Kutvocht opa laat zich aftrekken

kutvocht opa laat zich aftrekken

Escort limburg belgie kut uitwonen

Hierop kijkt Samantha Hanneke aan, die haar vervolgens een bemoedigende knipoog toezend. Samantha gelooft ons gelukkig en laat zich nu in mijn armen trekken en legt heel lief haar hoofd tegen mijn rechterschouder.

Nog even later kruipt Samantha lekker dicht tegen me aan en vraagt heel lief om een kusje. Mijn linkerhand is ondertussen druk bezig met het betasten van de volle borsten van Hanneke.

Ik moet zeggen het geluk is vanavond met mij, want Hanneke zit al lekker geil in mijn linkeroog te hijgen als ik de opgezwollen tepels van haar borsten om de beurt tussen de duim en wijsvinger heen en weer rol. Hanneke heeft ondertussen ook een hand in mijn schoot gelegd en streelt met veel ervaring over mijn tegen mijn buik liggende stijve pik. Ik geniet met volle teugen als de vingers van Hanneke ook af en toe afglijden naar mijn klootzak om die voorzichtig te kneden.

Na deze bevestiging glijdt Hanneke uit mijn omarming en laat mijn pik los. Ik volgende wat ik voel is een duw van een dijbeen van Samantha omdat dat opzij geduwd wordt. Wat ik zie doet me een geweldig plezier en wakkert mijn geile stemming nog meer aan. Hanneke heeft intussen haar hoofd op de onderbuik van haar dochter gelegd en streelt met haar mond en tong het gebied tussen de navelpiercing en het jonge poesje van Samantha.

Ik voel Samantha week worden in mijn arm en trek haar dus nog wat verder bovenop me terwijl ik mezelf wat opzij laat glijden, wat gemakkelijk kan omdat Hanneke niet meer naast me zit. Ik draai het leuke tienermeisje wat bij zodat haar hoofd nu onder mijn kin zit en ik langs haar lijf kan zien wat Hanneke doet. In deze houding geniet ik van het zachte schokken welke door het lijf van het jonge meisje gaan terwijl Hanneke haar verwent.

Het verrast me telkens weer dat de kleine harde tepeltjes van de lieve tiener fel reageren op mijn strelingen. Elke keer dat ik een van beide tepels aanraak en manipuleer dan staat deze onmiddellijk stijf rechtop en is lekker hard als een mooie lichtbruine kersenpit. Ik geniet tussendoor ook van de verwenpartij die Hanneke haar dochter biedt. Ze zit met haar hoofd tussen de inmiddels wijdt gespreide benen van Samantha.

Aan de bewegingen van haar hoofd en het schokken van Samantha is me duidelijk dat Hanneke bezig is om haar kleine meisje een vreselijk lekkere likbeurt te bezorgen. Ik trek Samantha nog wat verder over me heen en nu liggen wij samen nagenoeg languit op de bank.

Hanneke heeft na deze verplaatsing het rechter been van Samantha helemaal tegen de rugleuning van de bank gedrukt en haar linkerbeen zit opgesloten tussen het lijf van Hanneke en mijn linkerbeen, zodat haar benen ruim uit elkaar liggen en Hanneke haar dus alle genot kan geven die ze verdient.

Ik laat de schouders van Samantha wat naar beneden zakken en deze liggen nu gevangen tussen mijn lijf en de rugleuning van de bank en in deze houding kan ik eindelijk het eerder getoonde initiatief van Samantha overnemen en nu haar eens lekker uitgebreid tongen. Mijn vingers blijven ondertussen de kleine strakke borstjes van de mooie tiener bespelen en de kleine meid wordt met de minuut onrustiger. Zo merk ik dat het haar moeite kost om tijdens onze tongzoenen om adem te halen en ze snuift zeer heftig.

Ook worden de ongecontroleerde bewegingen van haar billen, rug en hoofd steeds heftiger, waardoor ik af en toe onze tongzoen moet onderbreken om haar frisse zachte hete mond weer op te zoeken.

Bij een van de ongecontroleerde bewegingen van Samantha glijdt ze gedeeltelijk van mij af en wordt mijn vrijgekomen harde dikke paal in een warme hand gevangen. Een blik langs mijn lijf leert mij dat Hanneke nu bezig is om het lekkere bolle grotje van haar dochter uit te likken en dat ze tegelijkertijd bezig is om met haar rechterhand mijn dikke lul af te trekken.

Uiteraard geniet ik van de vrijpartij, maar toch wil ik nu wel eens wat meer. Onder het uitspreken van mijn woorden kreunt Samantha gefrustreerd dat ze het klote vindt dat we haar niet langer verwennen.

Enkele tellen later loop ik glimlachend met een zwaaiende pik achter moeder en dochter aan naar de slaapkamer, die aan het andere einde van de gang blijkt te liggen.

Als ik binnen kom liggen moeder en dochter al op het grote bed te deinen. Kennelijk heeft Hanneke het een en ander goed voorbereid want het dekbed is in geen velden of wegen te zien en het bed is bedekt met een rood satijnen laken, waar zoals al eerder gezegd beide dames al liggen te deinen en met elkaar liggen te tongen.

Ik buig me dus voorover en geef een kusje op de bovenkant van haar bolle poes. Ik kus haar opnieuw op haar poes en snuif daarbij de heerlijke frisse geile geur op die opstijgt uit haar kutje. Dit op zichzelf nodigt mij uit om haar kutje wat beter te verkennen. Af en toe kreunen moeder en dochter geil tussen de tongzoenen door. Ik geniet met volle teugen van hen en lig met een ontzettende erectie geil naar het spel van moeder en dochter te kijken.

Ik besef plotseling dat ze dit niet voor de eerste keer zo samen doen, want daarvoor zijn ze al te geroutineerd met elkaar bezig.

Ook bewonder ik nog eens nadrukkelijk de bolle kut van Hanneke. Mijn eerdere vermoeden is juist en genoeglijk constateer ik dat de dikte van haar kut veroorzaakt wordt door de vetkussentjes op en rond de directe omgeving van haar vagina, zoals bijvoorbeeld de dikke en nu ook opgezwollen buitenste schaamlippen.

Omdat ze al lekker geil is vechten haar binnenste schaamlippen zich naar buiten om zich ook te presenteren en puilen dan ook al lekker naar buiten en zijn daarbij uitnodigend geopend. Ik buig mijn hoofd naar het heerlijk geil ruikende kruis van Hanneke.

Ik steek mijn tong uit en lik langs de dik opgezwollen buitenste schaamlippen van Hanneke die verantwoordelijk zijn voor de uitbundige vorm van haar kutje. Enkele ogenblikken later wordt mijn tong als vanzelf naar de opening tussen de binnenste lippen gezogen. De kleine binnenste lipjes vullen zich met bloed en zwellen ogenblikkelijk op en zorgen er zo voor dat de zo gevormde opening nog groter wordt voor mijn verkennende tong.

Hem binnen laten dringen in de heerlijk geurende en geil glinsterende opening is het volgende waar ik aan kan denken en ik voeg onmiddellijk de daad bij de gedachte. Ik verken uitgebreid het al lekker glibberige grotje van Hanneke en zorg ervoor dat haar kutvocht rijkelijk vloeit.

