Meisje vingert zichzelf klaar kalekutten

meisje vingert zichzelf klaar kalekutten

Roos zet de bloemetjes buiten en vingert zich klaar ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». BBW milf zet de brandkraan open. Heftig orgasme van schuchtere tiener. Tiener speelt met kaal kutje voor de webcam.

Braziliaanse neukt zich naar verblijfsvergunning. Desyra Noir zet hitachi op haar panty. Stout blondje vingert kutje klaar. Harig kutje gaat solo naar de climax.

Roodharig lekkertje masturbeert zich naar hoogtepunt. Twee jonge lesbiennes vingeren zich naar orgasme. Uiteindelijk komt blonde Dasha spuitend klaar. Brunette stimuleert haar klitje en vingert voor de webcam. Hobbelen op de versnellingspook. Wulps zigeunertje vingert er op los.

Haar kutsappen spoten uit haar lichaam en maakte het dekbed nat. Haar lichaam trilde minuten na voor haar gevoel en het duurde zeer wel even voordat ze weer tot rust kwam. Nagenietend lag ze daar en helemaal voldaan veegde ze haar kutje en, voor zover mogelijk, het dekbed schoon.

Ze wierp de handdoek op de grond, sloeg de dekens weer terug en begon haar ondergoed aan te doen. Ze deed haar bh om en pakte vervolgens haar slipje. Toen bedacht Mieke zich dat als ze de hele dag zo geil was, ze net zo goed niets aan kon doen. Dat deed ze dan ook. En om het nog gemakkelijker voor haar te maken deed ze ook een kort rokje aan.

Daarboven een strak bordeaux-rood shirtje en klaar was ze. Mieke liep naar de spiegel en bekeek zichzelf erin. Ze streek haar iets lichter blonde haren en trok haar shirtje strak, zodat haar borsten beter zichtbaar werden. Mieke vond dat ze er mooi uitzag ookal was het een beetje aan de sletterige kant. Op dat moment stapte Anne ook de kamer binnen.

Het was immers ook haar kamer. Ze liep naar haar bed en wierp de handdoek van zich af. Ze leek niet gegeneerd op dit moment om naakt in Miekes aanwezigheid te zijn. Nu had Anne Mieke al naakt onder de douche gezien, maar nadat ze Miekes natte kut heeft gezien was dat beeld misschien verandert. Dat bleek niet het geval, want Anne begon rustig naakt al haar kleren op orde te leggen. Mieke probeerde niet teveel te kijken, om Anne zo niet af te schrikken.

Mieke borg ondertussen ook haar kleren op in haar kast en de sfeer in de kamer had een hoge spanning. Anne ging achter haar bureau zitten en schreef iets op in haar agenda. Mieke wilde de spanning breken en vroeg hoe ze eruit zag.

Op dat moment draaide Anne op haar stoel en keek naar haar. Mieke zag meteen dat Anne haar benen wijd had en kon haar kut aanschouwen. En het mooiste was; hij was nat. Annes hele kutje glimde. Mieke wond dit weer op en keek weer naar Annes gezicht dit Miekes lichaam bestudeerde.

Opeens reed ze met de stoel naar voren en schoof ondertussen naar het puntje van haar stoel. Ze kwam heel dichtbij Mieke staan en zei: Anne vouwde het shirtje goed en haalde nog een pluk van Miekes rok en streek het glad, waardoor ze over Miekes kont gleed.

Mieke vond dit heerlijk en duwde haar been in de richting van Annes kut. Anne merkte dit en duwde ongemerkt haar kutje naar voren. De twee lichaamsdelen raakten elkaar aan en beiden meiden sloten hun ogen. Mieke voelde de warme natte kut van Anne en Anne reed tegen het naakte been van Mieke op.

Alsof de duivel met ze speelde hoorden ze daar de auto van hun moeder. Beide zusjes werden abrupt uit hun trans gehaald en maakten zich van elkaar los. Van schrik liep Mieke de kamer uit en Anne begon zich snel aan te kleden. En allebei dachten ze hetzelfde: Wat gebeurt er met ons? Mieke liep snel naar beneden en groette haar moeder alsof er niets aan de hand was.

Later kwam Anne ook naar beneden en deed ook net alsof de ervaring vergeten was. Beide zusjes hielpen ma met de boodschappen en daarna het voorbereiden van het eten.

Mieke spiekte naar Anne en nam haar in zich op. Ze had ook een rokje aangetrokken en verder een strak donkergroen shirtje die goed de bb-cup van haar borsten liet zien. Toen ze weer terug dacht aan wat er gebeurde in de kamer huiverde ze van geilheid. Ze wilde zó graag haar zus een keer voelen en strelen dat ze er niet goed van werd. Ondertussen zat Anne ook in over haar zus. Hoe kon ze nou verliefd raken op haar eigen zus die ze al jaren kende? En waarom wilde ze opeens zich laten vingeren door Mieke?

Ze mastrubeerde zelf al ruim een maand en ze vond het heerlijk, maar tot vandaag was niet bij haar opgekomen dat ze ook interesse had in haar tweelingszus. Al werd ze bij die erotische film lesbische scènes ook opwindend heeft ze zichzelf niet als lesbisch aangezien.

Zou Mieke het ook willen? Dat wist Anne niet zeker. Nu was dat daarnet in hun kamer een aardig teken, maar misschien had Mieke er spijt van. Anne draaide zich om en keek eventjes naar Mieke. Ze geilde op haar zus dat was zeker, maar hoe ging ze dit oplossen? Ze had geen idee. De vrijdag daarna was een studiedag op school, wat inhield dat alle leerlingen vrij waren, net als Anne en Mieke.

Anne die had een afspraakje gemaakt met haar vriendinnen en zou om Jessica zat op school, Thomas was vandaag voor een weekend op een voetbaltoernooi en de rest moest werken tot Voor Mieke was dit uniek om te mastruberen op de video van haar broer. Om bij een onverwachte thuiskomst van iemand niet gelijk naakt ontdekt te worden trok ze dezelfde rok aan als van woensdag met daarboven een diep uitgesneden roze strakke shirt. Ze was ditmaal voorbereid op alles en had zelfs een handdoek op Thomas’ bed gelegd, zodat deze niet nat zou worden.

Ze spoelde ze band door tot het punt van de lesbische scène en begon deze aandachtig te bekijken. Expres raakte ze zichzelf niet aan om eerst gewoon opgewonden te raken van de film.

Dit duurde niet lang. Vanaf het moment dat die natte kutten tegen elkaar aan werden gewreven begon Mieke nat te worden van onderen.

Eén van de vrouwen haalde een dildo tevoorschijn en begon de ander te neuken. Mieke kon het niet meer laten om haar eigen vinger in haar doos te stoppen en snel deed ze haar hand onder haar rokje.

Haar kut was al aardig nat en ze kon gemakkelijk haar tweede vinger erbij doen. Mieke stroopte haar rokje op, zodat ze makkelijker bij kon. Met haar andere hand begon ze over haar harde tepels te strelen. Ondertussen bleef ze kijken naar het scherm met de daarop zwetende naakte vrouwen die elkaars kutje likten. Mieke werd onzettend geil van dit.

Ze beelde zich lichtjes in hoe het met Anne zou zijn en daar werd ze nog geiler van. Zachtjes begon Mieke te hijgen. Ze masseerde haar borsten nu stevig en kneep er lichtjes in. Ze zag op de film dat de vrouwen een standje deden en bedacht zich dat dat wel handig is.

Het leek d’r lekker likken en gelikt worden. De twee vrouwen in de film stonden op het punt klaar te komen en Mieke zag hoe de twee aan een orgasme kwamen. Gister was ze er achter gekomen dat ze niet elke keer spuit als ze klaarkomt, want donderdag kwam ze klaar in bed en ze bleef daarbij redelijk droog.

Ze vingerde zichzelf toen trouwens met de gedachte dat Anne dat bij haar deed en dat beviel haar maar al te goed. Ondertussen was de film naar een kantoor verplaatst, waarbij een secretaresse met grote borsten en lange benen bij een aantrekkelijke man naar binnen stapt. Ze gaat naast hem staan en bukt om hem een paar documenten te laten zien. De man kijkt aandachtig naar haar kont en de vrouw spreid haar benen iets. De man leunt naar achter en bekijkt de kont in volle teugen. De vrouw merkt dat, maar gaat gewoon door met haar werk.

Opeens begint de man te vertellen dat ze de hele dag al werkt en dat ze aan ontspanning toe is. Ze gaat met hem akkoord en op dat moment tilt hij haar rok omhoog en aanschouwt haar door een string bedekte kut. De vrouw zucht en vindt het lekker. Mieke vindt het ook opwindend en vingert zichzelf nog steeds.

Opeens bedenkt ze zich wat ze woensdag in de badkamer gedaan had. De handdoek in haar kut stoppen. Snel pakte ze de punt van de handdoek en weer stopte ze de handdoek in haar kut, nog dieper dan woensdag. Vervolgens liet ze het even zitten, het kutvocht intrekken en wreef zichzelf over haar clitje.

