Lekkere gleuf laat je lul spuiten

lekkere gleuf laat je lul spuiten

Wijdbeens voel ik de volgende pik mijn gleuf in glijden. Ook die man spuit zijn zaad snel naar binnen. Dan komt Henk bij me staan en gebaart me om te draaien. Er wordt iets zachts onder mijn knieën gelegd en er volgt een behoorlijk gejoel als hij zijn pik in mijn kont drukt.

Het verbaast me dat hij me even neukt, maar het dan weer de anderen gunt. De man met de grote vlezige lul heeft zo zijn eigen idee en komt onder me liggen.

Als een boor die een klein gat moet verbreden, priemt hij zijn grote paal in mijn spleet. Mijn kut trilt van opwinding op het moment dat mijn gleufwand ruimte moet maken voor die enorme lul. Mijn kutje omsluit zijn pik volledig. Ik hang met mijn gezicht boven hem. Ik zoen hem zwoel op zijn mond. Ik wil nog iets zeggen, als ik een andere stevige paal mijn kontgat in voel gaan. Ik kerm van genot.

De man berijdt mijn reet vakkundig. Als een hamer slaat hij zijn paal in mijn hol. Met zijn warme handen op mijn billen, voel ik zijn hete lul in mijn reet opveren.

Het zaad wordt onder luid gekerm mijn kontgat ingespoten. Met nog steeds die dikke vette lul in mijn kut, voelt het allemaal zalig. Mijn reet gloeit als een kachel. Ik gebaar naar Henk om dichterbij te komen en fluister hem iets in het oor. Ik kijk hem aan en schud met mijn hoofd.

Hoewel de paal van de man onder mij mijn hele grot bezet, vind ik het opwindend als er nog een lul bij zou komen. Voorzichtig brengt een ander zijn lul er bij in. Een ongekend gevoel maakt zich van mij meester. Als een ander zijn paal in mijn reet nageld is het bijna volmaakt. Met twee stijve palen in mijn gleuf en één in mijn kont, is één gaatje nog niet gevuld.

Ik kijk naar een man die zich staat af te trekken, die begrijpt wat ik van hem verlang. Als ik zijn pik in mijn mond neem, komt er een ultiem gevoel van macht over me heen.

De lul die in mijn kont ramt, voel ik gaan schokken. Van al het genot trillen mijn billen heftig. Ik heb er amper meer controle over. Een laatste tik op de paal en de lul spuit mijn reet vol met zaad. Tot mijn verbazing is de man onder mij nog steeds niet klaar gekomen, terwijl hij nog steeds zichtbaar geniet. Opeens staat hij op. Als een kunstenaar houdt hij zijn lul binnen in mij en tilt me op.

Lekker laat hij mijn gleuf over zijn harde lul schuiven. Dan legt hij me op mijn rug neer en laat me door een ander naaien. Twee mannen houden mijn benen vast, die trillen van opwinding. Weer voel ik warm, geil zaad mijn tunnel in spuiten. Een ander duwt zijn lul in mijn mond en ik pijp hem tot hij klaar komt. Het lijkt er op dat de meeste hun beurt hebben gehad.

Ik zie er nog één aankomen die al eerder was klaar gekomen, maar die duikt weer een keer op me en giet zijn zaad rijkelijk in mijn kut. Alleen Henk en de man met de grote lul zijn niet aan hun trekken gekomen. Voor Henk is dat niet erg, dat komt thuis wel. Zelf heb ik ook mijn hoogtepunt nog niet gehad, ondanks dat ik intens geniet. Waarschijnlijk omdat geile jonge kerels snelle spuiters zijn. Van de man met zijn vette lul, begin ik zijn bedoeling te begrijpen.

Hij wil me voor hem alleen, terwijl de anderen toekijken. Ik draai me om en op mijn knieën neem ik de hondjeshouding aan. Ik voel zijn dikke paal onwijs lekker mijn poort binnendringen.

