Klaar komende vrouwen bungelende tieten

klaar komende vrouwen bungelende tieten

Ik boog mijn hoofd en likte het van zijn eikel. Het was lekker om door een vrouwenmond verwend te worden, veel lekkerder dan in zijn fantasie. Hij vond het zalig! Vooral toen ik op zijn eikel begon te zuigen. Hij haalde zijn vinger uit mijn aars en vond aan de voorkant een bos krulhaar met in het midden twee glibberige schaamlippen. Ik was al zo nat dat zijn vinger gelijk naar binnen floepte en dus deed hij er meteen een tweede bij.

Ik kreunde en bewoog en liet hem merken dat ik dit echt heerlijk vond. Het was echt superheerlijk en ik ademde zwaar door mijn neus want ik had al zeker tien centimeter van zijn grote piemel in mijn mond. Ik masseerde nog steeds zijn lul maar ik streelde ook af en toe over zijn ballen. Ja, ik wilde zijn zaad, zijn sperma proeven en daarna zelf ook onbedaarlijk klaarkomen, het was verdomme al zo lang geleden! Met mijn heupbewegingen bewoog ik tegen zijn pompende vingers in en ik voelde hoe mijn kutsappen ruimschoots begonnen te vloeien.

Ik deed mijn mond strakker om zijn schacht en begon stevig te zuigen, terwijl hij mij steeds vlugger begon te vingeren. Ik kwam als eerste klaar en toen moest ik mijn mond wel van zijn lul afhalen, anders zou ik ter plekke gestikt zijn. Even later hervond ik mijzelf en trok fanatiek aan zijn steigerende lul. Met mijn tong maakte ik smakkende geluiden op zijn eikel en toen stond ook mijn zoontje al snel op het punt van exploderen.

Ik slikte alles door en weer was ik verbaasd, maar nu over de grote hoeveelheid van zijn zaadlozing. Met moeite wist ik alles door te slikken en ik likte genotzuchtig de laatste druppels van zijn verslappende pik. Mijn zoon was uitgeput en zakte achterover, hij vergat helemaal de vaderrol die hij moest spelen.

In mijn door drank verhitte hoofd begon een belletje te rinkelen. Ik schrok mij te pletter, wat had ik gedaan? Ik had mijn eigen zoon verleid! Aan zijn lul gezogen! Mij door hem laten vingeren, alsof hij mijn man was.

Wat zou Fred wel van mij denken, daar ergens boven in de hemel? De tranen schoten in mijn ogen en ik sprong meteen van de bank af. Maar ik wist best dat het mijn fout was. Die stomme alcohol ook! Ik begon met gierende uithalen te huilen en vluchtte snel naar boven, naar mijn slaapkamer.

Het duurde wel een kwartier voordat hij eindelijk begreep wat hij moest doen, want dit moest echt hoognodig uitgepraat worden. Hij liep de trap op en hoorde mij door de slaapkamerdeur heen nog zachtjes snikken.

Zacht maar zelfverzekerd opende hij de deur en zag mij in het schemerduister op het bed liggen. Hij kwam op de rand van mijn bed zitten en streelde over mijn rug. Ik kwam tot rust door zijn strelende hand die mijn nek zachtjes masseerde en ik slaakte een bevrijdende zucht. Met je eigen moeder?? Weet je wat het gekke was? Ik merkte wel dat jouw piemel groter was dan normaal, en dat vond ik vreemd.

En ook dat de, eh, eh, dat jouw zaadlozing veel meer was dan vroeger. Ik draaide mijn hoofd naar hem toe en gaf spontaan een zoen op zijn voorhoofd. Er viel een korte stilte, totdat hij weer het woord nam.

Ik voelde mij op dat moment heel kwetsbaar en emotioneel in de war. Ik heb nog nooit met een meisje gevreeën, maar ik hoorde het jullie heel vaak doen, toen Papa nog leefde. Ik werd er altijd erg opgewonden van.

Zou je ook eens met mij willen vrijen? Wilde mijn zoon écht met mij vrijen? Met neuken en alles er op en er aan?

Dat kon ik toch niet toestaan? Want dan zou ons leven als moeder en zoon drastisch veranderen, daar dacht ik steeds maar aan. Maar ik wilde ook zo graag iets voor hem terugdoen, want hij was het afgelopen half jaar steeds voor mij beschikbaar geweest.

Ja, ik wilde ook voor hem beschikbaar zijn, als hij iets van mij nodig had! Toen hij mijn mond kuste trok ik mij niet terug en toen hij zijn tong tegen mijn lippen drukte, opende ik de mijne om hem binnen te laten.

Onze tongen versmolten tot een eenheid, onze kus duurde minuten lang en ondertussen knoopte hij mijn bloes los en zocht daarna naar de rits aan de zijkant van mijn rok. Ik liet gewillig toe dat hij mijn mooie bloes voorzichtig uitdeed, en ik draaide mijn onderlichaam zodat hij mijn rok en mijn slipje voorzichtig naar beneden kon trekken. Mijn kut werkte als kennelijk als een magneet op hem, want hij ging met zijn hand rechtstreeks naar de oorsprong van het leven.

Met zijn andere hand probeerde hij mijn BH omlaag te trekken, want hij hunkerde naar mijn tieten. Maar het lukte hem niet.

Zijn handen trilden teveel van opwinding. Maar ik was geil geworden en genoot hevig van zijn vinger die mijn natte flamoes streelde. Met enige moeite duwde ik zijn hand van mijn borsten, zodat ik wat ruimte kreeg om de sluiting van achteren los te maken.

Even was ik bang voor dit moment, want mijn borsten zijn heel groot en niet meer zo stevig als ze vroeger waren, ze hangen inmiddels behoorlijk naar beneden te bungelen. Maar hij had daar maling aan, hij greep mijn beide wiebelende joekels stevig vast en bracht een tepel naar zijn mond.

Om en om zoog hij aan mijn tepels en hij vingerde mijn kutje intussen met zijn wijsvinger. Ik stak mijn tong uit en lebberde zijn hele gezicht af. Pure moederliefde, gepaard aan een onmetelijke geilheid, dat was het! Met zijn vrije hand vond hij mijn rechtertepel en kneep erin. Hij is echt kinky, net als mijn man Fred, dacht ik, en nu wist ik meteen zeker dat het wel degelijk Fred zijn zoon was, en niet van een ander.

Het deed pijn maar het was lekker, heel lekker. Neuk je eerste vrouw! Want dat wil ik zijn, je moeder én je eerste vrouw! Met zijn sokken nog aan wierp hij zich boven op mijn blote lijf en ik graaide naar zijn pik om hem in mijn vochtige spleetje te leiden. Zijn schaamharen kriebelden aan mijn klitje en met een machtige stoot schoot hij diep in mijn warme moederkut.

Zols een geile hond neukt met een loopse teef, zo begon hij supersnel te neuken en bewoog zijn lul heen en weer in mijn glibberige kut. Ik wilde hem graag wat rustiger laten neuken, zodat ik er zelf ook van kon genieten, maar hij was gewoon niet te houden. Ook wat dit betreft was hij hetzelfde als zijn vader, die had ook nooit niemand anders gehad dan mij en hij neukte mij ook steeds als een niet te stoppen locomotief. Hij kreeg mijn tieten weer te pakken, kneep wild in mijn tepels en neukte zich een slag in de rondte.

Ik liet hem maar begaan en ging mee in zijn tempo, ik neukte hem maar lekker terug en krabde met mijn nagels over zijn rug, daarna greep ik zijn billen stevig vast om hem nog dieper in mijn kut te voelen. Hij ramde met zijn lul tegen mijn baarmoeder aan en verhoogde zijn tempo, totdat ik zijn zaad aan voelde komen.

Er kwam nog één laatste, machtige stoot die zijn sperma naar buiten dreef en het diep in zijn moeders kut deed belanden. Toen kwam ik zelf als een tornado klaar en beet in opperste genot in zijn rechterschouder. Na een tijdje kreeg hij de aandrang om verder te neuken, maar nu in een trager tempo. Hij keek naar mijn gezicht terwijl ik hem liefdevol en verlangend aankeek. Voor mij was er geen twijfel meer, hij was helemaal mijn Fred geworden, mijn man en mijn minnaar.

Maar ik was moe, mijn conditie en de emoties van die avond eisten hun tol. Ik verzocht mijn zoon van mijn af te gaan, en ietwat teleurgesteld deed hij wat ik vroeg. Hij begreep het wel, en morgen was weer een nieuwe dag. Hij kwam naast mij liggen, trok het dekbed over ons heen en wij vielen samen in een diepe slaap.

Midden in de nacht werd ik wakker, ik moest erg nodig plassen. Ik sloeg het dekbed terug en zag dat mijn zoon zelfs in zijn slaap nog een gigantische erectie had. Gek, maar ik had hem voor mijn gevoel al helemaal geaccepteerd als mijn bedgenoot. Ik stommelde naar de badkamer, deed mijn plas en keerde terug. Ik keek vol bewondering naar die grote piemel. Ik pakte zijn staaf voorzichtig tussen duim en wijsvinger en masturbeerde hem zachtjes.

Mijn tong likte teder aan zijn eikel, en daarna nam ik die dikke knobbel in mijn mond en begon erop te zuigen. Hij draaide zich om in zijn slaap en hij droomde de mooiste dingen. Zijn hoofd ging kreunend heen en weer totdat hij eindelijk wakker werd, en in een flits herinnerde hij zich alles weer. Met zijn éne hand drukte hij mijn hoofd op zijn pik en met de andere vond hij mijn tieten.

Hij liet mijn een tijdje zuigen en trok mij toen bovenop hem. Mijn tongzoen was vol liefde en passie en mijn schaamheuvel wreef over zijn stijve lul. Anders was ze toch niet met dat bovenstukje zo demonstratief bij me gekomen?

Ze hangt per slot van rekening niet zo vaak om me heen als ze niet iets wil in deze richting? Ik steek mijn handen uit en ze stapt dichterbij. Ik streel haar pronte borsten. Heerlijk die harde tepels. Ik laat mijn wijsvingers er overheen glijden en rondom bewegen. Sasja blijft me aankijken en laat, zonder iets te zeggen, alles wat ik doe, toe.

Met een hand help ik mijn pik uit zijn benarde positie door hem omhoog te trekken. Brutaal steekt die nu half boven de rand van mijn zwembroek uit. Nu is het Sasja’s beurt om gebiologeerd te kijken. Kennelijk nog niet veel lullen gezien. De zwemles duurt ruim 30 minuten en we kunnen best wel even gemist worden, zonder dat het opvalt”. Ik trek haar tegen me aan en kus haar. Ze heeft haar mond al open en beantwoord mij kus met hartstocht. Lang en hongerig kussen we elkaar.

Onze tongen komen elkaar veel tegen en zachtjes bijten we, tijdens het ademhalen, in elkaars lippen. Mijn handen strelen haar rug en billen in de tussentijd. Haar tieten druk ze hard tegen mijn borstkast en heupwiegend wordt mijn omhoog staande pik tussen ons heen en weer gerold.

De touwtjes van haar bikinislipje zitten op haar heupen met een knoopje vast. Links en rechts trek ik die tegelijkertijd los. Ik duw haar van me af en draai haar in de rondte en geniet van haar lichaam.

Schaamteloos toont ze het me en kijkt uitdagend. Ze weet dat ik haar bijzonder aantrekkelijk vind en wil graag complimentjes.

Ik heb nog nooit met een meisje zo mooi als jij, gevreeën. Lekkere benen en zulke mooie volle borsten! Ik neem haar op mijn schoot, ze zit met haar benen wijd, met haar knieën om mij heen op het bankje. Haar tieten bungelen als rijpe vruchten voor mijn mond zo om te happen. En dat doe ik. Met mijn tong lik ik beurtelings haar hard geworden tepels. Ik zuig er op en laat ze me smaken. Afwisselend zuig en lik ik.

Af en toe bijt ik er ook zachtjes in. Ook zuig ik met een grote open mond zo veel mogelijk van haar borsten naar binnen. Kreunend keurt ze mijn acties goed. Ik heb mijn handen op haar heupen en beweeg haar onderlichaam in kleine cirkels tegen mijn recht opstaande pik aan. Heet zijn we en haar poes glinstert van haar kutgeil. Gek van verlangen word ik. Ik duw haar ruw van me af en draai haar om. Snel graai ik mijn condoom uit mijn broekzak.

Rol dat over mijn staande mast naar beneden en ben helemaal klaar voor het echte neuken. Zonder een woord te zeggen laat ik haar nu zittend plaats nemen op mijn schoot. Terwijl ze gaat zitten duw ik mijn lul naar voren en ze neemt de begeleiding naar haar hete epicentrum over.

Ze geleidt me in haar hete kut. Zachtjes gaat mijn pik in haar neerkomend lichaam. Ze zakt steeds verder tot dat mijn pik niet verder in haar kan.

Ze zit met haar billen op mijn schoot. Ik ben ook wat onderuit gezakt om ruimte te geven en zo diep mogelijk in haar te komen. Ik lig met mijn onderrug op de rand van het bankje, voel pijn en genot tegelijkertijd. Ze zit met haar rug naar me toe op me. Haar benen wijd, haar voeten heeft ze opgetrokken en rusten op mijn bovenbenen. Ik heb mijn handen onder haar billen en stuw haar op en neer terwijl ze me berijdt met mijn pik in haar kut. Haar eigen handen zijn ook direct op haar klitje en ze vingert zichzelf.