Ze keek naar de tv en zag de baas gepijpt worden door de secretaresse. Vervolgens trok ze de handdoek eruit en dit gaf zo’n goed gevoel dat ze kreunde. Mieke deed de handdoek er weer terug in en trok hem er weer uit. Wat voelde dat lekker, zeg!

De handdoek erin stoppen kostte haar alleen wat moeite, dus zocht ze naar iets harders en dat vond ze in een drumstick, voor een drumstel. Ze stopte dat ding erin en huiverde. Langzaam begon ze met de lineaal in en uit haar poesje te bewegen, terwijl ze de handdoek afzoog. De vrouw in de film werd ondertussen op z’n hondjes genomen met haar blouse losgeknoopt en haar tieten uit haar bh hangend.

Mieke besloot haar tieten ook uit haar shirtje te halen om ook op de secretaresse te lijken. Ze vond het heerlijk om zo sletterig te zijn. Opeens hoorde ze dat de deur werd dichtgeslagen beneden. Mieke sprong op en keek vluchtig op de klok, Snel deed ze de tv uit en de videoband in het hoesje. De handdoek gooide ze onder het bed, haar kleding deed ze op z’n plaats en de drumstick likte ze snel af. Op het moment dat ze de hoes weer terug in de kast wilde stoppen, merkte ze een CDR op in een hoesje.

Daar kon ook porno op staan bedacht ze zich en snel stopte ze de band tussen haar rok en buik. Voorzichtig liep ze naar beneden en keek wie er thuis was gekomen.

Anne keek haar na en analyseerde haar. Ze zag er sletterig uit, maar haar lichaam was ow, zo lekker. Anne deed haar jas uit en liep naar de kapstok om hem op te hangen. Daar hing een spiegel en ze keek even naar zichzelf. Ze had een donkere spijkerbroek aan met daarboven een wit blousje met knoopjes. Zelf vond ze zichzelf er goed uitzien, maar het gekke was dat ze dit nu allemaal voor Mieke deed.

Anne besloot haar bovenste twee knoopjes los te maken om zo haar decolleté meer te tonen. Vervolgens stapte ze de huiskamer weer in en ging tegenover Mieke zitten aan de eettafel. Anne boog zich voorover om een appel uit de fruitschaal te pakken. Mieke keek daarbij op recht in het blousje van haar zus.

Zo nat als Mieke al was, werd ze nog geiler hiervan. Vervolgens begon Anne te vertellen over haar belevenissen in de stad met Angelina. Mieke schonk hier weinig aandacht aan en lette meer op de borsten van haar zus, die zo net vanachter het blousje vandaan kwam. Mieke werd alsmaar natter van onder en besloot als ze haar brood op had Anne te verleiden.

Opeens ging de telefoon. Anne stond op en ging erop af. Het was een vriendin van haar. Mieke at haar brood op en ging het wegzetten in de vaatwasser. Weer ging ze zo staan als in de badkamer, met haar benen wijd en gebukt. Je kon haar kutje net niet zien, maar het wond Anne verschikkelijk op. Ze deed net of ze iets van haar schoen moest vegen en ging door haar knieën. Glurend keek ze in de richting van Mieke en zag haar natte kut. Voldaan en geiler dan ooit stond ze weer op.

Mieke had natuurlijk gemerkt dat ze werd bekeken en liep op Anne af. Anne werd zenuwachtig en durfde niet naar Mieke te kijken. Mieke deed op haar beurt net alsof ze een pen moest hebben en ging achter Anne staan. En omdat de pen bij de telefoon lag drukte Mieke zich tegen Anne aan, terwijl ze haar arm langs Annes lichaam streek op weg naar de pen. Anne huiverde en begon een beetje te aarzelen in het gesprek aan de telefoon.

Ze voelde duidelijk de tepels van Mieke in haar rug gevolgd door stevig en tevens zachte borsten. Toen Mieke de pen gepakt had liep ze weg, de huiskamer uit. Anne was teleurgesteld dat Mieke niet verder was gegaan met de aanraking, maar dit ontmoedigde haar niet verder te gaan in de ‘verleidingsdans’. Zo snel als ze kon kapte ze het gesprek aan de telefoon af en zodra ze klaar was begon ze Mieke te zoeken.

Al snel hoorde ze dat Mieke in hun kamer was, bezig de computer op te starten. Anne liep de kamer in alsof er niets aan de hand was en zei dat ze zich even om ging kleden in wat comfortabellers.

Ondertussen vroeg ze ook wat Mieke aan het doen was. Anne haalde haar schouders op en trok haar spijkerbroek uit. Haar roze slipje was duidelijk te zien nu, omdat haar witte blouse tot haar lies kwam. Anne hoopte dat Mieke zich om zou draaien, maar dat deed ze niet. In tegenstelling tot dat riep ze Anne bij zich om mee te kijken naar wat er op die cd stond. Anne liep naar de computer toe en ging naast Mieke staan. Opeens pakte Mieke haar beet en zei: Anne ging op één been van Mieke zitten en Mieke voelde de hitte van Annes kut op haar dijbeen.

Nat als Mieke was probeerde ze zich in te houden en niet gelijk Anne te betasten. Anne zat op haar beurt weer te genieten van Miekes dijbeen en hoopte eigenlijk dat haar natte kut te voelen was. Anne zette haar linker hand op het andere dijbeen van Mieke en ging met haar rechter zoeken van de cd, terwijl Mieke meekeek. Anne opende de cd en kreeg een overzicht van mappen genaamd: Bij beiden meisjes viel de mond open. Anne opende het en klikte een willekeurig filmpje aan.

Gelijk zag je een minuut van een scène in een pornofilm. De tweeling giechelde, maar was eigenlijk te geil om te lachen. Zodra de scène was afgelopen, klikte Anne een andere aan. Weer was het een kort stukje film maar dan drie minuten.

Beide meisjes keken aandachtig en er werd niets meer gezegd. Ze werden natter en natter. Anne begon langzaam heen en weer te rijden op Miekes been. Het was heel lichtjes, maar Mieke merkte het duidelijk. Ook Mieke wilde zichzelf bevredigen en haar hand bracht ze naar haar borsten, waar ze ze ging masseren.

Opeens voelde Mieke dat de hand van Anne verschoof. Haar hand schoof over haar dijbeen naar haar natte kut. Anne was zo geil geworden dat ze het niet kon laten, als ze tegen gehouden werd, dan hield ze op, als niet dan ging ze tot het uiterste. Het filmpje was afgelopen en Mieke zei zwoel: Het begon met twee vrouwen in een restaurant waarbij de één opeens de ander onder de tafel gaat beffen, vervolgens vluchtten ze naar de wc en beginnen ze te vrijen.

Anne aarzelde nu niet meer en legde haar hand vol op de kut van haar zus. Mieke kreunde en Anne begon gelijk Mieke te vingeren, terwijl ze naar achter leunde en zich dus tegen Mieke aan legde. Mieke legde haar handen op de buik van Anne en bracht ze naar Annes borsten. Deze begon ze te kneedden. Anne maakte ondertussen met haar rechterhand haar knoopjes los, zodat haar bh gevuld met haar borsten beschikbaar werden voor Mieke en Mieke masseerde met beide handen de borsten van haar zus.

De meiden hijgenden van genot tussen het gekreun van de meiden op de computer door. Mieke bracht nu één hand naar de kut van Anne toe. Eerst wreef ze even over de kut met slipje aan. Het slipje was inmiddels doorweekt en Miekes dijbeen glimde van nattigheid. Toen Anne haar benen spreidde deed Mieke haar hand onder de stof en begon nu ook haar zus te vingeren, terwijl haar zus dat ook bij haar deed.

Mieke voelde de natte kut en wreef eerst heftig over haar clitje. Anne kreunde en kromde van genot. Vervolgens begon Mieke Anne als een bezetene te vingerneuken. Anne gilde het haast uit van genot en kon zich nauwelijks concentreren op de kut van Mieke. Plotseling hield Mieke op en duwde Anne van zich af. Met een doffe vragende blik keek Anne naar haar zus en die beval haar op het bureau van de computer te gaan zitten.

Anne deed het toetsenbord opzij, ging zitten en spreidde automatisch haar benen. Mieke pakte de randen van het roze slipje beet en trok hem van Annes benen af. Mieke haalde vervolgens de benen van Anne weer uit elkaar, inclusief haar schaamlippen. Anne hield haar adem in. Mieke naderde met haar hoofd bij Annes kut. Voorzichtig snoof ze de sterke aromalucht op en opende ze haar mond. Ze stak haar tong uit en likte van onder naar boven het gehele kutje van Anne.

Anne wist niet wat haar verkwam. Van genot gooide ze haar hoofd naar achter en kreunde ze luid. Mieke wist niet dat een kut zo lekker kon smaken. De kutsappen smaakten anders dan bij haarzelf, maar waren niet minder lekker. Ze stopte haar tong zo diep mogeljk als ze kon in Annes kut en Anne hijgde als een bezetene boven haar. Opeens pakte ze ook Miekes hoofd vast en drukte die tegen haar kut aan. Mieke likte ondertussen Annes clitoris en haalde er een vinger bij.