Net als zo even, voel ik dat mijn kutwand zich moet verbreden om de pik toe te laten. Mijn billen beven en schudden van verrukking als mijn gleuf zich strak om zijn pik klemt. Met zijn grote handen pakt hij mijn billen beet en ragt hard zijn ribbelige paal in mijn gleuf. Mijn kutje wordt vochtiger en vochtiger. Hard klets hij met zijn ballen tegen mijn kont.

Uit lust gevoelens haal ik mijn mond geil langs de lippen van mijn mond. Een andere man die het ziet, trekt zich onder het oog van deze geile naaipartij af. De pik beukt zo lekker tegen de wand van mijn gleuf, dat ik mezelf met mijn hand klaar streel. Heerlijk stroomt het sap mijn spleet uit. Dan haalt hij zijn grote lul uit mijn kut en wil hij mijn kont in.

Ik weet niet of ik dat wel aan kan en vraag hem voorzichtig te doen. Ik moet zeggen dat hij gehoor geeft aan mijn vraag. Voorzichtig duwt hij hem mijn hol in. Voor mijn gevoel lijkt mijn kontgat drie keer groter dan normaal. Als het eerste gevoel weg is, gaat het snel over in een ongekende wellust. De pik stoot hard in me. Hij buigt zich voorover en naait zijn paal nog dieper mijn kont in. Ik zinder van genot. Toch lijkt hij niet in mijn kontgat te willen klaarkomen. Voorzichtig haalt hij zijn lul uit mijn reet en priemt hem in mijn kut.

Wild kletst hij tegen mijn billen, die schudden als de golven van een woeste zee. Dan voel ik zijn pik nog harder worden dan hij al is. Zelf houd ik het niet meer en ik kom gillend klaar. Op hetzelfde moment voel ik dat zijn lul met twee harde stoten immense hoeveelheden zaad als een tsunami mijn tunnel in laat spuiten.

Nog een naschok en weer spuit de pik zaad mijn kut in. Ik zie aan de man dat hij heerlijk heeft genoten. Als ik denk dat het feest over is, zie ik Henk aankomen. Het lijkt er op of hij het laatste woord wil hebben. Veel zin heb ik er niet meer in, maar ik leg me ter wille van de anderen wijdbeens op de bank en laat me als laatste door hem neuken.

Na afloop gaan de mannen samen met mij onder de lekker warme douche. Het macho gedoe lijkt er af te zijn. Op een enkeling na, die nog even aan mijn tieten wil voelen is iedereen voldaan. Dicht sta ik tegen de man met die lekkere pik aan. Als Henk zich aan gaat kleden, praat ik even met hem. Hij blijkt veel aardiger dan ik had gedacht. Zijn lul wil ik nog wel een keer in me voelen. Door twee mannen laten verwennen. Zoek je lekkere vrouwen in jouw buurt? Wil jij ook spuiten als een brandweer?

Ben jij niet tevreden met je zaadproductie! Is het te weinig of kom je klaar met weinig kracht. Met de pillenkuur van Cumbetter zal je met meer kracht veel meer sperma spuiten! De smaak van je zaad wordt ook lekkerder! Voor de zoveelste keer vraagt Henk of ik mee ga naar het voetballen.

Over vier maanden word ik achtien. Dus je bent het nog niet? Nou ik ga nu wel met een minder jarige. Wie weet dat nou, ja ik moet op die site liegen anders kom ik er niet op. Ik was een beetje ontdaan en nipte aan mijn drinken. Ondertussen nam ik hem op en wat moet ik nu doen.

En nog even over je probleem,wat is dat precies? Nou ik heb wel met meisjes van school een beetje sex gehad,niet geneukt hoor. Maar bij hun kom ik niet klaar ,als liggen ze mij uren te trekken.

Ik weet niet wat dat is. Ja maar wat hebben we daar dan aan ,ik wil wel een man die zaad spuit. Ik spuit weleens en als ik dan kom dan spuit ik heel heel veel.