Ze steekt haar vingers zelfs in haar kutje, samen met mijn lid. Zo nu en dan voel ik haar nagels krassen op mij in en uit pompende pik. Onze ademhaling en bewegingen synchroniseren zich en worden steeds intensiever.

Af en toe leunt ze te ver naar achteren en floept mijn lul uit haar gladde kut. Daar zijn we beiden dan snel bij met onze handen. Dit wordt gecorrigeerd en weer door vier handen snel naar binnen haar hete kut geleid terwijl ze dan weer wat rechter op komt. Wild gaan we nu tekeer. Ze drukt zich achteruit tegen me aan en ik grijp haar weer bij haar harde tieten en streel haar volledige bovenlichaam, beweeg haar lichaam heen en weer en duw haar van me af en trek haar weer tegen me aan.

Ik omvat haar borsten en knijp zo nu en dan plagerig in haar harde tepeltjes. Het maakt haar steeds hitsiger. Geil reageert ze daarop door sneller te bewegen. Ritmisch, tegelijk met het in en uit pompen van mijn lul. Met mijn heupen druk ik omhoog en naar voren, daarna weer naar achteren en omlaag, voor zover ik die beweging op het harde bankje kan maken. Sasja doet de rest door tegengesteld te bewegen met haar bekken. Nadat ik, bij het tegen me aantrekken weer eens uit haar kut ben gegleden, maakt ze me duidelijk dat haar sterretje wat dieper zit en wel makkelijker zal gaan.

Dat gaat vast wat makkelijker” Ja, dat lijkt me ook wel… Wouwsers! En ik maar denken dat ze onervaren was.. Nu stelt ze zelf voor om anaal te gaan! Daar krijg ik mijn eigen vrouw niet enthousiast voor, en dit lekkere jonge hete ding wil wel! Ik weet niet wat me overkomt. Ben zeker weten in een verkeerd tijdperk geboren, dat ik nu pas, met mijn 35 jaar, tegen een vrouw aanloop die zo geil is. Vol verwachting klopt mijn lid, dit is wel heel geil. Heel ontspannen hurkt ze, met haar voeten op mijn bovenbenen, met haar kont boven mijn eikel.

Ik houd met een hand mij pik vast, recht omhoog. Met mijn andere houd ik haar recht boven me. Ze smeert wat van haar overvloedige kutgeil rond mijn eikel met haar vingers. Met grote ogen kijk ik hoe ze langzaam over mijn lid glijdt met haar anus.

Strak, maar soepel gaat mijn, door haar kutgeil gladde paal, in haar kont. Ongelofelijk, wat een sensatie. Ze zakt steeds verder zonder dat ze daar ogenschijnlijk moeite mee heeft.

Sasja kreunt wel wat diep uit haar keel. Ik voel haar snelle hartslag rondom mijn pik knijpen. Ritmisch, terwijl ze stil op me zit. Haar handen zitten weer op haar venusheuvel en ze vingert zichzelf nu. Allemachtig wat een knijper!. Heel zachtjes beweeg ik haar wat omhoog en omlaag, met mijn handen onder haar billen. Ze werkt als vanzelf mee. Sasja buigt zich nu voorover en haar knieën heeft ze onder haar oksels.

Ik kan nu goed mijn lul in haar kont zien bewegen als ze al hurkend op en neer beweegt. Ze trekt met haar handen aan mijn bovenbenen om zo een pompende beweging van haar lichaam te maken. Ik schuif zover mogelijk onderuit om haar en mezelf goed te zien en haar zo veel mogelijk ruimte te geven om zich uit te leven. Mijn handen vinden onder haar door haar vingers in haar kut. Ik probeer de mijne erbij te stoppen en haar klitje te strelen, terwijl ze rustig op en neer blijft bewegen.

Daar heb ik geen succes mee en ik recht me rug weer terwijl mijn handen weer langs haar heupen omhoog gaan en weer haar borsten omvatten. Ze zakt weer achterover tegen me aan. Sasja blijft met mijn lul in haar kont op me zitten.

...

Keihard kontneuken sexsfun nl

Boterzacht wordt zij naar een orgasme gemasseerd. Lenig tienertje ontvangt oscar voor haar solo orgasme. Vrouwen met hoge nood. Handyman lult twee middelbare vrouwen naar knetterend orgasme. De eerste geheime beelden van de geile Transavia stewardess.

Amateur vingert, maar houdt haar stringetje aan. Geil meisje geniet van een pornofilmpje. Brit dildofucking her shaved cunt. Na lang aandringen heeft hij zijn gewillige klasgenote zover. Homevideo van een blond spuitkutje buit gemaakt bij inbraak.

Compilatie van echte amateur met echte orgasmes. Amateurtje masseert haar kutje met een vibratie ei. Klaarkomende kutje van heel dichtbij. De grote amateur spuitkutjes compilatie. De vingerende solo oma. Duitse vrouwen zijn dol op porno films.

Een uitgelekt prive filmpje van de smartphone van Sunny Lane. Hij leek echt groter geschapen te zijn dan mijn man en nieuwsgierig begon ik hem te masturberen. Al vrij snel kwam er een druppel voorvocht uit zijn pisgaatje, ik keek er verrukt naar. Ik boog mijn hoofd en likte het van zijn eikel. Het was lekker om door een vrouwenmond verwend te worden, veel lekkerder dan in zijn fantasie. Hij vond het zalig!

Vooral toen ik op zijn eikel begon te zuigen. Hij haalde zijn vinger uit mijn aars en vond aan de voorkant een bos krulhaar met in het midden twee glibberige schaamlippen. Ik was al zo nat dat zijn vinger gelijk naar binnen floepte en dus deed hij er meteen een tweede bij.

Ik kreunde en bewoog en liet hem merken dat ik dit echt heerlijk vond. Het was echt superheerlijk en ik ademde zwaar door mijn neus want ik had al zeker tien centimeter van zijn grote piemel in mijn mond. Ik masseerde nog steeds zijn lul maar ik streelde ook af en toe over zijn ballen. Ja, ik wilde zijn zaad, zijn sperma proeven en daarna zelf ook onbedaarlijk klaarkomen, het was verdomme al zo lang geleden!

Met mijn heupbewegingen bewoog ik tegen zijn pompende vingers in en ik voelde hoe mijn kutsappen ruimschoots begonnen te vloeien. Ik deed mijn mond strakker om zijn schacht en begon stevig te zuigen, terwijl hij mij steeds vlugger begon te vingeren.

Ik kwam als eerste klaar en toen moest ik mijn mond wel van zijn lul afhalen, anders zou ik ter plekke gestikt zijn. Even later hervond ik mijzelf en trok fanatiek aan zijn steigerende lul. Met mijn tong maakte ik smakkende geluiden op zijn eikel en toen stond ook mijn zoontje al snel op het punt van exploderen.

Ik slikte alles door en weer was ik verbaasd, maar nu over de grote hoeveelheid van zijn zaadlozing. Met moeite wist ik alles door te slikken en ik likte genotzuchtig de laatste druppels van zijn verslappende pik. Mijn zoon was uitgeput en zakte achterover, hij vergat helemaal de vaderrol die hij moest spelen. In mijn door drank verhitte hoofd begon een belletje te rinkelen. Ik schrok mij te pletter, wat had ik gedaan? Ik had mijn eigen zoon verleid!

Aan zijn lul gezogen! Mij door hem laten vingeren, alsof hij mijn man was. Wat zou Fred wel van mij denken, daar ergens boven in de hemel? De tranen schoten in mijn ogen en ik sprong meteen van de bank af. Maar ik wist best dat het mijn fout was. Die stomme alcohol ook! Ik begon met gierende uithalen te huilen en vluchtte snel naar boven, naar mijn slaapkamer. Het duurde wel een kwartier voordat hij eindelijk begreep wat hij moest doen, want dit moest echt hoognodig uitgepraat worden.

Hij liep de trap op en hoorde mij door de slaapkamerdeur heen nog zachtjes snikken. Zacht maar zelfverzekerd opende hij de deur en zag mij in het schemerduister op het bed liggen. Hij kwam op de rand van mijn bed zitten en streelde over mijn rug. Ik kwam tot rust door zijn strelende hand die mijn nek zachtjes masseerde en ik slaakte een bevrijdende zucht. Met je eigen moeder?? Weet je wat het gekke was? Ik merkte wel dat jouw piemel groter was dan normaal, en dat vond ik vreemd.

En ook dat de, eh, eh, dat jouw zaadlozing veel meer was dan vroeger. Ik draaide mijn hoofd naar hem toe en gaf spontaan een zoen op zijn voorhoofd. Er viel een korte stilte, totdat hij weer het woord nam. Ik voelde mij op dat moment heel kwetsbaar en emotioneel in de war. Ik heb nog nooit met een meisje gevreeën, maar ik hoorde het jullie heel vaak doen, toen Papa nog leefde.

Ik werd er altijd erg opgewonden van. Zou je ook eens met mij willen vrijen? Wilde mijn zoon écht met mij vrijen? Met neuken en alles er op en er aan?

Dat kon ik toch niet toestaan? Want dan zou ons leven als moeder en zoon drastisch veranderen, daar dacht ik steeds maar aan. Maar ik wilde ook zo graag iets voor hem terugdoen, want hij was het afgelopen half jaar steeds voor mij beschikbaar geweest. Ja, ik wilde ook voor hem beschikbaar zijn, als hij iets van mij nodig had! Toen hij mijn mond kuste trok ik mij niet terug en toen hij zijn tong tegen mijn lippen drukte, opende ik de mijne om hem binnen te laten.

Onze tongen versmolten tot een eenheid, onze kus duurde minuten lang en ondertussen knoopte hij mijn bloes los en zocht daarna naar de rits aan de zijkant van mijn rok. Ik liet gewillig toe dat hij mijn mooie bloes voorzichtig uitdeed, en ik draaide mijn onderlichaam zodat hij mijn rok en mijn slipje voorzichtig naar beneden kon trekken. Mijn kut werkte als kennelijk als een magneet op hem, want hij ging met zijn hand rechtstreeks naar de oorsprong van het leven. Met zijn andere hand probeerde hij mijn BH omlaag te trekken, want hij hunkerde naar mijn tieten.

Maar het lukte hem niet. Zijn handen trilden teveel van opwinding. Maar ik was geil geworden en genoot hevig van zijn vinger die mijn natte flamoes streelde. Met enige moeite duwde ik zijn hand van mijn borsten, zodat ik wat ruimte kreeg om de sluiting van achteren los te maken. Even was ik bang voor dit moment, want mijn borsten zijn heel groot en niet meer zo stevig als ze vroeger waren, ze hangen inmiddels behoorlijk naar beneden te bungelen.

Maar hij had daar maling aan, hij greep mijn beide wiebelende joekels stevig vast en bracht een tepel naar zijn mond. Om en om zoog hij aan mijn tepels en hij vingerde mijn kutje intussen met zijn wijsvinger.

Ik stak mijn tong uit en lebberde zijn hele gezicht af. Pure moederliefde, gepaard aan een onmetelijke geilheid, dat was het! Met zijn vrije hand vond hij mijn rechtertepel en kneep erin. Hij is echt kinky, net als mijn man Fred, dacht ik, en nu wist ik meteen zeker dat het wel degelijk Fred zijn zoon was, en niet van een ander.

Het deed pijn maar het was lekker, heel lekker. Neuk je eerste vrouw! Want dat wil ik zijn, je moeder én je eerste vrouw!

Met zijn sokken nog aan wierp hij zich boven op mijn blote lijf en ik graaide naar zijn pik om hem in mijn vochtige spleetje te leiden. Zijn schaamharen kriebelden aan mijn klitje en met een machtige stoot schoot hij diep in mijn warme moederkut.

Zols een geile hond neukt met een loopse teef, zo begon hij supersnel te neuken en bewoog zijn lul heen en weer in mijn glibberige kut. Ik wilde hem graag wat rustiger laten neuken, zodat ik er zelf ook van kon genieten, maar hij was gewoon niet te houden.

Ook wat dit betreft was hij hetzelfde als zijn vader, die had ook nooit niemand anders gehad dan mij en hij neukte mij ook steeds als een niet te stoppen locomotief. Hij kreeg mijn tieten weer te pakken, kneep wild in mijn tepels en neukte zich een slag in de rondte.

Ik liet hem maar begaan en ging mee in zijn tempo, ik neukte hem maar lekker terug en krabde met mijn nagels over zijn rug, daarna greep ik zijn billen stevig vast om hem nog dieper in mijn kut te voelen. Hij ramde met zijn lul tegen mijn baarmoeder aan en verhoogde zijn tempo, totdat ik zijn zaad aan voelde komen. Er kwam nog één laatste, machtige stoot die zijn sperma naar buiten dreef en het diep in zijn moeders kut deed belanden. Toen kwam ik zelf als een tornado klaar en beet in opperste genot in zijn rechterschouder.