Ze stopte haar middelvinger zo diep als ze kon in Annes kut. Anne begon vanzelf mee te neuken en Mieke tongde met de venusheuvel van Anne.

Leunend tegen de monitor begon Anne steeds harder te kreunen. Opeens begon ze te schokken en moeilijk te kreunen. Mieke voelde dat Anne ging komen en bereidde zich voor door haar mond open voor Annes kut te houden, terwijl ze haar zus door bleef vingeren. Opeens kwam er een lading kutsap vrij en spoot recht in Miekes gezicht, een deel in haar mond. Schokkend en trillend kwam Anne klaar. Nog nooit was ze zo hevig gekomen en toch wilde ze nog meer.

Ze wilde haar zus proeven en laten komen in háár gezicht. Mieke likte nog de kut van Anne schoon en maakt zich van haar los. Ze kuste de buik van Anne en werkte haar weg naar de borsten van haar zus. Deze begon ze ook te likken, waarna Anne Miekes hoofd optilde en met haar begon te zoenen. Hun tongen gleden vurig langs elkaar. Anne proefde haar eigen sappen en vond het heerlijk. Anne maakte zich los van haar zus en begon haar gezicht af te likken. De tweeling maakte het niets meer uit dat ze zussen van elkaar waren.

Het enige wat ze wilde is klaarkomen en het allerliefst met elkaar. Zoenend liepen de meiden naar Annes bed. Anne gooide haar blouse uit en was alleen bedekt in een bh. Ze begreep dat ze niet meteen naar Miekes kut moest gaan, maar de qlimax moest opvoeren. Mieke ging liggen op het bed met Anne op zich.

Verstrengelt in elkaar lagen ze te zoenen. Anne bracht haar hand naar de evengrote borsten van haar zus en begon die te masseren. Kussend over de nek zocht ze de onderkant van het shirt van haar zus op en trok hem over Miekes hoofd uit. Haar ontblote borsten pakte Anne beet en begon te één voor één te likken. Mieke aaide haar zus over het hoofd denkend aan hoe het zou zijn als Annes tong over haar kutje zou gaan. Anne zakte af naar Miekes kut deed haar rok uit.

Terwijl Mieke haar borsten masseerde kut Anne vol verlangen naar haar zus’ natte poesje. Ze daalde met haar hoofd en spreidde Miekes benen iets meer. Mieke keek snakkend naar een tong naar haar zus. Voorzichtig begon Anne haar zus over haar clitoris te likken. Mieke kromde haar rug en zuchte. Anne was verbaasd over hoe lekker Miekes kut wel niet smaakte. Al snel zakte ze af met haar tong en stopte hem diep in haar kutje, terwijl ze de sappen opslurpte.

Mieke dacht dat ze gek werd van genot. Nooit heeft ze zo erg genoten van ook dan maar iets in het leven. En nooit wilde ze zo graag neuken met haar zus dan nu. Anne had op haar beurt nooit gedacht dat ze haar zus beffen zo lekker zou vinden en ging als een dorstige hond aan het werk.

Na een tijdje bracht ze een vinger naar de natte kut. Ze stopte hem er zo diep mogelijk in en begon Mieke te neuken. Mieke kreunde hardop en voelde een orgasme opkomen. Anne volgde haar wens op en begon nog heviger te beffen en vingeren. Mieke begon te stuiptrekken en steeds harder te krijsen. Opeens kwam ze klaar. Ongecontroleert ging haar lichaam op en neer en schokkend en kreunend kwam ze hevig klaar. Haar kut spoot de kutsappen eruit ter gevolg van de samentrekking van haar baarmoeder.

Anne had haar mond ondertusssen op de kut gezet en haar tong diep in te kut, met als gevolg dat alles uit de kut in haar mond belandde. Gulzig slikte ze alle restjes in en likte de kut nog na, terwijl Mieke uit haar trans terug op aarde keerde.

Haar lichaam viel uitgeput neer op bed en Anne klom over het lichaam van Mieke naar Miekes mond. De zusjes begonnen naakte op elkaar te zoenen en te knuffelen, waarna ze beiden uitgeput in slaap vielen. Mieke opende haar ogen. Ze lag met haar hoofd op de borst van Anne. Voorzichtig keek ze op de klok: Het zou pas tot vijf uur duren, voordat ze Jessica van een vriendinnetje moest ophalen, dus konden de zussen nog makkelijk een keer neuken. Mieke bekeek Anne een goed.

Haar huid was zacht en glad, zonder ook maar ergens een pukkeltje, en haar lichaam had prachtige rondingen. Door het lichtval van buiten kon Mieke ook de lichte buikspieren van Anne zien. Zachtjes streek ze met haar vinger door het gootje dat van onder Annes borst naar haar navel liep.

Wat was ze toch mooi, dacht Mieke bij zichzelf. Ze bracht haar vinger naar Annes tepel en begon er rondjes omheen te draaien. Gelijk reageerde Anne en haar tepel werd hard. Mieke pakte het met duim en wijsvinger vast en begon het door haar vingers te rollen. Ze hoorde Anne in haar slaap zuchten en besloot om de tepel met haar mond te verwennen. Zachtjes nam ze de tepel tussen haar lippen trok er even aan. Vervolgens likte ze eraan en nam het in haar mond waarna ze er lichtjes op beet.

Ondertussen bracht ze haar hand naar beneden en kwam bij Annes poesje aan. Mieke streek met haar vinger tussen de schaamlippen van Anne door. Anne opende automatisch haar benen, terwijl ze nog sliep.

Mieke masseerde Annes clitoris en voelde Anne nat worden. Ze begon ook zwaarder te ademen in haar slaap, terwijl Mieke kussend haar hoofd naar die van Anne bracht. Miekes lippen raakten zachtjes halfopen mond van Anne.

Voorzichtig stak Mieke haar tong naar buiten en likte de lippen van Anne. Anne bewoog haar lippen, maar werd niet wakker, terwijl ze steeds zwaarder ademde door de hand bij haar kut.

Langzaam penetreerde Mieke zowel haar tong als vinger bij Anne naar binnen. Anne werd op dat moment wakker en voelde de heerlijk tong en vinger in zich. Zodra ze een beetje door had dat Mieke haar zoende, stak ze ook haar tong naar buiten in de mond van Mieke.

Anne legde haar hand op de rug van Mieke en aaide haar erover. Ondertussen voelde ze hoe een tweede vinger bij haar naar binnen ging. Dit had zijzelf nog nooit gedaan en daarom genoot ze extra van de nauwheid van haar kutje. Na een tijdje stopte Mieke met vingeren en bracht haar hand naar haar mond.

Ze likte één vinger af en keek daarbij geil naar Anne. Vervolgens liet ze haar tweede vinger door Anne aflikken, die nu dus haar eigen sappen proefde. Toen Miekes vinger schoon was zei ze: Anne had geen idee wat Mieke met haar ging doen, maar ze was weer geen en eerlijk gezegd kon het haar niks meer schelen, als ze maar klaarkwam.

Op Thomas’ kamer aangekomen haalde Mieke de band tevoorschijn. Mieke haalde de band eruit en gaf Anne het hoesje. Ze ging met het hoesje op Thomas’ bed zitten, nadat ze het deken er vanaf geslagen had. Mieke had inmiddels de videoband in de videorecorder gedaan en hij begon te spelen. De film viel weer in de scène waar Mieke gebleven was, de baas met zijn secretaresse. Mieke ging achter Mieke op het bed liggen, terwijl ze beiden naar de film keken en opgewonden werden.

Mieke nodigde Anne uit om ook te gaan liggen, terwijl Anne gehypnotiseerd naar de grote lul keek. Mieke bracht haar hand naar de kont van haar zus. Ze pakte haar bil stevig vast en streelde hem.

Ondertussen kustte Mieke Anne in haar zij en werkte haar weg naar beneden. Bij haar billen begon ze Annes billen te kussen. Even keek ze naar de tv en zag dat de man de vrouw rimde.

Mieke zou er normaal nooit aan gedacht hebben, maar vandaag vond ze het een goed idee. Ze haalde Annes billen uit elkaar en keek even naar haar anus.

Anne wist niet zeker of Mieke het ging doen en keek vragend naar beneden. Zelf wilde ze het maar al te graag en liet het dus toe. Opeens voelde Anne een tong bij haar kont. Een zucht ging door de kamer. Wat voelde dat lekker aan, vond Anne. Mieke had verwacht dat het vies zou smaken, maar dat viel reuze mee. Toch had ze liever een kut, maar nu moest ze Anne verwennen en niet zichzelf, dat kwam later wel.

Geil als dat Mieke was stopte ze haar tongetje in de kont van Anne. Moeilijk als het was probeerde Mieke toch steeds weer haar tong in Annes kont te krijgen. Ondertussen bracht ze haar andere hand naar Annes kut en begon haar te vingeren. Anne kreunde en steunde weer als daarnet. De film was ondertussen doorgegaan naar weer een lesbische scène in een badkamer. Anne keek ernaar, terwijl ze gerimd en gevingerd werd.