En bij die kennis ,kreeg die je wel klaar,die was toch niet zo jong meer. Nee 52 jaar,maar ze liet mij wel klaarkomen na een tijd. Alles wat hij zei klonk toch wel geil in mijn oren. Zeventien jaar zat hij hier op de bank. Ik ging naast hem zitten en ik streelde hem over zijn knie Al rap zag ik zijn kruis bollen, zal hij zo geil zijn. Hij greep mij in mijn borsten en trok mij tegen hem aan. Zoenen wilde ik nog niet en ik probeerde tussen zijn broek in te komen. Ik was nu echt geil en zijn leeftijd speelde geen rol meer.

Ik had nu de kans om mij te laten bevredigen. Geen speeldjes meer maar echt warm vlees in mijn hunkerende kut. Hij merkte het en hielp mij een handje en zag nu zijn slip eruit steken. Ik liet mijn hand over zijn pik glijden en ik voelde een beste paal. Hij speelde nog met mijn borsten die hij er bijna uit had.

Weet je wat ,we gaan naar boven daar hebben we de ruimte. Ik wilde zo snel mogelijk even geneukt worden, al dat voorspel kon ik nu niet op wachten. Ik duwde hem op bed en trok snel zijn broek naar beneden. Hij pakte mij beet en met zijn hand onder mijn rok zat hij zo in mijn zeik natte kut. Ikschoof zijn slip uit en ik zag zijn pik omhoog springen. Wat een mooie geile harde lul zeg mmmm Ik boog mij voorover en nam zijn pik in mijn mond.

Toch maar even erop zuigen , ziet er zo lekker geil uit. Ik pijpte hem en ineens keerde hij mij om en lagen we in standje 69 Ik voelde zijn tong mijn kut indringen , ik plofte zowat uit elkaar. Heerlijk die jonge tong door mijn geile gleuf.

Ik een rap tempo kwam ik al klaar. Zijn stijve lul diep in mijn keel kon ik alleen maar grommen. Zijn tong deed goed werk en hij sloeg mijn clit niet over.

Die vrouw had hem alles wel goed geleerd De ene orgasme na de andere kwam ik op zijn tong. Na een minuut of tien merkte ik bij hem nog niks. Als jij klaar komt moet je het even zeggen hoor. Ik kon pijpen wat ik wou maar hij was nog niet zover.

Ik stopte er mee en ik wilde die mooie jonge paal in mijn kut voelen. Hij wist wat ik ging doen en lag al op zijn rug met die lul omhoog. Ik was net bezig om hem voor mijn openstaande kut te zetten dat ik alweer klaar kwam. Het geil liep eruit en viel op zijn gladde buik.

Ik wachte even en toen liet ik mij zakken. God man wat een heerlijk gevoel om zo,n staaf diep in je lijf te voelen Ik zal hem berijden zoals hij nog niet mee heeft gemaakt. Ik begon zachtjes terwijl hij met mijn borsten speelde. Hij wenkte mij dat ik een beetje voorover moest komen. Dan kom hij mijn tepels in zijn mond nemen. Mijn kut stond in brand en bij elke stoot moest ik even wachten. Dan voelde ik hoe lekker diep hij zat en vooral met mijn gapende kut zijn schaamstreek in vette met mijn geil.

Ik pompte op hem en ik werd steeds wilder , bij elk orgasme wachte ik even en ging weer verder Ik lag hem nu al een kwartier te berijden en ik hoorde og niks. Zal hij het wel lekker vinden.

Wil jij misschien bovenop? Oh ja hoor ,en we draaiden om. Ik gooide mijn benen zo wijd mogelijk en ik vroeg me af of hij het wel merkte dat hij erin zat. Mijn kut zo soepen en nat. Het leek wel een tunnel zo wijd. Hij ramde mij maar door en steeds schreeuwde ik het uit dat ik klaar kwam. Allemachtig hij kon maar door gaan. Het was heerlijk zo lang ,ik kreeg er geen genoeg van. Ben jij nog niet klaar?