Ik ben Hanneke lekker aan het beffen, maar plotseling is er enige beweging van het waterbed en voel ik dat er een hand om mijn iets verslapte pik gevouwen wordt. Gehoorzaam draai ik me om, zodat ik nu in een soort houding half op Hanneke lig terwijl Samantha naast ons ligt en aan mijn pik begint te sjorren.

Door mijn gewijzigde houding en de plaats die de meiden voor me ingeruimd hebben krijg ik de gelegenheid om ook het kleine tienerkutje van Samantha te verwennen. Ik geef de strak naar voren staande clitoris van Hanneke nog een stevige lik en buig me vervolgens over het onderlijf van Samantha.

Ook zij ruikt al lekker naar geil, maar toch weer anders dan haar prachtige moeder. Voordat ik mijn mond in contact breng met het mooie zachte kutje maak ik een snelle vergelijking met die van Hanneke. De overeenkomst is natuurlijk dat ook Samantha al lekkere vetkussentjes rond haar vagina heeft die een soortgelijke bolling als bij Hanneke veroorzaakt. Het verschil zit duidelijk in het veel minder gebruikt zijn van de opening van Samantha. Bij haar liggen de buitenste lippen nog nagenoeg tegen elkaar en is slechts een heel klein randje van de binnenste lippen te ontdekken.

Ik plaats de vingers van mijn linkerhand op de buitenste lipjes van Samantha en duw deze voorzichtig van elkaar. Als reactie hierop opent Samantha met een geile zucht haar dijen verder en onder de druk van mijn vingers komen nu de kleine fijne bloedrode binnenste lipjes wat naar buiten rollen. Ik druk onmiddellijk een kus op de opengaande roos van prachtig vrouwelijk vlees en lik voorzichtig langs de kleine lipjes.

Graag voldoe ik aan dit verzoek en laat mijn tong langs de kleine al kleverig wordende schaamlipjes likken. Samantha kreunt opnieuw en stoot daarbij haar heupen een klein beetje omhoog tegen mijn gezicht aan. Door deze beweging voel ik ook de eerste donshaartjes van het verder haarloze onderbuikje van mijn kleine vriendin langs mijn kin schuren en dat maakt me bijzonder geil. Ondertussen hebben Samantha en Hanneke met mijn lul liggen spelen, die daardoor weer steenhard is geworden.

Ook mijn klootzak wordt heerlijk gestreeld en af en toe lekker gekneed door de handen van moeder en dochter. Om even op adem te komen onderbreek ik mijn likwerk en duw voorzichtig met de wijsvinger van mijn linkerhand tussen de sterk opgezwollen kleine lipjes van mijn jonge vriendin. Tot mijn verrassing merk ik dat haar kuttunneltje nog heel erg strak is en dat alleen het topje binnengelaten wordt.

Onder het op adem komen kijk ik naar de vinger, die ik met zachte neukbewegingen, in het kleine tienerkutje door laat dringen. Ik zorg ervoor dat bij de teruggaande beweging mijn vinger telkens haar kleine kietelknopje raakt.

Hierdoor schokt Samantha telkens wat heftiger met haar heupen. Het is duidelijk dat ze al enige ervaring heeft met het aanraken van haar klitje. Door de schokkende bewegingen van haar heupen wordt het voor mij steeds gemakkelijker om mijn vinger wat dieper in haar te laten binnendringen. Als mijn wijsvinger voor meer dan de helft in haar kutje wordt opgezogen vervang ik deze voor mijn middelvinger. Ik ben weer voldoende op adem gekomen om haar opnieuw te beffen en ik druk mijn mond weer op haar kutje.

Ik laat mijn vinger echter in haar knijpende gaatje zitten terwijl ik aan haar klitje lik. Samantha begint steeds heftiger met haar heupen te stoten en het volgende moment duw ik mijn wijsvinger ook weer in haar tunneltje. Met twee vingers in haar kleine knijpende tunneltje lik ik verder aan haar kleine schaamlipjes en het mooie harde hete knopje boven in haar vagina. Ondertussen spelen mijn vingers hun eigen spel met als oogmerk het oprekken van haar tunneltje, zodat die over enige tijd betreden kan worden door mijn steenharde pik.

Net op het moment dat ik besef dat ik Hanneke behoorlijk aan het verwaarlozen ben voel ik haar bewegen op het waterbed en schuift en rommelt ze net zolang totdat ze half onder me ligt. Nog voor ik antwoord kan geven voel ik hoe een vaardige hand mijn lul tussen een paar dikke lippen duwt.

Het volgende moment stoot Hanneke haar heupen omhoog en voel ik hoe de dikke kop van mijn harde lul zich als het ware naar binnen wringt. Hanneke slaakt vervolgens een geile gil om duidelijk te maken dat ze plezier heeft aan mijn instrument. Ik heb het heel moeilijk in deze omstandigheid, want Hanneke ligt half onder me en stoot wild met haar bekken omhoog om zoveel mogelijk van mijn worst in haar gulzige kanaal te krijgen. Gelukkig houdt Hanneke me strak vast, zodat ik toch nog enigszins stabiel op het behoorlijk golvende waterbed overeind blijf.

Af en toe rukt Hanneke mijn gezicht naar haar toe voor een vurige zoen en drukt die vervolgens weer in de richting van de wijd geopende dijen van haar dochter. Als mijn lul helemaal in haar strakke knijpende kut zit gunt Hanneke zich even wat rust om zo nog meer te genieten van mijn diep in haar begraven pik en waarbij onze lichamen zachtjes in beweging blijven vanwege het deinende bed.

Als Samantha vervolgens haar vingertjes naar haar poesje brengt laat ik mijn vingers uit haar glijden en zet me vervolgens in postuur om Hanneke een paar stevige stoten met mijn harde lul te verkopen in de hoop dat die voldoende zijn om haar tot een orgasme te brengen. Ik verplaats mijn bovenlijf zodanig dat ik nu geheel boven op Hanneke lig en neer een van haar dikke gezwollen tepels tussen mijn lippen. Ik trek me terug om haar een stevige stoot toe te dienen en op het moment dat mijn onderlijf met kracht op haar onderlijf beukt bijt ik zachtjes in de tepel die tussen mijn lippen zit.

Terwijl ik mijn lul weer uit haar soppende doos terugtrek plaats ik mijn mond over de andere tepel en stoot opnieuw hard in haar binnen. Ik neuk Hanneke zo nog een stoot of vijf en daarbij schreeuwt ze steeds wilder en harder dat ze klaar gaat komen.

Ik druk mijn lijf zo strak mogelijk tegen Hanneke aan en blijf zo doodstil liggen terwijl mijn mond de hare bedekt en een lekkere tongzoen met haar begin.

Ik voel hoe de schede van Hanneke schokkend in mijn dikke brede eikel bijt en als ik dan ook nog even met mijn rechterhand haar linkerborst omvat is dat genoeg om haar over haar hoogtepunt heen te jagen en Hanneke slaat wild haar dijen om mijn heupen. Als Hanneke even later haar benen laat zakken bevrijd ik mijn nog steeds staalharde pik uit haar zuigende kut en laat me op mijn buik tussen moeder en dochter invallen om even op adem te komen.