Anne wilde Mieke beffen en draaide zich dus om. Mieke ging op haar rug op het bed liggen en begon Anne te beffen, terwijl haar zus hetzelfde bij haar deed.

Anne likte gulzig de natte kut van Mieke op en besloot ook haar kont te vingeren. Eerst stopte ze haar wijsvinger een paar keer in Miekes kut om het lekker nat te maken en vervolgens zakt ze af naar Miekes sterretje.

Ze zette er flinke druk op en de vinger schoot erin. Langzaam haalde ze de vinger er voor een deel weer uit en duwde hem er vervolgens weer in. Mieke kreunde intens en begon hetzelfde bij Anne te doen. Toen Anne op gang was met haar vinger in Miekes holletje, begon ze ook aan clitoris te likken. Beide meiden waren weer net zo geil als daarnet en beiden genoten ze enorm van elkaar. Opeens voelde Anne iets raars. Het was koeler dan Miekes vinger en harder, terwijl het tegen haar kutje werd gezet.

En plotseling zonder waarschuwing verdween de stok in haar kut. Diep, dieper dan wat dan ook in haar kutje is geweest. Ze draaide zich om en zag een stuk van een drumstick in en uit haar kutje komen. Mieke gaf Anne de tweede drumstick en Anne nam hem aan. Ze stopte hem in haar mond en maakte hem glad. Ze zette hem tegen het kutje van Mieke aan en stopte hem er zo diep mogelijk in. Bij Mieke sprongen de tranen in de ogen van genot. Gekrijs en gehijg, gekreun en geschreeuw was het enige wat in het huis te horen was.

Beide meiden begon te voelen dat ze kwamen. Het tempo werd aan beide kanten opgevoerd en beide meisjes gingen steeds ongecontroleerder neuken. Opeens kwam Mieke schokkend klaar en gelijk daarna spoot Anne gillend haar lading sappen uit haar kut. De stokjes werden uit de dozen gehaald en de kutjes werden schoongelikt. Anne liet zich naast Mieke vallen en kroop naar haar toe. Ze zoende haar vol op haar mond en zei: Ze liepen naar beneden en stapten samen onder de douche. Onder de douche hebben ze zichzelf al likkend en zoenend schoongemaakt.

Daarna hebben ze alles een beetje opgeruimd en hun sporen zo goed mogelijk uitgewist. Ze moesten hun zusje van een vriendinnetje ophalen, dus hebben Anne en Mieke zich aangekleed. Vervolgens liepen ze naar beneden en voordat ze de deur uit gingen greep Mieke nog beet bij haar arm en trok haar naar zich toe. Mieke pakte haar stevig om haar middel vast en zoende haar vol op haar mond.

Toen ze klaar waren zei Anne: Dat moet ons geheim worden. Dat we op elkaar verliefd zijn of dat we neuken? Anne glimlachde en antwoordde weer met: Ze deden net zoals normaal en omdat ze al altijd goed met elkaar overweg konden viel nu niets op. Daar deden ze weer de televisie aan en wachtten op de pornoprogramma’s.

Ze hadden afgesproken nooit het met elkaar te doen als er iemand thuis was, omdat de kans gewoon te groot was gepakt te worden. Ze tongzoenden nog wel, voordat ze verdwenen onder de dekens, maar tot zover. Al snel was Van Lichte Zeden gevonden en vol interesse keken de meiden naar de televisie.

Mieke lag bij de deur die op een kier stond en dus keek zij of er iemand aankwam of niet. Anne moest in dat geval van kanaal wisselen. Na een paar minuten lagen de zusjes alletwee te vingeren op de erotische beelden die verschenen. Ze werden daarbij ook opgewonden van elkaars gehijg. De tweeling keek elkaar aan, terwijl de hand onder de deken heen en weer ging. Anne toonde een geile blik naar Mieke toe en idem dito.

Anne haalde met haar vrije hand haar rechterborst uit haar nachtjapon en likte het met het puntje van haar tong. Mieke moest erom lachen, maar werd er wel geiler van. Ze sloeg haar deken open en toonde haar kutje, terwijl ze hem mastrubeerde. Wrijvend over haar clitje keek ze Anne aan die haar ogen sloot van geilheid.

Na een tijdje voelde Mieke haar orgasme opkomen en begon intensiever te wrijven, ze keek de gang op en zag dat iemand langzaam de trap op liep. Anne deed de tv uit en beide meiden deden net of ze sliepen. Hun moeder stopte voor hun deur en stapte naar binnen.

Mieke, die nog zachtjes doorvingerde, deed één oog open en zag haar moeder naar de tv lopen om de standby-knop in te drukken. Vervolgens liep ze naar het bed van Anne en gaf haar een zoen op haar wang, terwijl Anne een vinger diep in haar poesje verstopt had. Toen haar moeder naar Mieke toe liep glimlachte Anne en dacht bij zichzelf: Gewoon vingeren, terwijl je moeder je kust. Maar het kon de meisjes niet meer bommen. Ze vonden het lekker, dus deden ze het.

Nadat moeders de deur had gesloten legde Anne de afstandsbediening op het nachtkastje. Anne vroeg toen aan Mieke om te vertellen over de keer dat ze zich voor het eerst mastrubeerde. Al vingerend begon Mieke te vertellen en daarna vroeg ze het aan Anne. Jij was op kamp en iedereen was al naar bed. Ik begon dus te kijken en zag een vrouw genomen worden door een man. Ik kreeg een heel erg gek gevoel van binnen en wist niet wat het was. In de scène daarna zag ik een vrouw die zichzelf over haar poesje wreef.

Dus ik daalde langzaam, heel langzaam naar mijn poesje en raakte het aan. Dit voelde ze lekker aan dat ik steeds harder gingen wrijven. In de film gingen ze naar de gedachten van de vrouw, die terugdacht aan een lesbisch avontuur. Dat vond ik toen ook wel geil en ik ging steeds harder wrijven. Anne was hier zo door geraakt dat ze ook spontaan kwam.

Zuchtend kwamen de zusjes tot rust en keken ze elkaar aan. De volgende ochtend werd Anne wakker. Ze keek opzij en zag haar hartsvriendin, haar liefde, haar zus zachtjes en vredig slapen. Anne keek op de klok en zag dat het tien uur was. Ze stond op en liep zachtjes naar het bed van Mieke. Ze boog voorover en zette haar lippen voorzichtig tegen die van Mieke aan. Anne stak haar tong uit en likte de lippen van Mieke. Met lichte druk foceerde ze haar tong tussen Miekes lippen en zocht te hare op.

Mieke werd erdoor wakker, maar had meteen door wat er gaande was en zoende haar zus een goedemorgen. Tongend werd Mieke wakker en glimlachte vanwege het feit dat ze zo iedere ochtend wakker gemaakt zou willen worden. Anne liet glimlachend de mond van Mieke los en keek haar aan. Anne ging weer rechtop staan en zei dat ze naar beneden ging. Maar Mieke pakte op dat moment Annes benen beet en trok haar naar zich toe.

Anne verzette zich enigzins, omdat ze niet wilde dat ze ontdekt werden. Maar op het moment dat Mieke haar tong tussen de schaamlippen van Anne had vergat ze dit meteen.

Mieke duwde Annes schaamlippen uit elkaar en likte haar clitoris. Ze maakte het voor beiden wat confortabeler en ging op Miekes bed zitten met haar benen aan de weerszijden van Mieke.

Vervolgens kroop ze met haar lichaam boven Miekes gezicht en tilde ze haar nachtjapon op. Mieke begon haar zus te beffen. Anne voelde Miekes tong langs haar clitoris heen en weer gaan. Anne hijgde en keek naar beneden. Mieke keek haar zus aan en zag die geile blik van Anne. Zonder waarschuwing stopte ze twee vingers in Annes kut en Anne gaf een klein gilletje.

Opeens hoorden ze de badkamerdeur open en dichtslaan. Snel stapte Anne van Mieke af en liep naar de kast.

Geile meiden nauwe kutjesmeisje vingert zichzelf klaar kalekutten

Roos zet de bloemetjes buiten en vingert zich klaar ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». BBW milf zet de brandkraan open. Heftig orgasme van schuchtere tiener. Tiener speelt met kaal kutje voor de webcam. Braziliaanse neukt zich naar verblijfsvergunning.

Desyra Noir zet hitachi op haar panty. Stout blondje vingert kutje klaar. Harig kutje gaat solo naar de climax. Roodharig lekkertje masturbeert zich naar hoogtepunt. Twee jonge lesbiennes vingeren zich naar orgasme. Uiteindelijk komt blonde Dasha spuitend klaar. Brunette stimuleert haar klitje en vingert voor de webcam. Hobbelen op de versnellingspook. Wulps zigeunertje vingert er op los. Haar kutsappen spoten uit haar lichaam en maakte het dekbed nat.

