zijn oude eikel tegen mijn kutje duwen die mega nat was. Ik was dan ook mega ranzig en Tom blijkbaar ook. Hij duwde zijn lul zachtjes naar binnen. Wauw, zijn dikke grote lul rekte mijn kutje geil op.

Heftig en zijn oude pik gleed heerlijk geil heen en weer in me. Wat kwam deze oude grote lul lekker diep in me en al snel voelde ik een heftig orgasme opkomen wat me deed trillen en zelfs liet gillen. Ik voelde hoe ik spuitend klaar kwam. Hij hield me zo vast en liep de keuken in terwijl zijn lul diep in me zat. Zette me op het aanrecht en begon me weer heerlijk te neuken terwijl hij mijn tepels likte. Wijdbeens op het aanrecht voelde ik mijn kutsap uit mijn kut stromen over zijn lul en ballen en zo op het aanrecht en ik bleef maar komen.

Even een kleine pauze. Terug op de bank trok ik aan zijn lul en hij speelde met mijn borsten. Stef bekeek dit met zijn lul in zijn hand. Ik ging liggen en Tom kroop op me, zachtjes begon hij me te neuken en ik ging steeds meer wijdbeens liggen, welke ik omhoog hield. Heerlijk diep en steeds sneller neukte hij mij en ik bleef weer komen en mijn kutje stroomde leeg.

Ik gilde het uit van genot en liet me gewillig neuken door Tom. Hij ging zitten en ik schoof op zijn schoot met mijn rug naar zijn gezicht. Keek Stef aan met een lach en zakte weer over die heerlijke grote lul. Na een paar keer zat ik op zijn lul en zei tegen Stef, kom lik me eens. Stef kwam en likte me terwijl Tom me lekker neukte. Ik pakte Stef zijn hoofd en wreef hem over mijn kutje en zag dat hij nu ook de lul van Tom likte, duwde zijn hoofd omlaag en liet de klets natte ballen van Tom likken, Tom hijgde geil en ik voelde hoe hij klaar kwam.

Stef pakte zijn lul eruit en zoog hem eerst leeg en likte daarna mijn kutje schoon. Wauw, wat was dit lekker. We dronken weer met ze drieën en het was pas half Tom en ik waren nog naakt en Stef zei, wauw, wat waren jullie geil bezig. Tom lachte naar me en zei, nog een keer.

Echt wel, lachte ik. We spraken over Stef zijn pijp moment en Tom had deed niet eerder meegemaakt maar vond het geweldig. Ik ook en Stef dus ook. Ik ging plassen het was rond de klok van 12 uur. Kwam terug en Stef was weg. Tom vertelde toen ik naast hem zat dat hij ging slapen en wij maar even samen lekker los moesten gaan.

We tongde geil en zijn vingers door mijn kutje, hij likte en vingerde me heerlijk naar een hoogtepunt. Ik pakte zijn hand en we liepen naar boven, slaapkamer in en op bed kreeg ik deze oude lul weer heerlijk in me.

Soms wild en soms teder neukten we voor dik drie uur. Diverse geile standjes door de hele slaapkamer tot hij me onder spoot. Mijn bed was op diverse plekken mega nat door mij. De volgende middag, Tom was er niet, kwam ook Marco langs, de heren gingen voetbal kijken. Ik liep in een jogging pak en eerlijk, ik was zo geil als wat.

Het idee dat ik zowel Marco als Tom kon doen liet me flink soppen. Ik kwam met bier de kamer in en dacht, ik wil het gewoon. Plofte tussen Marco en Tom in en al snel legde ik mijn handjes in hun kruis. Beide lachte en opende hun broek snel.

Ik trok nu twee geile lullen terwijl hun voetbal keken. Stef lachte en zei, volgens mij is er iemand nog steeds geil. Marco kreeg te horen wat Tom die nacht met me had gedaan. Beide lullen stijf en ik zoog ze om en om, de wedstrijd was afgelopen en ik zat naakt tussen hun, de beide heren bespeelde mijn lijfje en vingerde me heerlijk.

Tom begon mijn kut te likken en ik wees naar Stef en naar de lul van Tom. Stef begreep me en zat achter Tom en trok zijn lul en begon hem te pijpen.