Even later voel ik aan het schommelen van het waterbed dat Samantha nog steeds met haar poesje ligt te spelen. Ik richt me op en zie tot mijn genoegen dat het jonge meisje als een volwassen vrouw heel subtiel haar kleine harde rode klitje ligt te aaien. Telkens als haar wijsvingertje over het natglinsterende puntje glijdt stoot ze haar heupen in een ongecontroleerde beweging iets omhoog.

Ik draai me om en vlij me tegen Samantha aan en neem haar in mijn armen. Ik knuffel haar even en fluister in haar oor dat ik haar een heel lief meisje vind. Ook vertel ik haar dat ik vind dat ze heerlijk geil is en al lekker kan geilen met zichzelf.

Het is mijn bedoeling om een reactie uit te lokken en te zien of jet jonge meisje al voldoende geil is om mij toe te laten in haar strakke mooie jonge lijfje. Ik kus haar zachtjes op de lippen en lik net zolang tot ze mijn tong weer in haar mond toelaat voor een steeds heftiger wordende tongzoen.

Als we allebei buiten adem zijn verbreek ik de kus en kruip wat naar achteren om tussen haar gespreide dijen plaats te nemen. Samantha legt haar benen vervolgens op mijn schouders en ik kruip wat naar voren, waardoor haar benen de lucht in gaan en haar mooie kleine bolle vruchtje binnen het bereik van mijn pik komt. Ik pak mijn pik in mijn rechterhand en smeer de van mijn voorgeil en haar moeders geil kleverige top tegen de iets uiteen geweken binnenste lipjes.

Ik wacht even om haar te laten wennen aan de omvang van de top van mijn lul en als ik merk dat ze zachtjes mee begint te bewegen dan duw ik met korte rustige stootjes mijn lul steeds dieper in haar lekker glibberige kanaaltje. Zo neuk ik ruim vijf minuten de ingang van het mooie jonge meisjeskutje. Aan de gejaagde ademhaling en het wegdraaien van haar ogen zie ik dat Samantha steeds meer begint te genieten van mijn neukbewegingen. Ik laat me wat verder voorover zakken en geef Samantha een kus op haar mondje.

Door deze beweging is het poesje van het lieve jonge meisje nog wat verder open gaan staan en ik voel dat de top van mijn lul heel nadrukkelijk tegen haar maagdenvliesje rust. Natuurlijk voelt zij ook dat mijn lul tegen haar o zo belangrijke vliesje aandrukt. Om te bewijzen dat ze het goed gezien heeft maak ik nog een paar zachte stootjes en daarbij hoor ik dat het strakke kutje sopt van de uit haar kutje stromende geilvocht. Hanneke schijnt tevreden te zijn met wat ze ziet en legt een arm om mijn heupen terwijl ik voel dat ze haar hoofd tussen mijn benen steekt om maar niets te missen van de penetratie van haar kleine meisje.

In had dit verwacht en duw mijn onderlijf zo strak mogelijk tegen het jonge meisje aan. Ik druk haar stevig in het waterbed neer en lig vervolgens stil om zo zelf te genieten van haar uitermate strakke tunneltje waar mijn dikke lullekop in terecht is gekomen na het doorbreken van haar vliesje.

Ik buig opnieuw voorover en kus zachtjes de tranen van de wangen van het jonge meisje. Ook kus ik haar op de lippen en duw mijn tong in haar mond. Ondertussen voel ik een zachte hand tussen onze onderlijven en ik denk dat het de hand van Hanneke is die op zoek is naar het kleine harde knopje van haar mooie dochter.

Even later, nog terwijl ik lig te genieten van het feit dat Samantha me terug begint te kussen, voel ik dat Hanneke het kittelaartje van haar dochtertje gevonden heeft en dat ze het aanraakt, want Samantha maakt een ongecontroleerde schokbeweging met haar heupen.

Ook wordt haar ademhaling weer wat gejaagder, tijd voor mij om mijn lul zachtjes uit haar nauwe tunneltje terug te trekken en haar voor te bereiden op een nieuwe stoot met mijn dikke lul. Ik haal mijn pik helemaal terug tot aan haar schaamlipjes en drijf hem vervolgens in een doorgaande stoot zachtjes maar wel persend in haar tunneltje.

Ik herhaal deze beweging zeker tien keer en dan merk ik dat Samantha toe begint te geven aan de binnendringer. Ik merk het aan het trekken van haar kuit- en djibeenspieren. Ik laat een voor een haar benen langs mijn schouders naar beneden glijden en ga over op een feller ritme om in haar te stoten. Mijn pompende lul ondervind steeds minder weerstand bij het binnendringen en na nog eens twintig diepe stoten zit mijn lul tot aan mijn balzak in het strakke jonge kutje van de lieve Samantha.

Samantha is nu ook zover ontwaakt dat ze mijn stoten al redelijk tegemoet komt door telkens haar bekken op te heffen als ik op haar in stoot. Hanneke heeft de hele tijd niet stil gezeten en streelt mijn slingerende ballen en de uitpuilende lipjes van haar dochter.

Samantha begint steeds heftiger te kreunen en zelfs wat te snuiven. Door de krampjes die door het strakke kutje van het jonge meisje lopen en versterkt door de strelingen van Hanneke voel ik dat mijn geil zachtjes maar niet meer tegen te houden zijn weg zoekt vanuit mijn ballen naar mijn pik. Gelukkig heeft Hanneke me begrepen en streelt nu geconcentreerd het klitje van haar zojuist ontmaagdde dochter terwijl die mij steeds beter en heftiger partij geeft in de stoten op weg naar onze orgasmes.

Ik voel hoe de schede van het jonge meisje zich krampachtig samentrekt en in mijn lul bijt. Dit gevoel is genoeg voor mij om me ook te ontladen en in duw mijn lul in een laatste stoot zo diep mogelijk in de ontvankelijke schoot van het jonge meisje en spuit daar met zo veel mogelijk kracht mijn geile lading weg.

Ik voelde zelfs de hitte van je geil toen je in me spoot. Ik buig me verder voorover en kus het jonge meisje op haar mond. Ze opent onmiddellijk haar mond en onze tongen beginnen opnieuw een lekker geil tongduel.

Hanneke speelt nog steeds zachtjes met mijn zak en de opengapende lipjes van haar dochter. Ik hoor hoe ze luid snuivend de geile lucht daar tussen onze benen opsnuift. Als ik naar beneden kijk zie ik dat er bloed- en slijmsporen aan de stam van mijn lul kleven. Ook op het nog steeds heftig op-en-neer bewegende buikje van Samantha zitten bloed- en slijmresten.

Na mijn heerlijke inspanning, waarbij ik met toestemming van haar meegenietende moeder Samantha ontmaagd heb, geniet ik nog even na en pakt Hanneke een tissue van het nachtkastje en veegt daarmee eerst mijn lul schoon en vervolgens het wat opengapende poesje en het onderbuikje van haar dochter met een tweede. Samantha grijpt mijn slappe pik en begint er lief mee te spelen. Ik geniet van het zachte gesjor aan mijn slappe piemel en kijk ondertussen rond en mis Hanneke.

