Zwangere negerin neukende homo

zwangere negerin neukende homo

Hey ik ben Nicole en jij? Hey ik ben Nick en ben je buurjongen zei ik wat vrolijk om me gevoelens wat te verbergen. Me ouders zaten op de bank ongeveer kwartslag van Nicole en ik zat een kwartslag naast me ouders dus ik zat precies tegenover haar.

Ik kon me ogen niet meer van haar af houden ze was gewoon me ultieme natte droom en ze lachte zo mooi. Na 5 minuten wat gepraat te hebben Een paar jaar geleden heb ik iets meegemaakt wat mijn sekswereld een lekkere verandering heeft meegegeven. Ik was eind dertig, alleenstaand en had mijn seksleven tijdelijk op een laag pitje gezet. Het was in een periode dat ik even helemaal was uitgekeken op het gejaag in de kroeg of het geflirt op internet. Wat je zoekt vindt je toch nooit en eigenlijk wist ik niet wat ik zocht.

Mijn leven bestond uit hard werken en veel tijd doorbrengen in de sportschool. In die tijd hielp ik mijn ouders verhuizen naar een flat op de begane grond, het was een Op een dag was ik alleen naar den Haag om een terrasje te pakken.

Ik bestelde een cola en keek rustig om me heen ,ik stak een sigaretje op en keek rustig om me heen. Ik zag een donkere vrouw tegen over me zitten,die me aankeek,ze had een volle blouse en ik zag haar tepels ook nog zitten,ze glimlachte naar me en stond op,ze droeg een half witte broek die erg strak om haar heen sloot,mijn pik werd keihard en meerdere mannen bekeken haar wat niet zo verwondelijk was,ik zag gewoon alles zitten haar kut tekende zich duidelijk af in haar te strakke broek Op een dag was ik alleen naar den Haag om een terrasje te pakken ,ik bestelde een cola ,en keek rustig om me heen ,ik stak een sigaretje op en keek rustig om me heen.

Ik zag een donkere vrouw tegen over me zitten,die me aankeek,ze had een volle blouse en ik zag haar tepels ook nog zitten,ze glimlachte naar me en stond op,ze droeg een half witte broek die erg strak om haar heen sloot,mijn pik werd keihard en meerdere mannen bekeken haar wat niet zo verwondelijk was,ik zag gewoon alles zitten haar kut tekende zich duidelijk af in haar te strakke Ik ken haar al een jaar of 12 en heb altijd al de fantasie gehad om haar eens flink te neuken.

Ze is een Surinaamse dame met een heerlijk strak lichaam en een paar heerlijk grote borsten. We hadden al verscheidene jaren met elkaar gewerkt, totdat ik de afdeling ging verlaten en ze me liet merken dat ze dit wel heel erg spijtig vond. We besloten dan ook onder het genot van een drankje afscheid van elkaar te nemen in de plaatselijke kroeg.

Ze kwam die dag in een uitdagende verschijning op het werk en stuurde me al vroeg een mail, met het Lees dit sexverhaal verder »». Een heerlijke sex ervaring met een Surinaamse dame.

Lees dit sexverhaal verder »» Broek passen bij geile negerin! Lees dit sexverhaal verder »» Wilde nacht met een mollige negerin! Ik drukte mijn paal dieper in haar mond en zij bleef maar zuigen. Ze rolde met haar tong over mijn eikel, ze zoog en kreunde van genot.

Ik wilde wel meer en trok haar bij haar haren overeind. Als we toch al zo lekker bezig waren. Ik duwde haar tegen de paal waar de tijden van de bus op staan en trok haar slipje onder haar rokje uit. En schoof die rok een beetje omhoog. En zonder aarzeling drukte ik mijn witte eikel in haar donkere strakke kutje. Ik neukte die slet zo hard en met zoveel geweld dat die paal waar ik haar tegenaan had staan, helemaal begon te schudden. Mijn ballen kletsten tegen haar aan en ik voelde dat ik ging komen.

Ze wilde dat ik in haar ging spuiten. Ik spoot deze negerin helemaal vol en ik voelde dat ook zij klaarkwam, omdat haar kut lipjes samen gingen spannen.

Samen stonden we nog na te rillen van genot terwijl in de verte de bus aankwam. Snel trok ik mijn pik uit haar en deed zij haar slipje omhoog en haar rokje omlaag. En met rode wangen stapte ik de bus in. De negerin liep achter mij. Daar kletsen wij nog wat. In de bus zaten we achterin. En ze trok mij nog even af, om mij nog een keer te laten komen. Ik ben nog nooit zo geil afgetrokken en ben nu dis net als iedereen, zeker dat negerinnen heerlijk geil zijn. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Los de som op om te laten zien dat u niet wilt spammen: Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

...