Marco lachte naar me en zei, oké, spannend. Al snel zoog ik Marco en duwde Tom zijn harde pik er weer in. Stef zat naakt op een stoel en moest kijken van mij. Marco kwam nu op me liggen en Tom stond naast Stef, die likte zijn natte grote lul waar mijn sap flink op zat en ik liet me lekker neuken door Marco. Ik vond het heerlijk de baas zijn over Stef die alles toe liet.

Marco liet zijn lul ook pijpen door Stef die nu twee lullen moest pijpen van mij, shit, was een heerlijk ranzig gevoel en gezicht. We lagen op bed en Tom naaide me heerlijk diep en stevig. Stef zat op zijn knieën en zoog Marco die mij weer tongde. Marco ruilde met Tom. Wauw, Marco naaide me heerlijk wild en Tom liet zich pijpen. Ik had even rust nu, ik was zo heftig gekomen, even een pauze.

Ik streelde de billen van Stef en ook zijn ballen en lul. Marco zat erbij en wreef zijn natte eikel langs het kontje van Stef. Die bleef gewoon zitten en zoog nog altijd Tom, die er van genoot en mijn kutje streelde. Ik lachte naar Marco die ook wel lol had erom. Ik pakte een condoom die we hadden gehaald maar nooit gebruikten.

Marco snapte hem en deed hem om. Ik likte het kontje van Stef en Marco duwde zijn lul er weer tegen aan. Langzaam en steeds iets verder schoof die lul in het kontje van mijn vriend. Die liet alles toe en ik zoog en trok zijn lul. Tom was achter mij gaan zitten en neukte mij rustig en duwde zijn lul tegen mijn kontje. Langzaam opende mijn kont voor die grote oude lul en zag ik hoe Marco Stef neukte.

Stef stapte weg en zei, wauw, even pauze hoor. Ik trok het condoom weg en zakte over de lul van Marco. Tom zat achter me en ik wilde dat hij hem in mijn kontje stopte. Langzaam bewogen nu twee harde lullen in me en dat ging steeds sneller en sneller. Onwijs heftige orgasmen en ik werd wilder en wilder. Beide heren namen me nu flink met hun tweeën tegelijk. Stef duwde zijn lul in mijn mond en zo voelde ik drie lullen in me klaarkomen.

Kut, kont en mond vol met zaad. Wauw, wat heftig en geil. Na het douchen Chinees en Marco was weg. We aten en dronken weer wat. Tom ging naar de wc en ik vroeg of ik nog een keer alleen met Tom mocht neuken. Ik was alweer geil, weet niet wat er met me gebeurde maar ik wilde alleen maar meer. Stef lachte en zei, altijd ik ga wel even langs mij pa, eten opgeruimd en Stef was weg.

Tom en ik naakt op bed waar hij me heerlijk likte en wild vingerde. Ik spoot mijn orgasme er wild uit. Twee vingers werden drie en vier. Nu kwam ik heftig gillend en spuitend klaar. Zijn lul weer diep in me, wauw, ik liet me wederom twee uur lang suf neuken in al mijn gaatjes, ik wilde alles en was best wel wild bezig. Wat begon op bed werd langzaam naar beneden toe geneukt. Vaak spuitend klaar komen. We stonden in de woonkamer en Tom had me opgetild en naaide me daar staand.

Hij stapte in zijn schoenen en stapte de tuin in, het regende licht en tegen de schuurdeur naaide hij me gewoon in onze tuin. Ondanks dat het regende en best koud was, was dit wel onwijs spannend. Diverse plekken in de tuin zijn harde lul in me en weer terug naar binnen. Ik lag op de bank en zijn lul er diep en stevig in met mijn benen wijd en hoog. Wederom heftig klaar komend en Tom spoot mijn kutje en buik onder.

Shit, wat was dit een geil weekend. Toen Tom me onderspoot kwam Stef net binnen en die mocht me schoonlikken. Wat hij deed om me daarna weer vol te spuiten. Aankomend weekend ga ik naar Tom, we gaan een film maken voor Stef waar ik sex ga hebben met Tom en twee vrienden van hem. Heb er nu al zin in en ik ben echt een sexmonster geworden.

Ik wil alleen maar meer en Stef vind alles goed zolang hij het maar weet. Mijn vrouw is een sletje. Zoek je lekkere vrouwen in jouw buurt? Moslimas met burka zoekt geile sexdate! Heb jij altijd al een keer willen weten wat er onder die burka verstopt is, dit is jou kans! Spreek snel af om dit te weten te komen!

je eigen kut likken wijdbeens neuken