Na een tijdje kreeg hij de aandrang om verder te neuken, maar nu in een trager tempo. Hij keek naar mijn gezicht terwijl ik hem liefdevol en verlangend aankeek. Voor mij was er geen twijfel meer, hij was helemaal mijn Fred geworden, mijn man en mijn minnaar. Maar ik was moe, mijn conditie en de emoties van die avond eisten hun tol.

Ik verzocht mijn zoon van mijn af te gaan, en ietwat teleurgesteld deed hij wat ik vroeg. Hij begreep het wel, en morgen was weer een nieuwe dag.

Hij kwam naast mij liggen, trok het dekbed over ons heen en wij vielen samen in een diepe slaap. Midden in de nacht werd ik wakker, ik moest erg nodig plassen. Ik sloeg het dekbed terug en zag dat mijn zoon zelfs in zijn slaap nog een gigantische erectie had. Gek, maar ik had hem voor mijn gevoel al helemaal geaccepteerd als mijn bedgenoot. Ik stommelde naar de badkamer, deed mijn plas en keerde terug. Ik keek vol bewondering naar die grote piemel. Ik pakte zijn staaf voorzichtig tussen duim en wijsvinger en masturbeerde hem zachtjes.

Mijn tong likte teder aan zijn eikel, en daarna nam ik die dikke knobbel in mijn mond en begon erop te zuigen. Hij draaide zich om in zijn slaap en hij droomde de mooiste dingen. Zijn hoofd ging kreunend heen en weer totdat hij eindelijk wakker werd, en in een flits herinnerde hij zich alles weer.

Met zijn éne hand drukte hij mijn hoofd op zijn pik en met de andere vond hij mijn tieten.klaar komende vrouwen bungelende tieten

Ik boog mijn hoofd en likte het van zijn eikel. Het was lekker om door een vrouwenmond verwend te worden, veel lekkerder dan in zijn fantasie. Hij vond het zalig! Vooral toen ik op zijn eikel begon te zuigen. Hij haalde zijn vinger uit mijn aars en vond aan de voorkant een bos krulhaar met in het midden twee glibberige schaamlippen.

Ik was al zo nat dat zijn vinger gelijk naar binnen floepte en dus deed hij er meteen een tweede bij. Ik kreunde en bewoog en liet hem merken dat ik dit echt heerlijk vond. Het was echt superheerlijk en ik ademde zwaar door mijn neus want ik had al zeker tien centimeter van zijn grote piemel in mijn mond. Ik masseerde nog steeds zijn lul maar ik streelde ook af en toe over zijn ballen. Ja, ik wilde zijn zaad, zijn sperma proeven en daarna zelf ook onbedaarlijk klaarkomen, het was verdomme al zo lang geleden!

Met mijn heupbewegingen bewoog ik tegen zijn pompende vingers in en ik voelde hoe mijn kutsappen ruimschoots begonnen te vloeien. Ik deed mijn mond strakker om zijn schacht en begon stevig te zuigen, terwijl hij mij steeds vlugger begon te vingeren.

Ik kwam als eerste klaar en toen moest ik mijn mond wel van zijn lul afhalen, anders zou ik ter plekke gestikt zijn.

Even later hervond ik mijzelf en trok fanatiek aan zijn steigerende lul. Met mijn tong maakte ik smakkende geluiden op zijn eikel en toen stond ook mijn zoontje al snel op het punt van exploderen. Ik slikte alles door en weer was ik verbaasd, maar nu over de grote hoeveelheid van zijn zaadlozing.

Met moeite wist ik alles door te slikken en ik likte genotzuchtig de laatste druppels van zijn verslappende pik. Mijn zoon was uitgeput en zakte achterover, hij vergat helemaal de vaderrol die hij moest spelen.

In mijn door drank verhitte hoofd begon een belletje te rinkelen. Ik schrok mij te pletter, wat had ik gedaan? Ik had mijn eigen zoon verleid! Aan zijn lul gezogen! Mij door hem laten vingeren, alsof hij mijn man was. Wat zou Fred wel van mij denken, daar ergens boven in de hemel?

De tranen schoten in mijn ogen en ik sprong meteen van de bank af. Maar ik wist best dat het mijn fout was. Die stomme alcohol ook! Ik begon met gierende uithalen te huilen en vluchtte snel naar boven, naar mijn slaapkamer. Het duurde wel een kwartier voordat hij eindelijk begreep wat hij moest doen, want dit moest echt hoognodig uitgepraat worden. Hij liep de trap op en hoorde mij door de slaapkamerdeur heen nog zachtjes snikken. Zacht maar zelfverzekerd opende hij de deur en zag mij in het schemerduister op het bed liggen.

Hij kwam op de rand van mijn bed zitten en streelde over mijn rug. Ik kwam tot rust door zijn strelende hand die mijn nek zachtjes masseerde en ik slaakte een bevrijdende zucht. Met je eigen moeder?? Weet je wat het gekke was?

Ik merkte wel dat jouw piemel groter was dan normaal, en dat vond ik vreemd. En ook dat de, eh, eh, dat jouw zaadlozing veel meer was dan vroeger. Ik draaide mijn hoofd naar hem toe en gaf spontaan een zoen op zijn voorhoofd.

Er viel een korte stilte, totdat hij weer het woord nam. Ik voelde mij op dat moment heel kwetsbaar en emotioneel in de war. Ik heb nog nooit met een meisje gevreeën, maar ik hoorde het jullie heel vaak doen, toen Papa nog leefde.

Ik werd er altijd erg opgewonden van. Zou je ook eens met mij willen vrijen? Wilde mijn zoon écht met mij vrijen? Met neuken en alles er op en er aan? Dat kon ik toch niet toestaan? Want dan zou ons leven als moeder en zoon drastisch veranderen, daar dacht ik steeds maar aan. Maar ik wilde ook zo graag iets voor hem terugdoen, want hij was het afgelopen half jaar steeds voor mij beschikbaar geweest.

Ja, ik wilde ook voor hem beschikbaar zijn, als hij iets van mij nodig had! Toen hij mijn mond kuste trok ik mij niet terug en toen hij zijn tong tegen mijn lippen drukte, opende ik de mijne om hem binnen te laten. Onze tongen versmolten tot een eenheid, onze kus duurde minuten lang en ondertussen knoopte hij mijn bloes los en zocht daarna naar de rits aan de zijkant van mijn rok.

Ik liet gewillig toe dat hij mijn mooie bloes voorzichtig uitdeed, en ik draaide mijn onderlichaam zodat hij mijn rok en mijn slipje voorzichtig naar beneden kon trekken. Mijn kut werkte als kennelijk als een magneet op hem, want hij ging met zijn hand rechtstreeks naar de oorsprong van het leven.

Met zijn andere hand probeerde hij mijn BH omlaag te trekken, want hij hunkerde naar mijn tieten. Maar het lukte hem niet. Zijn handen trilden teveel van opwinding. Maar ik was geil geworden en genoot hevig van zijn vinger die mijn natte flamoes streelde. Met enige moeite duwde ik zijn hand van mijn borsten, zodat ik wat ruimte kreeg om de sluiting van achteren los te maken. Even was ik bang voor dit moment, want mijn borsten zijn heel groot en niet meer zo stevig als ze vroeger waren, ze hangen inmiddels behoorlijk naar beneden te bungelen.

Maar hij had daar maling aan, hij greep mijn beide wiebelende joekels stevig vast en bracht een tepel naar zijn mond. Om en om zoog hij aan mijn tepels en hij vingerde mijn kutje intussen met zijn wijsvinger. Ik stak mijn tong uit en lebberde zijn hele gezicht af.

Pure moederliefde, gepaard aan een onmetelijke geilheid, dat was het! Met zijn vrije hand vond hij mijn rechtertepel en kneep erin. Hij is echt kinky, net als mijn man Fred, dacht ik, en nu wist ik meteen zeker dat het wel degelijk Fred zijn zoon was, en niet van een ander.

Het deed pijn maar het was lekker, heel lekker. Neuk je eerste vrouw! Want dat wil ik zijn, je moeder én je eerste vrouw! Met zijn sokken nog aan wierp hij zich boven op mijn blote lijf en ik graaide naar zijn pik om hem in mijn vochtige spleetje te leiden.

Zijn schaamharen kriebelden aan mijn klitje en met een machtige stoot schoot hij diep in mijn warme moederkut. Zols een geile hond neukt met een loopse teef, zo begon hij supersnel te neuken en bewoog zijn lul heen en weer in mijn glibberige kut.

Ik wilde hem graag wat rustiger laten neuken, zodat ik er zelf ook van kon genieten, maar hij was gewoon niet te houden. Ook wat dit betreft was hij hetzelfde als zijn vader, die had ook nooit niemand anders gehad dan mij en hij neukte mij ook steeds als een niet te stoppen locomotief.

Hij kreeg mijn tieten weer te pakken, kneep wild in mijn tepels en neukte zich een slag in de rondte. Ik liet hem maar begaan en ging mee in zijn tempo, ik neukte hem maar lekker terug en krabde met mijn nagels over zijn rug, daarna greep ik zijn billen stevig vast om hem nog dieper in mijn kut te voelen. Hij ramde met zijn lul tegen mijn baarmoeder aan en verhoogde zijn tempo, totdat ik zijn zaad aan voelde komen. Er kwam nog één laatste, machtige stoot die zijn sperma naar buiten dreef en het diep in zijn moeders kut deed belanden.

Toen kwam ik zelf als een tornado klaar en beet in opperste genot in zijn rechterschouder. Na een tijdje kreeg hij de aandrang om verder te neuken, maar nu in een trager tempo.

Hij keek naar mijn gezicht terwijl ik hem liefdevol en verlangend aankeek. Voor mij was er geen twijfel meer, hij was helemaal mijn Fred geworden, mijn man en mijn minnaar. Maar ik was moe, mijn conditie en de emoties van die avond eisten hun tol. Ik verzocht mijn zoon van mijn af te gaan, en ietwat teleurgesteld deed hij wat ik vroeg. Hij begreep het wel, en morgen was weer een nieuwe dag. Hij kwam naast mij liggen, trok het dekbed over ons heen en wij vielen samen in een diepe slaap. Midden in de nacht werd ik wakker, ik moest erg nodig plassen.

Ik sloeg het dekbed terug en zag dat mijn zoon zelfs in zijn slaap nog een gigantische erectie had. Gek, maar ik had hem voor mijn gevoel al helemaal geaccepteerd als mijn bedgenoot. Ik stommelde naar de badkamer, deed mijn plas en keerde terug. Ik keek vol bewondering naar die grote piemel. Ik pakte zijn staaf voorzichtig tussen duim en wijsvinger en masturbeerde hem zachtjes. Mijn tong likte teder aan zijn eikel, en daarna nam ik die dikke knobbel in mijn mond en begon erop te zuigen.

Hij draaide zich om in zijn slaap en hij droomde de mooiste dingen. Zijn hoofd ging kreunend heen en weer totdat hij eindelijk wakker werd, en in een flits herinnerde hij zich alles weer. Met zijn éne hand drukte hij mijn hoofd op zijn pik en met de andere vond hij mijn tieten. Hij liet mijn een tijdje zuigen en trok mij toen bovenop hem. Mijn tongzoen was vol liefde en passie en mijn schaamheuvel wreef over zijn stijve lul.

Anders was ze toch niet met dat bovenstukje zo demonstratief bij me gekomen? Ze hangt per slot van rekening niet zo vaak om me heen als ze niet iets wil in deze richting? Ik steek mijn handen uit en ze stapt dichterbij. Ik streel haar pronte borsten. Heerlijk die harde tepels. Ik laat mijn wijsvingers er overheen glijden en rondom bewegen. Sasja blijft me aankijken en laat, zonder iets te zeggen, alles wat ik doe, toe.

Met een hand help ik mijn pik uit zijn benarde positie door hem omhoog te trekken. Brutaal steekt die nu half boven de rand van mijn zwembroek uit. Nu is het Sasja’s beurt om gebiologeerd te kijken. Kennelijk nog niet veel lullen gezien. De zwemles duurt ruim 30 minuten en we kunnen best wel even gemist worden, zonder dat het opvalt”.

Ik trek haar tegen me aan en kus haar. Ze heeft haar mond al open en beantwoord mij kus met hartstocht.

Lang en hongerig kussen we elkaar. Onze tongen komen elkaar veel tegen en zachtjes bijten we, tijdens het ademhalen, in elkaars lippen. Mijn handen strelen haar rug en billen in de tussentijd. Haar tieten druk ze hard tegen mijn borstkast en heupwiegend wordt mijn omhoog staande pik tussen ons heen en weer gerold.

De touwtjes van haar bikinislipje zitten op haar heupen met een knoopje vast. Links en rechts trek ik die tegelijkertijd los. Ik duw haar van me af en draai haar in de rondte en geniet van haar lichaam. Schaamteloos toont ze het me en kijkt uitdagend. Ze weet dat ik haar bijzonder aantrekkelijk vind en wil graag complimentjes. Ik heb nog nooit met een meisje zo mooi als jij, gevreeën. Lekkere benen en zulke mooie volle borsten!