Vrouw trio erotische massage delft

Ik moest haar mond neuken zei ze. Ik drukte mijn paal dieper in haar mond en zij bleef maar zuigen. Ze rolde met haar tong over mijn eikel, ze zoog en kreunde van genot.

Ik wilde wel meer en trok haar bij haar haren overeind. Als we toch al zo lekker bezig waren. Ik duwde haar tegen de paal waar de tijden van de bus op staan en trok haar slipje onder haar rokje uit. En schoof die rok een beetje omhoog. En zonder aarzeling drukte ik mijn witte eikel in haar donkere strakke kutje. Ik neukte die slet zo hard en met zoveel geweld dat die paal waar ik haar tegenaan had staan, helemaal begon te schudden. Mijn ballen kletsten tegen haar aan en ik voelde dat ik ging komen.

Ze wilde dat ik in haar ging spuiten. Ik spoot deze negerin helemaal vol en ik voelde dat ook zij klaarkwam, omdat haar kut lipjes samen gingen spannen. Samen stonden we nog na te rillen van genot terwijl in de verte de bus aankwam. Snel trok ik mijn pik uit haar en deed zij haar slipje omhoog en haar rokje omlaag. En met rode wangen stapte ik de bus in. De negerin liep achter mij. Daar kletsen wij nog wat. In de bus zaten we achterin. En ze trok mij nog even af, om mij nog een keer te laten komen.

Ik ben nog nooit zo geil afgetrokken en ben nu dis net als iedereen, zeker dat negerinnen heerlijk geil zijn. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Los de som op om te laten zien dat u niet wilt spammen: Ik liet zijn broek een beetje zakken en voelde met mijn vingers in zijn onderbroekje. Verrast was ik toen ik voelde dat Ronnie zijn pik en ballen helemaal kaal had geschoren. Ik liet zijn broek naar beneden zakken en zei dat hij er uit moest stappen.

Ik deed een stapje naar achter toe om hem helemaal naakt te bekijken, hij had een niet zo heel erg grote maar wel lekkere pik die al keihard was. Het sletje was dus al behoorlijk geil want ik zag al druppeltjes voorvocht uit zijn glanzende eikel komen. Ik hurkte op mijn knieën voor hem en begon zijn geile stijve te zoenen en te likken en gulzig likte ik het geile vocht van zijn eikel.

Jan lag ondertussen met een geile blik in zijn ogen te kijken naar ons en ik zag aan hem dat hij lag te genieten. Ik draaide Ronnie om en zei dat hij voorover moest bukken. Met mijn natte tong begon ik zijn hete neukgaatje te verwennen en het lukte me om mijn tong een stukje bij hem naar binnen te duwen.

Ronnie kreunde het uit van genot en ik deed nog meer mijn best om nog meer van mijn tong naar binnen te krijgen. Ik stopte met likken en draaide hem weer naar me toe en zei dat hij me nu moest uitkleden.

Langzaam trok hij mijn kleren uit en begon mijn lichaam te strelen en te zoenen. Ik bukte me voorover en bood hem als een gewillige hoer mijn kontje aan. Voorzichtig likte hij met het puntje van zijn tong over mijn holletje heen en ik dacht gek te worden van dat gevoel. Langzaam maar zeker drukte hij met zijn tong harder tegen mijn kontje en ik voelde het puntje naar binnen glijden.

Ik liet hem even stoppen en liep naar het bed toe en bukte me weer voorover zodat ik nu de lekkere grote stijve lul van Jan kon verwennen. Ronnie was nu vol overgave mijn neukgat aan het beffen en ik genoot van zijn warme tong.

Jan lag te genieten op bed terwijl ik hem pijpte en ik voelde hoe Ronnie nu mijn zak aan het verwennen was.

Jan vroeg of wij nu ook op bed wouden komen liggen zodat ook hij lekker met stijf mannenvlees kon spelen. Ronnie moest gaan liggen zodat Jan en ik zijn lekkere stijve lul konden verwennen. Om de beurt namen we zijn lekkere lul in onze mond en aan het trekken van zijn pik konden we voelen dat het niet echt lang meer zou duren voordat hij ging spuiten.