Masturberende lesbiennes zexlekkere gleuf laat je lul spuiten

Wijdbeens voel ik de volgende pik mijn gleuf in glijden. Ook die man spuit zijn zaad snel naar binnen. Dan komt Henk bij me staan en gebaart me om te draaien. Er wordt iets zachts onder mijn knieën gelegd en er volgt een behoorlijk gejoel als hij zijn pik in mijn kont drukt.

Het verbaast me dat hij me even neukt, maar het dan weer de anderen gunt. De man met de grote vlezige lul heeft zo zijn eigen idee en komt onder me liggen. Als een boor die een klein gat moet verbreden, priemt hij zijn grote paal in mijn spleet. Mijn kut trilt van opwinding op het moment dat mijn gleufwand ruimte moet maken voor die enorme lul. Mijn kutje omsluit zijn pik volledig.

Ik hang met mijn gezicht boven hem. Ik zoen hem zwoel op zijn mond. Ik wil nog iets zeggen, als ik een andere stevige paal mijn kontgat in voel gaan. Ik kerm van genot. De man berijdt mijn reet vakkundig.

Als een hamer slaat hij zijn paal in mijn hol. Met zijn warme handen op mijn billen, voel ik zijn hete lul in mijn reet opveren. Het zaad wordt onder luid gekerm mijn kontgat ingespoten. Met nog steeds die dikke vette lul in mijn kut, voelt het allemaal zalig.

Mijn reet gloeit als een kachel. Ik gebaar naar Henk om dichterbij te komen en fluister hem iets in het oor. Ik kijk hem aan en schud met mijn hoofd. Hoewel de paal van de man onder mij mijn hele grot bezet, vind ik het opwindend als er nog een lul bij zou komen.

Voorzichtig brengt een ander zijn lul er bij in. Een ongekend gevoel maakt zich van mij meester. Als een ander zijn paal in mijn reet nageld is het bijna volmaakt. Met twee stijve palen in mijn gleuf en één in mijn kont, is één gaatje nog niet gevuld.

Ik kijk naar een man die zich staat af te trekken, die begrijpt wat ik van hem verlang. Als ik zijn pik in mijn mond neem, komt er een ultiem gevoel van macht over me heen.

De lul die in mijn kont ramt, voel ik gaan schokken. Van al het genot trillen mijn billen heftig. Ik heb er amper meer controle over. Een laatste tik op de paal en de lul spuit mijn reet vol met zaad. Tot mijn verbazing is de man onder mij nog steeds niet klaar gekomen, terwijl hij nog steeds zichtbaar geniet. Opeens staat hij op. Als een kunstenaar houdt hij zijn lul binnen in mij en tilt me op. Lekker laat hij mijn gleuf over zijn harde lul schuiven. Dan legt hij me op mijn rug neer en laat me door een ander naaien.

Twee mannen houden mijn benen vast, die trillen van opwinding. Weer voel ik warm, geil zaad mijn tunnel in spuiten. Een ander duwt zijn lul in mijn mond en ik pijp hem tot hij klaar komt. Het lijkt er op dat de meeste hun beurt hebben gehad.

Ik zie er nog één aankomen die al eerder was klaar gekomen, maar die duikt weer een keer op me en giet zijn zaad rijkelijk in mijn kut. Alleen Henk en de man met de grote lul zijn niet aan hun trekken gekomen. Voor Henk is dat niet erg, dat komt thuis wel. Zelf heb ik ook mijn hoogtepunt nog niet gehad, ondanks dat ik intens geniet.

Waarschijnlijk omdat geile jonge kerels snelle spuiters zijn. Van de man met zijn vette lul, begin ik zijn bedoeling te begrijpen. Hij wil me voor hem alleen, terwijl de anderen toekijken. Ik draai me om en op mijn knieën neem ik de hondjeshouding aan. Ik voel zijn dikke paal onwijs lekker mijn poort binnendringen.