Haar lichaam trilde minuten na voor haar gevoel en het duurde zeer wel even voordat ze weer tot rust kwam. Nagenietend lag ze daar en helemaal voldaan veegde ze haar kutje en, voor zover mogelijk, het dekbed schoon. Ze wierp de handdoek op de grond, sloeg de dekens weer terug en begon haar ondergoed aan te doen. Ze deed haar bh om en pakte vervolgens haar slipje.

Toen bedacht Mieke zich dat als ze de hele dag zo geil was, ze net zo goed niets aan kon doen. Dat deed ze dan ook. En om het nog gemakkelijker voor haar te maken deed ze ook een kort rokje aan. Daarboven een strak bordeaux-rood shirtje en klaar was ze. Mieke liep naar de spiegel en bekeek zichzelf erin. Ze streek haar iets lichter blonde haren en trok haar shirtje strak, zodat haar borsten beter zichtbaar werden. Mieke vond dat ze er mooi uitzag ookal was het een beetje aan de sletterige kant.

Op dat moment stapte Anne ook de kamer binnen. Het was immers ook haar kamer. Ze liep naar haar bed en wierp de handdoek van zich af. Ze leek niet gegeneerd op dit moment om naakt in Miekes aanwezigheid te zijn.

Nu had Anne Mieke al naakt onder de douche gezien, maar nadat ze Miekes natte kut heeft gezien was dat beeld misschien verandert. Dat bleek niet het geval, want Anne begon rustig naakt al haar kleren op orde te leggen.

Mieke probeerde niet teveel te kijken, om Anne zo niet af te schrikken. Mieke borg ondertussen ook haar kleren op in haar kast en de sfeer in de kamer had een hoge spanning. Anne ging achter haar bureau zitten en schreef iets op in haar agenda. Mieke wilde de spanning breken en vroeg hoe ze eruit zag.

Op dat moment draaide Anne op haar stoel en keek naar haar. Mieke zag meteen dat Anne haar benen wijd had en kon haar kut aanschouwen. En het mooiste was; hij was nat. Annes hele kutje glimde. Mieke wond dit weer op en keek weer naar Annes gezicht dit Miekes lichaam bestudeerde.

Opeens reed ze met de stoel naar voren en schoof ondertussen naar het puntje van haar stoel. Ze kwam heel dichtbij Mieke staan en zei: Anne vouwde het shirtje goed en haalde nog een pluk van Miekes rok en streek het glad, waardoor ze over Miekes kont gleed. Mieke vond dit heerlijk en duwde haar been in de richting van Annes kut. Anne merkte dit en duwde ongemerkt haar kutje naar voren. De twee lichaamsdelen raakten elkaar aan en beiden meiden sloten hun ogen.

Mieke voelde de warme natte kut van Anne en Anne reed tegen het naakte been van Mieke op. Alsof de duivel met ze speelde hoorden ze daar de auto van hun moeder. Beide zusjes werden abrupt uit hun trans gehaald en maakten zich van elkaar los. Van schrik liep Mieke de kamer uit en Anne begon zich snel aan te kleden. En allebei dachten ze hetzelfde: Wat gebeurt er met ons?

Mieke liep snel naar beneden en groette haar moeder alsof er niets aan de hand was. Later kwam Anne ook naar beneden en deed ook net alsof de ervaring vergeten was. Beide zusjes hielpen ma met de boodschappen en daarna het voorbereiden van het eten. Mieke spiekte naar Anne en nam haar in zich op. Ze had ook een rokje aangetrokken en verder een strak donkergroen shirtje die goed de bb-cup van haar borsten liet zien.

Toen ze weer terug dacht aan wat er gebeurde in de kamer huiverde ze van geilheid. Ze wilde zó graag haar zus een keer voelen en strelen dat ze er niet goed van werd. Ondertussen zat Anne ook in over haar zus. Hoe kon ze nou verliefd raken op haar eigen zus die ze al jaren kende? En waarom wilde ze opeens zich laten vingeren door Mieke? Ze mastrubeerde zelf al ruim een maand en ze vond het heerlijk, maar tot vandaag was niet bij haar opgekomen dat ze ook interesse had in haar tweelingszus.

Al werd ze bij die erotische film lesbische scènes ook opwindend heeft ze zichzelf niet als lesbisch aangezien. Zou Mieke het ook willen? Dat wist Anne niet zeker.

Nu was dat daarnet in hun kamer een aardig teken, maar misschien had Mieke er spijt van. Anne draaide zich om en keek eventjes naar Mieke. Ze geilde op haar zus dat was zeker, maar hoe ging ze dit oplossen?

Ze had geen idee. De vrijdag daarna was een studiedag op school, wat inhield dat alle leerlingen vrij waren, net als Anne en Mieke. Anne die had een afspraakje gemaakt met haar vriendinnen en zou om Jessica zat op school, Thomas was vandaag voor een weekend op een voetbaltoernooi en de rest moest werken tot Voor Mieke was dit uniek om te mastruberen op de video van haar broer.

Om bij een onverwachte thuiskomst van iemand niet gelijk naakt ontdekt te worden trok ze dezelfde rok aan als van woensdag met daarboven een diep uitgesneden roze strakke shirt. Ze was ditmaal voorbereid op alles en had zelfs een handdoek op Thomas’ bed gelegd, zodat deze niet nat zou worden. Ze spoelde ze band door tot het punt van de lesbische scène en begon deze aandachtig te bekijken.

Expres raakte ze zichzelf niet aan om eerst gewoon opgewonden te raken van de film. Dit duurde niet lang. Vanaf het moment dat die natte kutten tegen elkaar aan werden gewreven begon Mieke nat te worden van onderen.

Eén van de vrouwen haalde een dildo tevoorschijn en begon de ander te neuken. Mieke kon het niet meer laten om haar eigen vinger in haar doos te stoppen en snel deed ze haar hand onder haar rokje. Haar kut was al aardig nat en ze kon gemakkelijk haar tweede vinger erbij doen.

Mieke stroopte haar rokje op, zodat ze makkelijker bij kon. Met haar andere hand begon ze over haar harde tepels te strelen. Ondertussen bleef ze kijken naar het scherm met de daarop zwetende naakte vrouwen die elkaars kutje likten. Mieke werd onzettend geil van dit. Ze beelde zich lichtjes in hoe het met Anne zou zijn en daar werd ze nog geiler van. Zachtjes begon Mieke te hijgen. Ze masseerde haar borsten nu stevig en kneep er lichtjes in. Ze zag op de film dat de vrouwen een standje deden en bedacht zich dat dat wel handig is.

Het leek d’r lekker likken en gelikt worden. De twee vrouwen in de film stonden op het punt klaar te komen en Mieke zag hoe de twee aan een orgasme kwamen. Gister was ze er achter gekomen dat ze niet elke keer spuit als ze klaarkomt, want donderdag kwam ze klaar in bed en ze bleef daarbij redelijk droog. Ze vingerde zichzelf toen trouwens met de gedachte dat Anne dat bij haar deed en dat beviel haar maar al te goed.

Ondertussen was de film naar een kantoor verplaatst, waarbij een secretaresse met grote borsten en lange benen bij een aantrekkelijke man naar binnen stapt. Ze gaat naast hem staan en bukt om hem een paar documenten te laten zien. De man kijkt aandachtig naar haar kont en de vrouw spreid haar benen iets.

De man leunt naar achter en bekijkt de kont in volle teugen. De vrouw merkt dat, maar gaat gewoon door met haar werk. Opeens begint de man te vertellen dat ze de hele dag al werkt en dat ze aan ontspanning toe is. Ze gaat met hem akkoord en op dat moment tilt hij haar rok omhoog en aanschouwt haar door een string bedekte kut. De vrouw zucht en vindt het lekker. Mieke vindt het ook opwindend en vingert zichzelf nog steeds. Opeens bedenkt ze zich wat ze woensdag in de badkamer gedaan had.

De handdoek in haar kut stoppen. Snel pakte ze de punt van de handdoek en weer stopte ze de handdoek in haar kut, nog dieper dan woensdag. Vervolgens liet ze het even zitten, het kutvocht intrekken en wreef zichzelf over haar clitje.

Ze keek naar de tv en zag de baas gepijpt worden door de secretaresse. Vervolgens trok ze de handdoek eruit en dit gaf zo’n goed gevoel dat ze kreunde. Mieke deed de handdoek er weer terug in en trok hem er weer uit. Wat voelde dat lekker, zeg! De handdoek erin stoppen kostte haar alleen wat moeite, dus zocht ze naar iets harders en dat vond ze in een drumstick, voor een drumstel. Ze stopte dat ding erin en huiverde.

Langzaam begon ze met de lineaal in en uit haar poesje te bewegen, terwijl ze de handdoek afzoog. De vrouw in de film werd ondertussen op z’n hondjes genomen met haar blouse losgeknoopt en haar tieten uit haar bh hangend. Mieke besloot haar tieten ook uit haar shirtje te halen om ook op de secretaresse te lijken. Ze vond het heerlijk om zo sletterig te zijn. Opeens hoorde ze dat de deur werd dichtgeslagen beneden. Mieke sprong op en keek vluchtig op de klok, Snel deed ze de tv uit en de videoband in het hoesje.