Ik begon zijn kontgaatje weer te likken terwijl Jan zijn pik goed onder handen nam maar Ronnie mocht van Jan nog niet klaarkomen want hij wou hem helemaal gek maken dus stopte hij met pijpen. Ronnie vroeg met een smekende blik in zijn jongensogen of hij alsjeblieft door wou gaan maar Jan begon zich nu te verlekkeren aan mijn lichaam en zei tegen Ronnie dat hij maar even naar ons moest kijken maar dat hij niet meer met zijn lul mocht spelen. Jan trok mijn benen uit elkaar en begon mijn kontje te vingeren, eerst een vinger en al snel volgde nummer twee en drie en al snel lag ik super geil te kronkelen over bed.

Hij pakte een condoom en rolde die over zijn grote lul uit en drukte zijn eikel tegen mijn kontgaatje. Ik kon niet wachten tot hij er helemaal in zat en begon zelf al te duwen tegen die zalige pik en voelde hoe die lekker bij me naar binnen schoof.

Langzaam duwde Jan door tot hij tot aan zijn wortel in mijn neukgat zat en hij begon me nu heel traag te neuken. Telkens als ik de eikel van de zalige lul langs mijn prostaat voelde gaan dacht ik dat ik gek werd van geilheid. Ook ik mocht van Jan niet met mijn pik spelen dus ik vermoedde al dat hij ons deze avond tot het uiterste wou drijven en op den duur zouden smeken om klaar te mogen komen.

Omdat Ronnie ook niet aan zijn pik mocht komen lag deze nu lekker zichzelf te vingeren en met een verzaligde blik in zijn ogen naar ons te kijken. Jan begon me nu sneller te neuken en het scheelde niet veel of ik kwam zonder aan mijn pik te komen klaar zo geil was ik ondertussen geworden. Ik lag te kronkelen als een geile slet onder Jan en wou niets liever dan lekker hard genomen worden door die zalige grote pik.

Plotseling stopte hij met neuken en deed het condoom af. Hij zei dat ook hij nog niet wou komen en dat we alledrie beter een paar minuten rust konden nemen alvorens door te gaan. Nadat we een paar minuten een beetje bij gekomen waren en ons zelf een beetje opgefrist hadden zei Jan tegen me dat ik nu Ronnie maar eens lekker moest neuken. Jan had hem nog nooit geneukt omdat Ronnie het niet aandurfde met de bijna 20cm van Jan. Nou dat was dus een karweitje dat ik graag op me nam.

Jan begon met het kontje van Ronnie te vingeren en ik ontfermde me over zijn lekkere pik. Nadat Jan hem alvast met zijn vingers wat opgerekt had en een flinke dot glijmiddel op zijn gaatje had gestreken deed ik een condoom om en drukte mijn eikel tegen het nauwe gaatje van Ronnie.

Ik voelde best nog wel wat weerstand maar ik was vastbesloten om deze maagd eens flink te neuken dus drukte ik langzaam maar zeker wat harder door. Ik hoorde Ronnie kreunen en voelde hoe mijn eikel langzaam in het neukgaatje verdween. Ronnie kreunde het nu uit ook omdat Jan de lul van Ronnie tot achter in zijn keel had genomen.

Ik begon hem nu sneller te neuken en genoot van het warme gaatje en van de gedachte dat ik de eerste was die deze knul neukte.

Ik voelde dat dit niet echt lang meer ging duren en begon nog sneller in zijn kont te bonken. Jan merkte het aan me dat ik zo ging spuiten en liet nu ook zijn hoofd steeds sneller op en neer gaan. Ik ga spuiten riep ik en op hetzelfde moment spoot Ronnie de mond van Jan vol met geil, zoveel dat uit de hoeken van zijn mond liep.

Ik trok mijn lul terug uit het gaatje van Ronnie en boog me snel naar Jan toe om hem een lekkere tongzoen te geven. Het sperma liep van zijn mond in de mijne en ik genoot van de smaak van het geil van Ronnie.


zwangere negerin neukende homo

Hey ik ben Nicole en jij? Hey ik ben Nick en ben je buurjongen zei ik wat vrolijk om me gevoelens wat te verbergen. Me ouders zaten op de bank ongeveer kwartslag van Nicole en ik zat een kwartslag naast me ouders dus ik zat precies tegenover haar. Ik kon me ogen niet meer van haar af houden ze was gewoon me ultieme natte droom en ze lachte zo mooi.