Ik neem haar op mijn schoot, ze zit met haar benen wijd, met haar knieën om mij heen op het bankje. Haar tieten bungelen als rijpe vruchten voor mijn mond zo om te happen. En dat doe ik. Met mijn tong lik ik beurtelings haar hard geworden tepels. Ik zuig er op en laat ze me smaken. Afwisselend zuig en lik ik. Af en toe bijt ik er ook zachtjes in. Ook zuig ik met een grote open mond zo veel mogelijk van haar borsten naar binnen.

Kreunend keurt ze mijn acties goed. Ik heb mijn handen op haar heupen en beweeg haar onderlichaam in kleine cirkels tegen mijn recht opstaande pik aan. Heet zijn we en haar poes glinstert van haar kutgeil. Gek van verlangen word ik. Ik duw haar ruw van me af en draai haar om.

Snel graai ik mijn condoom uit mijn broekzak. Rol dat over mijn staande mast naar beneden en ben helemaal klaar voor het echte neuken. Zonder een woord te zeggen laat ik haar nu zittend plaats nemen op mijn schoot. Terwijl ze gaat zitten duw ik mijn lul naar voren en ze neemt de begeleiding naar haar hete epicentrum over.

Ze geleidt me in haar hete kut. Zachtjes gaat mijn pik in haar neerkomend lichaam. Ze zakt steeds verder tot dat mijn pik niet verder in haar kan. Ze zit met haar billen op mijn schoot. Ik ben ook wat onderuit gezakt om ruimte te geven en zo diep mogelijk in haar te komen. Ik lig met mijn onderrug op de rand van het bankje, voel pijn en genot tegelijkertijd.

Ze zit met haar rug naar me toe op me. Haar benen wijd, haar voeten heeft ze opgetrokken en rusten op mijn bovenbenen. Ik heb mijn handen onder haar billen en stuw haar op en neer terwijl ze me berijdt met mijn pik in haar kut. Haar eigen handen zijn ook direct op haar klitje en ze vingert zichzelf. Ze steekt haar vingers zelfs in haar kutje, samen met mijn lid. Zo nu en dan voel ik haar nagels krassen op mij in en uit pompende pik. Onze ademhaling en bewegingen synchroniseren zich en worden steeds intensiever.

Af en toe leunt ze te ver naar achteren en floept mijn lul uit haar gladde kut. Daar zijn we beiden dan snel bij met onze handen. Dit wordt gecorrigeerd en weer door vier handen snel naar binnen haar hete kut geleid terwijl ze dan weer wat rechter op komt.

Wild gaan we nu tekeer. Ze drukt zich achteruit tegen me aan en ik grijp haar weer bij haar harde tieten en streel haar volledige bovenlichaam, beweeg haar lichaam heen en weer en duw haar van me af en trek haar weer tegen me aan. Ik omvat haar borsten en knijp zo nu en dan plagerig in haar harde tepeltjes. Het maakt haar steeds hitsiger. Geil reageert ze daarop door sneller te bewegen.

Ritmisch, tegelijk met het in en uit pompen van mijn lul. Met mijn heupen druk ik omhoog en naar voren, daarna weer naar achteren en omlaag, voor zover ik die beweging op het harde bankje kan maken. Sasja doet de rest door tegengesteld te bewegen met haar bekken. Nadat ik, bij het tegen me aantrekken weer eens uit haar kut ben gegleden, maakt ze me duidelijk dat haar sterretje wat dieper zit en wel makkelijker zal gaan. Dat gaat vast wat makkelijker” Ja, dat lijkt me ook wel… Wouwsers!

En ik maar denken dat ze onervaren was.. Nu stelt ze zelf voor om anaal te gaan! Daar krijg ik mijn eigen vrouw niet enthousiast voor, en dit lekkere jonge hete ding wil wel!

Ik weet niet wat me overkomt. Ben zeker weten in een verkeerd tijdperk geboren, dat ik nu pas, met mijn 35 jaar, tegen een vrouw aanloop die zo geil is. Vol verwachting klopt mijn lid, dit is wel heel geil. Heel ontspannen hurkt ze, met haar voeten op mijn bovenbenen, met haar kont boven mijn eikel. Ik houd met een hand mij pik vast, recht omhoog. Met mijn andere houd ik haar recht boven me. Ze smeert wat van haar overvloedige kutgeil rond mijn eikel met haar vingers.

Met grote ogen kijk ik hoe ze langzaam over mijn lid glijdt met haar anus. Strak, maar soepel gaat mijn, door haar kutgeil gladde paal, in haar kont. Ongelofelijk, wat een sensatie.

Ze zakt steeds verder zonder dat ze daar ogenschijnlijk moeite mee heeft. Sasja kreunt wel wat diep uit haar keel. Ik voel haar snelle hartslag rondom mijn pik knijpen. Ritmisch, terwijl ze stil op me zit. Haar handen zitten weer op haar venusheuvel en ze vingert zichzelf nu. Allemachtig wat een knijper!. Heel zachtjes beweeg ik haar wat omhoog en omlaag, met mijn handen onder haar billen. Ze werkt als vanzelf mee. Sasja buigt zich nu voorover en haar knieën heeft ze onder haar oksels. Ik kan nu goed mijn lul in haar kont zien bewegen als ze al hurkend op en neer beweegt.

Ze trekt met haar handen aan mijn bovenbenen om zo een pompende beweging van haar lichaam te maken. Ik schuif zover mogelijk onderuit om haar en mezelf goed te zien en haar zo veel mogelijk ruimte te geven om zich uit te leven. Mijn handen vinden onder haar door haar vingers in haar kut. Ik probeer de mijne erbij te stoppen en haar klitje te strelen, terwijl ze rustig op en neer blijft bewegen.

Daar heb ik geen succes mee en ik recht me rug weer terwijl mijn handen weer langs haar heupen omhoog gaan en weer haar borsten omvatten. Ze zakt weer achterover tegen me aan.

Sasja blijft met mijn lul in haar kont op me zitten.

...


Ik gaf hem aan, dat hij vrij moest laten, dan werkt het goed, doe ik ook. Mijn vrouw mag overal heen, als ze maar terug komt bij me. Ik hou van haar! Ik vroeg brutaal of hij eens ex beest had. Nou Willem ik kan wel zeggen, dat het ene echte is. Zij wil altijd en heeft het altijd over sex en ze kijkt op internet porno.

Ik vind het allemaal goed, ik ben veel minder geil dan Laura, Willem Ik zei: Leo dan moet haar zeker haar gang laten gaan, anders is ze weg. Terug uit de sportschool zat Samantha met Linda op mijn bank. Ik stelde me voor en gaf haar direct een tongzoen. Jij bent lekker Laura, ik weet wel spelletjes om met je te spelen.

Laat je eens goed zien. Ze draaide voor me en ik trok haar jurkje omhoog, zo kaal en een kut en navel piercing, jij bent echt een lekker dingetje Laura, maar dat zei Leo je man al op de sportschool. Ken je Leo, ja heel goed van vroeger. Ik heb een goed gesprek gehad met Leo en hij gaat je vrijer laten. Dus maak je niet druk we gaan spelen de komende tijd, veel en lekker spelen schatje! Ze lachte en omhelsde mijn Samantha. Ik keek dam aan, Sam we gaan genieten en ik gaf een vette knipoog!!

Samantha wilde dat Laura zich meteen uitkleedde, Willem wil je lichaam zien Laura. Ze deed wat Samantha vroeg en er stond ene mooie blanke naakte vrouw voor me, met mooie naaldhakken. Jij bent een echt sexdiertje Laura, zei ik.

Laat me je eens bekijken, ze trilde van de spanning. Ik raakte haar aan en ze genoot zichtbaar, jij bent gevoelig Laura. Ja, Willem ik raak van Elke aanraking opgewonden, ik streek mij zelf veelvuldig, maar als andere het doen reageert mijn lichaam nog beter. Ik trok aan haar stijve tepels en zoog aan beide tepels. Ik beet er zacht in en Laura stond te trillen voor me.

Goed zo sletje, je bent een echte slavin, een gemaakt slavin door moeder natuur Laura. Ik liet haar alleen staan in onze kamer en we bekeken Laura. Ja, daar kan Bram wel wat mee Laura, nu Leo nog overtuigen van jou uitwisseling!! Laat dat maar aan mij over, die Leo van jou heeft niks te vertellen.

Laura ging weg met een briefje van mij. In het briefje heb ik gezet, Leo je vrouw is mooi en gewillig, daar weet ik wel wat mee te doen. Leo belde mij op en vroeg wat ik bedoelde, je vrouw neuken Leo!! Hij stotterde, nou liever niet. Je hebt niks te willen Leo, ik ga je vrouw neuken of nu wil of niet. Je vrouw heeft sex nodig, die Porno maakt haar gek. Mijn Samantha heeft ook sex nodig en samen kunnen ze wel aan hun trekken komen.

Ik heb een goede kennis die Laura graag wil ontmoeten met mijn vriendin. Ik wil dat je daar toestemming voor geeft. Later krijg je de details te horen Leo. Dus nog bedankt voor je vrouw!! Later hoorde ik van Laura dat Leo perplex stond en haar uitschold voor vuile pornohoer. Laura heeft hem getroost en gezegd, dat ze er alleen voor hem was. Ik hou van je liefje, laat Willem maar stoer praten.

Samantha is gewoon en goede vriendin en dat vind ik belangrijker. Leo trapte erin en liet Laura iets losser als ze naar Samantha ging. Hij vroeg altijd of ik er was. Nee die is op zijn werk zei ze dan. Nu de tattoo nog!! De wens van Laura was een hondepootje boven haar kutje, nadat ze gehoord had dat Dirk een tattoo wilde zien bij haar. Samantha had haar tattoo laten zien en Laura was er weg van. Zo spannend Samantha gilde ze. Bram achter de webcam liet blijken dat hij de naam van zijn hond boven haar kutje.

Je regelt het maar Willem, net als die hondendslet van jou. Laura moet het aankaarten bij Leo, het lukte niet echt. Ik belde Leo op en zei dat Laura morgen een tattoo ging zetten bij een vriend van mij. Ze wil daar graag en ik ook Leo. Dus dan weet je het. Laura kwam de volgende dag om Ik zou net naar mijn werk gaan en kon me ogen niet van Laura afhouden, wat is ze toch mooi die vrouw. Ik ging naar mijn werk en de dames gingen naar Paul voor de tatoeage. De volgende dag vertelde Samantha dat de tattoo n het Chinees Castor neer was gezet.

Een mooi Chinees teken boven haar kale kutje. Nu 8 dagen wachten en dan moeten we naar Bram Willem. Laura kwam na 2 dagen bij ons. Leo vond de tattoo mooi en ze had geen problemen, via de post had ze een halsband en heupketting ontvangen van Bram.

Ik ben zo opgewonden bekende ze tegen ons. Bram wil ons in dezelfde kleding zien en met de heup en hals ketting. Hij wil zijn teefjes laten wennen aan Castor dinsdag. Willem en jij moet ons brengen bij Bram met je auto. Dinsdag bracht ik de opgewonden teefjes naar Bram en zijn broer. Laura was al een uur van te voren gekomen. Ze kleedde zich hetzelfde en ik keek mijn ogen uit. Zo lekker waren ze. Ik neukte Laura in het bijzijn van Samantha.

Samantha tongde en zat overal aan. Ze pijpte mij en drukte mijn pik weer terug in het zeiknatje kutje van Laura. Ik kwam diep in de kut van Laura klaar, mijn sperma spoot diep en ver haar kutje in. Ik was klaar voor de dinsdag en bracht de teefjes van bram graag naar Amsterdam.

De broers stonden voor de schuur en zwaaide naar ons. Bram en John deden de deur open voor de teefjes en namen hun mee aan hun halsband naar binnen. Willem loop maar mee jongen zei Bram. In de schuur waren nog 2 mensen een vrouw en een man van ongeveer 40 jaar.

Kijk Truus, dit zijn mijn teefjes, hij sprak Bram tegen de vrouw. Mooi Bram, heel mooi, daar kan Theo wel. Truus haalde de pik van Theo uit zijn broek een hele dikke vette lul. Een echte met aders erop. Ze liep met de man naar Laura en Laura hapte toe. Pijpen schatje zei Bram, lekker pijpen. De drukte haar hoofd om zijn pik en hij stootte mee in haar mond. De man kwam al heel snel klaar diep in haar pijpmondje, zo Laura jij weet van wanten zei Bram.

Pijp jij even binnen 4 minuten een geile beer leeg. Truus nam haar vriend weer mee naar de kant. Bram liep met ons naar Castor die op zijn mat lag. John zijn broer zoende ons beide en trok langzaam onze kleine jurkjes uit, zo dames dat is heel mooi. Twee tattoo’s speciaal voor Castor, helemaal alleen voor hem. We moesten in op maat gemaakte stoelen van hooi gaan zitten met onze blote kontjes op het hooi.

Zorg dat je kutje naar voren staan teefjes van ons. Castor gaat jullie even likken. Bram kwam met Castor aan lopen en liet Castor de kutjes likken van Samantha en Laura. De grote tong ging over onze kutjes en Truus de andere vrouw stond naast John mee te kijken. Johan zat aan har, voelde overal en zoende Truus voor ons.