Net als zo even, voel ik dat mijn kutwand zich moet verbreden om de pik toe te laten. Mijn billen beven en schudden van verrukking als mijn gleuf zich strak om zijn pik klemt. Met zijn grote handen pakt hij mijn billen beet en ragt hard zijn ribbelige paal in mijn gleuf. Mijn kutje wordt vochtiger en vochtiger. Hard klets hij met zijn ballen tegen mijn kont. Uit lust gevoelens haal ik mijn mond geil langs de lippen van mijn mond.

Een andere man die het ziet, trekt zich onder het oog van deze geile naaipartij af. De pik beukt zo lekker tegen de wand van mijn gleuf, dat ik mezelf met mijn hand klaar streel. Heerlijk stroomt het sap mijn spleet uit. Dan haalt hij zijn grote lul uit mijn kut en wil hij mijn kont in. Ik weet niet of ik dat wel aan kan en vraag hem voorzichtig te doen. Ik moet zeggen dat hij gehoor geeft aan mijn vraag.

Voorzichtig duwt hij hem mijn hol in. Voor mijn gevoel lijkt mijn kontgat drie keer groter dan normaal. Als het eerste gevoel weg is, gaat het snel over in een ongekende wellust. De pik stoot hard in me. Hij buigt zich voorover en naait zijn paal nog dieper mijn kont in. Ik zinder van genot. Toch lijkt hij niet in mijn kontgat te willen klaarkomen. Voorzichtig haalt hij zijn lul uit mijn reet en priemt hem in mijn kut. Wild kletst hij tegen mijn billen, die schudden als de golven van een woeste zee.

Dan voel ik zijn pik nog harder worden dan hij al is. Zelf houd ik het niet meer en ik kom gillend klaar. Op hetzelfde moment voel ik dat zijn lul met twee harde stoten immense hoeveelheden zaad als een tsunami mijn tunnel in laat spuiten.

Nog een naschok en weer spuit de pik zaad mijn kut in. Ik zie aan de man dat hij heerlijk heeft genoten. Als ik denk dat het feest over is, zie ik Henk aankomen. Het lijkt er op of hij het laatste woord wil hebben. Veel zin heb ik er niet meer in, maar ik leg me ter wille van de anderen wijdbeens op de bank en laat me als laatste door hem neuken. Na afloop gaan de mannen samen met mij onder de lekker warme douche. Het macho gedoe lijkt er af te zijn.

Op een enkeling na, die nog even aan mijn tieten wil voelen is iedereen voldaan. Dicht sta ik tegen de man met die lekkere pik aan. Als Henk zich aan gaat kleden, praat ik even met hem. Hij blijkt veel aardiger dan ik had gedacht. Zijn lul wil ik nog wel een keer in me voelen. Door twee mannen laten verwennen. Zoek je lekkere vrouwen in jouw buurt? Wil jij ook spuiten als een brandweer? Ben jij niet tevreden met je zaadproductie!

Is het te weinig of kom je klaar met weinig kracht. Met de pillenkuur van Cumbetter zal je met meer kracht veel meer sperma spuiten! De smaak van je zaad wordt ook lekkerder! Voor de zoveelste keer vraagt Henk of ik mee ga naar het voetballen. Over vier maanden word ik achtien.

Dus je bent het nog niet? Nou ik ga nu wel met een minder jarige. Wie weet dat nou, ja ik moet op die site liegen anders kom ik er niet op. Ik was een beetje ontdaan en nipte aan mijn drinken.

Ondertussen nam ik hem op en wat moet ik nu doen. En nog even over je probleem,wat is dat precies? Nou ik heb wel met meisjes van school een beetje sex gehad,niet geneukt hoor. Maar bij hun kom ik niet klaar ,als liggen ze mij uren te trekken. Ik weet niet wat dat is.