Na 5 minuten wat gepraat te hebben Een paar jaar geleden heb ik iets meegemaakt wat mijn sekswereld een lekkere verandering heeft meegegeven. Ik was eind dertig, alleenstaand en had mijn seksleven tijdelijk op een laag pitje gezet. Het was in een periode dat ik even helemaal was uitgekeken op het gejaag in de kroeg of het geflirt op internet. Wat je zoekt vindt je toch nooit en eigenlijk wist ik niet wat ik zocht.

Mijn leven bestond uit hard werken en veel tijd doorbrengen in de sportschool. In die tijd hielp ik mijn ouders verhuizen naar een flat op de begane grond, het was een Op een dag was ik alleen naar den Haag om een terrasje te pakken. Ik bestelde een cola en keek rustig om me heen ,ik stak een sigaretje op en keek rustig om me heen. Ik zag een donkere vrouw tegen over me zitten,die me aankeek,ze had een volle blouse en ik zag haar tepels ook nog zitten,ze glimlachte naar me en stond op,ze droeg een half witte broek die erg strak om haar heen sloot,mijn pik werd keihard en meerdere mannen bekeken haar wat niet zo verwondelijk was,ik zag gewoon alles zitten haar kut tekende zich duidelijk af in haar te strakke broek Op een dag was ik alleen naar den Haag om een terrasje te pakken ,ik bestelde een cola ,en keek rustig om me heen ,ik stak een sigaretje op en keek rustig om me heen.

Ik zag een donkere vrouw tegen over me zitten,die me aankeek,ze had een volle blouse en ik zag haar tepels ook nog zitten,ze glimlachte naar me en stond op,ze droeg een half witte broek die erg strak om haar heen sloot,mijn pik werd keihard en meerdere mannen bekeken haar wat niet zo verwondelijk was,ik zag gewoon alles zitten haar kut tekende zich duidelijk af in haar te strakke Ik ken haar al een jaar of 12 en heb altijd al de fantasie gehad om haar eens flink te neuken.

Ze is een Surinaamse dame met een heerlijk strak lichaam en een paar heerlijk grote borsten. We hadden al verscheidene jaren met elkaar gewerkt, totdat ik de afdeling ging verlaten en ze me liet merken dat ze dit wel heel erg spijtig vond.

We besloten dan ook onder het genot van een drankje afscheid van elkaar te nemen in de plaatselijke kroeg. Ze kwam die dag in een uitdagende verschijning op het werk en stuurde me al vroeg een mail, met het Lees dit sexverhaal verder »».

Een heerlijke sex ervaring met een Surinaamse dame. Lees dit sexverhaal verder »» Broek passen bij geile negerin! Lees dit sexverhaal verder »» Wilde nacht met een mollige negerin! Ik drukte mijn paal dieper in haar mond en zij bleef maar zuigen. Ze rolde met haar tong over mijn eikel, ze zoog en kreunde van genot.

Ik wilde wel meer en trok haar bij haar haren overeind. Als we toch al zo lekker bezig waren. Ik duwde haar tegen de paal waar de tijden van de bus op staan en trok haar slipje onder haar rokje uit. En schoof die rok een beetje omhoog. En zonder aarzeling drukte ik mijn witte eikel in haar donkere strakke kutje.

Ik neukte die slet zo hard en met zoveel geweld dat die paal waar ik haar tegenaan had staan, helemaal begon te schudden. Mijn ballen kletsten tegen haar aan en ik voelde dat ik ging komen. Ze wilde dat ik in haar ging spuiten.

Ik spoot deze negerin helemaal vol en ik voelde dat ook zij klaarkwam, omdat haar kut lipjes samen gingen spannen. Samen stonden we nog na te rillen van genot terwijl in de verte de bus aankwam. Snel trok ik mijn pik uit haar en deed zij haar slipje omhoog en haar rokje omlaag. En met rode wangen stapte ik de bus in. De negerin liep achter mij. Daar kletsen wij nog wat. In de bus zaten we achterin. En ze trok mij nog even af, om mij nog een keer te laten komen. Ik ben nog nooit zo geil afgetrokken en ben nu dis net als iedereen, zeker dat negerinnen heerlijk geil zijn.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Los de som op om te laten zien dat u niet wilt spammen: Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

...

Op een dag zag ik haar weer en ik was toch wel verschoten. Ze was weer zwanger, zo'n 7 maand schat ik. Het is altijd een droom geweest om een volle vrouw te neuken. Ik besloot om mijn kans te wagen. Ik zag dat ze alleen de winkel openhield. Het was iets voor 12, dus ze zou gaan sluiten. Snel liep ik naar de winkel en ging binnen.