Enkele tellen later hoor ik haar rommelen in de badkamer die naast de slaapkamer ligt. Ik streel ondertussen gedachteloos over de kleine harde borstjes van Samantha en merk al snel dat deze zich weer oprichten en dat Samantha lekker tegen me aan ligt te schurken. Ik ben natuurlijk een en al oor en terwijl ik naar de uitleg van Samantha luister, komt Hanneke weer binnen. Ze heeft twee handdoeken bij zich en hiermee installeert ze zich op de rand van het bed.

Vervolgens legt ze een handdoek op mijn onderbuik en de tweede op het onderlijf van haar dochter. Ze heeft de handdoeken nat gemaakt in heet water en het voelt heerlijk aan om door haar ervaren handen met de vochtige warme handdoek gewassen te worden. Hanneke besteed uitgebreid aandacht aan mijn pik en zak en er blijft geen enkel spoortje van de ontmaagding van Samantha achter.

Nu is Samantha aan de beurt en Hanneke reinigt het jonge vrouwtje met veel enthousiasme en prijst haar voor de zojuist doorstane pijn van de defloratie. En heb je er moeite mee dat ik zo openlijk zei dat ik wilde dat ze door jouw ontmaagd moest worden? Door het vakkundige kneden van mijn pik, door Hanneke, voel ik dat er weer leven in begint te krijgen. Dit verbaast me wel een beetje want normaal kan ik niet zo snel al weer een stijve krijgen, maar moeder en dochter hebben een zeer geile invloed op me.

Ook haar puntige tepels oefenen een enorme aantrekkingskracht op me uit en ik speel graag met borsten en tepels. Ondertussen is Hanneke ook weer op het bed neergevallen zodat ik me over haar gulzige mond kan ontfermen, die ze heel enthousiast voor me opent en binnen de kortste keren vechten onze tongen een heerlijk geil makend tongduel uit.

Als ik hijgend het kusduel met Hanneke verbreek om op adem te komen zie ik dat Samantha tussen de wijd gespreide dijen van haar mama heeft plaatsgenomen en dat ze met korte snelle likjes de bolle vrucht bewerkt.

Ik kijk genietend naar het befwerk van het jonge meisje en speel ondertussen met de steeds harder en dikker wordende bijna paarse knoppen van haar moeder. Ondertussen is Hanneke overgegaan tot het betere rukwerk van mijn pik, die daardoor verrassend snel stijver begint te worden.

Ook het telkens verschijnen en weer verdwijnen van de paarse top van mijn lul werkt mee aan de opbouw van mijn terugkerende lusten. Mijn hoofd en dat van Samantha komen met elkaar in botsing als we allebei tegelijk proberen om onze tongen tussen de dik opgezwollen schaamlippen van Hanneke te persen. Nu ik vanavond voor het eerst deze volwassen vrouwenkut van zeer dichtbij bekijk valt me des te meer op hoe dik de beide vetkussentjes aan de buitenzijde van haar buitenste schaamlippen gevuld zijn en zo een bijzonder geile aanblik geven.

Ik leg mijn duim en wijsvinger op beide heuveltjes, zie heet en zacht aanvoelen en duw ze wat opzij. Gelijk reageren haar binnenste schaamlippen mee en komen dik, rood en vet tevoorschijn. Ze zijn al helemaal kliedernat van het likken van Samantha en ook de klit van Hanneke steekt al prominent tussen haar schaamlippen uit.

Ik buig me voorover en neem de top van de klit tussen mijn lippen en zuig er heftig op hetgeen Hanneke een hevige kreun ontlokt, waarbij ze haar gespannen heupen tegen mijn hoofd drukt. Als ik even later overga op het met mijn spitse tongpunt tikken tegen die stevige harde clitoris kreunt ze opnieuw en duwt met beide handen mijn hoofd diep in haar kruis.

Toen ik met Samantha van plaats wisselde wilde Hanneke mijn pik niet met rust laten en dus moest ik mijn houding daar op aanpassen. Het gevolg is wel dat er nu af en toe vier handen aan mijn lul en zak zitten te wriemelen en dat komt mijn geilheid meer dan tegemoet en ik moet de dames dan ook tot enige kalmte manen als Hanneke tenminste mijn stijve lul in haar kut wil hebben.

Natuurlijk wil ze dat en daarom krijg ik alsnog de gelegenheid om vol tussen haar dijen plaats te nemen en richt ze zelf de dik en paars opgezwollen top van mijn bijna twintig centimeter lul op haar bolle en ondertussen openstaande doos. Ik buig me voorover en duw mijn hete harde lul tussen de dikke kutlippen van Hanneke. Haar neukgangetje is verrassend nauw en dus geniet ik van de druk op de top van mijn harde dikke lul als deze zich borend een weg naar binnen zoekt.

Enkele tellen later sleur ik mijn pik onverbiddelijk weer uit haar lijf en na enkele seconden pers ik hem opnieuw bij haar naar binnen. Samantha heeft zich ondertussen over de harde nippels van haar moeder ontfermd en ligt luid smakkend op de dikke tepelpunten te zuigen.

Ik stoot nog een paar keer diep in Hanneke door als ze plotseling haar benen om mijn heupen klemt en haar armen stevig om mijn nek slaat.

Doordat Hanneke zo haar armen niet langer om mijn nek kan houden laat ze kreunend los, maar duwt tegelijkertijd wel haar heupen zo ver mogelijk omhoog, zodat ze bijna mijn onderlijf van het bed tilt. Graag geef ik gehoor aan dit verzoek en neuk haar met stevige harde neukstoten.

Hanneke steunt en kreunt aan een stuk door dat ze nog harder genaaid moet worden omdat haar kut erom vraagt. Plotseling voel ik het waterbed een vreemde beweging maken die niet in overeenstemming is met het deinen wat het deed tijdens mijn harde neukstoten, dus kijk ik op om de oorzaak te ontdekken. Al snel zie ik dat Samantha naast haar moeder is gaan liggen en dat ze de handdoek, die tot dat moment nog steeds tussen haar dijen had gezeten, verdwenen is.

Ik geniet uiteraard van het uitzicht wat de jonge tiener mij biedt. Ze ligt heerlijk met twee vingertjes in haar lustgrotje te boren en stoot daarbij met haar heupen tegen haar vingers in. Ook laat ze duidelijk zien dat ze best ervaring heeft met het bewerken van haar klitje, want die wordt bij elke stoot van haar vingers evenredig verwend door haar strelende duim.

Hanneke heeft ondertussen haar hoofd ook zover bijgedraaid dat ze kan meegenieten met haar dochter die nu ook ongecontroleerde kreten ligt uit te stoten. Door de veranderde situatie en onze belangstelling voor de vingerpartij van Samantha bewegen Hanneke en ik ons nog nauwelijks. Ik blijf het natuurlijk een heerlijk geil gezicht vinden dat Samantha zichzelf zo open en bloot heerlijk ligt te verwennen. Plotseling opent Samantha haar ogen en kijkt me recht aan.