Ja maar wat hebben we daar dan aan ,ik wil wel een man die zaad spuit. Ik spuit weleens en als ik dan kom dan spuit ik heel heel veel. En bij die kennis ,kreeg die je wel klaar,die was toch niet zo jong meer. Nee 52 jaar,maar ze liet mij wel klaarkomen na een tijd. Alles wat hij zei klonk toch wel geil in mijn oren. Zeventien jaar zat hij hier op de bank. Ik ging naast hem zitten en ik streelde hem over zijn knie Al rap zag ik zijn kruis bollen, zal hij zo geil zijn. Hij greep mij in mijn borsten en trok mij tegen hem aan.

Zoenen wilde ik nog niet en ik probeerde tussen zijn broek in te komen. Ik was nu echt geil en zijn leeftijd speelde geen rol meer. Ik had nu de kans om mij te laten bevredigen. Geen speeldjes meer maar echt warm vlees in mijn hunkerende kut. Hij merkte het en hielp mij een handje en zag nu zijn slip eruit steken. Ik liet mijn hand over zijn pik glijden en ik voelde een beste paal. Hij speelde nog met mijn borsten die hij er bijna uit had.

Weet je wat ,we gaan naar boven daar hebben we de ruimte. Ik wilde zo snel mogelijk even geneukt worden, al dat voorspel kon ik nu niet op wachten. Ik duwde hem op bed en trok snel zijn broek naar beneden.

Hij pakte mij beet en met zijn hand onder mijn rok zat hij zo in mijn zeik natte kut. Ikschoof zijn slip uit en ik zag zijn pik omhoog springen. Wat een mooie geile harde lul zeg mmmm Ik boog mij voorover en nam zijn pik in mijn mond. Toch maar even erop zuigen , ziet er zo lekker geil uit. Ik pijpte hem en ineens keerde hij mij om en lagen we in standje 69 Ik voelde zijn tong mijn kut indringen , ik plofte zowat uit elkaar. Heerlijk die jonge tong door mijn geile gleuf. Ik een rap tempo kwam ik al klaar.

Zijn stijve lul diep in mijn keel kon ik alleen maar grommen. Zijn tong deed goed werk en hij sloeg mijn clit niet over. Die vrouw had hem alles wel goed geleerd De ene orgasme na de andere kwam ik op zijn tong. Na een minuut of tien merkte ik bij hem nog niks.

Als jij klaar komt moet je het even zeggen hoor. Ik kon pijpen wat ik wou maar hij was nog niet zover. Ik stopte er mee en ik wilde die mooie jonge paal in mijn kut voelen. Hij wist wat ik ging doen en lag al op zijn rug met die lul omhoog. Ik was net bezig om hem voor mijn openstaande kut te zetten dat ik alweer klaar kwam. Het geil liep eruit en viel op zijn gladde buik. Ik wachte even en toen liet ik mij zakken.

God man wat een heerlijk gevoel om zo,n staaf diep in je lijf te voelen Ik zal hem berijden zoals hij nog niet mee heeft gemaakt. Ik begon zachtjes terwijl hij met mijn borsten speelde. Hij wenkte mij dat ik een beetje voorover moest komen. Dan kom hij mijn tepels in zijn mond nemen. Mijn kut stond in brand en bij elke stoot moest ik even wachten. Dan voelde ik hoe lekker diep hij zat en vooral met mijn gapende kut zijn schaamstreek in vette met mijn geil. Ik pompte op hem en ik werd steeds wilder , bij elk orgasme wachte ik even en ging weer verder Ik lag hem nu al een kwartier te berijden en ik hoorde og niks.

Zal hij het wel lekker vinden. Wil jij misschien bovenop? Oh ja hoor ,en we draaiden om. Ik gooide mijn benen zo wijd mogelijk en ik vroeg me af of hij het wel merkte dat hij erin zat. Mijn kut zo soepen en nat. Het leek wel een tunnel zo wijd. Hij ramde mij maar door en steeds schreeuwde ik het uit dat ik klaar kwam. Allemachtig hij kon maar door gaan. Het was heerlijk zo lang ,ik kreeg er geen genoeg van.

Ben jij nog niet klaar?