Er was niemand anders. Ze kwam tevoorschijn uit een achterkamertje. Ilse is geen slanke vrouw, maar wel heet. Ze heeft een dikke c-cup en een lekkere kont. Ze droeg een jeans en een roos zwangerschapstopje. Haar dikke buik en idem tieten werden prachtig geaccentueerd. Ik antwoordde dat ik haar proficiat kwam wensen met haar zwangerschap. Ze zei dat ze zich moe voelde. En mijn man kan het niet aan.

Ik vertelde haar dat ik zwangere vrouwen heel geil vond. Daar twijfelde ik niet aan. Na dit gedaan te hebben gingen we samen het kamertje binnen.

Daar zag ik een dildo liggen. In het kamertje stond nog een zetel en een tafel. Ik ging in de zetel zitten en ilse kwam voor mij staan. Ik wil al je sperma! Ze trok haar top uit en haar broek volgde. Ze had een rood setje aan met een string. Haar tieten vielen bijna uit haar bh. Ze ging op de knieën zitten en deed mijn broek los. Ze haalde mijn halfstijve lul eruit en nam hem meteen in de mond. Als een bezetene zoog ze men lul stijf.

Ze bleef pijpen en ik nam haar hoofd vast en duwde zodat ze mijn hele lul moest binnennemen. Ze had er geen problemen mee. Dan, met 5 dikke stralen spoot ik haar pijpmondje vol. Ze slikte alles door. Dan stond ze op en deed ze haar bh uit. Grote, stevige borsten kwamen tevoorschijn met tepels die al hard waren. Ze ging op het tafeltje liggen met de benen gespreid. Ik ging bij haar staan en ontdeed haar van haar string.

Haar kutlippen stonden open en waren opgezwollen. Ik maakte ze eerst wat nat door ze te likken maar ilse zei dat ik mijn paal in haar kut moest steken.

Ik zette me goed en stootte hem er helemaal in. Ik neukte haar zo snel en hard als ik kon. Door mijn neukbeweging kwam ze al snel klaar. Ik trok mijn lul uit haar natte kut en ze draaide haar om.

Nu lag ze met haar buik op de tafel. Haar brede, strakke kont stak naar achter. Mijn lul ging weer bij haar binnen. Ik hervatte mijn neukbeweging.

Telkens als ik naar voren stootte, raakte ik met mijn lies haar kont, wat een hard klotsend geluid maakte. Al snel voelde ik weer dat ik ging komen. Ik riep dat ik haar grot zou vullen.

Na enkele lange, diepe halen vulde mijn warme sperma haar reeds kletsnatte kut. Ik maakte nog enkele stoten voor ze me achteruit duwde. Mijn lul was nu wel wat slap, maar dat deerde haar niet. Zij ging nu in de zetel zitten. Ik knielde voor haar neer en bekeek dat prachtige poesje. Haar klit was duidelijk zichtbaar.

Kijk we zijn er bijna ,we reden een villawijk binnen,daar is het,maar is u man dan niet thuis vroeg ik opeens ,nee Ivo die is al een paar jaar bij me weg,ze parkeerde de auto voor het huis,kom mee naar binnen lekkere knul dan ga ik jou wat leren zei ze met een geile blik ze likte haar rode lippen af ,ze liep heupwiegend voor me uit ,mijn pik steigerde gelijk want ze had een paar heerlijke billen die van lings naar rechts beweegde,ze deinden op en neer,ze opende de deur,kom maar binnen rechts is de kamer ik liep langs haar heen ,en ze kneep in mijn kont terwijl ik voorbij liep.

Zo ga maar zitten wil je wat drinken ,ja Mevrouw een cola aub,ze lachte weer haar witte tanden bloot en liep naar de keuken,ze kwam terug met een cola voor mij en voor haar zelf een glas wijn,ze ging naast me zitten,proost zei ze ,ze nipte van haar glas en bekeek me met een wellustige blik volgens mij dan.

Vijf minuten later kwam ze weer naar binnen,ik slikte want ze zag er geweldig uit nu. Rilja zij ja echt, maar je moet weten er is dan een grote kans dat ik zwanger word en dan moet je bij mij blijven. Ik zij dat maakt mij niet uit en stooten mijn lul zo diep in haar dat ik met mij eikel tegen haar baarmoedermond kwamm hierdoor kwam ze weer klaar.