De handdoek gooide ze onder het bed, haar kleding deed ze op z’n plaats en de drumstick likte ze snel af. Op het moment dat ze de hoes weer terug in de kast wilde stoppen, merkte ze een CDR op in een hoesje. Daar kon ook porno op staan bedacht ze zich en snel stopte ze de band tussen haar rok en buik.

Voorzichtig liep ze naar beneden en keek wie er thuis was gekomen. Anne keek haar na en analyseerde haar. Ze zag er sletterig uit, maar haar lichaam was ow, zo lekker. Anne deed haar jas uit en liep naar de kapstok om hem op te hangen. Daar hing een spiegel en ze keek even naar zichzelf. Ze had een donkere spijkerbroek aan met daarboven een wit blousje met knoopjes.

Zelf vond ze zichzelf er goed uitzien, maar het gekke was dat ze dit nu allemaal voor Mieke deed. Anne besloot haar bovenste twee knoopjes los te maken om zo haar decolleté meer te tonen. Vervolgens stapte ze de huiskamer weer in en ging tegenover Mieke zitten aan de eettafel. Anne boog zich voorover om een appel uit de fruitschaal te pakken. Mieke keek daarbij op recht in het blousje van haar zus. Zo nat als Mieke al was, werd ze nog geiler hiervan.

Vervolgens begon Anne te vertellen over haar belevenissen in de stad met Angelina. Mieke schonk hier weinig aandacht aan en lette meer op de borsten van haar zus, die zo net vanachter het blousje vandaan kwam. Mieke werd alsmaar natter van onder en besloot als ze haar brood op had Anne te verleiden.

Opeens ging de telefoon. Anne stond op en ging erop af. Het was een vriendin van haar. Mieke at haar brood op en ging het wegzetten in de vaatwasser.

Weer ging ze zo staan als in de badkamer, met haar benen wijd en gebukt. Je kon haar kutje net niet zien, maar het wond Anne verschikkelijk op. Ze deed net of ze iets van haar schoen moest vegen en ging door haar knieën. Glurend keek ze in de richting van Mieke en zag haar natte kut. Voldaan en geiler dan ooit stond ze weer op. Mieke had natuurlijk gemerkt dat ze werd bekeken en liep op Anne af. Anne werd zenuwachtig en durfde niet naar Mieke te kijken. Mieke deed op haar beurt net alsof ze een pen moest hebben en ging achter Anne staan.

En omdat de pen bij de telefoon lag drukte Mieke zich tegen Anne aan, terwijl ze haar arm langs Annes lichaam streek op weg naar de pen. Anne huiverde en begon een beetje te aarzelen in het gesprek aan de telefoon.

Ze voelde duidelijk de tepels van Mieke in haar rug gevolgd door stevig en tevens zachte borsten. Toen Mieke de pen gepakt had liep ze weg, de huiskamer uit. Anne was teleurgesteld dat Mieke niet verder was gegaan met de aanraking, maar dit ontmoedigde haar niet verder te gaan in de ‘verleidingsdans’. Zo snel als ze kon kapte ze het gesprek aan de telefoon af en zodra ze klaar was begon ze Mieke te zoeken.

Al snel hoorde ze dat Mieke in hun kamer was, bezig de computer op te starten. Anne liep de kamer in alsof er niets aan de hand was en zei dat ze zich even om ging kleden in wat comfortabellers. Ondertussen vroeg ze ook wat Mieke aan het doen was. Anne haalde haar schouders op en trok haar spijkerbroek uit. Haar roze slipje was duidelijk te zien nu, omdat haar witte blouse tot haar lies kwam. Anne hoopte dat Mieke zich om zou draaien, maar dat deed ze niet.

In tegenstelling tot dat riep ze Anne bij zich om mee te kijken naar wat er op die cd stond. Anne liep naar de computer toe en ging naast Mieke staan.

Opeens pakte Mieke haar beet en zei: Anne ging op één been van Mieke zitten en Mieke voelde de hitte van Annes kut op haar dijbeen. Nat als Mieke was probeerde ze zich in te houden en niet gelijk Anne te betasten.

Anne zat op haar beurt weer te genieten van Miekes dijbeen en hoopte eigenlijk dat haar natte kut te voelen was. Anne zette haar linker hand op het andere dijbeen van Mieke en ging met haar rechter zoeken van de cd, terwijl Mieke meekeek. Anne opende de cd en kreeg een overzicht van mappen genaamd: Bij beiden meisjes viel de mond open.

Anne opende het en klikte een willekeurig filmpje aan. Gelijk zag je een minuut van een scène in een pornofilm. De tweeling giechelde, maar was eigenlijk te geil om te lachen. Zodra de scène was afgelopen, klikte Anne een andere aan. Weer was het een kort stukje film maar dan drie minuten. Beide meisjes keken aandachtig en er werd niets meer gezegd. Ze werden natter en natter. Anne begon langzaam heen en weer te rijden op Miekes been.

Het was heel lichtjes, maar Mieke merkte het duidelijk. Ook Mieke wilde zichzelf bevredigen en haar hand bracht ze naar haar borsten, waar ze ze ging masseren. Opeens voelde Mieke dat de hand van Anne verschoof. Haar hand schoof over haar dijbeen naar haar natte kut. Anne was zo geil geworden dat ze het niet kon laten, als ze tegen gehouden werd, dan hield ze op, als niet dan ging ze tot het uiterste.

Het filmpje was afgelopen en Mieke zei zwoel: Het begon met twee vrouwen in een restaurant waarbij de één opeens de ander onder de tafel gaat beffen, vervolgens vluchtten ze naar de wc en beginnen ze te vrijen. Anne aarzelde nu niet meer en legde haar hand vol op de kut van haar zus. Mieke kreunde en Anne begon gelijk Mieke te vingeren, terwijl ze naar achter leunde en zich dus tegen Mieke aan legde.

Mieke legde haar handen op de buik van Anne en bracht ze naar Annes borsten. Deze begon ze te kneedden. Anne maakte ondertussen met haar rechterhand haar knoopjes los, zodat haar bh gevuld met haar borsten beschikbaar werden voor Mieke en Mieke masseerde met beide handen de borsten van haar zus.

De meiden hijgenden van genot tussen het gekreun van de meiden op de computer door. Mieke bracht nu één hand naar de kut van Anne toe. Eerst wreef ze even over de kut met slipje aan.

Het slipje was inmiddels doorweekt en Miekes dijbeen glimde van nattigheid. Toen Anne haar benen spreidde deed Mieke haar hand onder de stof en begon nu ook haar zus te vingeren, terwijl haar zus dat ook bij haar deed. Mieke voelde de natte kut en wreef eerst heftig over haar clitje. Anne kreunde en kromde van genot. Vervolgens begon Mieke Anne als een bezetene te vingerneuken.

Anne gilde het haast uit van genot en kon zich nauwelijks concentreren op de kut van Mieke. Plotseling hield Mieke op en duwde Anne van zich af. Met een doffe vragende blik keek Anne naar haar zus en die beval haar op het bureau van de computer te gaan zitten.

Anne deed het toetsenbord opzij, ging zitten en spreidde automatisch haar benen. Mieke pakte de randen van het roze slipje beet en trok hem van Annes benen af. Mieke haalde vervolgens de benen van Anne weer uit elkaar, inclusief haar schaamlippen. Anne hield haar adem in. Mieke naderde met haar hoofd bij Annes kut. Voorzichtig snoof ze de sterke aromalucht op en opende ze haar mond. Ze stak haar tong uit en likte van onder naar boven het gehele kutje van Anne.

Anne wist niet wat haar verkwam. Van genot gooide ze haar hoofd naar achter en kreunde ze luid. Mieke wist niet dat een kut zo lekker kon smaken. De kutsappen smaakten anders dan bij haarzelf, maar waren niet minder lekker. Ze stopte haar tong zo diep mogeljk als ze kon in Annes kut en Anne hijgde als een bezetene boven haar.

Opeens pakte ze ook Miekes hoofd vast en drukte die tegen haar kut aan. Mieke likte ondertussen Annes clitoris en haalde er een vinger bij. Ze stopte haar middelvinger zo diep als ze kon in Annes kut. Anne begon vanzelf mee te neuken en Mieke tongde met de venusheuvel van Anne. Leunend tegen de monitor begon Anne steeds harder te kreunen. Opeens begon ze te schokken en moeilijk te kreunen.

Mieke voelde dat Anne ging komen en bereidde zich voor door haar mond open voor Annes kut te houden, terwijl ze haar zus door bleef vingeren. Opeens kwam er een lading kutsap vrij en spoot recht in Miekes gezicht, een deel in haar mond. Schokkend en trillend kwam Anne klaar. Nog nooit was ze zo hevig gekomen en toch wilde ze nog meer. Ze wilde haar zus proeven en laten komen in háár gezicht.

Mieke likte nog de kut van Anne schoon en maakt zich van haar los. Ze kuste de buik van Anne en werkte haar weg naar de borsten van haar zus.