Zo ga je straks eruit zien Truus, wend het al? Ja, John, ja…ze gleed over John hen, dat geile oude wijf. Wij werden gelikt door Castor om en om. Bram smeerde wat spul op onze kut, zodat Castor bleef likken aan de kutjes van de teefjes. John duwde Truus naar mij toe, pijp hem Truus, laat deze man komen in je mond. Theo gaat kijken naar je.

John lachte en Truus begon mij te pijpen met lange halen. Ik zag Samantha kronkelen op de hooibank, Castor probeerde zijn dikke knots in het kutje van mijn vriendin te steken. Mijn vriendin werd geneukt door een hondelul en ik gepijpt door een oude geil wijf. Laura lag naast mijn vriendin zich zelf te vingeren, de geile teef. De hond werd weggwhaald uit de kut van Samantha.

Ze was drijfnat, ik zag het vocht uit haar kut komen. Laura kreeg nu de hondenpik van Bram. Bram duwde de hondepik naar binnen en liet de hond gaan. Heel snel ramde Castor zijn pik in het teefje, al snel kwam de hond klaar. Hij bleef even vast zitten en Bram aaide de hond. Samantha zoende Laura op haar mond, de teefjes waren aan elkaar gewaagd.

De hond haalde zijn pik uit de kut van Laura, John trok Theo mee naar Laura, zuig het hondensperma uit haar kut Theo, laat je vrouw zien, dat jij het teefje bent van Bram en John. Een mannenteefje die hondensperma slikt. Theo deed wat hem gevraagd werd, hij zoog al het sperma uit de kut van Laura en Laura vond het geweldig zo te horen. Ze kreunde en kwam klaar op zijn tong. Theo keek naar Bram, Ja jou vrouw Theo, gaan we neuken in haar kont, kut en we komen klaar in haar openstaande pijp mondje.

Laura en Samantha hielpen Bram met het maken van Spaghetti. Castor liep de hele tijd met Laura mee, hij verloor zijn teefje niet uit het oog. Onder het eten ging het alleen over sex en fantasieën. Laura verklapte dat ze graag geneukt wilde worden door 2 honden en ene paard.

Ik wil sex met dieren, ik ben helemaal gek op internet van dierensex. Truus bekende al geneukt et zijn door een paard, veel te groot die paardenlul Laura, je krijgt wel heel veel sperma, je blijft slikken.

Vond je het lekker Truus? Ja, heerlijk spannend en geil en ik heb Theo voor het sperma. Ook het paardensperma kreeg mijn Theo in zijn mond, nadat de boer het had opgevangen in een kan. Ik wil het ook zei Laura hard. Mijn Samantha luisterde en keek geil naar beide vrouwen. Truus was een vlot wijf en ik zag haar telkens oog contact zoeken met Laura.

Na het eten hoorde ik auto’s het pas op rijden. Bram liep naar buiten en kwam met 2 mannen en 2 honden aan lopen, grote brede mannen uit de sportschool. Zo mannen dit zijn de teefjes voor vanavond. Zij zijn klaar voor veel hondenpikken, vooral dat kleine blonde sletje met die grote tieten. De man liep naar Laura en pakte haar tieten vast, de hond besnuffelde haar en dook meteen haar kruis in. Ze deed meteen haar benen wijd. Zo een gewillig teefje Bram, mooi gebouwd, welk bouwjaar ben jij Laura, meneer.

Meneer, meester voor jou Laura. Laura moest de man pijpen en de hond liep om de pijpende Laura heen. Samantha liep naar de andere man en begon hem te tongen. Ze werd meteen gevingerd door de man en zijn hond likte haar kale kutje. Bram pakte Truus bij zich en zoende haar diep. Ik hoorde hem zeggen, jij gaat ook geneukt worden door een hond Truus,, dat wil je toch?

Laura werd hard in haar mond geneukt en Samantha zag ik pijpen alsof het een wedstrijd was. De honden bleven kwispelen en ik wist dat Laura en mijn Samantha weer hondenpikken zouden krijgen, misschien wel twee. Laura kreeg het sperma van de man diep in haar mond gespoten.

Hij duwde haar hoofd op zijn klaarkomende pik. Meteen zag ik Samantha ook slikken, ze werd diep in haar mond gespoten, ze hield haar mond dicht en de man kreunde, al het sperma bleef in haar mond.

Zo geil allemaal, Bram wilde dat Laura en Samantha nu geneukt gingen worden door Hector en Sam de honden van de mannen. Ze moesten op de hooistoelen gaat zitten en de honden moesten hun kutjes likken, Bram smeerde er leverworst in, zondag de honden graag wilde likken.

Ik keek naar Laura en mijn vriendin en zag ze kronkelen van de honden tongen. De honden werden na ene tijdje gewisseld door de mannen, ze moeten goed het verschil tussen de TEVEN kutjes proeven was de opmerking in de groep.

Teven moeten doen wat de meester zegt of het baasje. Veel pikken ontvangen en genieten van de aangeboden pikken, toch Bram? Truus werd door John geneukt en kreeg een dikke dildo in haar kont, ik zag er 3 knoppen in gaan. Ze was dus anaal goed gewend, John kreunde en schreeuwde, Theo dat wijf van jou is fantastisch, we gaan haar ook overal neuken in dit huis. Truus moest met de dildo in haar kont voor de banken gaan staan. Kijk goed naar deze twee teefjes Truus, zei John.

Dan weet je straks wat beter kan als je 2 pikken in je krijgt. John stond met zijn stijve lul naast Truus, Truus trok langzaam aan zijn pik. Laura kreeg de hondenpik in haar kutje, Samantha kreeg de andere hondenpik in haar kutje, de honden begonnen te rijen, hard te rijen, Laura schreeuwde het uit, Samantha kreunde. Zie je wel deze teefjes zijn heel goed Simon. Simon hoorde bij Hector die Laura neukt, diep en hard.

Laura bleef schreeuwen en de hond kwam klaar in haar kut. De hond bleef vast zitten en likte het gezicht van Laura. Samantha werd nog geneukt, de hond vond haar kutje niet goed, floepte er steeds uit. Steeds werd de hondenpik weer terug geduwd door de man. En hij aaide de hond. Samantha werd geneukt door Sam, een mooie combinatie vond ik. Hector trok zijn hondenpik uit de kut van Laura en ging er naast liggen. Laura moest van bram aan de grote knots van Hector likken, lik het hondenzaad op Laura, dan zal Theo jou kut uit likken.

Theo kwam aan lopen en zoog het hondensperma werd uit de kut van Laura. Ze gilde ervan genot, haar tepels stonden de hele avond keihard, ze genoot zichtbaar van alle aandacht. Theo likte al het hondensperma uit haar druipende kut en Laura likte aan de knots van Hector tot ie schoon was. Goed zo Laura, zei Bram, je bent aangenomen. Laura moest op stan van Bram. Simone, Theo en de andere man moesten voor Laura gaan staan en zij kreeg de opdracht om de 3 pikken te pijpen.

Pijp ze naar een hoogte punt Laura, jou kutje krijgen ze niet, die is vanavond gereserveerd voor hondenpikken. Laura pijpte de oude mannen, ze was gewoon een SLET, dat kon je aan alles zien. Ze keek natuurlijk veel porno en dat paste ze toe.

Laura vond alles wat met sex te maken had prima. Als ze maar geneukt werd of kon pijpen. Haar tieten werden niet vergeten door de mannen, ze werd tussen haar tieten geneukt en ze kon de pik weer pijpen.

Het was ook net een pornofilm. Ik keek naar mijn vriendin Samantha de hond reed als een gek in haar kut. Bram stond er inmiddels bij met Truus. Truus gaat het hondenzaad slikken Samantha en hij gaf mijn vriendin een zoen. Lekker laten neuken geile hondeslet, laat je vriend zien, dat je geniet van de hondenpik.

Samantha liet de hond gaan en aaide hem. De hond kwam klaar in de kut van mijn vriendin. Ik hoorde de hond hard hijgen en Samantha kreunen. Truus zat er op haar knieën naast om het sperma gelijk op te zuigen als zijn pik eruit floepte. Truus die kerel van je vind je geil, hij wil dat je meer honden sperma slikt, dan kan hij zich lekker afrukken, TEEF. Truus keek Bram aan en schudde NEE.

Ik hoorde mannen knorren en zag dat ze hun sperma in het pijpmondje van Laura spoten, spuiten mannen, spuit dat lekkere wijf vol met jullie zaad. Hahahah, Bram vond alles geil in zijn schuur. Ik zag dat Laura bleef pijpen ook toen ze hun sperma kwijt waren, ze slikte en likte gewoon door en de mannen joelde en zaten aan haar tieten, ze werd door alle mannen nog even tussen haar lekkere tieten geneukt en toen pakte Bram haar op.

Kom schat je krijgt nog meer, kom maar even bij Bram. Hij liet haar zakken en Laura pijpte Bram net als de anderen met volle teugen. Laura was vol van sex, alleen maar sex en nu kreeg ze sex voor niks en pikken genoeg. Al was het een hondenpik, het maakte niet uit voor het sletje van 30 jaar.

Bram spoot zijn sperma in haar pijpmondje en schreeuwde lekkere slet, lekkere geile spermahoer. Willem het blijven mooie vrouwen, Samantha en Laura, lekker spermahoeren, ik wil ze voor altijd beheersen!! Mijn Samantha en Laura waren voor elkaar gemaakt, pikken en nog eens pikken, dat is wat ze willen. Bram riep Castor bij zich en liet hem snuffelen aan de kutjes van Samantha en Laura, kijk Willem hij herkend de geuren al. Hij heeft nu al een stijve hondelul om hem zo in Samantha te steken Willem.

Of zullen we het kutje van je vrouwtje bewaren voor vrijdag aanstaande. Ik wil dan een soort hondenorgie houden.. Weet je wat ik laat Truus neuken door Castor, dan heeft hij 3 kutjes gehad. Zo maak je jouw lichaam volledig zomerproof. Sunnery James toont zijn superfitte body voorop de nieuwe Men's Health. Dit is de indrukwekkende workout en body van rapper Bizzey. Wat fitness met mijn zelfbeeld heeft gedaan.

Hoeveel gram eiwit heb je écht nodig op rustdagen? Waarom je na het sporten soms geen honger hebt. Waarom je echt een keer met je vriendin op roadtrip moet. IPA's zijn beter voor je gezondheid dan normaal bier. Met deze training verbrand je kcal in 45 minuten.

Is dit uitshirt van Nieuw-Zeeland één van de dikste releases dit jaar? Bereken je caloriebehoefte, doe de test! Met deze workout bouw je een body als Boomsma. Waarom sex de perfecte afvalmethode is. Plekken die nog gevoeliger zijn dan haar G-spot. Haar orgasme is een eindpunt waar je samen naartoe moet rijden.

Ontdek vier nieuwe routes naar orgasmeland.
Ameteur escort lekkere geile massage


Zorg dat de beker in de koelkast komt, ze moet vanavond het sperma opdrinken voor de webcam als ik bel. Samantha kwam benden met het potje sperma. Willem Bram belt je nog, zei e onderdanig. Ja, dat heeft hij al gedaan. Je moet vanavond voor de webcam het sperma opdrinken van Bram, hij wil er zeker van zijn, dat jij ook het echte sperma op drinkt en wil dat ik het jou geef.

Ze keek me geil aan, ik drink het wel op hoor, ik ben er niet vies van. En ik gaf haar een dikke tongzoen, geile wijf… Samantha keek me aan en zei, dat ze een foto van Linda had gezien. Een blonde stoot van 30 jaar met mooie grote tieten.

Bram verteld, dat Laura een man heeft die haar niet laat gaan. Laura komt alleen stiekem en laat zich altijd door Castor naaien. Ze heeft dus geen tattoo, zoals we dachten. Laura heeft wel een goddelijk neuk lichaam Willem, wat een stoot. Nu moet ik met jou zorgen dat Laura meer bij Bram en zijn broer gaat komen.

De man van Linda moet jij overtuigen, dat Linda met mij naar de sportschool gaat. En dat we af en toe uit eten gaan zonder mannen. Dan kunnen Linda en ik naar Bram om te neuken Willem. Ik keek haar aan, je word net zo slecht als Bram Samantha ik zie het aan je ogen. Het plan is dat Laura en ik vriendinnen worden en dat ik jou gaan voorstellen aan haar man Leo.

Bram zegt dat het kan, Leo is snel te overtuigen, Bram kent hem van vroeger op school. De telefoon ging een uur later, Samantha zat al voor de webcam. Ik pakte de beker gemengde sperma en gaf het aan Samantha.

Bram ik drink het voor jou op, jij bent me baasje bram, ik doe alles voor je. Goed zo Samantha laat je neuken voor de webcam door je vriend. Willem neuk je vriendin even voor de webcam ik wil het zien. Ik deed wat hij vroeg en neukte Samantha van achteren tegen de tafel voor de laptop. Neuk haar in haar kontje Willem, diep in haar kontje en ik wil dat je klaarkomt voor de webcam in haar mond. Ik deed wat hij wilde, toen ik klaar kwam spoot ik sperma in haar mond en op de laptop, ik was bloedgeil zo te zien.