Het leek of haar kut nu nog krapper werd als de keer er voor, njaaaaaaaaaaa kreunde ik daar komt het jaaaaaaa. En ik begon te spuiten en te schokken ,ik kon niks meer controleren op dat moment. Ik zij dan zie ik je morgen. Waar op Rilja zei je weet wat je hebt gedaan, waar op ik haar buik kusten en zij ja en ik vond het heerlijk we tongde.

Rilja zei ik wil dat jij altijd bij mij blijft, ik zei dat het geen probleem was.

Prostaat massage eindhoven gratis kim holland films


Mijn stijl beviel haar duidelijk wel, dat scheelde alweer, hoewel ik haar natuurlijk niet had laten komen om mij tips voor mijn interieur te geven. Ze ging al vrij snel uit de kleren en had wel zin om meteen met mij te gaan neuken. Ik bood haar nog wat te drinken aan, maar dat wilde ze liever als we klaar waren. Ze was duidelijk heel erg geil en toen ze op haar knieën zat, mijn broek losmaakte en mij af begon te zuigen, was ik dat ook.

Wat kon dat mokkel lekker pijpen zeg. Haar mooi gevormde lichaam bewoog heen en weer, net als haar hoofd terwijl mijn pik steeds weer in haar mond verdween, zelfs helemaal in haar keel. Ik was er inmiddels wel aan toe om haar op de bank te gaan neuken en liet haar met haar bovenlichaam op de zitting liggen, terwijl ze haar achterste naar achteren stak. Die stevige ebony billen greep ik lekker beet en ik begon ze langzaam maar zeker te kneden.

Het vlees bewoog zoepel en ik had een pik die zo hard was, die moest er gewoon tussen. Ik trok haar lichaam nog een beetje naar mijzelf toe en ik trok haar billen weer van elkaar, Ik keek recht tegen haar anus aan en die zou ik zo kunnen neuken, maar haar poesje zag er nog net iets uitdagender uit.

Lekker nat en met die gezwollen donkere schaamlippen een genot om naar te kijken. Mijn eikel schoof langzaam tussen haar schaamlippen en ik voelde hoe mijn paal bij haar baar binnen gleed. Deze date was waanzinnig, ik wilde dat iedere vrouw dit deed, dan zouden de mannen nog gouden tijden gaan beleven zeg! Maar goed, dit was een sexafpraak, geen diner bij kaarslicht en een romantische wandeling of iets dergelijks. Ik was haar ondertussen heerlijk hard aan het nemen. Ik kon haar poesje horen soppen en zag het glimmende vocht uit haar snee druppelen.

Wat een waanzinnig opwindend gezicht was dat zeg en mijn penis voelde zo heerlijk bij haar in dat grotje. Ze was geweldig strak en ik neukte nog een beetje harder, tot ik voelde dat ik haast klaar ging komen, toen hield ik even op en trok ik mijn pik uit haar natte spleet. Ik liet haar opstaan en ze ging op haar rug op de bank liggen.

Ik klom op haar en zij sloeg haar mooie lange benen om mijn lichaam heen, terwijl ik haar weer penetreerde.

Ik keek toe hoe haar waanzinnig mooie donkere tieten aan het schudden waren bij iedere stoot die ik in haar lichaam plaatste en dat was voor mij een reden om haast klaar te komen. Ik had het gewoon niet meer. Ik moest haar waanzinnige lichaam onder gaan spuiten. Maar voordat ik dit ging doen, trok ik mijzelf uit haar terug en ging op haar bovenlijf zitten en stak mijn paal tussen haar geweldige voorgevel.

Ik begon langzaam heen en weer te bewegen terwijl de bloedmooie Bella haar tieten tegen elkaar drukte, zodat ik als het ware door ze werd afgetrokken.

Ik genoot met volle teugen en kwam uiteindelijk klaar. Toen ik mijn lul tussen die nu door mijn voorvocht nat geworden borsten trok, nam ze mijn eikel in haar mond en zoog ze me al liggend af, tot ik kreunend van genot op haar mooie lange tong spoot. Het sperma kwakte met veel geweld uit mijn eikel en ik voelde mijzelf haast van mijn stokje gaan, zo intens was dat orgasme.

Ze slikte alles door, daar was ik wel heel blij mee, zo wilde ik dan ook dat mijn sexafspraakje zou gaan eindigen, met een negerin die mijn witte sperma door zou slikken.

Toen we klaar waren en we een beetje bekomen waren van de korte maar zeer krachtige neuk ervaring, wilde Bella wel wat te drinken. We trokken eerst onze kleren weer netjes aan en we kletsten wat onder het genot van een glas fris.