Deze begon ze ook te likken, waarna Anne Miekes hoofd optilde en met haar begon te zoenen. Hun tongen gleden vurig langs elkaar. Anne proefde haar eigen sappen en vond het heerlijk. Anne maakte zich los van haar zus en begon haar gezicht af te likken.

De tweeling maakte het niets meer uit dat ze zussen van elkaar waren. Het enige wat ze wilde is klaarkomen en het allerliefst met elkaar. Zoenend liepen de meiden naar Annes bed. Anne gooide haar blouse uit en was alleen bedekt in een bh. Ze begreep dat ze niet meteen naar Miekes kut moest gaan, maar de qlimax moest opvoeren. Mieke ging liggen op het bed met Anne op zich.

Verstrengelt in elkaar lagen ze te zoenen. Anne bracht haar hand naar de evengrote borsten van haar zus en begon die te masseren. Kussend over de nek zocht ze de onderkant van het shirt van haar zus op en trok hem over Miekes hoofd uit. Haar ontblote borsten pakte Anne beet en begon te één voor één te likken. Mieke aaide haar zus over het hoofd denkend aan hoe het zou zijn als Annes tong over haar kutje zou gaan.

Anne zakte af naar Miekes kut deed haar rok uit. Terwijl Mieke haar borsten masseerde kut Anne vol verlangen naar haar zus’ natte poesje. Ze daalde met haar hoofd en spreidde Miekes benen iets meer.

Mieke keek snakkend naar een tong naar haar zus. Voorzichtig begon Anne haar zus over haar clitoris te likken. Mieke kromde haar rug en zuchte. Anne was verbaasd over hoe lekker Miekes kut wel niet smaakte. Al snel zakte ze af met haar tong en stopte hem diep in haar kutje, terwijl ze de sappen opslurpte. Mieke dacht dat ze gek werd van genot. Nooit heeft ze zo erg genoten van ook dan maar iets in het leven. En nooit wilde ze zo graag neuken met haar zus dan nu. Anne had op haar beurt nooit gedacht dat ze haar zus beffen zo lekker zou vinden en ging als een dorstige hond aan het werk.

Na een tijdje bracht ze een vinger naar de natte kut. Ze stopte hem er zo diep mogelijk in en begon Mieke te neuken. Mieke kreunde hardop en voelde een orgasme opkomen. Anne volgde haar wens op en begon nog heviger te beffen en vingeren. Mieke begon te stuiptrekken en steeds harder te krijsen.

Opeens kwam ze klaar. Ongecontroleert ging haar lichaam op en neer en schokkend en kreunend kwam ze hevig klaar. Haar kut spoot de kutsappen eruit ter gevolg van de samentrekking van haar baarmoeder. Anne had haar mond ondertusssen op de kut gezet en haar tong diep in te kut, met als gevolg dat alles uit de kut in haar mond belandde. Gulzig slikte ze alle restjes in en likte de kut nog na, terwijl Mieke uit haar trans terug op aarde keerde.

Haar lichaam viel uitgeput neer op bed en Anne klom over het lichaam van Mieke naar Miekes mond. De zusjes begonnen naakte op elkaar te zoenen en te knuffelen, waarna ze beiden uitgeput in slaap vielen. Mieke opende haar ogen. Ze lag met haar hoofd op de borst van Anne. Voorzichtig keek ze op de klok: Het zou pas tot vijf uur duren, voordat ze Jessica van een vriendinnetje moest ophalen, dus konden de zussen nog makkelijk een keer neuken.

Mieke bekeek Anne een goed. Haar huid was zacht en glad, zonder ook maar ergens een pukkeltje, en haar lichaam had prachtige rondingen. Door het lichtval van buiten kon Mieke ook de lichte buikspieren van Anne zien. Zachtjes streek ze met haar vinger door het gootje dat van onder Annes borst naar haar navel liep. Wat was ze toch mooi, dacht Mieke bij zichzelf. Ze bracht haar vinger naar Annes tepel en begon er rondjes omheen te draaien. Gelijk reageerde Anne en haar tepel werd hard.

Mieke pakte het met duim en wijsvinger vast en begon het door haar vingers te rollen. Ze hoorde Anne in haar slaap zuchten en besloot om de tepel met haar mond te verwennen.

Zachtjes nam ze de tepel tussen haar lippen trok er even aan. Vervolgens likte ze eraan en nam het in haar mond waarna ze er lichtjes op beet. Ondertussen bracht ze haar hand naar beneden en kwam bij Annes poesje aan. Mieke streek met haar vinger tussen de schaamlippen van Anne door. Anne opende automatisch haar benen, terwijl ze nog sliep. Mieke masseerde Annes clitoris en voelde Anne nat worden. Ze begon ook zwaarder te ademen in haar slaap, terwijl Mieke kussend haar hoofd naar die van Anne bracht.

Miekes lippen raakten zachtjes halfopen mond van Anne. Voorzichtig stak Mieke haar tong naar buiten en likte de lippen van Anne. Anne bewoog haar lippen, maar werd niet wakker, terwijl ze steeds zwaarder ademde door de hand bij haar kut. Langzaam penetreerde Mieke zowel haar tong als vinger bij Anne naar binnen. Anne werd op dat moment wakker en voelde de heerlijk tong en vinger in zich. Zodra ze een beetje door had dat Mieke haar zoende, stak ze ook haar tong naar buiten in de mond van Mieke.

Anne legde haar hand op de rug van Mieke en aaide haar erover. Ondertussen voelde ze hoe een tweede vinger bij haar naar binnen ging. Dit had zijzelf nog nooit gedaan en daarom genoot ze extra van de nauwheid van haar kutje. Na een tijdje stopte Mieke met vingeren en bracht haar hand naar haar mond. Ze likte één vinger af en keek daarbij geil naar Anne.

Vervolgens liet ze haar tweede vinger door Anne aflikken, die nu dus haar eigen sappen proefde. Toen Miekes vinger schoon was zei ze: Anne had geen idee wat Mieke met haar ging doen, maar ze was weer geen en eerlijk gezegd kon het haar niks meer schelen, als ze maar klaarkwam. Op Thomas’ kamer aangekomen haalde Mieke de band tevoorschijn. Mieke haalde de band eruit en gaf Anne het hoesje. Ze ging met het hoesje op Thomas’ bed zitten, nadat ze het deken er vanaf geslagen had.

Mieke had inmiddels de videoband in de videorecorder gedaan en hij begon te spelen. De film viel weer in de scène waar Mieke gebleven was, de baas met zijn secretaresse. Mieke ging achter Mieke op het bed liggen, terwijl ze beiden naar de film keken en opgewonden werden. Mieke nodigde Anne uit om ook te gaan liggen, terwijl Anne gehypnotiseerd naar de grote lul keek. Mieke bracht haar hand naar de kont van haar zus.

Ze pakte haar bil stevig vast en streelde hem. Ondertussen kustte Mieke Anne in haar zij en werkte haar weg naar beneden. Bij haar billen begon ze Annes billen te kussen. Even keek ze naar de tv en zag dat de man de vrouw rimde. Mieke zou er normaal nooit aan gedacht hebben, maar vandaag vond ze het een goed idee. Ze haalde Annes billen uit elkaar en keek even naar haar anus.

Anne wist niet zeker of Mieke het ging doen en keek vragend naar beneden. Zelf wilde ze het maar al te graag en liet het dus toe. Opeens voelde Anne een tong bij haar kont. Een zucht ging door de kamer. Wat voelde dat lekker aan, vond Anne. Mieke had verwacht dat het vies zou smaken, maar dat viel reuze mee.

Toch had ze liever een kut, maar nu moest ze Anne verwennen en niet zichzelf, dat kwam later wel. Geil als dat Mieke was stopte ze haar tongetje in de kont van Anne. Moeilijk als het was probeerde Mieke toch steeds weer haar tong in Annes kont te krijgen.

Ondertussen bracht ze haar andere hand naar Annes kut en begon haar te vingeren. Anne kreunde en steunde weer als daarnet. De film was ondertussen doorgegaan naar weer een lesbische scène in een badkamer. Anne keek ernaar, terwijl ze gerimd en gevingerd werd.

Anne wilde Mieke beffen en draaide zich dus om. Mieke ging op haar rug op het bed liggen en begon Anne te beffen, terwijl haar zus hetzelfde bij haar deed.

Anne likte gulzig de natte kut van Mieke op en besloot ook haar kont te vingeren. Eerst stopte ze haar wijsvinger een paar keer in Miekes kut om het lekker nat te maken en vervolgens zakt ze af naar Miekes sterretje.

Ze zette er flinke druk op en de vinger schoot erin. Langzaam haalde ze de vinger er voor een deel weer uit en duwde hem er vervolgens weer in.

Mieke kreunde intens en begon hetzelfde bij Anne te doen. Toen Anne op gang was met haar vinger in Miekes holletje, begon ze ook aan clitoris te likken. Beide meiden waren weer net zo geil als daarnet en beiden genoten ze enorm van elkaar.