Tijdens dit gesprekje zijn Hanneke en ik geheel tot rust gekomen en alleen het feit dat mijn harde dikke lul nog steeds in haar warme natte bolle kutje zit geeft aan dat we nog neuken. Hanneke gaat snel dwars op het waterbed zitten en duwt haar kontje al uitdagend in mijn richting, nadat ik van het bed ben opgestaan en me nu gereed maak om haar zo van achteren eens stevig aan mijn knots te rijgen.

Nog terwijl Samantha in dezelfde houding gaat zitten als Hanneke heb ik mijn harde dikke lul al tegen haar open gapende bolle vrucht gedrukt. Door deze kreten van Hanneke aangemoedigd stoot ik nog een keer of vier zo bij haar binnen, waarna ik haar onverbiddelijk verlaat om achter het mooie gladde strakke kontje van haar tienerdochter plaats te nemen. Ik pak haar voorzichtig bij haar kontje en streel door de gleuf met mijn harde van haar moeders geil natte lullekop naar beneden totdat ik haar ook bolle vruchtje voel.

Voorzichtig manoeuvreer ik de top tussen haar ietsje wijkende lipjes en druk mijn heupen met enige kracht voorwaarts. Ik voel opnieuw de kutwanden van het jonge zojuist ontmaagde poesje wijken om me te ontvangen. Voorzichtig druk ik door totdat mijn lul ook geheel in haar zit. Onmiddellijk trek ik me terug en stoot opnieuw, voorzichtig, toe. Hierdoor aangemoedigd voer ik de kracht op mijn stoten op en ook Samantha ontvangt me met het nodige enthousiasme.

Ook haar geef ik vijf stoten en trek me uit haar terug om weer naar haar moeder terug te keren. Ik geef Hanneke, die opnieuw ligt te kreunen en steunen zes diepe forse stoten en keer vervolgens weer terug naar Samantha. Deze krijgt vijf wat minder forse stoten, maar het jonge grietje is daar niet tevreden mee en vanaf de eerste stoot duwt ze heftig haar heupen en billen achteruit om maar zoveel mogelijk lengte van mijn dikke lul te ontvangen. Oma word verrast met een epische reuze cumshot!

Puber begluurt ouwe oma met behaarde kut. Oma giechelt weer als een jong schoolmeisje. Oma vertroeteld meerdere jonge pikken. Bejaarde penis door jong kutje naar een happy end. Het is weer tijd voor Peters jaarlijkse beurt. Bejaarde huisvrouw trekt lekker aan een harde pik. Celine leert het van een bejaarde piemel.

Amateur oma is nog steeds gek op harde piemels. Bejaarde moeder gechanteerd door haar perverse zoon. Mama en vriendinnen gluren naar Joep's bescheiden piemel. Oma rijdt een dagje mee in de cabine. Oma Ellie en een jonge dappere soldaat. Trucker Ted maakt een verplichte tussenstop voor 2 Duitse Schlampen, bitte.

Leerling afgetrokken door bejaarde juf. Ouwe opa neukt een sportieve tiener in het bos. Bejaard amateur stel doet wie het eerst komt. Sexy oma pijpt een dikke lul. Opa leert zijn kleindochter alles over het communisme. Oma vind het altijd zo geil als iemand jarig is.

Met je oma aan de waterpijp is nooit een goed idee. Vieze huisjesmelker neukt een jonge bewoonster. Jonge blondine toont meer interesse in zijn lul dan zijn gitaar. Ouwe baas is het neuken nog niet verleerd. Opa neemt jong blondje mee naar het dorp uit zijn verneukte jeugd. Mature mama is nog steeds dol op anale seks.kutvocht opa laat zich aftrekkenEen strapon dildo voor zijn twee sletjes geile blonde tiener doet sexoefeningen. Kantoorslet zuigt de lul van haar baas helemaal leeg   tiener sandra berijdt de tong terwijl ze voor geld haar kutje laat uitlikken. Meisje steekt tong in anus van vriend tijdens het aftrekken sexchat leidt tot solosex voor de webcam. Petit aziatisch meisje squirt en wordt ruig geneukt brenda gaat na 1 drankje al mee naar huis.

Jong pubermeisje stopt enorme lange vibrator in haar natte grotje tienerkut spuit veel kutvocht tijdens vibrator neuken op bank. Jongen laat zich rukken door blonde milf die sperma op vangt tiener escort gaat opa aftrekken terwijl die met haar natte gleuf speelt. Twee tieners en een vibrator oudere huisvrouw gaat op bed liggen neuken met haar kunstlul.

Slavin michelle krijgt billenkoek en komt spuitend klaar met behulp van bob's turbo vibrator vibrator gaat langs haar clit diep in haar kut. Tiener met kleine borstjes wrijft over klit tijdens pijpen geile meid heeft haar tepels op haar knieen hangen. Liggend tegen roeiboot met vibrator in tienerkut slet met dikke prammen steekt vibrator met nopjes in haar natte kut. Giele tieners voor de webcam tiener escort gaat opa aftrekken terwijl die met haar natte gleuf speelt.

Blond tienermeisje gaat haar poepgaatje vingeren behaarde tienerkut vingeren tijdens anale sex. Tienermeid betrapt oude kerel bij het aftrekken en wil dat hij haar kontje likt geile meid stopt tong in anus van pijpende vrouw. Tarzan vibrator in natte harige tienerkut vibo verdwijnt in haar harige poes. Dildo diep in kont en vibrator op haar gevoelige klit blonde milf steekt een flinke dildo in een jong tienerkutje. Rijpe vrouw neukt een jonge man tiener meisje likt schuimende kut van vriendin terwijl ze geneukt wordt.

Meisje zuigt grote lul in de auto en likt jizz jong grietje met tong piercing beft een geil nat tiener gleufje. Latina babe wordt heerlijk geneukt sletje laat zien hoe je moet neuken en pijpen op zijn indiaas. Tijdens het masturberen wordt de klitoris van tiener groter tiener chick ligt met haar kale tienerkut te spelen. Grannie zoekt een hete geile sexdate met jonge mannen behaarde tienerkut vingeren tijdens anale sex. De opa's laten zich door de tiener zuigen en aftrekken jongen spuit sperma in mond van pijpende cougar.

Belgisch meisje houdt van lullen aftrekken geil nat kutje van bloedgeil tiener halfbloedje. Blonde milf speelt met grote kunstlul geil tienermeisje krijgt neukstaaf in haar natte tienerkut. Swingen om gezien te worden en dus een neukbeurt te krijgen. Waar iedereen bij is worden pikken afgezogen, kutjes afgelebberd en anderen geneukt.

Feestje draait uit op een sexfe. Ze zijn echt super geil en ze willen geneukt worden. En wie zou het niet erg vinden om zulke lekkere meiden te neuken. Ze zijn al lekker met elkaar te spelen voordat de jongens komen. Maar wat ze niet weten is dat de jongens ook met elkaar gespeeld hebben. Zo zeg dat is een grote klit, het lijkt wel een mini lul. Ze zal wel extra genieten als ze gestimuleerd wordt aan haar grote knots. Op de maat van de muziek wordt deze kerel in de discotheek door een stel meiden geneukt.