We bleken meer met elkaar gemeen te hebben dan ik had gedacht en ik vond haar best wel een leuke meid dus vroeg ik haar uit op een gewonde date.

Onderaan ieder verhaal heb je de mogelijkheid om een review achter te laten. Gewoon even een bevinding over het verhaal. Vond je het leuk of opwindend, wat vond je van de schrijfstijl en de verhaallijn en ga zo maar door.

Nu liet ik me met mijn mond over zijn eikel heen glijden. Tot achter in mijn keel nam ik zijn hele 18 cm lul in mijn mond en keel.

Peter kreunde geil terwijl hij me bij mijn hoofd pakte om met nog verder op zijn pik te duwen. Ik kokhalsde een beetje maar ik liet zijn pik in mijn keel zitten. Al trekkend en pijpend, zijn harde pik in mijn hand, draaide ik nu mijn hoofd naar de mannen. Ik keek ze aan en verwende Peter zijn lul. De mannen keken me aan en maakte neukende en likkende bewegingen naar me.

Ik bleef ondertussen pijpen terwijl Peter met zijn heupen zijn lul diep in mijn keel stootte. Ik liet Peter's lul uit mijn mond glijden, trok hem af en zei: Peter keek met twijfelend aan.

Maar ik gaf hem geen tijd om te reageren. Ik gooide een been over hem heen en leidde zijn kloppende paal naar mijn openstaande kutje en druipende kutje. Ik voelde hoe er straaltje van mijn kutsapjes tussen mijn benen op de lul van Peter dropen. Met mijn kont hoog in de lucht en mijn gespreide kut richting de trekkende mannen gleed ik op Peter zijn dikke pik. Langzaam zakte ik naar beneden, zijn kloppende lul steeds dieper in me. Met lange, langzame halen, waarbij zijn lul net niet uit mijn kutje gleed, neukte ik Peter.

Toen liet ik me hard op zijn pik vallen. Kletsende geluiden van onze lichamen en mijn druipende kutje, maakte me steeds geiler. Toen duwde Peter zich ineens van me af.

Hevig teleurgesteld zat ik naast zijn harde pik. Mijn hunkerende kutje wilde meer. Ik wilde klaar geneukt worden. Dan nog maar een keer pijpen. Ik dook wild op zijn natte lul en likte mijn kutsap van zijn kloppende lul. Weer drukte Peter mij van zich af. We gingen weer ieder op onze eigen handdoek liggen. We genoten van een drankje en de zon. Ondertussen waren de mannen weer verdwenen. Het was inmiddels 6 uur geworden. Het koele windje en de late avondzon maakte alles eerder romantisch dan geil, terwijl ik zo graag geneukt wilde worden.

De inmiddels slappe pik van Peter lag er haast vredig bij. Mijn kutje jeukte nog steeds. Langzaam daalde mijn hand weer af naar mijn kutje. Mijn gezwollen klit reageerde meteen weer bij de eerste aanraking. Ik kreunde en Peter keek me aan. Langzaam drukte ik twee vingers diep in mijn openstaande kutje.

Hij was de hele middag in onze buurt geweest. Toen hij mij bezig zag ging hij direct weer zitten. Maar nu dichterbij als de vorige twee keer. Hij zat een meter of drie van ons vandaan. Ik kon hem nu goed zien. Een man van, ik schat ronde de veertig, met een grote pik. Het feit dat hij heel bruin was, overal, duidde erop dat hij vaak naakt rondliep.

Ik deed mijn benen verder uit elkaar en neukte mijn soppende kut met twee en toen drie vingers. Ik kreunde nu niet meer ingehouden. Ik zocht met mijn ander hand Peter zijn pik en trok hem af. Gulzig begon ik hem te pijpen. Ik hield daarbij voortdurend de vreemde man in het oog.

Hij was weer wat dichterbij gekomen. Ik vond het zo geil om Peter te pijpen terwijl ik mezelf vingerde en de man voortdurend aan bleef kijken. Hij lachte geil met zijn pik in zijn hand naar me. Hij kroop wat dichter bij. Geschrokken, maar ook geil vond ik het toen hij op nog geen halve meter van ons vandaan kwam zitten. De man schuifelde nog wat dichterbij en ik openende mijn benen nu maximaal. Ik liet mijn vingers uit mijn kutje glijden en pakte met mijn natte hand de lul van Peter die ik afwisselend aftrok en pijpte.