Opeens voelde Anne iets raars. Het was koeler dan Miekes vinger en harder, terwijl het tegen haar kutje werd gezet. En plotseling zonder waarschuwing verdween de stok in haar kut. Diep, dieper dan wat dan ook in haar kutje is geweest. Ze draaide zich om en zag een stuk van een drumstick in en uit haar kutje komen. Mieke gaf Anne de tweede drumstick en Anne nam hem aan.

Ze stopte hem in haar mond en maakte hem glad. Ze zette hem tegen het kutje van Mieke aan en stopte hem er zo diep mogelijk in. Bij Mieke sprongen de tranen in de ogen van genot.

Gekrijs en gehijg, gekreun en geschreeuw was het enige wat in het huis te horen was. Beide meiden begon te voelen dat ze kwamen. Het tempo werd aan beide kanten opgevoerd en beide meisjes gingen steeds ongecontroleerder neuken. Opeens kwam Mieke schokkend klaar en gelijk daarna spoot Anne gillend haar lading sappen uit haar kut.

De stokjes werden uit de dozen gehaald en de kutjes werden schoongelikt. Anne liet zich naast Mieke vallen en kroop naar haar toe. Ze zoende haar vol op haar mond en zei: Ze liepen naar beneden en stapten samen onder de douche.

Onder de douche hebben ze zichzelf al likkend en zoenend schoongemaakt. Daarna hebben ze alles een beetje opgeruimd en hun sporen zo goed mogelijk uitgewist. Ze moesten hun zusje van een vriendinnetje ophalen, dus hebben Anne en Mieke zich aangekleed.

Vervolgens liepen ze naar beneden en voordat ze de deur uit gingen greep Mieke nog beet bij haar arm en trok haar naar zich toe.

Mieke pakte haar stevig om haar middel vast en zoende haar vol op haar mond. Toen ze klaar waren zei Anne: Dat moet ons geheim worden. Dat we op elkaar verliefd zijn of dat we neuken? Anne glimlachde en antwoordde weer met: Ze deden net zoals normaal en omdat ze al altijd goed met elkaar overweg konden viel nu niets op. Daar deden ze weer de televisie aan en wachtten op de pornoprogramma’s. Ze hadden afgesproken nooit het met elkaar te doen als er iemand thuis was, omdat de kans gewoon te groot was gepakt te worden.

Ze tongzoenden nog wel, voordat ze verdwenen onder de dekens, maar tot zover. Al snel was Van Lichte Zeden gevonden en vol interesse keken de meiden naar de televisie. Mieke lag bij de deur die op een kier stond en dus keek zij of er iemand aankwam of niet. Anne moest in dat geval van kanaal wisselen.

Na een paar minuten lagen de zusjes alletwee te vingeren op de erotische beelden die verschenen. Ze werden daarbij ook opgewonden van elkaars gehijg. De tweeling keek elkaar aan, terwijl de hand onder de deken heen en weer ging. Anne toonde een geile blik naar Mieke toe en idem dito. Anne haalde met haar vrije hand haar rechterborst uit haar nachtjapon en likte het met het puntje van haar tong.

Mieke moest erom lachen, maar werd er wel geiler van. Ze sloeg haar deken open en toonde haar kutje, terwijl ze hem mastrubeerde. Wrijvend over haar clitje keek ze Anne aan die haar ogen sloot van geilheid. Na een tijdje voelde Mieke haar orgasme opkomen en begon intensiever te wrijven, ze keek de gang op en zag dat iemand langzaam de trap op liep. Anne deed de tv uit en beide meiden deden net of ze sliepen.

Hun moeder stopte voor hun deur en stapte naar binnen. Mieke, die nog zachtjes doorvingerde, deed één oog open en zag haar moeder naar de tv lopen om de standby-knop in te drukken. Vervolgens liep ze naar het bed van Anne en gaf haar een zoen op haar wang, terwijl Anne een vinger diep in haar poesje verstopt had. Toen haar moeder naar Mieke toe liep glimlachte Anne en dacht bij zichzelf: Gewoon vingeren, terwijl je moeder je kust.

Maar het kon de meisjes niet meer bommen. Ze vonden het lekker, dus deden ze het. Nadat moeders de deur had gesloten legde Anne de afstandsbediening op het nachtkastje.

Anne vroeg toen aan Mieke om te vertellen over de keer dat ze zich voor het eerst mastrubeerde. Al vingerend begon Mieke te vertellen en daarna vroeg ze het aan Anne. Jij was op kamp en iedereen was al naar bed. Ik begon dus te kijken en zag een vrouw genomen worden door een man. Ik kreeg een heel erg gek gevoel van binnen en wist niet wat het was.

In de scène daarna zag ik een vrouw die zichzelf over haar poesje wreef. Dus ik daalde langzaam, heel langzaam naar mijn poesje en raakte het aan. Dit voelde ze lekker aan dat ik steeds harder gingen wrijven.

In de film gingen ze naar de gedachten van de vrouw, die terugdacht aan een lesbisch avontuur. Dat vond ik toen ook wel geil en ik ging steeds harder wrijven.

Anne was hier zo door geraakt dat ze ook spontaan kwam. Zuchtend kwamen de zusjes tot rust en keken ze elkaar aan. De volgende ochtend werd Anne wakker. Ze keek opzij en zag haar hartsvriendin, haar liefde, haar zus zachtjes en vredig slapen. Anne keek op de klok en zag dat het tien uur was. Ze stond op en liep zachtjes naar het bed van Mieke.

Ze boog voorover en zette haar lippen voorzichtig tegen die van Mieke aan. Anne stak haar tong uit en likte de lippen van Mieke. Met lichte druk foceerde ze haar tong tussen Miekes lippen en zocht te hare op. Mieke werd erdoor wakker, maar had meteen door wat er gaande was en zoende haar zus een goedemorgen.

Tongend werd Mieke wakker en glimlachte vanwege het feit dat ze zo iedere ochtend wakker gemaakt zou willen worden. Anne liet glimlachend de mond van Mieke los en keek haar aan. Anne ging weer rechtop staan en zei dat ze naar beneden ging. Maar Mieke pakte op dat moment Annes benen beet en trok haar naar zich toe.

Anne verzette zich enigzins, omdat ze niet wilde dat ze ontdekt werden. Maar op het moment dat Mieke haar tong tussen de schaamlippen van Anne had vergat ze dit meteen. Mieke duwde Annes schaamlippen uit elkaar en likte haar clitoris. Ze maakte het voor beiden wat confortabeler en ging op Miekes bed zitten met haar benen aan de weerszijden van Mieke.

Vervolgens kroop ze met haar lichaam boven Miekes gezicht en tilde ze haar nachtjapon op. Mieke begon haar zus te beffen. Anne voelde Miekes tong langs haar clitoris heen en weer gaan. Anne hijgde en keek naar beneden. Mieke keek haar zus aan en zag die geile blik van Anne. Zonder waarschuwing stopte ze twee vingers in Annes kut en Anne gaf een klein gilletje.

Opeens hoorden ze de badkamerdeur open en dichtslaan. Snel stapte Anne van Mieke af en liep naar de kast.


Elles ont juste envie de baiser vite fait. Accepteriez-vous d'utiliser un préservatif si vous couchez avec une partenaire rencontrée sur notre site? Et enfin, avez-vous 24 ans ou plus? Les femmes nous ont demandé de ne pas autoriser les moins de 24 ans à les contacter, parce qu'elles ont déjà subi le comportement grossier de certains hommes plus jeunes. Vous pouvez maintenant accéder à la liste et aux photos des femmes de votre région.

Encore une fois, soyez discret au sujet de leur identité. Tapez sur le bouton « Continuer » ci-dessous pour lancer votre recherche à l'aide de votre code postal. Ceci n'est PAS un site de rencontre! Quel genre de silhouette vous attire? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Mince. Gros seins sont indispensables. Un cul sexy est nécessaire. Quel âge des femmes vous convient le mieux? Aziatisch sletje met het sperma druipend uit haar volgesp Nat bezweet sletje vingert tot ze een orgasme krijgt.

Ze houdt haar rode panty aan met vingeren. Mooie rijpe vrouw masturbeert tot ze kreunend een orgasme Hoor haar kale kut soppen als ze zichzelf vingert. Heerlijk mollig sletje ligt zichzelf ondeugend geil te vi Dikke vrouw laat zich gewillig ruw vingeren. Alison is een geile donder die haar kut vingert tot ze ee Japans hoertje vingert zichzelf.

Aziatische vingert tot ze een orgasme krijgt. De wraak van een getrouwde vrouw. Gefilmd worden als je je natte vingert en een orgasme krijgt. Geile teef laat haar vriend toe kijken als zij zichzelf v Tienermeisje laat je zien hoe ze zichzelf bevredigd.

In het zonnetje vingert ze tot ze een orgasme krijgt. Eerst vier vingers in haar natte kut en dan vier vingers Zich zelf vingeren tot orgasme.Sex op mobiel kallekut

  • 807
  • Meisje vingert zichzelf klaar kalekutten
  • En het is nat.
  • 718

Meid zoekt sex gratis sex film oma


meisje vingert zichzelf klaar kalekutten