Welterusten teefje van me. Samantha was helemaal gek van de opdracht, Laura bij Dirk brengen in vol ornaat met toestemming van haar man Leo. Samantha had allemaal plannen en ik moest meedoen. Meedoen om mijn vrouw en Laura te laten neuken door een hond. Toen ik uit mijn werk kwam zag ik dat er een briefje op tafel lag.

Ik ben bij Laura kom zo!! Jezus dacht ik, nu al. Samantha kwam na een half uur met de slip van Laura thuis. Ik heb haar al naakt onder haar rokje, symbolisch Willem. Nu haar man nog. Leo is niet zo moeilijk dacht Samantha Willem, een watje, dacht ze. Een watje die je gewoon duidelijk moet maken dat hij geen keus heeft, dat zijn wijf geneukt ging worden. Willem dat ga jij redden, zo heb je mij ook laten neukend oor andere kerels. Misschien mag jij haar wel neuken Willem, Laura is een echte slet.

Ze doet wat je zegt, daarom heb ik ook haar slip. Ze geeft haar slip aan mij gegeven als test en ik heb gelijk 2 vingers bij haar naar binnen gedrukt en haar gezoend. Zeiknat was het vrouwtje met de mooie tieten. Een echte hondenslet volgens mij Willem, nu nog het brandmerk,zegt Bram! Ik moet haar zover krijgen en Paul moet deze tattoo zetten boven haar natte kutje van Bram.

Bramwilde namelijk dat dezelfde Tatoeëerder het zou doen. Bram vond namelijk mij tattoo heel mooi en paste goed bij Castor! Ik neukte mijn hondensletje hard op de keukentafel en beloofde mee te werken om Laura en Leo in te pakken. Toevallig kwam ik Leo tegen op de sportschool.

Toen dacht ik, vuile Bram zo ken je dus Laura en Leo via deze sportschool. Het was allemaal voor opgezet door Bram en zijn broer. Ik probeerde contact te krijgen met Leo door de vriendschap van Laura en mijn vriendin Samantha te bespreken.

Leo was enthousiast en vond het leuk dat zijn vrouw contact had met een mooie vrouw als Samantha. Nou jou vrouw mag er ook zijn Leo. Ja, Willem ik ben trost op mijn vrouw. Ik ken je wel Willem van vroeger, Ja Leo ik jou ook.

Ons gesprek ging over alles en al snel kwam ik er achter, dat Leo al vermoedens heeft dat zijn vrouw meer wil!! Ik gaf hem aan, dat hij vrij moest laten, dan werkt het goed, doe ik ook. Mijn vrouw mag overal heen, als ze maar terug komt bij me. Ik hou van haar!

Ik vroeg brutaal of hij eens ex beest had. Nou Willem ik kan wel zeggen, dat het ene echte is. Zij wil altijd en heeft het altijd over sex en ze kijkt op internet porno. Ik vind het allemaal goed, ik ben veel minder geil dan Laura, Willem Ik zei: Leo dan moet haar zeker haar gang laten gaan, anders is ze weg.

Terug uit de sportschool zat Samantha met Linda op mijn bank. Ik stelde me voor en gaf haar direct een tongzoen. Jij bent lekker Laura, ik weet wel spelletjes om met je te spelen. Laat je eens goed zien. Ze draaide voor me en ik trok haar jurkje omhoog, zo kaal en een kut en navel piercing, jij bent echt een lekker dingetje Laura, maar dat zei Leo je man al op de sportschool. Ken je Leo, ja heel goed van vroeger. Ik heb een goed gesprek gehad met Leo en hij gaat je vrijer laten. Dus maak je niet druk we gaan spelen de komende tijd, veel en lekker spelen schatje!

Ze lachte en omhelsde mijn Samantha. Ik keek dam aan, Sam we gaan genieten en ik gaf een vette knipoog!! Samantha wilde dat Laura zich meteen uitkleedde, Willem wil je lichaam zien Laura.

Ze deed wat Samantha vroeg en er stond ene mooie blanke naakte vrouw voor me, met mooie naaldhakken. Jij bent een echt sexdiertje Laura, zei ik. Laat me je eens bekijken, ze trilde van de spanning. Ik raakte haar aan en ze genoot zichtbaar, jij bent gevoelig Laura. Ja, Willem ik raak van Elke aanraking opgewonden, ik streek mij zelf veelvuldig, maar als andere het doen reageert mijn lichaam nog beter.

Ik trok aan haar stijve tepels en zoog aan beide tepels. Ik beet er zacht in en Laura stond te trillen voor me. Goed zo sletje, je bent een echte slavin, een gemaakt slavin door moeder natuur Laura. Ik liet haar alleen staan in onze kamer en we bekeken Laura.

Ja, daar kan Bram wel wat mee Laura, nu Leo nog overtuigen van jou uitwisseling!! Laat dat maar aan mij over, die Leo van jou heeft niks te vertellen. Laura ging weg met een briefje van mij. In het briefje heb ik gezet, Leo je vrouw is mooi en gewillig, daar weet ik wel wat mee te doen. Leo belde mij op en vroeg wat ik bedoelde, je vrouw neuken Leo!! Hij stotterde, nou liever niet. Je hebt niks te willen Leo, ik ga je vrouw neuken of nu wil of niet.

Je vrouw heeft sex nodig, die Porno maakt haar gek. Mijn Samantha heeft ook sex nodig en samen kunnen ze wel aan hun trekken komen. Ik heb een goede kennis die Laura graag wil ontmoeten met mijn vriendin.

Ik wil dat je daar toestemming voor geeft. Later krijg je de details te horen Leo. Dus nog bedankt voor je vrouw!! Later hoorde ik van Laura dat Leo perplex stond en haar uitschold voor vuile pornohoer. Laura heeft hem getroost en gezegd, dat ze er alleen voor hem was. Ik hou van je liefje, laat Willem maar stoer praten. Samantha is gewoon en goede vriendin en dat vind ik belangrijker.

Leo trapte erin en liet Laura iets losser als ze naar Samantha ging. Hij vroeg altijd of ik er was. Nee die is op zijn werk zei ze dan. Nu de tattoo nog!! De wens van Laura was een hondepootje boven haar kutje, nadat ze gehoord had dat Dirk een tattoo wilde zien bij haar. Samantha had haar tattoo laten zien en Laura was er weg van. Zo spannend Samantha gilde ze. Bram achter de webcam liet blijken dat hij de naam van zijn hond boven haar kutje. Je regelt het maar Willem, net als die hondendslet van jou.

Laura moet het aankaarten bij Leo, het lukte niet echt. Ik belde Leo op en zei dat Laura morgen een tattoo ging zetten bij een vriend van mij. Ze wil daar graag en ik ook Leo. Dus dan weet je het. Laura kwam de volgende dag om Ik zou net naar mijn werk gaan en kon me ogen niet van Laura afhouden, wat is ze toch mooi die vrouw. Ik ging naar mijn werk en de dames gingen naar Paul voor de tatoeage.

De volgende dag vertelde Samantha dat de tattoo n het Chinees Castor neer was gezet. Een mooi Chinees teken boven haar kale kutje. Nu 8 dagen wachten en dan moeten we naar Bram Willem.

Laura kwam na 2 dagen bij ons. Leo vond de tattoo mooi en ze had geen problemen, via de post had ze een halsband en heupketting ontvangen van Bram. Ik ben zo opgewonden bekende ze tegen ons. Bram wil ons in dezelfde kleding zien en met de heup en hals ketting. Hij wil zijn teefjes laten wennen aan Castor dinsdag.

Willem en jij moet ons brengen bij Bram met je auto. Dinsdag bracht ik de opgewonden teefjes naar Bram en zijn broer. Laura was al een uur van te voren gekomen. Ze kleedde zich hetzelfde en ik keek mijn ogen uit.

Zo lekker waren ze. Ik neukte Laura in het bijzijn van Samantha. Samantha tongde en zat overal aan. Ze pijpte mij en drukte mijn pik weer terug in het zeiknatje kutje van Laura. Ik kwam diep in de kut van Laura klaar, mijn sperma spoot diep en ver haar kutje in. Ik was klaar voor de dinsdag en bracht de teefjes van bram graag naar Amsterdam. De broers stonden voor de schuur en zwaaide naar ons.

Bram en John deden de deur open voor de teefjes en namen hun mee aan hun halsband naar binnen. Willem loop maar mee jongen zei Bram. In de schuur waren nog 2 mensen een vrouw en een man van ongeveer 40 jaar. Kijk Truus, dit zijn mijn teefjes, hij sprak Bram tegen de vrouw. Mooi Bram, heel mooi, daar kan Theo wel. Truus haalde de pik van Theo uit zijn broek een hele dikke vette lul. Een echte met aders erop. Ze liep met de man naar Laura en Laura hapte toe.

Pijpen schatje zei Bram, lekker pijpen. De drukte haar hoofd om zijn pik en hij stootte mee in haar mond. De man kwam al heel snel klaar diep in haar pijpmondje, zo Laura jij weet van wanten zei Bram.

Pijp jij even binnen 4 minuten een geile beer leeg. Truus nam haar vriend weer mee naar de kant. Bram liep met ons naar Castor die op zijn mat lag. John zijn broer zoende ons beide en trok langzaam onze kleine jurkjes uit, zo dames dat is heel mooi. Twee tattoo’s speciaal voor Castor, helemaal alleen voor hem.

We moesten in op maat gemaakte stoelen van hooi gaan zitten met onze blote kontjes op het hooi. Zorg dat je kutje naar voren staan teefjes van ons.

Castor gaat jullie even likken. Bram kwam met Castor aan lopen en liet Castor de kutjes likken van Samantha en Laura. De grote tong ging over onze kutjes en Truus de andere vrouw stond naast John mee te kijken. Johan zat aan har, voelde overal en zoende Truus voor ons. Zo ga je straks eruit zien Truus, wend het al? Ja, John, ja…ze gleed over John hen, dat geile oude wijf. Wij werden gelikt door Castor om en om. Bram smeerde wat spul op onze kut, zodat Castor bleef likken aan de kutjes van de teefjes.

John duwde Truus naar mij toe, pijp hem Truus, laat deze man komen in je mond. Theo gaat kijken naar je. John lachte en Truus begon mij te pijpen met lange halen. Ik zag Samantha kronkelen op de hooibank, Castor probeerde zijn dikke knots in het kutje van mijn vriendin te steken. Mijn vriendin werd geneukt door een hondelul en ik gepijpt door een oude geil wijf. Laura lag naast mijn vriendin zich zelf te vingeren, de geile teef.

De hond werd weggwhaald uit de kut van Samantha. Ze was drijfnat, ik zag het vocht uit haar kut komen. Laura kreeg nu de hondenpik van Bram. Bram duwde de hondepik naar binnen en liet de hond gaan. Heel snel ramde Castor zijn pik in het teefje, al snel kwam de hond klaar. Hij bleef even vast zitten en Bram aaide de hond. Samantha zoende Laura op haar mond, de teefjes waren aan elkaar gewaagd. De hond haalde zijn pik uit de kut van Laura, John trok Theo mee naar Laura, zuig het hondensperma uit haar kut Theo, laat je vrouw zien, dat jij het teefje bent van Bram en John.

Een mannenteefje die hondensperma slikt. Theo deed wat hem gevraagd werd, hij zoog al het sperma uit de kut van Laura en Laura vond het geweldig zo te horen. Ze kreunde en kwam klaar op zijn tong. Theo keek naar Bram, Ja jou vrouw Theo, gaan we neuken in haar kont, kut en we komen klaar in haar openstaande pijp mondje. Laura en Samantha hielpen Bram met het maken van Spaghetti.

Castor liep de hele tijd met Laura mee, hij verloor zijn teefje niet uit het oog. Onder het eten ging het alleen over sex en fantasieën. Laura verklapte dat ze graag geneukt wilde worden door 2 honden en ene paard. Ik wil sex met dieren, ik ben helemaal gek op internet van dierensex.

Truus bekende al geneukt et zijn door een paard, veel te groot die paardenlul Laura, je krijgt wel heel veel sperma, je blijft slikken. Vond je het lekker Truus? Ja, heerlijk spannend en geil en ik heb Theo voor het sperma. Ook het paardensperma kreeg mijn Theo in zijn mond, nadat de boer het had opgevangen in een kan. Ik wil het ook zei Laura hard. Mijn Samantha luisterde en keek geil naar beide vrouwen. Truus was een vlot wijf en ik zag haar telkens oog contact zoeken met Laura.

Na het eten hoorde ik auto’s het pas op rijden. Bram liep naar buiten en kwam met 2 mannen en 2 honden aan lopen, grote brede mannen uit de sportschool. Zo mannen dit zijn de teefjes voor vanavond. Zij zijn klaar voor veel hondenpikken, vooral dat kleine blonde sletje met die grote tieten. De man liep naar Laura en pakte haar tieten vast, de hond besnuffelde haar en dook meteen haar kruis in.

Ze deed meteen haar benen wijd. Zo een gewillig teefje Bram, mooi gebouwd, welk bouwjaar ben jij Laura, meneer. Meneer, meester voor jou Laura. Laura moest de man pijpen en de hond liep om de pijpende Laura heen.