De meiden zijn zo geil dat ze om beurten de lul in hun kutjes willen voelen. Rood harige met dikke billen neukt dikke lul, haar schaam lippen schuifen over zijn penis als ze boven op hem zit. Rood harige neukt dikke lul. Er zijn vrij veel standjes die ik lekker zou willen noemen maar deze heeft wel de voorkeur.

Zie haar genieten wanneer hij zijn harde pik diep in haar kutje laat glijden, lekker neuken met deze geile brunette. Haar flinke tieten vallen direct op als ze vertelt hoe groot de pik is die ze in haar mondje wil hebben. Was de film nu maar langer. Lekker wijf op bed.

Dit sletje lult te veel, dus vastbinden die slet, de meester kijkt niet zo nou en knipt met een schaar haar kleren en lingerie van haar lichaam, daar ligt ze dan, uitgelult. Dit sounding filmpje is niet voor watjes.

Een met een eendenbek opengesperd kutje heeft een groot buisje compleet in haar plasbuis geduwd gekregen, jaiks! In het begin deed het een beetje pijn maar naar een paar minuten ging de pijn vanzelf weg en ging ze het erg lekker vinden en kon het tempo omhooglekker geil tussen haar billetje neuken. De geile blonde snol heeft een sexy spleetje, eigenlijk twee. En in die ene word ze lekker geneukt. Op vakantie legt het ene stelletje voor om eens geil met elkaar te neuken en het andere stelletje heeft er wel oren naar.

Zo gezegd zo gedaan en er ontstaat een supergeile orgie. Marokkaanse schoonheid gaat met haar billen bloot. Als ze al haar kleren uitgetrokken heeft begint ze zich te vingeren in haar behaarde poes. Een super sexy koppel.

Hij mooi gespierd en zij slank,sexy,kleine tietjes en lang rood haar. Ze word alle hoeken van de kamer door geneukt. Staand tegen de muur genomen, Liggend op de bank gepenetreerd, voorovergebogen voor de tv gepaald. Het geile blondje filmt en neukt zijn stijve lul, tot ze een orgasme krijgt en hij in haar klaar komt.

Het blondje neukt hem tot hij klaar komt. De stijve lul van de oudere man glijd in en uit de natte kut van het meisje dat hem neukt. De stijve lul glijd in en haar natte kut als ze hem neukt. Zie hoe deze opgewonden dame van super close-up haar heerlijk kale geschoren vulva met haar vingers aan het penetreren is.

Na twee verschilden standjes te hebben geprobeerd voelt hij voor de tweede maal zijn orgasme naderen en staat op om zijn lekker melk in der mond te spuiten. Na wat aan zijn zak en lul te hebben gezogen is haar kale kut aan de beurt, gretig gaat ze boven op zijn stengel zitten. Hoor en zie haar eens heerlijk geniet als hij wat steviger zijn stijve pik naar binnen duwt na een paar stevige stoten komt ze heerlijk klaar. Deze 3 geile mokkels zijn eropuit om door wat geile knapen flink hard en lang geneukt te worden zei ze eens genieten.

Zie deze lekkere blondine op en neer schudden terwijl ze gepenetreerd wordt door zijn harde pik. Goed hard en diep stoten in dat kale kutje. Kijken met gratis porno films van kijken. Erotische porna om gratis samen te bekijken. Porna is porno door en voor vrouwen.

Meesteres zoekt gangbang drenthe

  • Thuisontvangst amersfoort sop kutje
  • Sexdate zeeland wijf
  • Duo sex kut met piercing
Leeuwarden sex smslavinnen


Je kan nu nog beter de mishandelingen bekijken. Een keer per week komt er een grote neger bij Annet thuis die haar gruwelijk verwent terwijl manlief zichzelf aftrekt en toekijkt. Vaders met dochters, moeders met zoon, broers met zussen.

Te gek om op te noemen. Kom je kijken naar deze perverse incestporno? Hardcore rapeseks uit heel Europa! Download nu deze schokkende films. Brenda wordt diep in haar kont geneukt! Vader trekt zich af en mag later de rommel opruimen. De meester vuistneukt zijn homo slaaf tot zijn elleboog!

Vaste neger huisvriend bezorgd Lisa een orgasme zoals ze nog nooit heeft beleefd! Niet van dat softe gedoe, Gewoon broek van je lijf, lul in je bek en zuigen maar! Heerlijke gay seksfilms vol extreme sex! Houd jij van Homos in darkrooms en bare back fucking? Het begon met een lolletje, deze knullen konden zoch niet beheersen en het stoeien in bed liep uit tot een bloed geil triootje met moeder.

Wil jij kijken hoe ze een DP krijgt? Er was een opgewonden stemming door de drank, en voor we het wisten liep iedereen in zijn naakie! Geile incestfilms over knappe geile broertjes. Mijn jonge dochter Categorie: Een mooie slanke meid onze dochter, al zal elke vader dat wel zeggen over zijn eigen dochter, maar Kim heeft al een vrouwelijk figuur,met mooie harde tieten en vaak zichtbare grote tepels door haar bloesje heen, daarbij een overweldige lange bos lange blonde haren.

Het gebeurde allemaal een paar maanden geleden toen mijn vrouw enige weken intern moest in Friesland bij haar ouders thuis omreden dat mijn schoonmoeder ernstig ten val was gekomen met haar fiets en verpleegd moest worden, mijn schoonvader ken zelf weinig in het huishouden omdat hij al een lange tijd met zijn gezondheid topt. Gezien de hechte familie band was dit dus geen probleem, mijn vrouw zou zolang dit nodig was hun huishouden doen. Friesland en Leiden rijdt je nu niet even dagelijks aan dus mijn vrouw vertrok naar Friesland en ik bleef samen met onze dochter Kim in Leiden.

Kim deed ons huishouden als ik overdags naar mijn werk was en zij vrije uren van school had, s,avonds stond het eten op tafel en was alles keurig aan kant, dus tot zover zo goed.

Mijn band met Kim is goed,maar zoals het met pubers gaat die trekken dan toch meer naar hun moeder toe met hun vragen en probleemtjes. Ik begon na een paar dagen toch echt wel mijn vrouw seksueel te missen,haar warme lichaam in bed waar ik nu voorlopig alleen in lag.

Mijn vrouw was nu vier dagen bij haar ouders, het was vrijdagavond en samen met mijn dochter hadden wij t. Tegen elf uur zei ik, ik ga naar bed Kim ben een beetje moe loog ik, de ware reden was dat ik lekker een geile porno op onze slaapkamer wilde gaan kijken en mij hierbij lekker wilde aftrekken.

Nou al vroeg zij, ja nou al, ik neem een douche en ga slapen. Ik strarte de porno en lag al snel met mijn stijve lul te spelen,had hierbij een zijde string van mijn vrouw gepakt die ik tijdens het aftrekken om mijn lul heen had. Ik schrok mijn rot toen plotseling de deur open ging en ik tegen het verbaasde gezicht van mijn dochter aankeek, mijn lul met de string van mijn vrouw erom heen viel haar natuurlijk als eerste op, nou ik ken u lezers vertellen dat dit ook hevig schrikken voor mijn was in deze situatie zo met je eigen dochter te worden geconfonteerd.