Peter keek afwisselend naar mij hoe ik hem pijpte, dan weer naar de trekkende vreemdeling. Met een hand stevig om zijn harde pik wreef hij nu zacht over mijn benen. Ik drukte mijn onderlichaam meer naar de vreemde en met mijn hand rond Peter zijn harde pik, wachtte ik gespannen af.

Langzaam ging zijn hand steeds hoger. Richting mijn openstaande kutje. Hij lachte en keek een beetje vragend. Dan naar mij, dan weer naar Peter. Peter ging met zijn hand over mijn buik recht naar mijn smachtende kut. Bloednerveus over wat er zou gaan gebeuren.

Peter wreef een paar keer over mijn klit. Maar in plaats daarvan zakte hij iets verder af en spreidde met twee vingers mijn toch al openstaande kutje,nog verder. De man keek nu recht in mijn openstaande, kloppende kutje.

Hij kwam nog hoger met zijn hand en terwijl hij zich nog steeds aftrok gingen zijn vingers over mijn klit en lipjes. Ik keek Peter aan. Benieuwd hoe hij zou reageren. Hij vond het goed. Ik kreunde hevig toen de vreemde zijn vingers diep in mijn kut liet glijden en me wild begon te vingeren. Peter begon nu mijn klit te bewerken. Het duurde nu niet lang meer. Met een wild schokkend onderlichaam, twee vingers in mijn kut en een op mijn klit kwam ik schreeuwend klaar.

Na heel even op adem te zijn gekomen, pakte ik Peter zijn harde pik, druipend van het voorvocht, weer in mijn mond. Ik was nu zo geil. Ik pijpte hem wild. De man was inmiddels aan de andere kant komen zitten en leidde zijn hand naar zijn harde pik.

Twijfelend pakte ik zijn pik vast en keek Peter aan. Ik lachte met Peter zijn lul diep in mijn keel en rukte de lul van een vreemde vent. Ik voelde me nu echt een geile slet. De vreemde drukte nu zijn lul tegen mijn wang. Ik pakte hem vast en met Peter zijn pik in mijn mond trok ik de vreemde dichter tegen me aan. Ik bleef hem heel even aankijken en toen draaide ik mijn gezicht. Ik opende mijn mond en likte de natte eikel van de vreemde. Ik keek nog een keer om naar Peter, maar geen reactie.

Hij vond het dus goed. Ik draaide weer terug en pakte nu de harde pik van de vreemdeling diep in mijn mond. Met mijn hoofd begon ik neukende bewegingen te maken. Diep in en uit mijn keel. Peter was ondertussen tussen mijn benen gekropen. Ik keek hem aan met een lul diep in mijn mond. Lik mijn geile kutje. Met twee vingers in mijn soppende kut en zijn tong wild op mijn klit voelde ik al snel een volgend orgasme opkomen. De vreemde drukte mijn hoofd steeds harder op zijn lul, ik kreunde, hield het niet meer.

Ik kwam voor de tweede keer. Mijn kutje trok zich samen om de vingers van Peter toen hij met zijn mond mijn gezwollen klit diep naar binnen zoog. Peter kromde zijn vingers nog een keer extra. Ik voelde hoe mijn kutje leegliep op de tong en het gezicht van Peter. Nog een schok en een hele straal kutsap kwam over Peter zijn gezicht.

Door mijn orgasme had ik de lul los moeten laten. Vermoeid viel ik achterover op mijn handdoek. Ik pufte even na, maar ik was nog niet klaar. Ik wilde geneukt worden. Hard en wel nu. Ik ging op mijn handen en voeten zitten en stak mijn kontje geil en uitdagend naar Peter.

Mijn kutsappen druipend in het zand. Mijn kutje was altijd supergevoelig en ik moest gewoon een lul in me voelen. Met zijn handen op mijn heupen pakte Peter me stevig vast en ramde in een keer zijn luk diep bij me naar binnen. Tot aan zijn zak. Gelukkig dat hij me stevig vast had, anders was ik voorover in het zand gevallen.

De man was voor me komen zitten. Met Peter zijn lul hard beukend in mijn kut pakte ik de lul van de man en begon hem wild en diep te pijpen. Peter had inmiddels zijn middelvinger nat gemaakt en drukte deze langzaam in mijn kontje. Met de lul van de man in mijn hand keek ik om en zei: Peter lachte geil, nat van het zweet en hij drukte zijn vinger in een keer diep in mijn kont.

Peter haalde nu zijn lul uit mijn kutje en zei streng: Ga op hem zitten! De man ging liggen en ik ging over hem heen zitten.

zwangere negerin neukende homo