Samantha liep naar de andere man en begon hem te tongen. Ze werd meteen gevingerd door de man en zijn hond likte haar kale kutje. Bram pakte Truus bij zich en zoende haar diep. Ik hoorde hem zeggen, jij gaat ook geneukt worden door een hond Truus,, dat wil je toch?

Laura werd hard in haar mond geneukt en Samantha zag ik pijpen alsof het een wedstrijd was. De honden bleven kwispelen en ik wist dat Laura en mijn Samantha weer hondenpikken zouden krijgen, misschien wel twee. Laura kreeg het sperma van de man diep in haar mond gespoten. Hij duwde haar hoofd op zijn klaarkomende pik.

Meteen zag ik Samantha ook slikken, ze werd diep in haar mond gespoten, ze hield haar mond dicht en de man kreunde, al het sperma bleef in haar mond. Zo geil allemaal, Bram wilde dat Laura en Samantha nu geneukt gingen worden door Hector en Sam de honden van de mannen. Ze moesten op de hooistoelen gaat zitten en de honden moesten hun kutjes likken, Bram smeerde er leverworst in, zondag de honden graag wilde likken. Ik keek naar Laura en mijn vriendin en zag ze kronkelen van de honden tongen.

Sixpack Workoutschema's Home workout Hardlopen Doe de test. Je penis Standjes Meer sex Doe de test. Recepten Eetschema's Eiwit Doe de test. Stress Lezersvragen Doe de test. Grooming Doe de test Lezersvragen Stijltips man en pak.

Zo maak je jouw lichaam volledig zomerproof. Sunnery James toont zijn superfitte body voorop de nieuwe Men's Health. Dit is de indrukwekkende workout en body van rapper Bizzey. Wat fitness met mijn zelfbeeld heeft gedaan. Hoeveel gram eiwit heb je écht nodig op rustdagen?

Waarom je na het sporten soms geen honger hebt. Waarom je echt een keer met je vriendin op roadtrip moet. IPA's zijn beter voor je gezondheid dan normaal bier.

Met deze training verbrand je kcal in 45 minuten. Is dit uitshirt van Nieuw-Zeeland één van de dikste releases dit jaar? Bereken je caloriebehoefte, doe de test!

Even lekker neuken geile tiener geneukt


Mijn vrouw mag overal heen, als ze maar terug komt bij me. Ik hou van haar! Ik vroeg brutaal of hij eens ex beest had. Nou Willem ik kan wel zeggen, dat het ene echte is.

Zij wil altijd en heeft het altijd over sex en ze kijkt op internet porno. Ik vind het allemaal goed, ik ben veel minder geil dan Laura, Willem Ik zei: Leo dan moet haar zeker haar gang laten gaan, anders is ze weg.

Terug uit de sportschool zat Samantha met Linda op mijn bank. Ik stelde me voor en gaf haar direct een tongzoen. Jij bent lekker Laura, ik weet wel spelletjes om met je te spelen. Laat je eens goed zien. Ze draaide voor me en ik trok haar jurkje omhoog, zo kaal en een kut en navel piercing, jij bent echt een lekker dingetje Laura, maar dat zei Leo je man al op de sportschool. Ken je Leo, ja heel goed van vroeger.

Ik heb een goed gesprek gehad met Leo en hij gaat je vrijer laten. Dus maak je niet druk we gaan spelen de komende tijd, veel en lekker spelen schatje! Ze lachte en omhelsde mijn Samantha. Ik keek dam aan, Sam we gaan genieten en ik gaf een vette knipoog!!

Samantha wilde dat Laura zich meteen uitkleedde, Willem wil je lichaam zien Laura. Ze deed wat Samantha vroeg en er stond ene mooie blanke naakte vrouw voor me, met mooie naaldhakken. Jij bent een echt sexdiertje Laura, zei ik. Laat me je eens bekijken, ze trilde van de spanning.

Ik raakte haar aan en ze genoot zichtbaar, jij bent gevoelig Laura. Ja, Willem ik raak van Elke aanraking opgewonden, ik streek mij zelf veelvuldig, maar als andere het doen reageert mijn lichaam nog beter. Ik trok aan haar stijve tepels en zoog aan beide tepels.

Ik beet er zacht in en Laura stond te trillen voor me. Goed zo sletje, je bent een echte slavin, een gemaakt slavin door moeder natuur Laura. Ik liet haar alleen staan in onze kamer en we bekeken Laura. Ja, daar kan Bram wel wat mee Laura, nu Leo nog overtuigen van jou uitwisseling!! Laat dat maar aan mij over, die Leo van jou heeft niks te vertellen.

Laura ging weg met een briefje van mij. In het briefje heb ik gezet, Leo je vrouw is mooi en gewillig, daar weet ik wel wat mee te doen. Leo belde mij op en vroeg wat ik bedoelde, je vrouw neuken Leo!! Hij stotterde, nou liever niet. Je hebt niks te willen Leo, ik ga je vrouw neuken of nu wil of niet.

Je vrouw heeft sex nodig, die Porno maakt haar gek. Mijn Samantha heeft ook sex nodig en samen kunnen ze wel aan hun trekken komen.

Ik heb een goede kennis die Laura graag wil ontmoeten met mijn vriendin. Ik wil dat je daar toestemming voor geeft. Later krijg je de details te horen Leo. Dus nog bedankt voor je vrouw!! Later hoorde ik van Laura dat Leo perplex stond en haar uitschold voor vuile pornohoer.

Laura heeft hem getroost en gezegd, dat ze er alleen voor hem was. Ik hou van je liefje, laat Willem maar stoer praten. Samantha is gewoon en goede vriendin en dat vind ik belangrijker. Leo trapte erin en liet Laura iets losser als ze naar Samantha ging. Hij vroeg altijd of ik er was. Nee die is op zijn werk zei ze dan. Nu de tattoo nog!! De wens van Laura was een hondepootje boven haar kutje, nadat ze gehoord had dat Dirk een tattoo wilde zien bij haar.

Samantha had haar tattoo laten zien en Laura was er weg van. Zo spannend Samantha gilde ze. Bram achter de webcam liet blijken dat hij de naam van zijn hond boven haar kutje. Je regelt het maar Willem, net als die hondendslet van jou. Laura moet het aankaarten bij Leo, het lukte niet echt.

Ik belde Leo op en zei dat Laura morgen een tattoo ging zetten bij een vriend van mij. Ze wil daar graag en ik ook Leo.

Dus dan weet je het. Laura kwam de volgende dag om Ik zou net naar mijn werk gaan en kon me ogen niet van Laura afhouden, wat is ze toch mooi die vrouw. Ik ging naar mijn werk en de dames gingen naar Paul voor de tatoeage. De volgende dag vertelde Samantha dat de tattoo n het Chinees Castor neer was gezet. Een mooi Chinees teken boven haar kale kutje. Nu 8 dagen wachten en dan moeten we naar Bram Willem. Laura kwam na 2 dagen bij ons. Leo vond de tattoo mooi en ze had geen problemen, via de post had ze een halsband en heupketting ontvangen van Bram.

Ik ben zo opgewonden bekende ze tegen ons. Bram wil ons in dezelfde kleding zien en met de heup en hals ketting. Hij wil zijn teefjes laten wennen aan Castor dinsdag.

Willem en jij moet ons brengen bij Bram met je auto. Dinsdag bracht ik de opgewonden teefjes naar Bram en zijn broer. Laura was al een uur van te voren gekomen. Ze kleedde zich hetzelfde en ik keek mijn ogen uit. Zo lekker waren ze. Ik neukte Laura in het bijzijn van Samantha. Samantha tongde en zat overal aan. Ze pijpte mij en drukte mijn pik weer terug in het zeiknatje kutje van Laura.

Ik kwam diep in de kut van Laura klaar, mijn sperma spoot diep en ver haar kutje in. Ik was klaar voor de dinsdag en bracht de teefjes van bram graag naar Amsterdam. De broers stonden voor de schuur en zwaaide naar ons. Bram en John deden de deur open voor de teefjes en namen hun mee aan hun halsband naar binnen. Willem loop maar mee jongen zei Bram. In de schuur waren nog 2 mensen een vrouw en een man van ongeveer 40 jaar.

Kijk Truus, dit zijn mijn teefjes, hij sprak Bram tegen de vrouw. Mooi Bram, heel mooi, daar kan Theo wel. Truus haalde de pik van Theo uit zijn broek een hele dikke vette lul.

Een echte met aders erop. Ze liep met de man naar Laura en Laura hapte toe. Pijpen schatje zei Bram, lekker pijpen. De drukte haar hoofd om zijn pik en hij stootte mee in haar mond. De man kwam al heel snel klaar diep in haar pijpmondje, zo Laura jij weet van wanten zei Bram.

Pijp jij even binnen 4 minuten een geile beer leeg. Truus nam haar vriend weer mee naar de kant. Bram liep met ons naar Castor die op zijn mat lag. John zijn broer zoende ons beide en trok langzaam onze kleine jurkjes uit, zo dames dat is heel mooi.

Twee tattoo’s speciaal voor Castor, helemaal alleen voor hem. We moesten in op maat gemaakte stoelen van hooi gaan zitten met onze blote kontjes op het hooi. Zorg dat je kutje naar voren staan teefjes van ons. Castor gaat jullie even likken. Bram kwam met Castor aan lopen en liet Castor de kutjes likken van Samantha en Laura. De grote tong ging over onze kutjes en Truus de andere vrouw stond naast John mee te kijken.

Johan zat aan har, voelde overal en zoende Truus voor ons. Zo ga je straks eruit zien Truus, wend het al? Ja, John, ja…ze gleed over John hen, dat geile oude wijf. Wij werden gelikt door Castor om en om. Bram smeerde wat spul op onze kut, zodat Castor bleef likken aan de kutjes van de teefjes. John duwde Truus naar mij toe, pijp hem Truus, laat deze man komen in je mond.

Theo gaat kijken naar je. John lachte en Truus begon mij te pijpen met lange halen. Ik zag Samantha kronkelen op de hooibank, Castor probeerde zijn dikke knots in het kutje van mijn vriendin te steken. Mijn vriendin werd geneukt door een hondelul en ik gepijpt door een oude geil wijf. Laura lag naast mijn vriendin zich zelf te vingeren, de geile teef. De hond werd weggwhaald uit de kut van Samantha. Ze was drijfnat, ik zag het vocht uit haar kut komen.

Laura kreeg nu de hondenpik van Bram. Bram duwde de hondepik naar binnen en liet de hond gaan. Heel snel ramde Castor zijn pik in het teefje, al snel kwam de hond klaar. Hij bleef even vast zitten en Bram aaide de hond. Samantha zoende Laura op haar mond, de teefjes waren aan elkaar gewaagd. De hond haalde zijn pik uit de kut van Laura, John trok Theo mee naar Laura, zuig het hondensperma uit haar kut Theo, laat je vrouw zien, dat jij het teefje bent van Bram en John.

Een mannenteefje die hondensperma slikt. Theo deed wat hem gevraagd werd, hij zoog al het sperma uit de kut van Laura en Laura vond het geweldig zo te horen. Ze kreunde en kwam klaar op zijn tong.

Theo keek naar Bram, Ja jou vrouw Theo, gaan we neuken in haar kont, kut en we komen klaar in haar openstaande pijp mondje. Laura en Samantha hielpen Bram met het maken van Spaghetti. Castor liep de hele tijd met Laura mee, hij verloor zijn teefje niet uit het oog. Onder het eten ging het alleen over sex en fantasieën. Laura verklapte dat ze graag geneukt wilde worden door 2 honden en ene paard. Ik wil sex met dieren, ik ben helemaal gek op internet van dierensex.

Truus bekende al geneukt et zijn door een paard, veel te groot die paardenlul Laura, je krijgt wel heel veel sperma, je blijft slikken. Vond je het lekker Truus? Ja, heerlijk spannend en geil en ik heb Theo voor het sperma.

Ook het paardensperma kreeg mijn Theo in zijn mond, nadat de boer het had opgevangen in een kan. Ik wil het ook zei Laura hard. Mijn Samantha luisterde en keek geil naar beide vrouwen. Truus was een vlot wijf en ik zag haar telkens oog contact zoeken met Laura. Na het eten hoorde ik auto’s het pas op rijden.

Bram liep naar buiten en kwam met 2 mannen en 2 honden aan lopen, grote brede mannen uit de sportschool. Zo mannen dit zijn de teefjes voor vanavond. Zij zijn klaar voor veel hondenpikken, vooral dat kleine blonde sletje met die grote tieten. De man liep naar Laura en pakte haar tieten vast, de hond besnuffelde haar en dook meteen haar kruis in.

Ze deed meteen haar benen wijd. Zo een gewillig teefje Bram, mooi gebouwd, welk bouwjaar ben jij Laura, meneer. Meneer, meester voor jou Laura. Kennelijk vindt Sylvia dit lekker want ze geniet met haar ogen dicht, een kleine glimlach en heel zachtjes kreunt ze. Hij neemt weer een scheut olie en verdeelt het over zijn handen. Hij zet aan vlak boven haar borsten en een paar tellen later glimmen haar bollen. Hij kan hier geen genoeg van krijgen, die machtig mooie tieten van zijn schat.