Wat voelde ik mij klote zeg op dat moment, mijn geilheid was in een klap verdwenen en mijn lul viel slap neer. Ik deed de dvd uit en kroop onbevredig onder de lakens.

Na een klote en onrustig gevoel dat ik zo was betrapt door mijn dochter ging ik mijn bed uit om te plassen,om mij maar niet meer te laten horen deed ik dit heel zachtjes. Op de gang ter hoogte van Kim,s slaapkamer hoorde ik nu toch duidelijk kreunende geluidjes, stil bleef ik voor haar deur staan. Dit kon echt niets missen mijn dochter was nu zelf bezig met zichzelf te spelen, mijn hart sloeg over,ik stond daar naakt en mijn lul reageerde ook op het gekreun van Kim.

Zou ik haar op de zelfde manier laten schrikken zoals zij mijn een half uurtje hiervoor had gedaan of zal ik er zonder aandacht aan te besteden maar doen of ik niets gehoord had, ik ging voor het eerste en stapte haar kamer binnen. Daar lag mijn mooie dochter, naakt bovenop haar bed met een dikke zwarte dildo in haar geschoren kutje met een dun geschoren streepje schaamhaar, nu schrok Kim geweldig en keek mij met grote ogen aan.

De dildo die nog in haar kutje zat herkende ik direct, die had ik jaren geleden zelf voor mijn vrouw gekocht, wat kom je doen was haar reactie. Uhh ik moest plassen en hoorde jou zei ik eerlijk, mijn aandacht bleef op haar lichaam gericht, maar haar ogen zagen nu ook mijn stijve keiharde lul omhoog staan. Kim haalde langzaam de dildo waar ik nog bij stond op nog geen drie meter bij haar bed vandaan uit haar kutje, de dildo glom van haar kutvocht, nu draaiede ik mij om en ging snel haar kamer uit, naar het toilet waar ik wel even moest wachten voor ik kon plassen met mijn stijve lul,echt slap bleef mijn lul niet meer na het plassen.

Voorzichtig ging ze met haar hand naar hem toe en begon hem over zijn tepels te wrijven. Ze vond het doodeng om een andere man dan haar Joop aan te raken, maar aan de andere kant vond ze het extreem spannend.

Ze was in ieder geval blij dat Alwin niet te snel van start ging en haar zelf het tempo liet bepalen. Ze besloot om een stapje verder te gaan en begon aan één van zijn tepels te zuigen, terwijl ze met haar hand zachtjes over de ander wreef.

Alwin kreunde hard, want hij vond het heerlijk als er met zijn tepels gespeeld werd. Anita ging vervolgens met haar mond naar de andere tepel en nadat ze daar zachtjes aan gezogen had ging ze rechtop zitten en vroeg ze of Alwin haar blouse wilde uittrekken.

Ze had een drang om hem haar grote hangtieten te laten zien, want ze wist dat hij daar op geilde. Haar jongere buurman deed langzaam de knoopjes los en ze deed haar armen in de lucht, zodat hij de blouse eenvoudig kon uittrekken. Ze had een nieuw lingeriesetje gekocht, want ze vond het niets om met haar oma-bh aan te komen en ze zag dat Alwin het vreselijk geil vond.

Hij begon over de bh te wrijven en zei, met een opgewonden toon dat hij haar tieten heerlijk vond. Dat was precies wat Anita wilde horen en ze vroeg een beetje timide of hij haar bh los wilde maken. Daar was hij een expert in en Anita voelde een klein steekje van jaloezie bij de gedachte aan al die knappe jonge vrouwen waarvan hij de bh had losgemaakt.

Dat gevoel verdween snel toen ze zijn gezicht zag. Hij keek alsof hij zijn verjaardags- en kerstcadeaus op één dag had gekregen. Anita ging op haar rug op de bank liggen en haar grote tieten vielen een beetje naar de zijkant. Haar Cup E tieten waren niet meer zo strak als vroeger, maar dat leek Alwin niet te deren.

Ze merkte dat hij voorzichtig was met haar en ze besloot dat de hoogste tijd werd dat er aan haar tepels gezogen zou worden.

Ze pakte één tiet vast en duwde die omhoog en met haar andere hand trok ze het hoofd van haar buurman naar haar tepel toe. Die begon gewillig te zuigen en Anita voelde de genotsgolven door haar lichaam stromen. Hij leek met zijn gretigheid een beetje op de Joop van vroeger, die geen genoeg van haar grote borsten kon krijgen. Ze vond het heerlijk en ze was vol spanning toen ze de hand van Alwin naar haar strakke rokje voelde gaan. Hij stopte even met het likken van haar tepel en trok snel haar rokje van haar billen om vervolgens weer enthousiast met haar tieten aan de gang te gaan.

Het leek wel een beetje op de eerste keer met haar man, dan zaten ze samen op de bank als haar ouders weg waren en hij zijn hand in haar onderbroekje liet verdwijnen. Nadat ze die beslissing had genomen, kon ze zich eindelijk nog meer geven en ze deed dan ook haar benen een beetje wijd toen ze de hand van Alwin in haar onderbroekje voelde verdwijnen. De buurman wist waar hij mee bezig was, want hij had al snel haar clitoris gevonden en begon er zachtjes over te wrijven.

Anita deed haar ogen dicht en genoot van de heerlijke tintelingen die ze vanuit haar clitoris voelde. Ze drukte haar onderlichaam een beetje omhoog en Alwin begreep dat hij haar wat harder moest aanpakken. Hij begon iets harder en sneller over haar clitoris heen te gaan en hij merkte aan het kreunen dat het niet lang zou gaan duren of de opgekropte seksuele frustraties van zijn buurvrouw zouden tot een knetterende ontlading komen.

Hij besloot om het nog lekker voor haar te maken en trok snel haar onderbroekje uit en ging met zijn hoofd naar haar kutje toe. Anita had even haar ogen opengedaan om te zien waarom Alwin gestopt was met het zuigen aan haar tepels en voelde toen een soort van ontploffing in haar hoofd. Dat was het moment dat Alwin met zijn mond haar clitoris had gevonden en er stevig aan begon te zuigen. Dat wisselde hij af met zijn tong en het duurde precies een minuut totdat hij voelde dat zijn knappe oudere buurvrouw in een heftig orgasme terechtkwam.

Alwin deed wat van hem gevraagd werd en hij likte afwisselend snel en langzaam over haar clitoris, wat ervoor zorgde dat het een multipel orgasme werd en Anita even helemaal van de wereld was. Hij stopte met beffen toen het echt te gevoelig voor haar werd en ging naast haar liggen en zoog zachtjes aan één van haar grote tieten. Anita had sterretjes gezien en ze was een kwartier bezig om bij te komen van haar zinderende orgasme, terwijl Alwin zachtjes aan haar tepel bleef zuigen.

Het was het eerste dat in haar hoofd opkwam en ze had het er uitgefloept voordat ze er erg in had. Ze pakte het hoofd van Alwin vast en drukte zijn mond tegen die van haar. Ze had een onweerstaanbare drang gekregen om haar eigen kutvocht te proeven en ze merkte dat ze kletsnat was, want het gezicht van haar buurman zat helemaal onder. Anita begon zachtjes alles schoon te likken en uiteindelijk vroeg ze zachtjes of ze misschien naar de slaapkamer toe konden gaan, want de bank was wat te krap.