Keer op keer kneedt hij ze en uiteindelijk laat hij ze vijf minuten later met rust. Sylvia glimlacht, ze weet hoe hij over haar borsten denkt en merkt heus wel dat hij haar stevig verwent. Het is ook best wel lekker, die stevige grote mannenhanden over haar lijf en vooral over haar tieten. De volgende hand olie komt en hij wrijft over haar buik en de aanzet van haar dijbenen.

Haar venusheuvel en intieme plekje laat hij met rust. Sylvia voelt hem wel en hoopt op meer, maar hij is de baas dus ze zegt er niets van. Weer een hand olie en nu komen haar benen aan de beurt. Als hij bij haar voeten is gaat hij achter haar staan en kijkt omhoog.

Uitgezonderd haar schaamlippen zit alles lekker in het vet. Hij gaat nog een keer over haar hele lichaam omhoog en voor de tweede keer concentreert hij zich weer op haar tieten.

Haar tepels staan inmiddels ook staalhard. Hij loopt langs de tafel en duwt haar linkerbeen opzij. Haar knie moet ze plat leggen en dan doet hij haar rechterbeen. Haar voeten legt hij met de zolen tegen elkaar waardoor haar twee benen een ruit vormen. Haar vagina staat iets open. Weer een stevige hand olie en hij begint de binnenkant van haar dijbenen te masseren.

Hij weet dat ze daar gevoelig is en hij wrijft een aantal malen stevig vanuit haar lies tot vlak voor haar knieën. Hij ziet dat er een druppeltje uit haar kut loopt op het dek van de massagetafel.

Dan voelt hij een hand over zijn broek gaan. Hij laat haar gaan en ze knijpt in zijn half gezwollen lul. Hij zwelt snel en voelt hoe ze zijn broek naar omlaag duwt. Ze trekt aan zijn lul en wil hem hebben. Max stapt uit zijn broek en trekt het poloshirt uit. Sylvia hangt haar hoofd over de tafel en hij moet achter haar gaan staan.

Ze begint hem te pijpen en Max neemt een beetje olie en masseert haar borsten stevig. Het is gewoon elkaar opgeilen, dat weten ze allebei.

Veertig, misschien wel vijftig seconden later laat ze hem uit haar mond glippen. Max loopt terug tot naast haar heupen en pakt weer veel olie. Hij begint weer te smeren en hij neemt nu ook haar schaamlippen mee. Het klitje stond al buiten zijn huisje en met zijn vingers strijkt hij er voorzichtig langs. Sylvia schokt met haar heupen op zijn aanraking. Enkel haar schaamlippen en haar klitje steken er boven uit en hij likt erover haar gevoelig knopje. En dan krijgt ze een heftig orgasme.

Hij ziet haar lichaam trillen, haar ademhaling is onregelmatig en haar buik trilt. Zeker dertig seconden houdt dat aan en dan zakt ze weer rustig terug op de tafel.

Max begint weer te masseren, haar klitje laat hij even met rust maar nu schuiven twee vingers in haar vagina en stimuleren haar g-spot, heel even maar en dan trekt hij ze weer terug. Hij doet nog een beetje olie op zijn handen en begint haar gevoelige schaamstreek nu met twee handen te masseren. Op iedere aanraking van haar schaamlippen kreunt Sylvia. Ze begint ook weer te reageren met haar heupen.

Dit is zo lekker, ik moet weer …… oh lieve schat …… ik kom weer … ja, ja, oh ik kom klaaaaaaaaaaar ……" en Max voelt haar volgende orgasme door haar lichaam razen, amper vijf minuten na de vorige. Hij blijft rustig smeren en verwennen terwijl zijn schat haar orgasme verwerkt. Even later wordt ze weer rustig.

Haar benen spreidt ze en haar schaamlippen wijken. Hij wrijft met zijn eikel een paar keer over haar vulva en klitje en schuift naar binnen. Ze heeft niets teveel gezegd, van voor tot achter is ze warm en zeiknat. Hij glijdt in één keer tot de wortel in haar en Sylvia trekt met haar voeten zijn billen tegen haar aan.

Neem me schat, laat me nog eens voelen dat mijn lichaam alleen jou toebehoort. Ze beweegt met haar hele lichaam over de tafel. Zijn tempo gaat steeds verder omhoog en haar borsten lijken ongecontroleerde bollen. Alle kanten gaan ze op. Sylvia heeft haar benen naar buiten en Max haakt zijn handen bovenlangs haar dijen. Daarmee trekt hij haar op iedere stoot naar hem toe. Al na twee minuten begint Sylvia weer te kreunen. Die zware lul van haar schat, die heerlijk dikke eikel er bovenop, alles voelt ze en zijn eikel lijkt te schrapen door haar vagina.

Ze is er gevoelig maar op een lekkere manier. Ze gloeit over haar hele lijf en geniet van de steeds maar weer hard binnenkomende lul. Dan komen er weer tintelingen opzetten.

Ze is geil en gaat weer klaarkomen. Een onbedwingbaar gevoel maakt zich van haar meester en ze concentreert zich nu enkel op haar kut. Dat zeiknatte neukgat wat bijkans uitgewoond wordt door haar lieve schat. Dan voelt ze zijn eikel zwellen en ze weet wat er komt. Met vijf harde stralen jaagt Max zijn sperma diep in het warme neukhol. Sylvia voelt het uiteenspatten en voor haar is het de druppel.

Haar zoveelste orgasme in een feit. Kreunen en hijgend genieten ze van hun orgasme. Max pakt haar armen en trekt haar omhoog. Ze omhelzen elkaar en een korte tongzoen volgt. Het is je gelukt, wat is dit heerlijk geil. Ze lekt vocht en snel doet ze haar hand eronder en zo loopt ze naar het toilet.

Max bekijkt de schade. Het dek van de massage tafel zit onder de olie. Bovenaan zie je de afdruk van haar lichaam. Hij laat het zo. De schoonmaak zal dit wel regelen en hij trekt de tafel aan de kant. Hij hoort een douche aangaan en loopt naar de badkamer. Sylvia staat onder de warme stralen en laat zich nat regenen. Hij stapt erbij en omhelst haar. Ze kussen en ze kijkt hem weer aan glimlachend.

Zo goed dat je jouw sperma tegen het plafond spuit. Zodra we thuis zijn gaan we wel eens kijken. Ik bouw gewoon een van de logeerkamers om tot massageruimte. En wie weet zijn er ook nog wel leuke attributen te vinden.

We gaan ons wassen en daarna aankleden. Even frisse neus halen. Sylvia heeft haar haren ook gewassen en met de föhn gedroogd. Al pratend op hun kamer hebben ze besloten om een kijkje te nemen in het diamantmuseum. Het is niet ver lopen van het hotel en een kwartiertje later stappen ze het museum binnen.

Ze treffen het want tien minuten later is er een demonstratie diamantslijpen en ze kijken vol aandacht hoe de vrouw de ruwe diamant bewerkt. Heel precies en met hele kleine stapjes wordt een facet van de diamant geslepen. Ze vertelt er ook bij. Omdat Max en Sylvia samen met nog twee Nederlandse toeristen de enigen zijn die kijken vertelt ze alleen in het Nederlands. Na de demonstratie lopen ze rustig een rondje langs de verschillende vitrines en goed anderhalf uur later wandelen ze weer de stad in.

Ze lopen terug richting hotel en komen dan over de Grote Markt. Ze lopen langs een terras waar een paar tafels leeg staan. Sylvia wil een wijntje en Max neemt een Duvel.

De consumpties worden gebracht en ze proosten. Eronder had ze een mouwloos T-shirt en Max ziet haar tepels in de stof. Hij buigt zich naar haar toe en geeft een kusje.

Tegelijkertijd knijpt hij in een borst. Ik krijg steeds meer een hekel aan die knellende dingen. Maar zo privé laat ik ze als het even kan lekker vrij bungelen. Je weet hoe ik over je tieten denk. Een groep Chinezen of Japanners die met fotocamera's tientallen foto's lijken te schieten en dan weer verder lopen. Zo nu en dan voel ik haar nagels krassen op mij in en uit pompende pik. Onze ademhaling en bewegingen synchroniseren zich en worden steeds intensiever. Af en toe leunt ze te ver naar achteren en floept mijn lul uit haar gladde kut.

Daar zijn we beiden dan snel bij met onze handen. Dit wordt gecorrigeerd en weer door vier handen snel naar binnen haar hete kut geleid terwijl ze dan weer wat rechter op komt. Wild gaan we nu tekeer. Ze drukt zich achteruit tegen me aan en ik grijp haar weer bij haar harde tieten en streel haar volledige bovenlichaam, beweeg haar lichaam heen en weer en duw haar van me af en trek haar weer tegen me aan. Ik omvat haar borsten en knijp zo nu en dan plagerig in haar harde tepeltjes.

Het maakt haar steeds hitsiger. Geil reageert ze daarop door sneller te bewegen. Ritmisch, tegelijk met het in en uit pompen van mijn lul. Met mijn heupen druk ik omhoog en naar voren, daarna weer naar achteren en omlaag, voor zover ik die beweging op het harde bankje kan maken.

Sasja doet de rest door tegengesteld te bewegen met haar bekken. Nadat ik, bij het tegen me aantrekken weer eens uit haar kut ben gegleden, maakt ze me duidelijk dat haar sterretje wat dieper zit en wel makkelijker zal gaan. Dat gaat vast wat makkelijker” Ja, dat lijkt me ook wel… Wouwsers! En ik maar denken dat ze onervaren was.. Nu stelt ze zelf voor om anaal te gaan!

Daar krijg ik mijn eigen vrouw niet enthousiast voor, en dit lekkere jonge hete ding wil wel! Ik weet niet wat me overkomt. Ben zeker weten in een verkeerd tijdperk geboren, dat ik nu pas, met mijn 35 jaar, tegen een vrouw aanloop die zo geil is. Vol verwachting klopt mijn lid, dit is wel heel geil.

Heel ontspannen hurkt ze, met haar voeten op mijn bovenbenen, met haar kont boven mijn eikel. Ik houd met een hand mij pik vast, recht omhoog. Met mijn andere houd ik haar recht boven me.

Ze smeert wat van haar overvloedige kutgeil rond mijn eikel met haar vingers. Met grote ogen kijk ik hoe ze langzaam over mijn lid glijdt met haar anus.

Strak, maar soepel gaat mijn, door haar kutgeil gladde paal, in haar kont. Ongelofelijk, wat een sensatie. Ze zakt steeds verder zonder dat ze daar ogenschijnlijk moeite mee heeft. Sasja kreunt wel wat diep uit haar keel. Ik voel haar snelle hartslag rondom mijn pik knijpen. Ritmisch, terwijl ze stil op me zit.

Haar handen zitten weer op haar venusheuvel en ze vingert zichzelf nu. Allemachtig wat een knijper!. Heel zachtjes beweeg ik haar wat omhoog en omlaag, met mijn handen onder haar billen.

Ze werkt als vanzelf mee. Sasja buigt zich nu voorover en haar knieën heeft ze onder haar oksels. Ik kan nu goed mijn lul in haar kont zien bewegen als ze al hurkend op en neer beweegt.

Ze trekt met haar handen aan mijn bovenbenen om zo een pompende beweging van haar lichaam te maken. Ik schuif zover mogelijk onderuit om haar en mezelf goed te zien en haar zo veel mogelijk ruimte te geven om zich uit te leven. Mijn handen vinden onder haar door haar vingers in haar kut. Ik probeer de mijne erbij te stoppen en haar klitje te strelen, terwijl ze rustig op en neer blijft bewegen. Daar heb ik geen succes mee en ik recht me rug weer terwijl mijn handen weer langs haar heupen omhoog gaan en weer haar borsten omvatten.

Ze zakt weer achterover tegen me aan. Sasja blijft met mijn lul in haar kont op me zitten. Diep, want ze haalt haar voeten van mijn bovenbenen af en zit nu zwaar op me alsof ik een stoel ben.

Mijn benen tussen de hare in. We zitten even stil en ze rust uit. Ik geniet volop van haar hete lichaam dat op helemaal me ligt. Deze verandering van standje maakt me weer erg actief. Haar bovenlichaam stevig tegen mijn borstkast gedrukt, door haar borsten plettend, vast te houden. Sasja staat op haar tenen met haar benen dicht. Haar kontje knijpt op die manier nog strakker om mijn pulserend lid. Ik kan haar nog steeds blijven naaien.

Haar kontje zo geil naar achteren gestoken, bewegen we ritmisch heen en weer. Ik heb mijn benen wijd om haar heen staan. Zonder steun van muren of iets dergelijks staan we midden in het kleedhokje te bewegen. Ik ga niet erg ver in en uit haar, maar elke beweging is van heerlijk genot gevend gevoel.

Haar anus sluit zo strak om mijn pik dat gewoon bewegen al super genotgevend en lekker gevoel is. Mijn pik hoeft er absoluut niet in of uit. In de tussentijd heb ik mijn twee middelvingers in haar kutje geduwd en wrijf met de palm van mijn hand over haar venusheuvel.

Haar klitje wordt daarmee lekker gestimuleerd en ze is geil genoeg om alles lekker te smeren. Koud hebben we het helemaal niet meer. We staan beide te dampen van de geiligheid. We bewegen in slow motion als ik merk dat Sasja door haar benen zakt.