Alwin stond direct op en Anita zag de contouren van zijn keiharde pik in zijn spijkerbroek. In de slaapkamer aangekomen trok ze zijn spijkerbroek en boxershort uit en was blij dat ze nu allebei naakt waren. De pik van Alwin was een stuk groter dan die van haar Joop en ze had moeite om haar hand er omheen te krijgen. Ze staarde gebiologeerd naar de grote pik terwijl ze hem zachtjes aan het aftrekken was.

De buurman moest zich echt inhouden om haar niet op het bed te gooien en hard te neuken en hij wist dat langzaam aan een goed plan was toen Anita aan hem vroeg of hij het lekker zou vinden als ze hem ging pijpen.

Hij knikte alleen maar en dat was voor Anita het teken om op haar knieën voor hem te gaan zitten en zijn grote pik in haar mond te nemen. Ze raakte super opgewonden van de geur van zijn pik, die naar seks rook en begon voorzichtig over zijn eikel te likken. Stukje bij beetje liet ze steeds meer van zijn pik in haar mond verdwijnen, maar ze wist nu al dat ze het niet ging redden om hem helemaal in haar mond te krijgen. Dat zou haar wel gaan lukken, alleen moest ze goed oefenen en als het even meezat zou dat drie keer in de week gaan gebeuren.

Alwin leek het niet te deren dat ze hem niet kon deep throaten, want hij was zo geil als een pak boter van de mooie buurvrouw geworden en één van zijn fantasieën kwam uit toen zijn pik in haar mond verdween.

Hij stond te genieten en hij begon heel zachtjes haar mond te neuken. Hij duwde zijn pik er niet te ver in, want hij voelde dat ze daar nog niet aan toe was, al ging ze automatisch met het tempo mee. Met haar hand begon ze over zijn ballen te wrijven en ze bleef hem zachtjes pijpen.

Alwin stond te trillen van genot en hij voelde dat hij slappe knieën kreeg. Daar had Anita geen enkel probleem mee, want ze begon een beetje pijn in haar knieën te krijgen en ze was blij dat ze op het grote bed kon gaan liggen.

Ze likte aan de onderkant van zijn eikel, want ze wist dat dit een heel gevoelig plekje was en met haar hand bleef ze over zijn ballen wrijven. Anita kreeg een gevoel van macht over zich toen ze voelde dat Alwin zich helemaal aan haar overgaf. Ze besloot om hem langzaam naar een orgasme te pijpen en ze had zich voorgenomen om zijn zaad door te slikken. Dat gebeurde bij Joop alleen als hij jarig was of als ze echt in een hele geile bui was, maar bij Alwin voelde het natuurlijk om te doen.

Ze gaf het tempo aan en deed iets waarvan ze zich afvroeg hoe ze erbij was gekomen. Ze ging met haar rechterhand naar zijn gespierde billen toe en begon zachtjes over zijn anusgaatje te wrijven terwijl ze het tempo van het pijpen iets opvoerde.

Ze was al meer dan een half uur bezig en ze snakte naar zijn warme zaad. Die actie bleek een schot in de roos te zijn, want Alwin moest zich inhouden om niet in één keer zijn grote pik tot in haar keel te duwen. Anita ging nu sneller met haar hoofd heen en weer en stopte haar vinger in haar mond en duwde die vervolgens zachtjes zijn kont in. Alwin kreunde van genot en hij voelde vanuit zijn tenen het orgasme opkomen.

Hij zou het liefst in haar mond klaarkomen, maar hij wilde haar nergens toe dwingen. De reactie van Anita had hij echter niet verwacht, want hij had het nog niet gezegd of ze klemde haar lippen nog steviger over zijn eikel heen.

Ze ging nog een paar keer met haar hoofd heen en weer en voelde toen dat de eerste stralen zaad in haar mond gespoten werden. Automatisch begon ze te slikken en ze voelde haar kutje gaan tintelen. Dit had ze nog nooit meegemaakt dat ze zelf opgewonden werd van het pijpen. Ze vond het nooit erg om te doen, maar nu voelde ze zelf een klein orgasme opkomen terwijl ze keurig al zijn zaad doorslikte. Anita was er trots op dat ze geen druppel verloren liet gaan en ging met haar hand naar haar clitoris toe en kwam na een paar keer wrijven heerlijk klaar.

Ze bleef nog even aan zijn pik sabbelen en zoog de laatste druppels zaad eruit en keek toen met een vragende blik, of ze het wel goed gedaan had, naar Alwin.

Die lag met zijn ogen dicht te genieten en ze kroop omhoog en ging in zijn armen liggen. Ze drukte haar grote tieten tegen hem aan en ze vielen allebei vrijwel direct in slaap. Anita kwam gelijk in een erotische droom terecht waar ze zag dat ze zich over de grote pik van haar buurman liet zakken en hem begon te berijden. Daarna zou hij haar van achteren nemen en tussen haar grote tieten neuken. Alwin was ondertussen op hetzelfde niveau aan het dromen en hij zag voor zich hoe de buurvrouw met haar benen wijd op bed lag en hij over haar stond en zijn dikke stralen sperma op haar grote tieten spoot.

In het tweede deel gaat de knappe oudere buurvrouw een paar stappen verder en als ze later op de avond wakker worden, doet ze precies datgene waar ze over gedroomd heeft. This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed. De beste buren porno sexfilmpjes van de tubesites Buren Oudere buurvrouw heeft sex met donkere buurman   De manier om je nieuwe buurman te verwelkomen   Gluren bij de buren die neuken in de tuin   De beste Buren pornovideo's en het beste van de pornovideo tube sites.

Opa leent zijn knappe echtgenote uit aan de jongere buurman Geplaatst door amateur mrt 25, Buren , Seksverhaal 0. Opa Joop kan hem niet meer omhoog krijgen, maar hij wil dat zijn knappe echtgenote niets tekort komt als het om seks gaat.

Hij leent haar uit aan de buurman. Previous Lekker blond sletje maakt een geil feestje van het aftrekken. Next Blonde mature met grote tieten wordt buiten geneukt en krijgt een facial. Geef een reactie Reactie annuleren. De beste buren porno sexfilmpjes van de tubesites Buren. Oudere buurvrouw heeft sex met donkere buurman. De manier om je nieuwe buurman te verwelkomen. Gluren bij de buren die neuken in de tuin. Categorized Tag Cloud BBW facial grote tieten tietneuken creampie lesbisch buurman grote borsten geil brilletje berijden brunette koppel vriendin masturberen hotelkamer buurvrouw mature milf dildo webcam echtgenote tatoeages blond knap donkere man bank tiener strand hondjes slank oma moeder dik lekker kontje neuken standjes buitensex doorslikken lingerie vingeren grote pik pijpen anaal cumshot trio klaarkomen hangtieten aftrekken huisvrouw beffen.

Zin in geile webcamsex? Lekkere milf met volle kont, neukt de buurman jun 4, Milf.

kutvocht opa laat zich aftrekken